Dubaija. Ibis Al Barsha. 2015. gada marts

15 Marta 2015 Ceļošanas laiks: no 03 Marta 2015 ieslēgts 10 Marta 2015
Reputācija: +24
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Labdien!

No 3. lī dz 10. martam mē s atpū tā mies Dubaijā . Izvē lē jā mies speciā li pilsē tas tipa viesnī cu, kura bū tu netā lu no metro. Kopumā viesnī ca ir pilnī bā atbildī ga par savu cenu. Kopā viesnī ca 3*, bet lieliskas brokastis, laba apkalpoš ana. Ja esat izmitinā ts 1. stā va istabā , piemē ram, 177. Nekavē joties atsakieties! Tieš i zem tā viņ iem ir kaut kā ds klubiņ š un, kad piezvanī si uz reģ istratū ru ar priekš vā rdu "kā man gulē t? ", viņ i tev atbildē s: "nu jā , mums š odien ir trokš ņ ains dī dž ejs. " Tad mū s ievietoja 455. istabā . Lielisks skaitlis. Vannas istabas kabī ne, protams, vienmē r izplū st, bet tas ir 3 *, tā pē c mē s nepievē rš am uzmanī bu un virzā mies tā lā k. Apmē ram 7 minū š u gā jiena attā lumā no metro. Nav ļ oti tā lu, bet, ja dzī vojat viesnī cā "Novotel", tad daudz tuvā k. Metro "Sharaf DG". Š ī viesnī ca piedā vā arī bezmaksas transporta pakalpojumus uz Dž umeiras pludmali. Pat netē rē jiet savu laiku!


Pludmale ir š ausmī ga! Tikai smiltis un jū ra. Nav tualetes, duš as, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi utt. Marina atradā m satriecoš u pludmali, tač u, lai turp nokļ ū tu ar taksometru, neatradā m citu veidu, ko sauc par "BARASTI BEACH". Brī niš ķ ī ga pludmale ar lieliskiem sauļ oš anā s krē sliem! Ieeja, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi ir bez maksas, bet ir viens, BET Ē dieni un dzē rieni pludmalē nav atļ auti! Jū s to varat iegā dā ties pie viņ iem pludmalē pie bā ra. Ir vē l viens mī nuss: tas darbojas tikai ceturtdien, piektdien un sestdien. Ceturtdien no 11:00 un piektdien un sestdien no 10:00. Un arī mū sdienā s vakaros tas darbojas kā pludmales bā rs, kur var izklaidē ties, tā tad visā dā ziņ ā labā kā pludmale. Uz to ir vē rts doties tikai vienu reizi (stundu pirms 11 brī vu sauļ oš anā s krē slu nav) un atkal un atkal nevarē s neatnā kt. Mē s ceļ ojā m ar Tez Tour.

Ja ieejat viesnī cā Dubaijā , iesaku paš iem doties uz Miracle Garden (tikai ar taksometru) no mū su viesnī cas, tā maksā ja 30 AED un ieejas viesnī ca vē l 30 AED. Esiet uzmanī gi, š is ir puķ u parks un jums dod biļ eti ar divā m saknē m, jo ​ ​ tur ir 2 parki (otrais ir mazā ks, bet arī vē rts apskatī t). Parks ir vienkā rš i pā rsteidzoš s! Es ļ oti iesaku! VĒ RTS, VĒ RTS, VĒ RTS! Ar š o ekskursiju mums iepatikā s ekskursija pa Dubaiju (mums bija izcila gide Tatjana, ja Vladimirs nā k pretī , palū dziet pā rsē sties savā autobusā ! Vai arī palū dziet viesnī cas gidam laicī gi nelikt Vladimiru jū su ceļ vedī , ticiet man, jū s arī paldies man! ). Ekskursijā tika iekļ auta foto zona pie š eiha rezidences (neinteresantā kā un bezjē dzī gā kā ekskursijas daļ a), kas atrodas pā rā k tuvu rezidences vā rtiem, bet pē c tam devā mies uz slaveno Parus viesnī cu (bildē jā mies), apmeklē jā m vietē jo Venē ciju. (skaista vieta! ), Apstā jā mies pie palmas (mā kslī gā sala), aizbraucā m lī dz viesnī cai Atlantis, aizbraucā m uz bagā tā ko viesnī cu, aizbraucā m uz Marinas rajonu, iekā pā m laivā , paē dā m, bija deja arā bu stilā uzstā š anos, izbrauca Marina apkā rtni, apmeklē ja strū klakas un devā s uz augstā ko punktu (Burj Khalifa). Lieliska ekskursija tieš i ekskursijas laikā ! Es iesaku!


Bijā m uz Abū Dabī , pilsē ta ir skaista, bet ekskursija nav interesanta (mums bija gids Vladimirs(((neveiksmī gi! ), bet moš eju, protams, ir vē rts apmeklē t! ) redzē ju tik greznu moš eju. Pā rsteidzoš a moš eja! Tā lā k devā mies tū rē pa 5 emirā tiem un Indijas okeā nu. Vajadzē ja tū ri nosaukt "paklā ji un atpū ta Indijas okeā nā . "Visu ekskursiju braucā m pa š oseju un tur bija 2 pieturas: 1. paklā ji uz 1 stundu (protams, 30 minū tes pirms tam gids stā stī ja, kā di š iki paklā ji, kā du laimi, veiksmi utt. ); , tiek nodroš inā ti sauļ oš anā s krē sli, lietussargi, č ī bas, ir duš as, tualetes, pē c vē lē š anā s dod atslē gas skapjiem, dvieļ us dod un ir kur ē rti pā rģ ē rbties. Vispā r viss aprī kots kā nā kas. Tā ir tikai atvaļ inā jums. Tā lā k ekskursija ar dž ipiem tuksnesī : viņ i mū s veda ar dž ipiem minū tes, 30 - tas varbū t ir maksimums, tad uzbraucu uz š osejas un devos uz kempingu, kur mū s sagaidī ja ar kafijas krū zi, kurā bija kafija vienam malkam un iedeva randiņ u, parā dī ja kur mū su galds bija (galds zems, sē dē t uz spilveniem, vispā r neē rti). Izklaide š ajā kempingā : mazs hennas zī mē jums bez maksas, bet vairā k par 10 derhamiem, izjā des ar kamieļ iem (bez maksas), kvadracikli (par maksu), foto zona, kur var pā rģ ē rbties tautastē rpos (par sfoy fotik - bez maksas, profesionā lam - par maksu ), laukums, kur var uzpī pē t ū denspī pi (bez maksas, bet ū denspī pes smē ķ ē š anai labā k paņ emt lī dzi mainā mā s lietas. Acī mredzot ir maz), foto ar ē rgli (par maksu), alkoholiskie dzē rieni (par maksu), bezalkoholiskie (ū dens, sprite, kola, mirinda - par brī vu). Bija 2 izrā des: 1. Arā bu dejotā ja; 2. Krievu dejotā ja Olga ar tik smagu vē deru dejo neizteiksmī gu vē derdeju. Ē diens vispā r ir atseviš ķ s jautā jums: sā kumā paziņ oja, ka izdala uzkodas, visi uzreiz metā s un deva ē dienu pē c kā rtas, kā trū cī go ē dnī cā , un pats galvenais, š o ē dienu vienkā rš i iemeta tavā š ķ ī vī . sop. Un tagad paš as vakariņ as taisī ja kā bufete, bet visus atkal salika rindā un tu ej garā m visiem ē dieniem pē c kā rtas. .

Tiem, kam patī k piemiņ ai atstā t patī kamas atvaļ inā juma fotogrā fijas, iesaku doties arī uz Dubaijas tirdzniecī bas centru, kur jū s varat doties uz tuneli, kas lī dzinā s akvā rijam, un doties uz zoodā rzu par 80 Derhamiem ( lē tā kā biļ ete). Bija interesanti, bija skaistas fotogrā fijas. Bet ja vē lies peldē t ar š ī m zivī m (tur tieš ā m ir haizivis) vai pavizinā ties ar stikla dibena plostu, tad arī š o var noorganizē t par papildus samaksu, protams, visas cenas jau var apskatī t kase.

Mall of Emirates varat staigā t lī dz slē poš anas zonai un redzē t to savā m acī m. To var izdarī t bez maksas!

Noteikti iesaku iegā dā ties sev saldumus ar datelē m (datums). Superī gas konfektes! Tajā paš ā Mall Of Emirates dodieties uz lielveikalu Carefour (ja pareizi uzrakstī jā t). Jū s nevarat viņ u tur vienu paš u sajaukt. Nā c uz sadaļ u ar konfektē m un datelē m š okolā dē , ko vajag. Vislabā kais! Pieņ ē mā mies svarā pat 3 kg no š iem saldumiem. Mamma no manis paņ ē ma asorti (baltajā š okolā dē , tumš ajā un piena), un es paņ ē mu balto, nu, jo man visvairā k patī k baltā krā sa.


Ieteicu arī doties uz veikalu Day To Day un tur iegā dā ties sev visus suvenī rus. Lē tā kā s cenas. Jū s nokļ ū stat metro stacijā Deira City Center, izkā pjat pretē jā tirdzniecī bas centra pusē , un tur ir š is veikals. Lejupielā dē jiet sev lietotni Doublegis, un tur ir Dubaijas karte, tā mums palī dzē ja atrast visu iespē jamo un kā tur nokļ ū t! Bijā m arī uz Festivā la iepirkš anā s centru, gribē jā m tur pasē dē t kafejnī cā pie uztaisī tā strauta (bildē s ļ oti gleznaina vieta), bet izrā dī jā s, ka tas ir slē gts uz rekonstrukciju, tā pē c netē rē jiet laiku, bet tiem, kas mī l Hard Rock Cafe, tad tā ir tur un tiem, kas mī l kosmē tiku no Marc Jacobs, tad tā ir tur Sephora veikalā (citos Sephora veikalos Jacobs zī mola nav) un ir arī Ferrari zī mola veikals. Nu, tas ir faniem. Mē s devā mies uz zelta tirgu Deirā . Es neiesaku. Tur nav ko darī t! Nu, varbū t tiem, kas vē las iegā dā ties lē tā ku telefonu, bet ziniet, daž iem vē lā k Krievijā š ie iPhone neder, tā pē c esiet uzmanī gi! Un š ajā deirā ir ī sti "stiķ i". Tā pē c viņ š pieķ ē rā s pie tevis un lido pē c tam, kad tu "nā c man lī dzi, parā di mū su kaž okā du salonu, labus kaž okus", tu ar viņ u nerunā , bet viņ š turpina: "Ļ aujiet man pastā stī t, ko tev vajag, tieš i to tu meklē . par? ļ aujiet man palī dzē t! "Un droš ā kais veids ir uz to nereaģ ē t. Tu ej mierī gi un pat nevajag viņ am pateikt “nē , paldies, mū s neinteresē ”, “ej prom no mums, lū dzu” utt. Vienkā rš i ej un nepamani viņ us un pē c kā da laika viņ š attā linā sies. no tevis.

Un pē dē jā lieta, protams, tagad kurss ir strauji pieaudzis, un iepirkš anā s Dubaijā tagad nemaz nav izdevī ga. Ja jū s tulkojat mū su rubļ os, tad viss ir tikai 2 reizes dā rgā ks ((

Es ceru, ka š is pā rskats palī dzē s jums labi un saprā tī gi pavadī t laiku Dubaijā ! : )

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums