Marmara Hotel Apartments 4*– Atsauksmes

AAEDubaija
5
Novērtējums 8.810
№28 viesnīcas reitingā Dubaija
8.5 Numurs
8.8 apkalpošana
9.0 Tīrība
6.5 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Dzīvokļu viesnīca Marmara atrodas tikai dažu minūšu pastaigas attālumā no šosejas. Zayed Sheikh, Mall Of The Emirates un Ski Dubai. Slavenais Dubaijas tirdzniecības centrs atrodas 10 km attālumā no viesnīcas. Ūdens atrakciju parks Wild Wadi Adventure atrodas 5 km attālumā. Viesnīca uzcelta 2011. gadā. Viesnīca ir piemērota biznesa braucieniem un ekskursijām.Vairāk →
аватар pumao
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
lieliska viesnī ca ar ē rtu atraš anā s vietu, netā lu no Mall of the Emirates, uz kuru kursē viesnī cas autobuss. Tirdzniecī bas centrā ir daudz zī molu veikalu un pā rtikas preč u lielveikals Carrefour. Taksometrs no tirdzniecī bas centra lī dz viesnī cai 12-14 dirhami. … Tomēr ▾ lieliska viesnī ca ar ē rtu atraš anā s vietu, netā lu no Mall of the Emirates, uz kuru kursē viesnī cas autobuss. Tirdzniecī bas centrā ir daudz zī molu veikalu un pā rtikas preč u lielveikals Carrefour. Taksometrs no tirdzniecī bas centra lī dz viesnī cai 12-14 dirhami. Virtuve istabā ir aprī kota ar nepiecieš amo tehniku ​ ​ un piederumiem (un pat cukuru, sā li un pipariem), gludekli, gludinā mo dē li, ž ā vē tā ju. Viesnī cas autobuss aizvedī s uz pludmali, no kuras paveras skats uz burj al arab viesnī cu. Visā viesnī cā ir pieejams bezmaksas bezvadu internets. Lielisks personā ls. Mums bija vē ls reiss, mū s sagaidī ja no viesnī cas 23.30, 12.00 vietā mums ļ ā va reģ istrē ties 14.00 bez papildu maksā jumiem un izmantot baseinu un autobusu.
аватар dimon31
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Iepriekš nebiju bijis AAE, man bija sapnis nokļ ū t AAE.... Bet mē s dzirdē jā m par augstā m cenā m))). Tā pē c, izvē loties dzī vokli, bija Ļ OTI pieklā jī gi ietaupī jumi. Mums bija istaba ar atseviš ķ ā m istabā m, atpū tā mies ar dē lu, tā pē c tas bija ļ oti liels pluss! Istabā ir viss! Elektriskā plī ts, mikroviļ ņ u krā sns, trauki, panna, katls, ledusskapis, veļ as maš ī na, gludeklis, fē ns, tualetes piederumi utt. … Tomēr ▾ Iepriekš nebiju bijis AAE, man bija sapnis nokļ ū t AAE.... Bet mē s dzirdē jā m par augstā m cenā m))). Tā pē c, izvē loties dzī vokli, bija Ļ OTI pieklā jī gi ietaupī jumi. Mums bija istaba ar atseviš ķ ā m istabā m, atpū tā mies ar dē lu, tā pē c tas bija ļ oti liels pluss! Istabā ir viss! Elektriskā plī ts, mikroviļ ņ u krā sns, trauki, panna, katls, ledusskapis, veļ as maš ī na, gludeklis, fē ns, tualetes piederumi utt.
Otrs lielais bonuss ir transfē rs uz Mall un uz pludmali! Reģ istrē jies reģ istratū rā un dodies! Pastaigas attā lumā ir vairā ki pā rtikas veikali! Darbs lī dz 24-00!
Treš ais lielais pluss ir bezmaksas internets!
Atsauksmē s lasī ju par gaisa kondicionieri, kas ļ oti satrauca. Problē ma tiek atrisinā ta vienas sekundes laikā . Pie televizora pie sienas stā v tā lvadī bas pults, nospiež taustiņ u un tas vairs netraucē .
Rezultā tā izdevumu ziņ ā - nedē ļ as Jeep safari, Wild Wadi akvaparks, Ferrari parks Abū Dabī un 48 stundu apskats par veco un jauno Dubaiju trim sanā ca 1000 USD.
Ē dinā š ana 500 USD
Beznodokļ u smarž as Velvet Desert Oud 207 USD
Biļ ete trim personā m maksā ja $2200 One Bedroom Suite Queen (64 m2, guļ amistaba (viena queen gulta), viesistaba, 2 vannasistabas, dī vā ngulta, maks. 2+2 vai 3 cilv. izlidoš ana no Kijevas lidostas Zhuliany
Vī za 210 USD
Ī paš s LIELS paldies Elenai, viesnī cas vadī tā jai, kura palī dzē ja visos jautā jumos.
аватар nkruk
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jaunais 2014. gads tika svinē ts Dubaijā . Mē s apmetā mies Marmara Deluxe Hotel Apartments 4*. Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Rezervē ts vienas guļ amistabas plus "suite" numurs. Numurs ir plaš s: divas istabas, kas ir ī paš i ē rti ceļ ojot ar bē rnu, divas vannas istabas, virtuve aprī kota ar ledusskapi, mikroviļ ņ u krā sni, plī ti un veļ as maš ī nu. … Tomēr ▾ Jaunais 2014. gads tika svinē ts Dubaijā . Mē s apmetā mies Marmara Deluxe Hotel Apartments 4*. Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Rezervē ts vienas guļ amistabas plus "suite" numurs. Numurs ir plaš s: divas istabas, kas ir ī paš i ē rti ceļ ojot ar bē rnu, divas vannas istabas, virtuve aprī kota ar ledusskapi, mikroviļ ņ u krā sni, plī ti un veļ as maš ī nu. Vannas istabā bija tualetes piederumi, fē ns, peldmē teļ i un č ī bas. Istaba tika iztī rī ta, nomainī ti dvieļ i. Mums arī patika ē diens. Brokastī s bē rns ar prieku ē da piena putru, pā rslas ar pienu, mums arī pietika ar piedā vā tajiem ē dieniem. Mū su pusdienas bija pabeigtas. Viss arī garš ī gi. No viesnī cas kursē bezmaksas autobusi uz pludmali (viesnī ca bez maksas nodroš ina arī dvieļ us un lietussargu), uz tirdzniecī bas centriem - Mall of the Emirates un Dubai Outlet Mall, Ferrari Park un Yas Waterworld Abu Dhabi ū dens atrakciju parku. Viesnī cas personā ls ir smaidī gs un uzmanī gs. Jutos ļ oti ē rti. Liels paldies Tuneja kungam un viņ a sievai Jeļ enai par iejū tī bu un labo gribu. Ja viesnī cā ir krieviski runā još s personā ls - liels pluss - jū s vienmē r varat lū gt paskaidrojumus. Ja vē laties ē rti atpū sties Dubaijā , š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. Lai jaukas brī vdienas!
аватар AnturagTour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dzī vokļ u viesnī ca atrodas Al Barsha rajonā , no kurienes ir ē rti nokļ ū t jebkurā Dubaijas vietā , netā lu no Mall of Emirates un metro, kas ir ideā li piemē rots ģ imenē m un lieliem uzņ ē mumiem. Viesnī cā ir turku vadī ba un viss ir "uzasinā ts" krievu tū ristiem. … Tomēr ▾ Dzī vokļ u viesnī ca atrodas Al Barsha rajonā , no kurienes ir ē rti nokļ ū t jebkurā Dubaijas vietā , netā lu no Mall of Emirates un metro, kas ir ideā li piemē rots ģ imenē m un lieliem uzņ ē mumiem. Viesnī cā ir turku vadī ba un viss ir "uzasinā ts" krievu tū ristiem. Ir krieviski runā još i darbinieki. Reģ istratū rā viesi tiek sagaidī ti ar ā boliem - ī paš nieks to padarī ja par savas viesnī cas izcilī bu.
Visi viesnī cas numuri ir dzī vokļ i, kas sastā v no guļ amistabas, viesistabas ar pusdienu galdu un virtuves. Telpas un virtuves ir kompaktas, tač u viesu ē rtī bā m ir nodroš inā ts viss. Ir dzī vokļ i ar vienu un divā m guļ amistabā m, kā arī divu lī meņ u istabas lieliem uzņ ē mumiem un ģ imenē m, ar divā m un trim guļ amistabā m. Ne visiem dzī vokļ iem ir balkoni. Viesnī ca ir bezalkoholiska, tač u viesnī cā ir atļ auts dzert lī dzi atvesto alkoholu.
Baseins uz terases ir mazs, un to viesi reti apmeklē . Bezvadu internets viesnī cā ir bezmaksas.
Кухня в апартаментах Спальня в апартаментах Бассейн на крыше Ресторан Кафетерий Лобби Ресепшен
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Visas istabas ar virtuvī ti. Tī ras telpas, vidē ja izmē ra istabas. Bezmaksas transporta pakalpojumi uz ferrari parku. Netā lu no tirdzniecī bas centra un metro 7 minū tē s (gā jienā ). Istabas bez balkoniem. Ir ž ā vē tā js mantā m. … Tomēr ▾ Visas istabas ar virtuvī ti.
Tī ras telpas, vidē ja izmē ra istabas.
Bezmaksas transporta pakalpojumi uz ferrari parku.
Netā lu no tirdzniecī bas centra un metro 7 minū tē s (gā jienā ).
Istabas bez balkoniem. Ir ž ā vē tā js mantā m.
Transfē rs uz pludmali ir bezmaksas. Lietussargs un klā ja krē sls bez maksas.
Internets visur ir bezmaksas.
Standarta dzī voklī maksimā lais izvietojums ir 2+2.
Nav depozī ta.
jumta peldbaseins
Jaudas veidi: BB, HB, FB
Bē rniem nekas nav paredzē ts, var nogā dā t gultiņ u istabā .
вид с крыши бассейн кухонный уголок, еще есть микроволновка в лобби


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Апарт-отель Marmara находится всего в нескольких минутах ходьбы от магистрали им. Заед Шейха, торгового центра Mall Of The Emirates и крытого горнолыжного комплекса Ski Dubai. Знаменитый торговый центр Dubai Mall находится в 10 км от гостиницы. Приключенческий аквапарк Wild Wadi расположен в 5 км. Отель построен в 2011 году. Гостиница подойдет для бизнес-поездок и экскурсионного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 13 км от аэропорта г. Дубаи.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Тренажерный зал (отдельно для женщин и мужчин).
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает своим гостям 102 комфортабельных номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese PO Box 63907 Al Barsha 1, Dubai, UAE
Tālruņi: Tel: +971-(0)4-385 11 22 Fax: +971-(0)4-385 11 99
Tīmekļa vietne: Marmara Hotel Apartments
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).