Marina Byblos Hotel 4*– Atsauksmes

AAEDubaija
17
Novērtējums 7.910
№19 viesnīcas reitingā Dubaija
7.9 Numurs
7.0 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.7 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2011. gada 18. jūnijā un ir daļa no Byblos Hospitality Group. Pēdējā renovācija notika 2014. gadā. Ideāla vieta pludmales brīvdienām Dubaijā, jo viesnīca atrodas tikai 5 minūšu pastaigas attālumā no smilšainās Džumeiras pludmales. Netālu no viesnīcas atrodas elitārs golfa klubs un liels iepirkšanās centrs, kas papildinās jebkuras brīvdienas. Āra baseins uz daudzstāvu ēkas jumta ļaus aplūkot Dubaijas panorāmu no putna lidojuma.Vairāk →
аватар mariiinochka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti izdevī gā vietā - katru dienu izstaigā jā m Marinas ostu, un 7 min. staigā t lī dz pludmalei. Metro ir tuvu, lai gan mē s to neizmantojā m. Istaba laba, ē diens arī (brokastis vienā das, bet vakariņ as katru dienu daž ā das un ļ oti garš ī gas, pusdienas a la carte). … Tomēr ▾ Ļ oti izdevī gā vietā - katru dienu izstaigā jā m Marinas ostu, un 7 min. staigā t lī dz pludmalei. Metro ir tuvu, lai gan mē s to neizmantojā m. Istaba laba, ē diens arī (brokastis vienā das, bet vakariņ as katru dienu daž ā das un ļ oti garš ī gas, pusdienas a la carte). Serviss arī labs. Tī rī š ana katru dienu ar veļ as un dvieļ u maiņ u.
Nu ar viesnī cu bijā m apmierinā ti, pat baseins ar siltu ū deni uz jumta, var peldē ties un sauļ oties, dvieļ i tiek nodroš inā ti.
аватар marinalek
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ļ oti laba, ī paš i par cenu. Iekš ā ļ oti ē rti, labs ē diens, laba uzkopš ana, nekā das nepatī kamas smakas istabā nejutu. Reģ istratū rā varat aizņ emties adapteri rozetē m. Viesnī cā ir mā jvieta patī kamiem atpū tniekiem no visā m Krievijas pilsē tā m, kurus varat satikt pirmajā stā vā vai gaidot transfē ru uz pludmali. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba, ī paš i par cenu. Iekš ā ļ oti ē rti, labs ē diens, laba uzkopš ana, nekā das nepatī kamas smakas istabā nejutu. Reģ istratū rā varat aizņ emties adapteri rozetē m. Viesnī cā ir mā jvieta patī kamiem atpū tniekiem no visā m Krievijas pilsē tā m, kurus varat satikt pirmajā stā vā vai gaidot transfē ru uz pludmali. Autobusi tiek organizē ti uz Dž umeiras pludmali un Marinas pludmali, tač u daž kā rt ar tiem nebija pietiekami, un cilvē ki nokļ uva ar taksometru. Man vairā k patika doties uz Marina Beach, jo tur ir liela teritorija ar debesskrā pjiem, ū dens kanā lu un metro.

Mē s paņ ē mā m ekskursiju no jauna vī rieš a. Ko nenož ē loju mazliet! Ļ oti jauks, gudrs un zinoš s puisis. Viņ š runā tā , ka jums patī k klausī ties. Vispā r pilnī bā atpū ties. Ceram sekot. Mē s nā ksim atkal pē c gada . . Es ļ oti iesaku jums nepavadī t dienu veltī gi. Un viesnī ca ir lieliska. Iesaku visiem!
аватар Laris82
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika atrasties š ajā viesnī cā , zema (tikai 9 stā vi), pastaigas attā lumā no JBR pludmales, tikai 10 minū tes pā ri tiltam, lieliskas brokastis (pusdienas un vakariņ as netika ņ emtas). Uz jumta ir brī niš ķ ī gs baseins, pie kura pavadī jā m daž us vakarus - zvaigž ņ otā s debesis, apkā rt mirdzoš i torņ i, silts vē jiņ š , neuzbā zī ga mū zika. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika atrasties š ajā viesnī cā , zema (tikai 9 stā vi), pastaigas attā lumā no JBR pludmales, tikai 10 minū tes pā ri tiltam, lieliskas brokastis (pusdienas un vakariņ as netika ņ emtas). Uz jumta ir brī niš ķ ī gs baseins, pie kura pavadī jā m daž us vakarus - zvaigž ņ otā s debesis, apkā rt mirdzoš i torņ i, silts vē jiņ š , neuzbā zī ga mū zika. . . romantika! ! ! 9. stā vā ir trenaž ieru zā le, ir arī lete ar dvieļ u izsniegš anu - svī traini pludmalei, tumš i zili - baseinam. Istabu uzkopš ana katru dienu, veļ as maiņ a katru otro dienu. Bijā m iekā rtojuš ies 3. stā vā , bet izlasī jā m atsauksmes un uzreiz prasī jā m augstā ku istabu, bez problē mā m dabū jā m istabiņ u 7. stā vā un paroli bezmaksas wi-fi. No mī nusiem: mums pilnī gs pā rsteigums nebija balkona neesamī ba (mē s to zinā jā m) istabā , bet gan loga neesamī ba. Tas ir, tas ir nedzirdī gs stiklojums, kas, labi, nekad neatveras.
Mē s paņ ē mā m ekskursiju no jauna vī rieš a. Ko nenož ē loju mazliet! Ļ oti jauks, gudrs un zinoš s puisis. Viņ š runā tā , ka jums patī k klausī ties. Kopumā pilnī bā atpū tā s. Ceram sekot. mē s atgriezī simies pē c gada. Kam vajadzī gs zinoš s kompetents, patī kams gids +971589523156 Nadir. Es ļ oti iesaku jums netē rē t savu dienu. Un viesnī ca ir lieliska. Iesaku visiem!
Marina byblos
аватар KarinaC
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ ojis 2018. gada augustā . Viesnī ca mums ļ oti patika! Atraš anā s vieta laba: netā lu no metro, lī dz pludmalei (apmē ram 10-15 minū š u gā jienā ), lī dz lielveikalam Marina Mall (15-20 minū š u gā jienā ). Pē c mū su lū guma mū s iekā rtoja nesmē ķ ē tā ju stā vā ar krā š ņ u skatu uz jahtklubu. … Tomēr ▾ Ceļ ojis 2018. gada augustā . Viesnī ca mums ļ oti patika!

Atraš anā s vieta laba: netā lu no metro, lī dz pludmalei (apmē ram 10-15 minū š u gā jienā ), lī dz lielveikalam Marina Mall (15-20 minū š u gā jienā ).

Pē c mū su lū guma mū s iekā rtoja nesmē ķ ē tā ju stā vā ar krā š ņ u skatu uz jahtklubu.

Istaba tika tī rī ta katru dienu. Katru dienu atstā jā m istabā ū deni 2 pudeles pa 0.5 - sī kums, bet jauki. Ļ oti forš i bija arī nosvē rt savu bagā ž u uz svariem, kas atradā s istabā pirms izbraukš anas : )
Vē l atzī mē ju, ka istabā ir elektriskā tē jkanna un daž ā di tē jas maisiņ i, kafijas standziņ as un krē jums.

Š eit daudzi rakstī ja par troksni no bū vlaukuma aiz loga - mē s nedzirdē jā m pilnī gi neko. Nekā du troksni ne aiz durvī m, ne kaimiņ iem nedzirdē ju. Viss bija lieliski.

Wi-FI – piereģ istrē joties mums iedeva pieteikumvā rdu un paroli bezmaksas internetam visur viesnī cā . Vienī gais, ka uz jumta baseina prasī jā m paroli blakus kafejnī cai.
Numurā bija lielisks internets.
Lai sazinā tos, izmantojot video vai audio VIBER un WhatsApp, jā instalē VPN : ).

Ē DIENS:
- brokastis ir parastas, tač u tā s ir viegli daž ā dot, ja katru dienu paņ em kaut ko jaunu: olu kulteni, desiņ as, auzu pā rslas, musli, jogurtus, pienu, sulas, augļ us utt. Lī dzi ņ em kafiju un tē ju.

- pusdienas vai vakariņ as. Mē s paņ ē mā m brokastis un pusdienas vai vakariņ as. Principā ar vienā m pusdienā m labi paē dā m, mums pietika, un vakarā vietē jā veikalā nopirkā m maizi un desu un istabā uzkodas ar tē ju))
Vakariņ as mums ļ oti patika. Katrai gaumei bija pirmā un daudzveidī gā otrā . Tā di bija arī mū su ē dieni: kaž oks, mimoza, krabju salā ti : )

Reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s notika ā tri un bez problē mā m.
Saziņ a bija tikai angļ u valodā , lai gan apskatos rakstī ja, ka ir krieviski runā još ie, bet acī mredzot mū s nesaņ ē ma.

Baseinam un pludmalei dvieļ i tika izsniegti reģ istratū rā , stā vs R.

Atpū tas laikā man bija dzimš anas diena un viesnī ca mū s ļ oti jauki apsveica, atstā jot uz mū su galda kū ku. Tas bija ļ oti jauki.
Reģ istrā cijas laikā tiek iekasē ts depozī ts 143 USD, teicā m, ka maksā sim rī t, jo mums tā nav un visi kopā aizmirsa par š o depozī tu un mē s neko nesamaksā jā m.
Информационный лист в номере для нас. Вид с окна 7 этажа Вид с окна 7 этажа Обед Обед
аватар polievktova_m
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c menedž era ieteikuma un nebijā m vī luš ies! Viesnī cai numuriņ š patika, jo bijā m jaunlaulā tie, mums iedeva istabiņ u ar skatu uz lī ci un skaisti iekā rtota, sarū pē ja mums pā rsteigumu. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c menedž era ieteikuma un nebijā m vī luš ies! Viesnī cai numuriņ š patika, jo bijā m jaunlaulā tie, mums iedeva istabiņ u ar skatu uz lī ci un skaisti iekā rtota, sarū pē ja mums pā rsteigumu. Man patika ē diens, viss bija labi.
аватар yqgx6kg9
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
viesnī ca lieliska, atraš anā s vieta, numuriņ i jauni, viss kulturā ls. . Izlasī ju visas atsauksmes, ļ oti palī dzē ja. Es tikai piebildī š u, viesnī cā joprojā m ir diskotē ka otrajā stā vā , super forš i, labā kais š ajā rajonā . … Tomēr ▾ viesnī ca lieliska, atraš anā s vieta, numuriņ i jauni, viss kulturā ls. . Izlasī ju visas atsauksmes, ļ oti palī dzē ja. Es tikai piebildī š u, viesnī cā joprojā m ir diskotē ka otrajā stā vā , super forš i, labā kais š ajā rajonā . Mē s paņ ē mā m tikai brokastis un nekad to nenož ē lojā m. Kaž oku un suvenī rus ir izdevī gi iegā dā ties tikai Nassera laukumā . Ja ir kā di jautā jumi, rakstiet, visu izstā stī š u. Pateicoties š ai vietnei, saskaņ ā ar atsauksmē m, es biju gatavs visam. Starp citu, iesaku ikvienam, kurš pamostas ceļ ot ar metro, mā jā s izdrukā t metro karti un citu informā ciju, kas jū s interesē . Visur bijā m paš i (Abū Dabī , Dubaijā ) ar autobusu, metro, kā jā m un daž iem taksometriem. Ar vienu izrā dī jā s, ka tas ir uzstā dī jums, viņ i nesagā dā ja dzimš anas dienas torti, lai gan es visur lasī ju, ka viņ i to atnesa, viņ i teica, ka vairs tā nedara. Lai visiem labas brī vdienas! ! !
аватар diligen
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī cas atraš anā s vieta, Dubaijas jahtu piestā tnes rajons: netā lu no metro, lielveikala, Marina Mall un pludmales. Labi un ē rti numuriņ i. Patika masā ž as telpa. Sveces, smarž as, bambusa dekorā cijas. Arī baseina zona ir ļ oti jauka ar skatu uz debesskrā pjiem. … Tomēr ▾ Laba viesnī cas atraš anā s vieta, Dubaijas jahtu piestā tnes rajons: netā lu no metro, lielveikala, Marina Mall un pludmales. Labi un ē rti numuriņ i. Patika masā ž as telpa. Sveces, smarž as, bambusa dekorā cijas. Arī baseina zona ir ļ oti jauka ar skatu uz debesskrā pjiem. Viesnī cā ir divi bā ri, kas ir atvē rti no pulksten 11:00 lī dz 3:00. Viens no tiem saucas Amadeus bā rs. Katru dienu 20:00 meksikā ņ u dzī vā mū zika un š eit var ierasties ikviens, ieeja bez maksas. Vē l viens bā rs ar biljarda galdu, š autriņ ā m un arī dzī vo mū ziku. Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir pilsē tvide un tai nav savas teritorijas, restorā ns ir vē rsts uz ielu, kur var pasē dē t svaigā gaisā . Mē s bijā m decembrī , un mums bija ļ oti ē rti.
вход в отель в баре в баре в баре в баре часть ресторана, которая выходит на улицу в баре бассейн
аватар kateni4ek
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š eit atkal nā k Dubaija! Nebiju domā jusi, ka tik drī z pē c pē dē jā s vizī tes es vē lē š os tur aizbraukt vē lreiz). Bijā m maijā no 12-2.11 dienas, ļ oti baidī jā mies par laikapstā kļ iem, likā s, ka karstums nav izturams, bet par laimi klimatu un laikapstā kļ us izturē ja ļ oti labi. … Tomēr ▾ Š eit atkal nā k Dubaija! Nebiju domā jusi, ka tik drī z pē c pē dē jā s vizī tes es vē lē š os tur aizbraukt vē lreiz). Bijā m maijā no 12-2.11 dienas, ļ oti baidī jā mies par laikapstā kļ iem, likā s, ka karstums nav izturams, bet par laimi klimatu un laikapstā kļ us izturē ja ļ oti labi. Man š ķ iet, ka tas bija apmē ram 40 grā du karstums, bet tas bija daudz labā k panesams nekā mū sē jie +28))). Jū rā bija optimā lā temperatū ra, domā ju, ka jū nijā bū s karsts.
Mans stā sts ir veidots tā , lai bū tu vieglā k lasī t, un informā cijas meklē š ana bū s š ā ds:
- Lidojums (aviokompā nija, bagā ž a, lidosta).
-Viesnī ca kopumā , WI-FI.
-Ē diens viesnī cā , ē diens kafejnī cā (cenas), ē diens un cenas.
- Jū ra un kā pie tā s nokļ ū t.
-Pazemē.
-IEPIRKŠ ANĀ S))) KĀ Ž OKĀ TI un citi.
-Ekskursijas un tū roperators.
LIDOJUMS: Emirā ti bez kavē š anā s lidoja turp un atpakaļ . Bagā ž as svars vienai personai 30 kg un 8 rokas bagā ž as (ekonomiskā klase). Lidmaš ī na ietilpī ga, priekš ā sē deklī monitors: filmas, mū zika, spē les, viss, lū dzu, jū su rī cī bā.
Stjuartes un stjuarti ir ļ oti jaukas un jaukas, atgriež oties mā jā s labprā t dod alkoholu (Red label, Hennessy, Jack Daniels, Martini, Baileys, Red and White wine uc)) Kopumā , protams, ir krasa komforta atš ķ irī ba starp Emirates un Aeroflot, Transaero. Reģ istrē ties lidojumam un izvē lē ties sē dvietas var vietnē http://www. emirates. com/ru/russian/index. aspx 24 stundas pirms izlidoš anas. Dzē rumu labā k pirkt Dutikā pirms izbraukš anas, lai gan var arī pē c pasu kontroles. Mū su krievi pē rk kastes ar alu, tik smieklī gi)) Dubaijas lidostas 3. terminā lī ierodas Emirates lidmaš ī nas, nebrī nieties, ja jums ir jā dodas uz pasu kontroli uz 3 minū tē m ar vilcienu, sā kumā domā jā m, ka esam apmaldī juš ies)) ). Pasu kontrole aizņ ē ma apmē ram 5 minū tes. Tū risma operators bija Biblio-Globus, Voyage tikš anā s puse. Mums atbrauca minivens un 7 cilvē ki, tajā skaitā mē s trī s, tika nogā dā ti Dubai Marina viesnī cā s 30 minū š u laikā.
VIESNĪ CA: Atpū tai izvē lē jos viesnī cu Marina Byblos 4 * - teikš u, ka cenas un kvalitā tes attiecī ba ir ļ oti laba. Trī s cilvē kiem 11 dienā s, ē dienreizes Brokastis, Emirates Airline iedeva kaut ko ap 90 tū kst. . Viesnī cas atraš anā s vieta, manuprā t, ir daudz veiksmī gā ka kā citā m viesnī cā m. 5 minū tes lī dz metro, netā lu liels lielveikals, 7 minū tes lī dz Marina Mall, 10 minū tes lī dz jū rai, ja ejat pa labi pie viesnī cas izejas uz 10 minū tē m, ja ejat pa kreisi uz 17-20 minū tē m. ), Jahtklubs zem deguna (pastaigas ar prieku, skaistas bildes. Atbraucā m kaut ko ap 9-10, izkā rtojā m bez kaut kā.12. Kā depozī tu var atstā t 100$, vai pases oriģ inā lus, oriģ inā lus atstā jā m, tur tev bez problē mā m taisī s kopijas! Izlasī ju atsauksmes pirms izbraukš anas un prasī ju istabiņ u 4. stā vā nesmē ķ ē tā jiem, dabū jā m 405. telpu. Jahtas nedaudz izlī da no loga! š is mums derē ja .
Istabā bija 3 pieauguš ie, mani vecā ki un es. Gultas: viena liela un viena man atvesta, ļ oti ē rtas! Tī rī ts katru dienu, gulta un dvieļ i balti. Ir pieejams seifs, ledusskapis un pat svari. Lū dzu, jautā jiet reģ istratū rā vai apkopē jiem par peldmē teļ iem. Adapteri nav vajadzī gi, adapteri ir visur. Gaismu un konderu var vadī t ar figovinas palī dzī bu, kas atrodas uz naktsgaldiņ a)). Peldbaseins, atrodas uz jumta (stā vs R). Baseins labs, apsildā ms, reizē m nez kā pē c nebija apsildā ms. Skats no tā ir ļ oti skaists, it ī paš i vakarā , ir arī daudz sauļ oš anā s krē slu un dī vā nu ar galdiņ iem.
WI-FI kafejnī cā BOBS pretī viesnī cai ir bezmaksas. Pirmajā dienā es pasū tī ju tasi kafijas, prasot kodu no Wi-Fi, un viss pā rē jais sazinā jā s))). Bez problē mā m jū s jebkurā laikā varat stā vē t pie kafejnī cas, pat sē dē t pie galda, neko nepasū tot, izmantot internetu un nenosarkt)).
Netā lu no viesnī cas naudu var samainī t promenā des ielā vai Marina Mall, kā arī mainī tā jus katrā tirdzniecī bas centrā.
Ē DIENS: Brokastis viesnī cā ir lieliskas! Daž ā du veidu siers, desas, desa, dā rzeņ i, pupiņ as, cepta desa, olas, omletes, olu kultenis, panē ti kartupeļ i, ievā rī jumi, medus, halva, kruasā ni, smalkmaizī tes, maizī tes, grauzdiņ i, brokastu pā rslas, piens, divu veidu sulas. , sē nes , augļ i: arbū zs, melone, ananā ss-š iks! Uz putras rē ķ ina ir viedoklis, ka tas notiek reizi 3 dienā s, bet tas tā nav, varbū t pasniedz daž ā dos laikos, bet tā bija katru dienu! Tur gadā s, ka, piemē ram, ir pupiņ as ar mē rci, tiklī dz beidzas, tā vietā nes putru. Pie mums atnā ca meitene ar bē rnu, kad vē l nebija putras, prasī ja pavā ru un pē c daž ā m minū tē m atnesa. Mani vecā ki un es parasti gatavojā mies zaudē t svaru brī vdienā s, bet kaut kas neizdevā s.
Trī s reizes mē s devā mies uz Golden Fork (2 reizes Nasser Sker, 1 reizi mū su Dubai Marina rajonā ).
Nasser ir tū kstoš reiž u garš ī gā ks un lē tā ks. Noteikti pasū tiet zivis (skat. foto) (35dirh = 280 rubļ i), jē ra ribiņ as (35dirh), Mix grilu (22dirh=176rub), Sulas (11dirh=88rub) ī paš i garš ī gi mango, mix, zemenes. Mē s arī ē dā m shawarma vietē jā kafejnī cā Nasser.
Reiz mē s devā mies uz biznesa pusdienā m kafejnī cā Terqwaz. Biznesa pusdienas maksā.39 dirhamus un 49 ar ū denspī pi, tā s sastā v no salā tiem, pirmā , otrā , deserta un dzē riena, porcijas mazas. Pie izejas no viesnī cas pa labi, priekš ā tiltam nobrauciet lejā un labajā pusē bū s š ī kafejnī ca ar bezmaksas Wi-Fi.
Veikalos pirka kannas ar dabī gā m sulā m ar mī kstumu 2l-9 dirš , 10.11 visur daž ā dos veidos. Ī paš i garš ī gas ir sulas MASAFI un AL AIN.
JŪ RA: jū ra ir krā š ņ a, tā ir visvairā k paredzē ta bē rniem))) Mē s ļ oti uztraucā mies, ka pludmalē nav palmu un lietussargu, bet tā nav problē ma, jū s varat nopirkt lietussargu, viņ i to mums personī gi iedeva. , atstā jot tautieš us). Kā izrā dī jā s, jū s parasti varat iztikt bez tā.
Jū rā bijā m 4 stundas no rī ta un 3 vakarā , praktiski nekā pā m ā rā no ū dens. Viņ i uzdā vinā ja savu lietussargu pē dē jā dienā nepazī stamai krievu meitenei ar bē rnu pludmalē ). Gulē t var uz jebko, ja gribi ņ emt dvieļ us no baseina, guļ am uz lī dzi paņ emta paklā jiņ a.
Pirmā s 5 dienas gā jā m lī dz jū rai kā das minū tes 20. Jo sā kotnē ji, ejot pa ī so taciņ u, vienkā rš i nemanot izbraucā m pā reju uz jū ru)))))) Pē c 5 dienā m nolē mā m mē ģ inā t vē lreiz lai iet pa ī so taku, un mē s redzē jā m, kurp dodas cilvē ki cepurē s, plā ksnē s un pludmales tē rpos)))).
No viesnī cas pa labi, lī dz tiltam, ejiet cauri visam tiltam, š ķ ē rsojiet ceļ u un nobrauciet pa bruģ akmeņ iem, kas it kā turpina pabeigto tiltu, pē c apļ a iet lī dz galam, pa kreiso roku bū s Ocean View viesnī ca, pretī tai ir ieeja pludmalē . Apbū ve, kas iet netā lu no pludmales, nekā di netraucē.
METRO: izejiet no viesnī cas un dodieties taisni garā m kafejnī cas Bobs kreisajai pusei, ceļ š pumpē jas uz augš u, pagriezieties pa kreisi, un š eit ir metro stacijas Jumeira Lakes Towers 37 zelta apvalks. Ja plā nojat daudz ceļ ot ar metro, iegā dā jieties sudraba karti SILVER CARD, kas maksā.20 dirh, 14 jau ir jū su kontā . Lai nokļ ū tu Nasser (Baniyas Square), jū s sasniedzat UNION staciju 20, pā rejiet uz citu filiā li un dodieties vienu staciju atpakaļ . Ibn Batuta iepirkš anā s centrs atrodas stacijā.39, t. i. , 2 no mums virzienā uz Jebel Ali. Emirates Mall no mums 5 stacijas virzienā uz Rashid. Izejiet no metro uz tirdzniecī bas centru.
IEPIRKŠ ANĀ S un KĀ ZOKĀ TI: Nopirku trī s kaž okus. Savā pē dē jā apskatā jau rakstī ju vietu, kur 2011. gadā iegā dā jos kaž okus. Iepriekš pirkumi tika veikti pē c mū su viesnī cas meiteņ u ieteikuma, kuras apceļ oja un apceļ oja miljons vietu ar un bez kamakiem un iegā dā jā s savus kaž okus š ajā veikalā . Pagā juš ajā gadā ar kaž okiem apmeklē ju maksimums 3 veikalus, un pirku turpat, kur meitenes, t. i.
Biju ļ oti apmierinā ta ar cenu, kvalitā ti, rakstiem, modeļ iem. Sirdsapziņ a, protams, mani mocī ja, ka neapgā ju vairā k veikalus, jo katrs skrien 3-5 dienas savu skaistumu meklē jumos, bet ja godī gi man bija slinkums tik daudz staigā t, tā pē c, kad man patika kaž okus, nopirku. Š eit ir 2 sezonas zeķ es, kaž oki kā jauni, ļ oti silti. Š ajā ceļ ojumā es pati nezinā ju, kā du kaž oku vē los, bet nolē mu, ka vispirms apbraukš u vismaz 10 salonus un, ja nepatiks, vienmē r atradī š u ceļ u uz pagā juš ā gada veikalu. . Vispirms ar vecā kiem aizbraucā m uz ē ku, ja atmiņ a neviļ Dvī ņ u torņ us, cenas tur nav lē tas, apgā jā m 5 veikalus, viss nav pareizi, tad nez kā pē c mū s aizveda uz Abraž u, lai gan zinā ju, ka Ķ ī na bija, bet tomē r mana ziņ kā re plī sa, 11. kursā nebija.
Pē c vairā ku stā vu pastaigas pa kaž okā du saloniem mē s pā rliecinā jā mies, ka kvalitā te nebija pā rā k laba, un cenas acī mredzami nebija ķ ī nieš u)))) Nā kamais centrs bija Al Futtaim tornis, kaž okā du salonu parasti ir maz, un es to darī ju. 'pat negribas mē rī t to, ko redzē ju, kā kaislī gai š opinga cienī tā jai man pē kš ņ i pietrū ka spē ka arī mammai, nemaz nerunā jot par tē ti))) Ī sā k sakot, nolē mā m, ka jā beidz sevi mā nī t, aizgā jā m uz ELENA FACHION salonu zinā ms man. Meitenes, kas tur strā dā joprojā m ir tā s paš as, salona ī paš niece Elena, interesanta sieviete, kļ uvusi vē l interesantā ka, mainī jusi savu imidž u, tagad viņ ai ir tumš s ī ss matu griezums)) Mani atpazina pē c Elenas uzdā vinā tā s somas savam vī rietim 2011. gadā nesa naudu un telefonu ))) Tē tis beidzot atrā vā s: mierī gi apsē dā s uz dī vā na, viņ am ielē ja viskiju, bet acī s bija laime.
Mē s ar mammu nopirkā m vienu mē teli un vienu kopī gu, jo izmē rs ir vienā ds)) Otro reizi esmu pā rliecinā ts, ka nekur Dubaijā neatradī siet tos kaž oku modeļ us, kas ir Elena Fashion, un vē l jo vairā k tavā pilsē tā . Visi trī s kaž oki ir gandrī z vienā cenu kategorijā , viena 2200 cirpta melna ū dele augš stilba vidū ar jostu, ¾ piedurknē m; vē l 2600 no ocelota (niedru kaķ a) (izrā dā s krā sots raibā ) lī dz ceļ iem ar š inš illas apkakli, treš ais 2300 modelis no ū deles ar š iku apkakli un piedurknē m, arī lī dz augš stilba vidum , to var valkā t ar dž insiem un ar kleitu, . Ja ir interese, nosū tī š u bildes, rakstiet uz kateni4ek@inbox. ru. Š is veikals atrodas Nasser laukumā (Baniyas Square) pie tā da paš a nosaukuma metro stacijas izejas, labajā pusē gar laukumu bū s viesnī cas-komerciā lā s ē kas. Jū s redzē siet LANMARK HOTEL (nejaukt ar Landmark Plaza), aiz tā s ir zila zī me CRYSTAL kaž okā du centrs (skat. foto).
Uzvalki tur sā kas no 5000 rubļ iem, krekli no 650 rubļ iem, dž insi par 1500 rubļ iem ir lieliski, bikses, jostas, mē teļ i, jakas, somas utt. Viss ir apgriezts bez maksas! ! ! Ir arī forš i vī rieš u krekli, un vispā r drē bes, veikalā Balman, manuprā t, viņ iem pat Marina Mall ir.
No tirdzniecī bas centriem visvairā k krā jā s Emirates Mall, iepatikā s arī Ibn Batuta (raž ots 6 valstu stilā ), Marina Mall ir so-so.
Zeltainam iedegumam un dā vanā saviem mī ļ ajiem var paņ emt kokosriekstu eļ ļ u, kas mū su lielveikalā.24h nopē rkama nodaļ ā ar olī vu un saulespuķ u eļ ļ ā m. 175 ml burka maksā tikai 6 dirhamus (48 rubļ us). Tas ir universā ls, piemē ram, es ar to apstrā dā ju matus, izmantojot eļ ļ u kā masku, un uzreiz pielī p iedegums, lai mitrinā tu kutikulas un visam ķ ermenim! Kā dā vanu-suvenī ru radiem, draugiem, atnes randiņ us. Tos pā rdod visdaž ā dā kajā s variā cijā s: ar riekstiem, š okolā dē , š okolā dē ar riekstiem - ļ oti garš ī gi.
Liela izvē le datumiem Emirates Mall pirmajā stā vā lielveikalā , tur tie ir lē tā ki nekā mū su veikalā . Datumi tiek pā rdoti arī beznodokļ u rež ī mā nedaudz dā rgā k. Daudzi slavē dateļ u liķ ieri, nopirku, bet vē l neesmu mē ģ inā jusi)) Pielikumā foto ar gardā m datelē m. Angļ u valodā datumus sauc par datumu.
Tā kā man ļ oti patī k rū pē ties par saviem matiem, es pastā vī gi pē rku daž ā das maskas, ā rstnieciskos š ampū nus utt. Mū su lielveikalā Indijas matu produkti tiek pā rdoti š ampū nu sadaļ ā . Piemē ram, Amla eļ ļ a, Navratna Oil, Indulekha Bringha Oil, Cobra OIL, Snake OIL, no gatavā m maskā m ī paš i laba ir Palmers Bergamotes formula. Iepriekš internetā var palasī t kas priekš kam un kā tiek izmantots! Vienkā rš i š os produktus š eit ir ļ oti grū ti iegū t, un, ja pasū tā t amla eļ ļ u, teiksim, Dubaijā tā maksā.100 rubļ us, Krievijā tā maksā.600 rubļ u.
Meitenē m, kurā m interesē grims un kurā m pilsē tā nav SERHORA veikala, jā iegā dā jas acu ē nu palete no Urban Decay Naked vai Naked 2, labā kas ē nas neatradī siet. Ir Sephora veikali Emirates Mall augš ē jā stā vā , mū su Marina Mall otrajā stā vā . Palete maksā.236 dir (1880 rubļ u).
Tē tis arī nopirka riteņ us automaš ī nai par 300.4 gab. , no mū su ofisa. izplatī tā js 1000 par vienu disku. Viens disks sver 10 kg. Mē s lidojā m ar Emirā tiem, tā pē c š ā ds svars bija pieļ aujams. Ļ oti daudz krievu ved no Dubaijas piederumus, detaļ as automaš ī nā m. Automaš ī nu tirgus atrodas Baniyas laukumā . Ja jū s saskaraties ar EGO kaž okā du veikalu, kas atrodas aiz metro, tad avē nija ar automaš ī nu tirgu bū s jū su kreisajā pusē , vienkā rš i ejiet pa š o aleju un jū s redzē siet. Diski tiek piegā dā ti uz viesnī cu, iepakoti kastē s.
EKSKURSIJAS un tū roperators: Nav sū dzī bu par Voyage tikš anā s pusi.
Satikā mies, piedā vā jā m ekskursijas, iepriekš ē jā dienā paziņ ojā m par izbraukš anu, paslidinā jā m vē stuli zem istabiņ as durvī m, nosū tī jā m transfē ru, un vairā k nevajag. Bū tī bā visi viesnī cas iemī tnieki rezervē ekskursijas pie sava tū roperatora, jo izvē les nav. Es biju Dubaijā.2011. gadā Deiras reģ ionā , devos ekskursijā s no lielas tū risma kompā nijas Arabian Night. Viņ i piedā vā savus pakalpojumus pludmalē . Arī Aladdin uzņ ē mums tur piedā vā savus pakalpojumus, visi cilvē ki brauc no š iem 2 uzņ ē mumiem un par ļ oti mazu naudu. Ī sā k sakot, cenu atš ķ irī ba no ekskursijā m ir ļ oti jū tama, un, ja esi Dubaijā pirmo reizi un plā no redzē t daudz ko, tad labā k zvanī t arā bu bruņ iniekam vai Aladdinam uz vietas. un rezervē jiet no viņ iem ekskursijas, ietaupiet pienā cī gu summu. Pat mā jā s varat sazinā ties ar š iem uzņ ē mumiem pa e-pastu un lū gt cenu. Es zinu, ka viņ i dodas uz Dubaijas jahtu piestā tni tū ristiem. Gidi, transports un ekskursiju organizē š ana augstā lī menī.
Vietne Arabian Knights Vietne Aladdin Es neatradu. Piemē ram, Dubaijas apskats Vajaž ā maksā.50 USD vienam pieauguš ajam, bet Aribienā.25 USD.
Mē s nepirkā m ekskursijas, es jau biju visur pagā juš ajā reizē , un mani vecā ki nav ekskursiju atbalstī tā ji)). Vienī gais bija Dubai Mall akvā rijā.80 dirhami vienai personai (640 rubļ i).
Gribē jā m apmeklē t Miracle Garden Dubai, tas ir ziedu parks, bet, kā teica, nebija tik skaisti, ziedi visi novī ta un vispā r 30. maijā vajadzē tu slē gt.
Brauciet ar taksometru, lai fotografē tu un vienkā rš i pastaigā jieties, dodieties uz Madinatu (š ī ir viesnī ca netā lu no buras) un brauciet ar taksometru no viesnī cas par aptuveni 10 USD. Pasū tī ju sev fotosesiju, fotografē š anai izvē lē jos viesnī cu Madinat (bildes pievienotas).
Nobeigumā gribu teikt, ka patika pā rē jais, varbū t nā kamgad braukš u lodē t uz Dubaiju) Lai labi atpū ties, bū s jautā jumi kam vajag kaž oku bildes rakstiet, nosū tī š u tas! Atvainojiet, ja ir daudz kļ ū du, es nevē los atkā rtoti lasī t atsauksmi.
Персидский залив яхт клуб (около отеля) бассик вид с моста пляж вид из последнего вагона метро
аватар Logoks
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija š ajā viesnī cā no 31.01. 2013 lī dz 02.05. 2013. Braucā m kopā ar vī ru, ar mē rķ i pastaigā ties, redzē t, braukt ekskursijā s. Pludmales brī vdienā m ar bē rniem es neieteiktu š o viesnī cu. Laba, tī ra, jauna viesnī ca, kas atrodas netā lu no Marina Bay ar daudzā m jahtā m. … Tomēr ▾ Bija š ajā viesnī cā no 31.01. 2013 lī dz 02.05. 2013. Braucā m kopā ar vī ru, ar mē rķ i pastaigā ties, redzē t, braukt ekskursijā s. Pludmales brī vdienā m ar bē rniem es neieteiktu š o viesnī cu. Laba, tī ra, jauna viesnī ca, kas atrodas netā lu no Marina Bay ar daudzā m jahtā m. Marina ir jauns skaists rajons ar augstā m ē kā m. Viesnī ca atrodas netā lu no pludmales, gā jiens 10 min. Viesnī cā ir viss nepiecieš amais, bet maksas internets. Nav problē mu atrast bezmaksas internetu kafejnī cā vai tuvē jā viesnī cā . Brokastis labas, ir no kā izvē lē ties. Reģ istrē joties viņ i ieņ ē ma depozī tu 100 USD apmē rā , ja izmantoja mini bā ru, viņ i to atdeva izrakstī š anā s laikā . Netā lu atrodas metro, 10 min. staigā t. Netā lu atrodas arī tirdzniecī bas centrs Marina, ir arī pā rtikas veikals.
аватар Julliettka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tū risti tika nosū tī ti uz š o viesnī cu viņ u kā zu gadadienā . Pā rē jais bija izlutinā ts, tū riste pirmā s 2 dienas tieš ā m raudā ja, teica, ka tā du cū ku no mums negaidī ja. Viesnī cas logi vispā r neveras, balkona nav, operatore par to nesaka ne vā rda. … Tomēr ▾ Tū risti tika nosū tī ti uz š o viesnī cu viņ u kā zu gadadienā . Pā rē jais bija izlutinā ts, tū riste pirmā s 2 dienas tieš ā m raudā ja, teica, ka tā du cū ku no mums negaidī ja. Viesnī cas logi vispā r neveras, balkona nav, operatore par to nesaka ne vā rda. Kondicionieris darbojas vienā rež ī mā , maksimā li (ja jums ir gaisa kondicioniera nepanesamī ba, iedomā jieties telpu, kurā gaiss iekļ ū st tikai pa ā rdurvī m). Gultas veļ a ir mitra. Skaitlis ir mikroskopisks. Viesnī cu lamā ja daudzi atbraukuš i tū risti no citā m pilsē tā m. Tā pē c esiet piesardzī gs, izvē loties š o viesnī cu, un atkā rtoti norā diet informā ciju.
Parādīt vairāk »


iemiesojums NadezhdaV
Pastāstiet man, lūdzu, kuri tirdzniecības centri nodrošina bezmaksas autobusus no šīs viesnīcas, ja tādi ir. Es kaut kur lasīju, ka viņi tos ved uz Outlet Mall. Un ja kāds zina, kā tas notiek? Cik saprotu, pēcpusdienā tās ved apkārt, bet vēlu vakarā savāc? Vai arī nav atgriešanas pārskaitījumu?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums metelicca
Vai tiešām viesnīcā vispār nav bezmaksas WI-FI? Vai arī to ir iespējams kaut kur noķert? un kafejnīcās gluži otrādi var "atklāti" pieslēgties WI-FI? un cik maksā pusdienas vai vakariņas diviem tādās kafejnīcās? Un kā ar kājām nokļūt pludmalē? (Vai arī pateiks viesnīcā?) Un transfērs no viesnīcas uz pludmali - vai tas tiek vests uz maksas pludmali? un par drēbēm "pie apskates objektiem" es domāju Burj Khalifa utt. Vai tu parasti ģērbies pilsētā?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
iemiesojums metelicca
Mēs lidojam septembrī un paēdām tikai brokastis. Vai varat pateikt, kur var lēti paēst ārpus viesnīcas? kafejnīcu nosaukumi, to atrašanās vieta, kur ir tuvākie lielveikali.... Priecāšos par jebkuru noderīgu informāciju :)
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
iemiesojums sonata16
Brīvdienas viesnīcā Byblos Marina
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
iemiesojums nogiveup
Vai istabās ir virtuvīte un veļasmašīna?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums marinabyblos
‹ Viesnīca Marina Byblos Hotel 4*
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель открылся 18 июня 2011 года, является частью Byblos Hospitality Group. Последняя реновация проведена в 2014 году. Идеальное место для проведения пляжного отдыха в Дубае, поскольку отель располагается всего в 5 минутах ходьбы от песчаного пляжа Джумейра. Рядом с отелем находится элитный гольф-клуб и крупный торговый центр, которые дополнят разнообразием любой отдых. Открытый бассейн на крыше многоэтажного здания позволит увидеть панораму Дубай с высоты птичьего полета.

Atrašanās vieta Отель расположен в 40 км от международного аэропорта Аль-Мактум. В 2 минутах ходьбы от станции метро Jumeirah Lakes Towers. До яхт-клуба и торгового центра Marina можно дойти пешком, а гольф-клуб Emirates и торговый центр Ibn Battuta расположены менее чем в 4 км.
Pludmales apraksts Общестенный песчаный пляж в 800 м от отеля. Бесплатный трансфер до пляжа (1 раз в день). Полотенца — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, круглосуточный консьерж-сервис, экскурсионное бюро, WI-FI в лобби (бесплатно), факс/ксерокопирование (платно), почтовые услуги, room service: 24 часа (платно), диетическое меню (по запросу), чистка обуви, услуги по глажке одежды, места для курения, интернет-кафе (платно), 1 конференц-зал (до 100 персон), сувенирный магазин, открытый бассейн площадью 80,94 м2, температура воды контролируется. Трансфер в торговый центр Dubai Outlet Mall. 4 ресторана, 1 бар, кальянная.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Ночной клуб (платно), дартс (платно), аквапарк Wild Wadi в 20 минутах ходьбы от отеля. Массаж (платно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 184 номера. Cостоит из главного 11-этажного здания.

Istabās

37-дюймовый ЖК-телевизор, сейф (бесплатно), кабельный интернет и WI-FI (платно), телефон (платно), мини-бар (платно), мини-холодильник, набор для приготовления чая и кофе, кондиционер, душ или ванна, фен (бесплатно), банные принадлежности, халат и тапочки, утюг и гладильная доска, room service: 24 часа (платно), уборка номера и смена белья: ежедневно.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • kabeļa internets $
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
Adrese P.O.Box 123233, Dubai, United Arab Emirates
Tālruņi: +971 44488222
Tīmekļa vietne: Marina Byblos Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.