Madinat Jumeirah Al Qasr 5*– Atsauksmes

AAEDubaija
19
Novērtējums 9.110
№2 viesnīcas reitingā Dubaija
9.4 Numurs
9.0 apkalpošana
9.3 Tīrība
8.9 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Mūsdienīgais kūrorta komplekss Madinat Jumeirah atrodas Džumeiras centrā, blakus viesnīcai Burj Al Arab un akvaparkam Wild Wadi, jūras krastā. Visā kompleksa plašajā teritorijā (4,5 kv.km) viesi var pārvietoties ne tikai kājām, bet arī ar speciāliem ūdens taksometriem (Arba) pa kanāliem (3,7 kv.km), kas šķērso visu kompleksa teritoriju. Viesnīca Al Qasr Palace tika atvērta 2004. gada augustā, un tā ir veidota šeihu vasaras rezidences stilā un ir Madinat Jumeirah kompleksa centrālā daļa. Kā daļa no lieliskā Madinat Jumeirah Resort, kas pazīstams arī kā Džumeiras pilsēta, Jumeirah Al Qasr piedāvā viesiem visas kūrortā pieejamās ērtības un izklaidi. Pirmās klases restorāni, bāri un kafejnīcas, Talise Spa, Talise Fitness un tradicionāls arābu tirgus ar daudziem modes preču veikaliem, veikaliem un galerijām ir tikai daži no tiem, kas jūs sagaida jūsu uzturēšanās laikā Jumeirah Al Qasr. Atvērts 2004. gadā. Sastāv no galvenās 8 stāvu ēkas.Vairāk →
аватар belikovasoboleva1969
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mani nekad neapnī k pā rsteigt Emirā ti, lai gan mē s š eit ierodamies ne pirmo reizi. Ja esam Dubaijā , mē s paliksim š eit. Mums š eit ir ē rti. Viesnī ca ir liela. Istaba liela un gaiš a. No mē belē m nav nekā lieka, tač u viss ir ē rtī bai. … Tomēr ▾ Mani nekad neapnī k pā rsteigt Emirā ti, lai gan mē s š eit ierodamies ne pirmo reizi. Ja esam Dubaijā , mē s paliksim š eit. Mums š eit ir ē rti. Viesnī ca ir liela. Istaba liela un gaiš a. No mē belē m nav nekā lieka, tač u viss ir ē rtī bai. Jū ra ir tī ra, ir sauļ oš anā s krē sli. Un kurš nevē las jū ru, tur ir baseins. Brokastī s nav daudzveidī gas, tač u tā s nav liktenī gas. Mē s neesam izvē lī gi cilvē ki, tā pē c badā nenomirā m. Jā , mē s kopumā esam pozitī vi, ja tā atpū š amies, nevis meklē jam trū kumus. Nepatika brokastis, nomainī ju pret vakariņ ā m. Brokastojā m restorā nā un pastaigā jā mies. garlaicī gi braucam ekskursijā s. Emirā tos ir ko redzē t. Mē s veicā m Dubaijas aptauju Š antursā . Bez ekskursijas Emirā tos neiztikt. Vienu varu teikt visiem, kas dodas atpū sties Dubaijā , iesaku viesnī cu, nenož ē losiet.
Катание на верблюде в сафари.
аватар meripla16
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kad mē s ieradā mies Al Qasr viesnī cā , Madinat Jumeirah, es neticē ju savā m acī m. Š ī ir sava veida arā bu š eiha pils. Milzī ga teritorija ar skaistu arhitektū ru, š eit katra detaļ a piesaista uzmanī bu un izraisa interesi. … Tomēr ▾ Kad mē s ieradā mies Al Qasr viesnī cā , Madinat Jumeirah, es neticē ju savā m acī m. Š ī ir sava veida arā bu š eiha pils. Milzī ga teritorija ar skaistu arhitektū ru, š eit katra detaļ a piesaista uzmanī bu un izraisa interesi. Un visa viesnī cas greznī ba vienmē rī gi ieplū st tā s apkalpoš anā un klientu apkalpoš anā . Mū su numuriņ š bija viesnī cas stilā , katru dienu bija svaigi augļ i un saldumi. Viesnī cas teritorijā ir upes kanā ls, pa kuru var ceļ ot ar laivu, š ā das peldes pieredze ir pā rsteidzoš a. Atpū š oties š ajā viesnī cā , mums bija iespē ja apmeklē t akvaparku, bet tas, protams, nav slavē jams. Veselī gi, ekstrē mi un neaizmirstami. Ē dieni viesnī cā ir izcili, restorā ni lutinā ti ar gardē ž u ē dieniem. Paldies tpg par labo atlaidi š ī s viesnī cas apmeklē jumam, tas bija mū su dzī ves labā kais piedzī vojums.
аватар Lenusik.Krylova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ieradā s laicī gi, nekā das kavē š anā s. Neskatoties uz to, ka bē rni bija noguruš i, viņ i tomē r devā s ar mums izpē tī t viesnī cas teritoriju. Viss ir "pieticī gs, bet spē cī gs. Laba budž eta viesnī ca. Ē dinā š ana tika ņ emta tikai brokastī s, jo plā nojā m pastā vī gi apmeklē t daž ā das atrakcijas. … Tomēr ▾ Ieradā s laicī gi, nekā das kavē š anā s. Neskatoties uz to, ka bē rni bija noguruš i, viņ i tomē r devā s ar mums izpē tī t viesnī cas teritoriju. Viss ir "pieticī gs, bet spē cī gs. Laba budž eta viesnī ca. Ē dinā š ana tika ņ emta tikai brokastī s, jo plā nojā m pastā vī gi apmeklē t daž ā das atrakcijas.
общий вид номер
аватар nikolaii1980
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Visas Jaungada brī vdienas jau ir pagā juš as, un mū su atmiņ ā emocijas un atmiņ as par atpū tu brī niš ķ ī gajā viesnī cā Emirā tos joprojā m ir svaigas. Izvē lē jā mies starp Atlantis, Madinat, Van & Only, kā rezultā tā pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma devā mies uz Madinat Al Qasr, un nekad to nenož ē lojā m! Iekā rtojā mies uzreiz, uzreiz gribu atzī mē t, ka apkalpoš ana ir ļ oti augstā lī menī , neskatoties uz to, ka reģ istrē š anā s bija naktī , personā ls svaigs, jautrs, visi ļ oti jauki, draudzī gi, uzmanī gi, smaidī gi , tik jauki pē c Krievijas!! : ) Istaba tika pieš ķ irta liela izmē ra, nevaru teikt, ka viss ir jauns, bet tī rs, nav bojā jumu visu uzturē š anā s laiku, uzkopš ana ir lī menī , viņ i nekad neienā ca, viņ i neklauvē ja, viņ i nav ievē ro visu. … Tomēr ▾ Visas Jaungada brī vdienas jau ir pagā juš as, un mū su atmiņ ā emocijas un atmiņ as par atpū tu brī niš ķ ī gajā viesnī cā Emirā tos joprojā m ir svaigas.
Izvē lē jā mies starp Atlantis, Madinat, Van & Only, kā rezultā tā pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma devā mies uz Madinat Al Qasr, un nekad to nenož ē lojā m!
Iekā rtojā mies uzreiz, uzreiz gribu atzī mē t, ka apkalpoš ana ir ļ oti augstā lī menī , neskatoties uz to, ka reģ istrē š anā s bija naktī , personā ls svaigs, jautrs, visi ļ oti jauki, draudzī gi, uzmanī gi, smaidī gi , tik jauki pē c Krievijas!! : )
Istaba tika pieš ķ irta liela izmē ra, nevaru teikt, ka viss ir jauns, bet tī rs, nav bojā jumu visu uzturē š anā s laiku, uzkopš ana ir lī menī , viņ i nekad neienā ca, viņ i neklauvē ja, viņ i nav ievē ro visu.
Ē diens brī niš ķ ī gs, sī kā k nerakstī š u, izvē le vienmē r bija ļ oti liela, jū ras veltes, augļ i, viss bija.
Krā š ņ as ū denspī pes, kokteiļ i, vakari vienmē r bija pozitī vi.
Mē s pat neizgā jā m no teritorijas, vienmē r bija pietiekami daudz izklaides
Pludmale ir krā š ņ a, smalkas smiltis, ē rta piekļ uve jū rai
Š ī s ir vienas no mū su labā kajā m brī vdienā m!
аватар ksenia19191919
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu iesaku visiem bez izņ ē muma! Madinat ir milzī gs komplekss, kas sastā v no vairā kā m viesnī cā m Teritorija ir MILZĪ GA! Un tik skaisti! ! Slinkajiem ir laivas un bagiji, ja pā rvietojaties kā jā m)) Un kā da patī kama smarž … Tomēr ▾ Viesnī cu iesaku visiem bez izņ ē muma!
Madinat ir milzī gs komplekss, kas sastā v no vairā kā m viesnī cā m
Teritorija ir MILZĪ GA! Un tik skaisti! ! Slinkajiem ir laivas un bagiji, ja pā rvietojaties kā jā m))
Un kā da patī kama smarž a viesnī cā , uzreiz jū tams lī menis, atceros Ā damā un Ievā ā bolu smarž a bija visur, bet š eit tas ir tikai ļ oti patī kams smalks aromā ts
Restorā ni katrai gaumei, ē diens vienmē r ir bagā tī gs un daudzveidī gs, vienī gais negatī vais ir tas, ka katru reizi pē c atpū tas jū s pieņ ematies svarā par 4-5 kg, tas ir 2 nedē ļ u laikā ! ! Nu kā var pretoties un neizmē ģ inā t visu)
Pludmale ir lieliska! Smalkas baltas smiltis, brī niš ķ ī ga ieeja, nekā du problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem
Š ī ir mū su otrā reize š ajā viesnī cā un mē s noteikti atgriezī simies : )
аватар barkascheva
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par cenu mums tas pat sanā ca ļ oti labi, jo nepirkā m caur Maskavas tū risma aģ entū ru, bet gan caur tieš saistes tū res aģ entu, mē s ievē rojami ietaupī jā m! Bet ne par to. Sā kš u ar ciparu. Skats no loga ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. … Tomēr ▾ Par cenu mums tas pat sanā ca ļ oti labi, jo nepirkā m caur Maskavas tū risma aģ entū ru, bet gan caur tieš saistes tū res aģ entu, mē s ievē rojami ietaupī jā m! Bet ne par to. Sā kš u ar ciparu. Skats no loga ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Istaba ir gaiš a un plaš a. Viss ir ideā li. Santehnika, mē beles, veļ a, uzreiz saproti, par ko samaksā ji. Augstā kā lī meņ a apkalpoš ana, kvalitatī va tī rī š ana. Minibā rs tika regulā ri papildinā ts. Viss personā ls strā dā piecnieka labā , vienmē r smaidot, lai palī dzē tu jebkurā jautā jumā . Pludmale ir krā š ņ a. Ē rtas jaunas gultas. Tiek nodroš inā tas pludmales somas un apavi. Ū dens ir tī rā kais. Mī kstas smiltis. Pludmale tiek regulā ri tī rī ta. Glā bē ji ir visur, pat pie baseiniem. Viesnī ca tiek uzturē ta nevainojami tī ra. Bē rniem ir ī paš a bē rnu zona. Ir ū dens atrakciju parks. Tenisa korti. Skaista sporta zā le. Peldbaseini katrai gaumei. Ir pat sporta baseins. Kopumā visi nosacī jumi greznai atpū tai. Vē l daž i vā rdi par ē dienu viesnī cā . Š eit ir daudz daž ā du restorā nu. Jū s atradī siet ē dienu katrai gaumei. Ir daudz vietu, kur pastaigā ties vai vienkā rš i pasē dē t ē nā uz soliņ a. Var lieliski pavadī t laiku arī vakarā . . Ir lielisks salsas klubs. Jū s varat klausī ties dzī vo mū ziku. Vispā r arī viss noskaņ ojums un amatieris. Lieliski pavadī ja laiku, lieliski pavadī ja laiku. Kā jau rakstī ju iepriekš , lai gan cenas ir augstas, viesnī ca ir naudas vē rta. Nā kamreiz, kad lidosim uz emirā tiem, noteikti apmetī simies tajā paš ā viesnī cā .
аватар ms.kitty82
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ļ oti skaista, teritorija liela, tieš ā m var pā rvietoties ar laivā m. Pludmale tī ra, smiltis smalkas. Jū ra ļ oti silta. Brokastis daudzveidī gas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti skaista, teritorija liela, tieš ā m var pā rvietoties ar laivā m. Pludmale tī ra, smiltis smalkas. Jū ra ļ oti silta. Brokastis daudzveidī gas.
аватар adelinna
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir skaista, ī paš i teritorija, bet ir neliels mī nuss galvenajā restorā nā ē diens nav ī paš i garš ī gs, bet otrajā kur viss bija labi pie baseina, kopumā viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! … Tomēr ▾ Viesnī ca ir skaista, ī paš i teritorija, bet ir neliels mī nuss galvenajā restorā nā ē diens nav ī paš i garš ī gs, bet otrajā kur viss bija labi pie baseina, kopumā viesnī ca ir brī niš ķ ī ga!
 Територия прекрасная!
аватар vkuko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tos ar meitu 15 mē neš us no 26.05. 2013. lī dz 08.06. 2013 Visus plusus neaprakstī š u, jo tos nevajag uzskaitī t, bet jā redz savā m acī m! Viesnī ca š ika un brī niš ķ ī ga, vairā k, protams, plusi! Istaba skaista un ē rta! Pludmale lieliska, ī paš i ē rta ar mazu bē rnu, ilgi nav dziļ a. … Tomēr ▾ Atpū tos ar meitu 15 mē neš us no 26.05. 2013. lī dz 08.06. 2013 Visus plusus neaprakstī š u, jo tos nevajag uzskaitī t, bet jā redz savā m acī m! Viesnī ca š ika un brī niš ķ ī ga, vairā k, protams, plusi! Istaba skaista un ē rta! Pludmale lieliska, ī paš i ē rta ar mazu bē rnu, ilgi nav dziļ a. Teritorija ir lieliska, jums nebū s garlaicī gi, katru dienu atradā m izklaidi sev teritorijā . BET, ir ļ oti liels mī nuss, tas ir rampas trū kums ! ! ! Nav ī paš i ē rti nokļ ū t pludmalē ar bē rnu ratos un ar pludmales piederumiem (((Bez ratiem ir grū ti, jo mazais vē l toreiz slikti staigā ja, un bija sā pī gi atgriezties, jo mana meita aizmiga pē c jū ras un nā cā s meklē t palī gus lai pā rvietotu ratus pa kā pnē m. Ē diens vispā r labs, bet bē rnam praktiski nekas diē tisks nebija, vā rī ts vai tvaicē ts. Paldies krievu jaunajam š efpavā ram no galvenā restorā ns, kurš gatavoja tvaika kotletes un zupas pē c manas receptes, bet viņ š ne vienmē r strā dā ja un mums gā ja grū ti( ((
Bet, neskatoties uz š iem 2 lielajiem mī nusiem, mū su svē tki netika aizē noti! ! ! Galu galā noskaņ ojums un atpū ta ir atkarī ga tikai no mums paš iem! ! ! Un man tas bija galvenais, ka mana mazā princese katru dienu priecē ja ar jū ru, saldē jumu un draudzī gā personā la uzmanī bu! ! ! Iesaku ikvienam, kurš var atļ auties š o greznī bu!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No 2013. gada 26. maija es atpū tos kopā ar savu meitu 15 mē neš us. lī dz 08.06. 2013 Visus plusus neaprakstī š u, jo tos nevajag uzskaitī t, bet jā redz savā m acī m! Viesnī ca š ika un brī niš ķ ī ga, vairā k, protams, plusi! Istaba skaista un ē rta! Pludmale lieliska, ī paš i ē rta ar mazu bē rnu, ilgi nav dziļ a. … Tomēr ▾ No 2013. gada 26. maija es atpū tos kopā ar savu meitu 15 mē neš us. lī dz 08.06. 2013 Visus plusus neaprakstī š u, jo tos nevajag uzskaitī t, bet jā redz savā m acī m! Viesnī ca š ika un brī niš ķ ī ga, vairā k, protams, plusi! Istaba skaista un ē rta! Pludmale lieliska, ī paš i ē rta ar mazu bē rnu, ilgi nav dziļ a. Teritorija ir lieliska, jums nebū s garlaicī gi, katru dienu atradā m izklaidi sev teritorijā . BET, ir ļ oti liels mī nuss, tas ir rampas trū kums ! ! ! Nav ī paš i ē rti nokļ ū t pludmalē ar bē rnu ratos un ar pludmales piederumiem (((Bez ratiem ir grū ti, jo mazais vē l toreiz slikti staigā ja, un bija sā pī gi atgriezties, jo mana meita aizmiga pē c jū ras un nā cā s meklē t palī gus lai pā rvietotu ratus Ē diens vispā r labs, bet bē rnam praktiski nekas diē tisks nebija, vā rī ts vai tvaicē ts. Paldies krievu jaunajam š efpavā ram no galvenā restorā na, kurš gatavoja tvaika kotletes un zupas pē c manas receptes, bet viņ š ne vienmē r strā dā ja un mums gā ja grū ti (((Bet, neskatoties uz š iem 2 lielajiem mī nusiem, mū su atvaļ inā jums netika aizē nots !! ! Galu galā garastā voklis un atpū ta ir atkarī ga tikai no mums paš iem!! ! Un man tas bija galvenais, ka mana mazā princese katru dienu priecē ja ar jū ru, saldē jumu un draudzī gā personā la uzmanī bu!! ! Iesaku visiem, kas var atļ auties š o greznī bu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Olegbent
Sakiet, lūdzu, vai sporta nodarbības, godīgi sakot, vindsērfings, ir iekļautas cenā? Vai arī par inventāra nomu būs jāpiemaksā?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Современный курортный комплекс Madinat Jumeirah расположен в самом сердце Джумейры, рядом с отелем Burj Al Arab и аквапарком Wild Wadi, на берегу моря. По всей огромной территории комплекса (4,5 кв.км) гости могут передвигаться не только пешком но и на специальных водных такси (Arba) по каналам (3,7 кв.км), которые пересекают всю территорию комплекса.

Открывшийся в августе 2004 г. отель-дворец Al Qasr выполнен в стиле летней резиденции шейхов и является центральной частью комплекса Madinat Jumeirah.

Как часть великолепного курорта Madinat Jumeirah, также известного под названием «город Jumeirah», отель Jumeirah Al Qasr предлагает своим гостям все удобства и развлечения, доступные на территории курорта. Первоклассные рестораны, бары и кафе, спа-центр Talise Spa, спортивно-оздоровительный центр Talise Fitness, a также традиционный арабский базар со множеством бутиков, магазинов и галерей — это лишь малая часть того, что ожидает вас во время пребывания в Jumeirah Al Qasr.

Открыт в 2004 году. Состоит из главного 8-этажного корпуса.

Atrašanās vieta В 25 км от аэропорта Дубаи, на побережье Джумейры. Отель находится рядом с рынком Мадинат Джумейра Соук и в 15 минутах езды от района Дубай Интернет Сити.
Pludmales apraksts Частный пляж комплекса протянулся вдоль побережья Персидского залива на 2 км. На пляже есть кабинки для переодевания.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Стойка регистрации и обслуживание номеров работают круглосуточно. На территории традиционный базар Souk Madinat с 95 специально отобранными бутиками, более 50 ресторанов и баров, театр Madinat, крытый бассейн с системой температурного контроля, 5 конференц-залов, 4 банкетных зала, сады и индивидуальные зоны отдыха с бассейнами, 24 бассейна, почтовое отделение, кабинет врача (платно), аптека. Предлагается автобус до торговых центров бесплатно. Есть водное такси, терраса, камера хранения багажа, кондиционер. Доступны услуги консьержа, ресторанного консьержа, заказ билетов, услуга глажки одежды (платно), чистки обуви (платно), пресс для брюк (платно), факс/ксерокс (платно). Зонты, шезлонги и полотенца у бассейна. Специальные диетические меню по запросу. Есть русскоязычный персонал.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Водная горка и фонтанчики.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Есть скалодром, спортивная школа тенниса Питер Бурваш Интернешнл (Peter Burwash International - PBI), школа плаванья при фитнес-центре, аквапарк Wild Wad, каноэ (платно), библиотека, прогулки на катере (платно), банан (платно), пляжный волейбол, водные лыжи (платно), 5 теннисных кортов (бесплатно, но аренда снаряжения платно) .
  • akvaparks un slidkalniņi
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 292 номера. Есть смежные номера.

Istabās

ежедневная уборка, набор для приготовления чая и кофе в номере, бесплатная ежедневная газета, гладильная доска и утюг, сейф (бесплатно), фен, мини-бар (платно), ванная комната, бесплатный Wi-Fi и кабельный широкополосный доступ в Интернет, широкоэкранный интерактивный HD LCD-телевизор, DVD-плеер, балкон или терраса, центральный кондиционер, мини-холодильник, телефон, халаты и тапочки,

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • kabeļa internets
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese PO Box 75157, Dubai, UAE
Tālruņi: +971 4 3668888
Tīmekļa vietne: Madinat Jumeirah Al Qasr
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.