Le Royal Meridien Beach Resort & Spa 5*– Atsauksmes

AAEDubaija
18
Novērtējums 8.610
№8 viesnīcas reitingā Dubaija
9.4 Numurs
8.9 apkalpošana
9.4 Tīrība
9.4 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 1994. gadā, pēdējais renovācija veikta 2016. gadā. Viesnīca atrodas Persijas līča krastā, ko ieskauj labiekārtoti dārzi. Piemērots ģimenēm un atpūtai un jauniešiem.Vairāk →
аватар shm777
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir labā kā viesnī ca Dž umeirā ! Viss ir izcili - reģ istrā cija, uzkopš ana, apkalpoš ana, ē dinā š ana, pludmale, pludmales apkalpoš ana, liela teritorija - zaļ a, kopta, daudz vietas pastaigā m, spē les, lieliski baseini, jauki viesnī cas dzī vnieki - kaķ i, pī les, pā vi . … Tomēr ▾ Š ī ir labā kā viesnī ca Dž umeirā ! Viss ir izcili - reģ istrā cija, uzkopš ana, apkalpoš ana, ē dinā š ana, pludmale, pludmales apkalpoš ana, liela teritorija - zaļ a, kopta, daudz vietas pastaigā m, spē les, lieliski baseini, jauki viesnī cas dzī vnieki - kaķ i, pī les, pā vi . Rezervē jiet tū lī t, jums tas patiks!
аватар olya1104_
Mē s iereģ istrē jā mies viesnī cā nejauš i, viņ i sajauca mū su rezervā ciju birojā . Nolē mā m palikt, noteikti nenož ē lojā m. Viesnī cas izskats ir pā rsteidzoš s. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un uzmanī gs. … Tomēr ▾ Mē s iereģ istrē jā mies viesnī cā nejauš i, viņ i sajauca mū su rezervā ciju birojā . Nolē mā m palikt, noteikti nenož ē lojā m. Viesnī cas izskats ir pā rsteidzoš s. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un uzmanī gs. Mē s iekā rtojā mies pie bē rna, viņ i pat neprasī ja gultiņ u, viņ i to nodroš inā ja paš i. Tī rī š ana tiek veikta katru dienu. Istaba ir tī ra. Galvenajā restorā nā ir milzī gs ē dienu klā sts. Tas bija ļ oti garš ī gi. Bija zivju diena, mū su bē rns zivis neē d. Pavā rs, pamanī ju, ko meklē ju. Un ī paš i savam mazulim vā rī ju makaronus ar mē rci. Iesaku vakariņ ot tikai galvenajā restorā nā . Neticami romantiska atmosfē ra, dzī vā mū zika. Wi-Fi darbojas visā viesnī cā . Ir bē rnu zona. Daž ā di baseinu veidi. Pludmale ir tī ra, visiem ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Vakaros ir daž ā di izklaides veidi. Katra diena ir savā dā ka. Gribē tu kaut ko darī t apmeklē tā ju aptaujas veidā , mums patika karaoke, gribē tos to darī t biež ā k. Viesnī ca atrodas 2 stundu attā lumā no pilsē tas, bet tas ir tā vē rts. Ikviens, kurš domā , kuru viesnī cu izvē lē ties. Iesaku tikai š eit.
На фото местный фотограф и музыканты Фото с фотографом, делает незабываемые и необычные снимки На фото клининг менеджер, приносил каждый день печеньки для ребёнка и дарил игрушки На фото музыкант, играет и поёт в живую. В восторге от их музыки. На фото клининг менеджер На фото отель вид впереди
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir maigi izsakoties lieliska. Par savu cenu pilnī bā atbilst deklarē tajiem 5*. Istabu skaits krā š ņ s, kā arī skati pa logu. Istabā bija viss nepiecieš amais un vē l vairā k. Vannas istabā ir kvalitatī vi palī gmateriā li, č ī bas un peldmē teļ i. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir maigi izsakoties lieliska. Par savu cenu pilnī bā atbilst deklarē tajiem 5*. Istabu skaits krā š ņ s, kā arī skati pa logu. Istabā bija viss nepiecieš amais un vē l vairā k. Vannas istabā ir kvalitatī vi palī gmateriā li, č ī bas un peldmē teļ i. daudz dvieļ u. Divguļ amā gulta ir milzī ga! Mini bā rs, seifs, gaisa kondicionieris, TV un daudz kas cits. Tī rī š ana divas reizes dienā , dvieļ u maiņ a katru dienu. Personā ls ļ oti uzcī tī gs, daž i saprot krievu valodu. Ē diens labs, visdaž ā dā kais viss, neatkarī gi no ē dienreizes. Protams, visu laiku sē dē t viesnī cā nav par mums. Esam aktī vi cilvē ki un biež i braucā m uz pilsē tu, jo Dubaija ir tik skaista vieta! Kad apnika staigā t, nolē mā m doties ekskursijā s. Viņ i baidī jā s no klaiņ ojoš iem gidiem, vē rsā s pie Shan Tours tū risma aģ entū ras, tā ir droš ā k. Atpū tniekiem Dubaijā viņ i nodroš ina individuā las ekskursijas, tas ir tieš i tas, kas mums bija vajadzī gs! Ceļ oja gida pavadī bā ē rtā maš ī nā . Skatī jā mies un uzzinā jā m daudz interesanta! Nav salī dzinā mas grupas ekskursijas! Ļ oti iesaku atpū sties AAE, vieta ir lieliska.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар belvgosnadzor
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu, sapņ ojam tur atgriezties vē lreiz un ieteikt visiem saviem draugiem. Viss ir augstā kā s klases: gardas un daudzveidī gas brokastis, lieliska apkalpoš ana numurā , draudzī gs un pieklā jī gs personā ls, lieliska pludmale, tī ra skaista jū ra, lielisks skats gan uz pilsē tu, gan lī ci, lielisks fitnesa centrs (divas moderni aprī kotas istabas), bezmaksas internets gan istabā s, gan teritorijā lī dz jū ras pludmalei, pilns istabu aprī kojums (un gludeklis, un gludinā mais dē lis, un tē jkanna. … Tomēr ▾ Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu, sapņ ojam tur atgriezties vē lreiz un ieteikt visiem saviem draugiem. Viss ir augstā kā s klases: gardas un daudzveidī gas brokastis, lieliska apkalpoš ana numurā , draudzī gs un pieklā jī gs personā ls, lieliska pludmale, tī ra skaista jū ra, lielisks skats gan uz pilsē tu, gan lī ci, lielisks fitnesa centrs (divas moderni aprī kotas istabas), bezmaksas internets gan istabā s, gan teritorijā lī dz jū ras pludmalei, pilns istabu aprī kojums (un gludeklis, un gludinā mais dē lis, un tē jkanna. . . ). Viss spī d, dzirksti, un darbinieki turpina pulē t un berzē t. Ī paš s paldies Daš ai reģ istratū rā , kura mums palī dzē ja pā rē jā laikā . Es iesaku š o viesnī cu, jū s to nenož ē losit.
аватар Home.34
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s kopā ar vī ru no 214. gada 29. janvā ra lī dz 5. februā rim. ar tū risma aģ entū ru Biblioglobus Tikš anā s ballī te-Voyage tū re. No tū risma aģ entū rā m komentā ru nav. Viss laikā , bez kavē š anā s. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar vī ru no 214. gada 29. janvā ra lī dz 5. februā rim. ar tū risma aģ entū ru Biblioglobus Tikš anā s ballī te-Voyage tū re. No tū risma aģ entū rā m komentā ru nav. Viss laikā , bez kavē š anā s. Tā kā runa ir par tū risma aģ entū ru, tad pastā stī š u nedaudz par ekskursijā m. Mē s izbraucā m 6 emirā tus, peldoties Indijas okeā nā Fudž eiras emirā tā . Patika. Viņ i to aizveda uz Omā nu, veltī gi. Ekskursijas viena veida, vienā marš rutā . Ž ē l laika. Tā s ir ekskursijas visai dienai, labā k bū tu sauļ oties pludmalē . Bijā m vē l Dubaijā ar grupu, skatī jā mies strū klakas, uzkā pā m Khalifa tornī . Ir vē rts apskatī t! Vidē ji ekskursija 1 personai no 110 dolā riem.
Tagad par viesnī cu. Ieradā s ap pusdienlaiku. Pē c 40 minū tē m mē s jau bijā m iekā rtojuš ies. Kamē r gaidī jā m, iedeva kafiju un cepumus. Depozī ts bija 500 dolā ru. Lidostā mainī ju naudu. 621. istaba ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, galvenajā ē kā , ar skatu uz lī ci. Viesnī ca visa bija pilna, bet likā s, ka tā ir pustukš a. Viss ir ē rti! Tī rī ja 2x dienā , gulta tika mainī ta katru dienu. Viesnī cā ir Wi-Fi, mani iekā rtoja uzreiz, tiklī dz atnesa koferi. Televī zijā ir 2 krievu kanā li. Viesnī cas reģ istratū rā vienmē r ir krieviski runā još ie. Nevis paš ā reģ istratū rā , bet pie ieejas kreisajā pusē . Paldies Kristī nai, Farhadam. Ļ oti uzmanī gs. Teica, ka gribam aiziet uz kaž okā du veikalu - maš ī na pē c 20 minū tē m pie ieejas. Viņ i barojas ļ oti labi. Tikai daudz. Daudz jū ras velš u. Restorā nā strā dā krievs Aleksejs, š ķ iet, uzvā rds ir Š alinskis. Ļ oti labs jauneklis. Ja kā ds aiziet uz viesnī cu un ierauga, pasveicina Irinu un Aleksandru no Sanktpē terburgas. Jā atceras. No viņ a uzzinā ju daudz noderī gas informā cijas.
Pludmale ir brī niš ķ ī ga, vienī gais, kas ir tā lu, ir sauļ oš anā s krē sli. Tā tad, ja jū su č emodā nā ir vieta, varat paņ emt lī dzi dvieli, lai apgultos pie ū dens. Protams, viesnī cas numuriņ us iedod (par velti), bet gulē t uz tiem ir kaut kā nepieklā jī gi. Viesnī cā ir brī niš ķ ī ga sauna, hammam, dž akuzi. Iesaku dā mā m apmeklē t. Dvieļ i, peldmē teļ i, č ī bas, ū dens, fē ns, š ampū ni, ž elejas, krē mi - viss ir š ajā brī niš ķ ī gajā spa. Viņ i saka, ka ir elegantas spa procedū ras. Es to nedarī ju, lē tā kais ir 650 derhams. 1 derhams ir vienā ds ar 3.65 dolā riem. Skaitī t!
Par veikaliem. Dā rgā ki – daž ā di tirdzniecī bas centri: Dubai Mall, Dubai Marina Mall, Emirates Mall. Lē tā k - dodieties uz
Nasser laukums, ar taksometru aptuveni 80 dirhamu attā lumā no viesnī cas. Vai Ibn Batuts. viņ i saka
vispā r viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, visi ļ oti draudzī gi, un jū s, kungi, neaizmirstiet biež ā k smaidī t, uzlā dē ties ar pozitī vo, nemeklē jiet kaut ko sliktu, kur viss ir kā rtī bā ! Un jums bū s brī niš ķ ī gas brī vdienas! Un es gribu atgriezties viesnī cā !
Un tā lā k. Daudz laimes dzimš anas dienā viesnī cai. Bija kū ka, pastkarte, ļ oti jauki!
аватар diligen
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pludmales viesnī ca, kas atrodas pirmajā lī nijā . Viesnī cai ir trī s ē kas, divas no tā m ir jaunā kas un labā kas kategorijas. Vecā ē ka ir galvenā ē ka (tagad tiek atjaunota), jaunā s ē kas ir Superior un Club Tower. Viesnī cas apkā rtne ir lieliska. … Tomēr ▾ Pludmales viesnī ca, kas atrodas pirmajā lī nijā . Viesnī cai ir trī s ē kas, divas no tā m ir jaunā kas un labā kas kategorijas. Vecā ē ka ir galvenā ē ka (tagad tiek atjaunota), jaunā s ē kas ir Superior un Club Tower. Viesnī cas apkā rtne ir lieliska. Viesnī cā ir laimī gā s stundas, kad alkoholiskie dzē rieni ir bez maksas divas stundas. Numuri ir lieliski. Ir izklaides centrs un dzī vā mū zika. Ieteicams pludmales brī vdienā m ne tikai ģ imenē m ar bē rniem.
в холле отеля вид из номера на территорию отеля территория отеля территория отеля территория
аватар AMARULLA
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es biju š ajā viesnī cā augustā . Viesnī ca pirmajā lī nijā Dubaijā , Dž umeirā . Tā tī ra, skaista un kopta pludmale. Laba infrastruktū ra. Viesnī cai ir sava teritorija, ir kur pastaigā ties. Viesnī cas teritorijā ir arī daudz palmu - tas ietekmē tā s estē tiku, galu galā apkā rt ir daudz elegantu debesskrā pju ar neparastu uzkrī toš u arhitektū ru. … Tomēr ▾ Es biju š ajā viesnī cā augustā .
Viesnī ca pirmajā lī nijā Dubaijā , Dž umeirā .
Tā tī ra, skaista un kopta pludmale.
Laba infrastruktū ra. Viesnī cai ir sava teritorija, ir kur pastaigā ties. Viesnī cas teritorijā ir arī daudz palmu - tas ietekmē tā s estē tiku, galu galā apkā rt ir daudz elegantu debesskrā pju ar neparastu uzkrī toš u arhitektū ru. Kopumā skaistums un daudz kas cits!
Ē diens ir labs.
Numuri ir plaš i, tī ri un moderni. TV ar, ir krievu kanā li.
Wifi ir bezmaksas!
Jū s varat to rezervē t ar pā rliecī bu. Jū s nenož ē losiet. ES iesaku!
аватар ism91
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Maija brī vdienā s kopā ar ģ imeni atpū tos Le Royal Meridien Beach Resort & Spa Dubai, lai vai kā , bet viņ i neatdod no kredī tkartes novilkto bloķ ē to naudu 1500 AED apmē rā pē c ieraš anā s (procedū ra ir obligā ts). Vispā r neiesaku tur braukt VORE-VORE. … Tomēr ▾ Maija brī vdienā s kopā ar ģ imeni atpū tos Le Royal Meridien Beach Resort & Spa Dubai, lai vai kā , bet viņ i neatdod no kredī tkartes novilkto bloķ ē to naudu 1500 AED apmē rā pē c ieraš anā s (procedū ra ir obligā ts). Vispā r neiesaku tur braukt VORE-VORE.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Maija brī vdienā s kopā ar ģ imeni atpū tos Le Royal Meridien Beach Resort & Spa Dubai, lai vai kā , bet viņ i neatdod no kredī tkartes novilkto bloķ ē to naudu 1500 AED apmē rā pē c ieraš anā s (procedū ra ir obligā ts). Vispā r neiesaku tur braukt VORE-VORE. … Tomēr ▾ Maija brī vdienā s kopā ar ģ imeni atpū tos Le Royal Meridien Beach Resort & Spa Dubai, lai vai kā , bet viņ i neatdod no kredī tkartes novilkto bloķ ē to naudu 1500 AED apmē rā pē c ieraš anā s (procedū ra ir obligā ts). Vispā r neiesaku tur braukt VORE-VORE.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Alka_79
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es paliku kopā ar savu vī ru un dē lu š ajā viesnī cā ! Ieliku 5+! Viesnī ca tiek uzskatī ta par vienu no labā kajā m Dž umeiras pludmales piekrastē ! Mā jī gs numurs ar skatu uz jū ru, tī rī ba, ikdienas uzkopš ana, garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, atraš anā s vieta, neuzbā zī gs, pieklā jī gs personā ls, sakopta teritorija. … Tomēr ▾ Es paliku kopā ar savu vī ru un dē lu š ajā viesnī cā ! Ieliku 5+! Viesnī ca tiek uzskatī ta par vienu no labā kajā m Dž umeiras pludmales piekrastē ! Mā jī gs numurs ar skatu uz jū ru, tī rī ba, ikdienas uzkopš ana, garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, atraš anā s vieta, neuzbā zī gs, pieklā jī gs personā ls, sakopta teritorija. Patika viss! Ar prieku ieradī simies š eit vē lreiz, lai atpū stos un uzkrā tu spē kus pē c garā s ziemas!
Parādīt vairāk »


iemiesojums kis1005
Vai luksusa numuram ir balkons ar skatu uz jūru?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель был открыт в 1994 году, последняя реновация проводилась в 2016 году. Отель распололожен на берегу Персидского залива, в окружении ландшафтного сада. Подходит для семейного и отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta Отель располагается в г. Дубай, в районе Дубай Марина. Расстояние от аэропорта г. Дубай составляет 32 км (30 минут езды). Расстояние от аэропорта Аль Мактум — 38 км. Станция трамвая Jumeirah Beach Residence 1 находится в 10 минутах ходьбы от отеля. Торгово-равлекательный комплекс The Beach находится в 20 минутах ходьбы от отеля.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы: 2 км. Песчаный вход в воду. Автобус на пляж (бесплатно). Пляжные полотенца (бесплатно). Пляжные беседки, душ.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, камера хранение багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), интернет-кафе (бесплатно), 4 конференц-зала (общая площадь: 1 592 м2, вместимость до 350 чел.), 3 открытых бассейна с температурным контролем, магазины. Бесплатный трансфер до торгового центра Mall of the Emirates три раза в день. 7 ресторанов, 3 бара, 2 кафе.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна с температурным контролем. Детский клуб (возраст 3-12 лет) и игровая площадка предоставляются бесплатно. Детские горшки (бесплатно), присмотр за детьми в номере (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Spa & Health Club (Caracalla); спа-процедуры (платно), массаж (платно), джакузи, паровая баня/сауна, хаммам бассейны. Мини-гольф (платно), пляжный волейбол (бесплатно), водные виды спорта (платно), каякинг, водные лыжи (платно), 1 теннисный корст с твердым покрытием, освещение теннисного корта, теннисные мячи, ракетки (бесплатно), уроки тенниса (платно), баскетбол (бесплатно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 504 номера. Состоит из 3 зданий: двух 10-этажных и одного 16-этажного.

Istabās

Ванная комната, фен, халаты и тапочки (бесплатно, по запросу), центральный кондиционер (бесплатно), спутниковое ТВ (бесплатно), DVD-плеер, телефон (платно), мини-бар (платно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, room service (платно), услуга wake-up.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
Adrese Al Sofouh Road, PO Box 24970, Dubai, United Arab Emirates
Tālruņi: +971 4 399 5555
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.