Jumeirah Beach Hotel 5*– Atsauksmes

AAEDubaija
18
Novērtējums 8.210
№17 viesnīcas reitingā Dubaija
8.9 Numurs
8.6 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.8 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Pirmā viesnīca Dubaijas krastā, kas kļuva par daļu no pasaulslavenās Jumeirah Group. Viesnīca atklāta 1997. gadā, renovēta 2013. un 2018. gadā (pilnīga renovācija). Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Darja.
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska atraš anā s vieta, viesnī cai ir sava pludmale, numuri ar skaistu skatu uz kafejnī cu Parus. Numuri ir lieliski aprī koti. Ē rtas mē beles. Jauka vannas istaba, dā rga kosmē tika, pū kaini peldmē teļ i un č ī bas. Kā arī viss nepiecieš amais aprī kojums. … Tomēr ▾ Lieliska atraš anā s vieta, viesnī cai ir sava pludmale, numuri ar skaistu skatu uz kafejnī cu Parus. Numuri ir lieliski aprī koti. Ē rtas mē beles. Jauka vannas istaba, dā rga kosmē tika, pū kaini peldmē teļ i un č ī bas. Kā arī viss nepiecieš amais aprī kojums. Kafijas automā ts un kapsulas ar kafiju, tē ju, tē jkannu, cukuru. Nekā du diskomfortu visas uzturē š anā s laikā neizjutā m. Pā ris reizes izgā jā m no viesnī cas ekskursijā s no Shan Tours. Individuā lie braucieni paredz lielisku auto un gida klā tbū tni, un tā arī devā mies. Ļ oti patika viesnī cas teritorija, daudz zaļ umu, putni, tieš a paradī ze. Iesaku viesnī cu.
аватар beilina.sveta
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Uz š o valsti devā mies pirmo reizi un uzreiz paveicā s ar viesnī cu. Mums visiem ļ oti patika, lieliski pavadī jā m laiku un cena bija ļ oti pieņ emama. Tā lā k mē ģ inā š u sakā rtot, kas patika un kas nepatika, nekas) Viss bija lieliski! Ar pā rtiku noteikti nav nekā du problē mu. … Tomēr ▾ Uz š o valsti devā mies pirmo reizi un uzreiz paveicā s ar viesnī cu. Mums visiem ļ oti patika, lieliski pavadī jā m laiku un cena bija ļ oti pieņ emama. Tā lā k mē ģ inā š u sakā rtot, kas patika un kas nepatika, nekas) Viss bija lieliski! Ar pā rtiku noteikti nav nekā du problē mu. Ļ oti garš ī gi pagatavots lasis un jē rs. Sā tī gas brokastis. Labi dzē rieni visi ļ oti garš ī gi. Pabarojiet arī bē rnus. Ģ imenē m ar bē rniem bū s arī jauka bonusa bezmaksas piekļ uve akvaparkam. Apkalpoš ana augstā lī menī neatkarī gi no tā , vai tā ir uzkopš ana vai apkalpoš ana restorā nā . Pludmale arī ļ oti laba balto smilš u, tī ra. Dvieļ us var mainī t tik reiž u, cik vē laties. Ieieš ana ū denī ir ē rta un gluda. Labi ē rti sauļ oš anā s krē sli par sē dvietu pieejamī bu, es pat nestostos. Daudzi atsauksmē s raksta, ka tas ir dā rgi, bet, pirmkā rt, saprā tī gi pē rkot, tas nav tik dā rgi, un par š ā du kvalitā ti ir vē rts maksā t. Istaba arī lieliska, nav sū dzī bu. Š eit labi atpū tā mies, var doties gan ar draugiem, gan ģ imeni ar bē rniem, viesnī ca patiks visiem!
аватар agent_borabora
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmais iespaids. Viesnī ca ir slavenais "Vilnis" ar vispilnī gā ko un tuvā ko skatu uz Burj El Arab. Neskatoties uz viesnī cas vecumu (kopš.1997. gada), viss ir modernā stilā , nav ne miņ as no vecuma. Vestibils rada modernas dzelzceļ a stacijas vai lidostas terminā ļ a iespaidu: plaš s, pā rpildī ts, trokš ņ ains. … Tomēr ▾ Pirmais iespaids. Viesnī ca ir slavenais "Vilnis" ar vispilnī gā ko un tuvā ko skatu uz Burj El Arab. Neskatoties uz viesnī cas vecumu (kopš.1997. gada), viss ir modernā stilā , nav ne miņ as no vecuma. Vestibils rada modernas dzelzceļ a stacijas vai lidostas terminā ļ a iespaidu: plaš s, pā rpildī ts, trokš ņ ains.

Istabas. No tiem paveras skats uz jū ru, un tiem ir panorā mas logi no grī das lī dz griestiem. Visi "suite" numuri ir ar balkoniem. Viesnī ca ir pabeigusi villu celtniecī bu ar saviem baseiniem.

Infrastruktū ra. Teritorijā.231 bā rs un restorā ns. 2 naktsklubi (meitenē m katru otrdienu ieeja bez maksas un alkohols). 6 baseini. Viesnī cas ē dinā š anas sistē ma ļ auj bez papildu maksas ē st 45 restorā nos pilsē tā jebkurā vietā . Savs akvaparks Wil Wadi.

Internets. Bezmaksas visā , ieskaitot numurus.

Uzturs. Pusdienā s gardā kais sw. galdā bija: suš i un japā ņ u ē dieni, ķ irš u tomā ti, 2 veidu jē ra gaļ a, lasis, ananā si.
Viesnī ca ir ļ oti populā ra, un to ir grū ti apstiprinā t brī vdienā m un tuvā k nekā.2 mē neš us pirms ceļ ojuma.
аватар iri419119
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Jau daudzus gadus pē c kā rtas ar ģ imeni atpū š amies 5* viesnī cā s Dubaijā . Š ī gada atvaļ inā jums notika no 15. lī dz 27. augustam Jumeirah Beach Hotel. Es rakstu ī paš i par viesnī cas pakalpojuma mī nusiem. Dā rgie draugi, esiet modri pusdienojot un vakariņ ojot viesnī cas restorā nos, kā arī pasū tot ē dienu numurā . … Tomēr ▾ Jau daudzus gadus pē c kā rtas ar ģ imeni atpū š amies 5* viesnī cā s Dubaijā . Š ī gada atvaļ inā jums notika no 15. lī dz 27. augustam Jumeirah Beach Hotel. Es rakstu ī paš i par viesnī cas pakalpojuma mī nusiem. Dā rgie draugi, esiet modri pusdienojot un vakariņ ojot viesnī cas restorā nos, kā arī pasū tot ē dienu numurā .
Pasū tī juš i vakariņ as istabā , viņ i samaksā ja ar lielu rē ķ inu. Viesmī lis devā s pē c sī knaudas. Nā kamais ir detektī vs. Atskan durvju zvans - uz sliekš ņ a ir viesmī lis ar atvē rtu grā matu (tā , kurā viņ i ieliek č eku, aprē ķ inot un mainot). Atverot durvis zem gaisa spiediena, rē ķ ini izkliedē jas daž ā dos virzienos. Savā c, ieliek atpakaļ grā matu, ieiet istabā , iedod grā matu man. Neskatoties uz maiņ u, noskaitu viņ am dzeramnaudu un dodos prom. Pē c kā da laika saprotu, ka esmu apkrā pta. Vē rš os apsardzē , paskaidroju, ka par viesnī cu pretenziju nav, jo. Uzreiz neskaitī ju izmaiņ as, bet lū dzu pievē rst uzmanī bu incidentam, ja tā ir personā la shē ma, un klients viesmī ļ a priekš ā uzskaita izmaiņ as, vienmē r var doties “meklē t” trū kstoš os rē ķ inus kas nav pacelti no grī das. Viņ i saka, ka tā nevar bū t, viņ i sola to izpē tī t. Nā kamajā dienā ar daudzā m atvainoš anā m viņ i atdod 100 Dhs (patiesī bā viņ i krā pa lielu summu), viņ i saka, ka viesmī lis nesaprata, viņ š domā ja, ka tā ir viņ a atlī dzī ba (! )
Tā lā k vakariņ ā s restorā nā Der Keller, aprē ķ inot, viesmī lis nes grā matu ar sī knaudu un ā tri aiziet. Nepiecieš amā s izmaiņ as ir 202 Dhs, grā matā ir norā dī ta summa 22 Dhs. Uzreiz zvanu darbiniekiem, parā du, saka, ka tā nevar bū t, kameras paskatī sies, izdomā s. Viņ i joprojā m ir saprotoš i.
Pē c pā ris dienā m svinam dzimš anas dienu restorā nā Carnevalle. Faktiski tā vietā , lai izdzertu 5 pudeles alus, uz č eka parā dā s 10, bet 2 vī na glā ž u vietā – 4. Tā ir atš ķ irī ba par minū ti 100 USD. Vai vajadzē ja glabā t tukš as alus pudeles, lai pierā dī tu, cik patiesī bā izdzerts? Smieklī gi š ā da kalibra restorā nam. Viņ i nestrī dē jā s, lai nesabojā tu garastā vokli.
Tajā paš ā laikā viesnī cā atpū tā s draugi, viņ iem bija lī dzī gs stā sts baseina bā rā . Č ekā.3 glā zes alus, nevis izdzertas 2. Viņ i sā ka aizvainot, č eks tika nomainī ts.
Maksā t š ā dā s vietā s ar kredī tkarti ir bail, uzreiz tiks nokopē ta kredī tkartes informā cija.
Kopumā viesnī ca ir labā lī menī , tač u š ie negatī vie punkti drī zā k sabojā ja pā rē jo iespaidus. Iespē jams, ka viesnī cas vadī ba pat nezina par š ā dā m personā la mahinā cijā m. Ļ oti nepatī kami, ka tavā sejā viesmī ļ i ierauga piesū cekni, kuru var audzē t ik uz soļ a.
Izrakstoties kā da jauna meitene jautā ja, kā mums patika uzturē š anā s. Ī si pastā stī ts. Viņ a jautā : "Nu, vai jums patika viss pā rē jais? " Par ko tur vē l runā t. Iedeva 2 magnē tus)) Mē s noteikti vairs nebrauksim uz Dž umeiras pludmali.
аватар madina72
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī ir mana pirmā vizī te AAE. Es ceļ oju ar diviem bē rniem (12 un 4 gadi) un mammu. Vispirms uz ī su brī di apstā jā mies Atlantisā (par to atstā ju atsauksmi), pē c tam pā rcē lā mies uz Dž umeiras pludmali. Mū su galvenie svē tki bija š eit. … Tomēr ▾ Š ī ir mana pirmā vizī te AAE. Es ceļ oju ar diviem bē rniem (12 un 4 gadi) un mammu. Vispirms uz ī su brī di apstā jā mies Atlantisā (par to atstā ju atsauksmi), pē c tam pā rcē lā mies uz Dž umeiras pludmali. Mū su galvenie svē tki bija š eit. Man patika viesnī ca kopumā , lai gan pludmalē nav tā da servisa kā Madinat viesnī cā s. Varbū t lielā atpū tnieku skaita dē ļ , vai varbū t tas š eit sā kotnē ji netika nodroš inā ts. Liels pluss ir tas, ka var paņ emt bagiju un mierī gi doties uz Mina pludmali. Pludmale tur, man personī gi, ir labā ka: cilvē ku ļ oti maz, dvieļ us atnes un noliek darbinieki, pateicī bā sakopā m aiz sevis. Mē s tur braucā m ar laivā m, klaiņ ojā m pa tirgu, gā jā m uz bē rnu klubiņ u, tur bē rniem ir slidkalniņ š , strū klakas, bē rniem ir jautri tur skriet, ir vientuļ i, gandrī z neviena nav. Kas attiecas uz Dž umeiras pludmali, numuriņ i ar skatu uz lī ci, atjaunoti, apgaismojums, aizkari - viss ir automatizē ts. Mū su istaba atradā s 21 stā vā , bez balkona, ar panorā mas logiem. Tu pamosties no rī ta, atver tā lvadī bas pults aizkarus, neizkā pjot no gultas un acu priekš ā : bezgalī gs lī cis un kreisajā bura. Istaba laba, apkalpoš ana arī , uzkopš ana, veļ as maiņ a, komplimenti (augļ i, š okolā de) - pē c grafika. Istabā ir viss nepiecieš amais. Ē diens (mums bija HB) bija pienā cī gs, mē s ieradā mies brokastī s, pusdienā s vai vakariņ ā s. Ē dā m tajā paš ā restorā nā , aiz ieraduma, pirmajā stā vā , pa kreisi no reģ istratū ras, citus neapciemojā m. No viesnī cas ir bezmaksas marš ruta autobuss uz tirdzniecī bas centru Emirates, reģ istratū rā var dabū t grafiku, tač u mums nekad neizdevā s to izmantot intereses pē c. Aizbraucā m ar taksi uz Dubai Mall, skatī jā mies strū klakas, pie Emirates Mall, pie Nasser Square, ar lielā m grū tī bā m cī nī jā mies ar visā diem "palī giem", vienkā rš i ir stulba nekaunī ba, kad viņ i tev seko uz papē ž iem, seko tev iekš ā . boutique un sakiet, ka izrā dā s, ka viņ i jū s atveda uz š ejieni, vai viņ i tos nekontrolē ? Š ķ iet, ka ir nepieklā jī gi lamā ties ar pieauguš iem vī rieš iem, jū s pieklā jī gi un neatlaidī gi paskaidrojat - nu, pa bungā m. Š ķ iet, ka tā ir civilizē ta valsts, ar stingriem likumiem (? ). Vienkā rš i trū kst vā rdu. sabojā visu iespaidu par Dubaiju. Apskatī jos tur kaž okus, konkrē ti iegā ju vairā kos boutiques ar pieklā jī giem kaž okiem (man patika Braschi), Gold Bough, (gribē ju pirkt briljanta gredzenu, bet tur neko neizvē lē jos, tē rē ju laiku - itā ļ u zelts , kas man nepatika, bet akmeņ i, cik saprotu, beļ ģ u griezums, Dienvidā frikas, man patika akmeņ i, atš ķ irī bā no zelta un paš u izstrā dā jumu kvalitā te, nebija vē lmes pirkt. Indieš i vai pakistā nieš i, bet viņ i uzreiz atpaliek kad redz ka nevajag, atš ķ irī bā no tiem uz Nasser no bijuš ajā m padomju republikā m es apzinā ti nerunā ju par tautī bu, negribu aizvainot visu tautu. Man tas izdevā s, mani nobiedē ja ar karstums - velti, var peldē ties jū rā , baseinā , ievē rojot elementā rus profilakses pasā kumus pret sauli un karstuma dū rienu. Turcijā pagā juš ajā gadā , es teiktu, arī tolaik bija 40 grā di, atceros tur otrajā dienā pē c ieraš anā s jaunā kais bija slims, domā ju, ka viņ am bija karstuma dū riens, bet š eit, Emirā tos, tas maksā ja. Ē rtā k, protams, Emirā tos: ar lidojumu (nevis č arterreiss, regulā rs nacionā lā s aviokompā nijas lidojums), pē c apkalpoš anas lī meņ a viesnī cā s. Tas ir tiem, kuri, tā pat kā es, jau ilgu laiku ir izlē muš i: Turcija vai Emirā ti?
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izsakā m pateicī bu par profesionā lo darbu! Labi darī ti vadī tā ji - viņ i ļ oti labi uzņ ē ma ekskursiju, vispirms pa telefonu, pē c tam birojā , viņ i visu izstā stī ja un parā dī ja ļ oti detalizē ti. Mē s devā mies uz AAE, Jumeirah Beach Hotel 5 *. … Tomēr ▾ Izsakā m pateicī bu par profesionā lo darbu! Labi darī ti vadī tā ji - viņ i ļ oti labi uzņ ē ma ekskursiju, vispirms pa telefonu, pē c tam birojā , viņ i visu izstā stī ja un parā dī ja ļ oti detalizē ti. Mē s devā mies uz AAE, Jumeirah Beach Hotel 5 *. Man ļ oti patika viesnī ca - š iks serviss, labi numuriņ i. Ļ oti garš ī gs ē diens. Kopumā man patika valsts - es gribu atgriezties)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dzī voju š ajā viesnī cā kopā ar meiteni, no 15. lī dz 22. septembrim. Numurs 8. stā vā , standarta, ar balkonu un skatu uz lī ci. Mē beles labas, grī das segums ir paklā js (nedaudz netī rs), minibā rs ir papildus. Maksa. Pludmale Sava, smilš aina, ir sadaļ a kur nevar skatī ties bē rnus. … Tomēr ▾ Dzī voju š ajā viesnī cā kopā ar meiteni, no 15. lī dz 22. septembrim. Numurs 8. stā vā , standarta, ar balkonu un skatu uz lī ci. Mē beles labas, grī das segums ir paklā js (nedaudz netī rs), minibā rs ir papildus. Maksa. Pludmale Sava, smilš aina, ir sadaļ a kur nevar skatī ties bē rnus. Akvaparks un infrastruktū ra Var doties uz Wild Wadi, noteiktos laikos Burj Al Arab, var izmantot Madinat infrastruktū ru un pirti. Restorā ni Restorā nu gan paš ā viesnī cā , gan Madinatā ir daudz, bet cenas tur ir diezgan augstas, lai gan emirā tiem un dž umeirai der. Tū risma aģ entū ra Unitours Nagatinskaya. Š ī viesnī ca tika ieteikta kā ekonomiskā ka apmeš anā s iespē ja ar iespē ju izmantot Madinatovas infrastruktū ru. Viss bija tā , kā aprakstī ja vadī tā js. Paldies, bijā m apmierinā ti ar pakalpojumu, atgriezī simies pie Jums vē l.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tos š ajā viesnī cā ar draudzeni 2012. gada septembra sā kumā Tikā m izlikti uzreiz, dzī vojā m otrajā stā vā , diezgan tī ri, viss darbojā s, mē beles labā stā voklī , elektriskā tē jkanna, ū dens, kafija, tē ja, cukurs - vienmē r istabā , tī rī ts katru dienu, arī biež i mainī ti dvieļ i un veļ a. … Tomēr ▾ Atpū tos š ajā viesnī cā ar draudzeni 2012. gada septembra sā kumā Tikā m izlikti uzreiz, dzī vojā m otrajā stā vā , diezgan tī ri, viss darbojā s, mē beles labā stā voklī , elektriskā tē jkanna, ū dens, kafija, tē ja, cukurs - vienmē r istabā , tī rī ts katru dienu, arī biež i mainī ti dvieļ i un veļ a. Kopumā visa viesnī ca ir ideā li tī ra, ļ oti ē rta. Ē diens diezgan garš ī gs, viss svaigs un kvalitatī vi pagatavots, viesnī cas teritorija, bet visapkā rt skaista arhitektū ra. Netā lu no viesnī cas atrodas liela pludmale, uz kuru varat doties kā jā m vai braukt ar bezmaksas autobusu. Ū dens tī rs, vienmē r ir brī vas vietas, spī d karsta saule, smiltis zem kā jā m, ko vē l vajag atpū tai! ? Viesnī cas personā ls ir draudzī gs, vienmē r priecī gs atbildē t uz jū su jautā jumiem, jebkurā veidā palī dzē t. Viesnī cu var ieteikt jebkuram, š eit visiem patiks atpū sties, vispā r, atzī mē ju, ka paš i arā bi ir ļ oti daudz, acī mredzot viņ i arī augstu novē rtē š o viesnī cu, protams, ir lieliska apkalpoš ana, garš ī gi ē dieni, ir tuvumā daž ā di veikali un tas viss. Iesaku š o viesnī cu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s nesen ieradā mies ar bē rniem no Dž umeiras pludmales. Man ļ oti patika viesnī ca. Tas ir vienkā rš i lieliski ar bē rniem. Es rakstu lielus plusus. bē rniem lielais bē rnu klubiņ š un krieviski runā još ā s auklī tes ir bez maksas. … Tomēr ▾ Mē s nesen ieradā mies ar bē rniem no Dž umeiras pludmales. Man ļ oti patika viesnī ca. Tas ir vienkā rš i lieliski ar bē rniem. Es rakstu lielus plusus. bē rniem lielais bē rnu klubiņ š un krieviski runā još ā s auklī tes ir bez maksas. Bē rniem ir daudz baseinu, viņ i pie baseiniem nes bezmaksas ē dienu un dzē rienus. vispirms atnes rē ķ inu un tur izsvī tro bē rnu ē dienus un dzē rienus. Tas ir ļ oti jauki. Bē rniem daudz daudzveidī gs ē diens (vistas fileja un kartupeļ i un makaroni, pica), viss, kas bē rniem patī k. Saldē jums tiek izdalī ts bez maksas. Akvaparks ir ļ oti tuvu, un bē rni tur visu laiku spē lē jā s. Daudz vietas pludmalē . tā di ir vairā ki. daudz labu restorā nu. Mē s ar vī ru ejam uz visu. Jums jā maksā tikai par dzē rieniem. Un tik daudzi no š iem restorā niem ir iekļ auti kuponos, kurus mums iedeva pie ieejas. un mē s izvē lē jā mies, kur pusdienot. Mums bija iekļ autas brokastis un vakariņ as. un dodiet kuponus, un jū s izvē laties savu restorā nu. viņ i vienmē r zvanī ja daž as stundas iepriekš un bez problē mā m rezervē ja jebkuru restorā nu. Man ļ oti patika jū ras velš u restorā ns Seefood Marina, itā ļ u restorā ns ir š iks. bet ļ oti dā rgs spa un masā ž as. mē s negā jā m. 200 USD masā ž a ir visvieglā kā . Kopumā man viss patika un istaba ir š ika, liela un plaš a. Bē rni pludmalē vā ca gliemež vā kus. Vē l viens liels pluss ir bezmaksas internets visur. Es iesaku š o viesnī cu visiem. Rakstu atsauksmes, jo tajā gadā palikā m Atlantī dā un tur par visu bija jā maksā . Pati biļ ete nav lē ta un ir daudz naudas, ko tē rē t. katru dienu maksā t par bē rnistabu, delfinā rijs, kas š ā di tiek reklamē ts, ir 250 dolā ri un vē l viens plus bē rns 250. Jā maksā.500, lai viņ us tur pieskartos 5 minū tes. Par internetu katru dienu jā maksā.20 dolā ri. un Atlantī das akaparkā ir tik daudz cilvē ku, ka mē s ar bē rniem nekad nevarē jā m apgulties sauļ oš anā s krē slā . jo tur nā k no visā m viesnī cā m un daudz cilvē ku bez ierobež ojumiem. Izrā dā s, ka visus ielaiž par naudu, bet viņ u klientiem no viesnī cas vietas nav. vispā r tā di iespaidi izvē lē jā s starp š ī m viesnī cā m vē l tajā gadā . jo viņ i atradā s Atlantī dā š ajā Dž umeiras pludmalē . ar bē rniem, protams, izvē lieties Jumeirah. Atlantī dā liels pluss ir tikai š ie akvā riji ar zivī m, kur bē rni nemitī gi skrien tā s skatī ties. ir jautā jumi, rakstiet. es atbildē š u
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар snh2009
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
2012. gada februā rī mē s kopā ar ģ imeni palikā m viesnī cā.2 nedē ļ as. Viesnī ca nav slikta, ja nebū tu naudas zā dzī bas. Vietnē rezervē ju viesnī cu, kur obligā ta prasī ba ir no 2 pusē m skenē ta bankas karte. … Tomēr ▾ 2012. gada februā rī mē s kopā ar ģ imeni palikā m viesnī cā.2 nedē ļ as. Viesnī ca nav slikta, ja nebū tu naudas zā dzī bas. Vietnē rezervē ju viesnī cu, kur obligā ta prasī ba ir no 2 pusē m skenē ta bankas karte. Pē c ieraš anā s mans kartes konts tika bloķ ē ts par 5000 dirhamiem. Es biju tam gatavs. Bet kas notika tā lā k, es to nebiju gaidī jis no tik augstas klases viesnī cas. Vairā kkā rt es atklā ju, ka manā s depozī ta izmaksā s ir summas, kuras es neiztē rē ju. Pē c tam, kad es atklā ju š os faktus reģ istratū rā , š ī s summas tika noņ emtas, atsaucoties uz programmas kļ ū dā m. Turklā t arvien vairā k depozī tu summas man tika atkā rtoti bloķ ē tas bez nepiecieš amī bas un vienoš anā s ar mani. Visu pā rē jo tikai domā ju, ka tagad telefons pī kstē s un pazaudē š u vē l vienu summu. Nebija iespē jams kaut ko darī t lietas labā . Un, kad es atgriezos mā jā s no blokiem, mana nauda patieš ā m sā ka iet prom. Pē c tam, kad viņ i no manis nozaga apmē ram 1000 dolā ru. ASV nobloķ ē ju karti un steidzami samainī ju. Tagad esmu nodevusi savai bankai viesnī cas (gala norē ķ inu) dokumentus, kur pati viesnī ca parakstī ja cik reā li iztē rē ju atpū tas laikā un banka mē ģ inā s atdot nozagto naudu. Tač u nav pā rliecī bas, ka viņ š varē s atgriezties. Tā lā k par Sirius Hotel programmu, kur portā lā teikts, ka katrs treš ais ASV dolā rs tev aiziet kā bonusa bumba. Reā li š o bonusa bumbiņ u varē siet izmantot ar likmi 0.5-0.8 dirhami (20-25 ASV centi), t. i. e. ir arī mā nī š ana. Esmu dziļ i vī lies š ajā viesnī cā un, ņ emot vē rā iepriekš minē to, nevienam neiesaku tajā atpū sties.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ilc_dostyk
pastāsti kā ir ar ēdienu? viss iekļauts vai brokastis un vakariņas
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums dinara76
vēlos izvēlēties šo viesnīcu (Jumeirah Beach Tower, 5)
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Первый отель на побережье Дубая, вошедший в состав известной во всем мире группы отелей Jumeirah Group. Отель открыт в 1997 году, обновлен в 2013 и 2018 году (полная реновация). Отель подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен на побережье Персидского залива, в непосредственной близости от других отелей Jumeirah - Burj Al Arab Jumeirah и Madinat Jumeirah, в 15 км от городского центра и в 25 км от международного аэропорта Дубая.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы: 900 метров, вход в море: песчаный. Пляжные полотенца: бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, услуги консьержа, камера хранение багажа, факс/ксерокопирование (платно), почтовые услуги, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), 11 конференц-залов (на 150 чел.), аудитория Meyana (на 414 чел.), 1 банкетный зал (на 1500 чел., может быть разделен на 4 отдельные зоны), Wi-Fi бесплатно (на территории, в лобби, 24 часа), магазины (более 20 бутиков), более 21 ресторана, кафе и баров (восточная, итальянская, латиноамериканская кухня), автобус до торговых центров бесплатно (Mall of the Emirates), 6 открытых бассейнов (с режимом температурного контроля), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей, детский открытый бассейн, детский клуб бесплатно (Sinbad’s Kids Club 2–10 лет), детская площадка (открытая и крытая).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк (Wild Wadi (30 водных горок) — неограниченный бесплатный доступ для всех гостей, прямой доступ из отеля), 1 ночной клуб «360°», теннисный корт бесплатно (7 кортов), освещение теннисного корта бесплатно, уроки тенниса платно, дайвинг-центр платно, водные лыжи платно, банан платно, парусный спорт платно, вводный урок Discover Scuba Diving бесплатно, каяки платно, сквош бесплатно (3 корта), волейбол на пляже бесплатно, баскетбол бесплатно, парашют платно (с лицензией), безмоторные водные виды спорта бесплатно (с 10:00 до 11:00), 6-метровая альпинистская стенка, глубоководная рыбалка. Спа-центр Talise Spa с саунами, массажными кабинетами, гидромассажными ваннами, джакузи, парной и глубоким бассейном — платно. Расположен в отдельном здании. Фитнес-клуб Talise Fitness с новейшими тренажерами Technogym.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В комплекс входит основное здание в виде волны — 25-этажный корпус и 19 вилл Beit Al Bahar («Дом у моря»). В отеле 599 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер, сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), телефон, телевизор, набор для приготовления чая/кофе, кофемашина, мини-бар (платно), ванна и душ, халат и тапочки, фен, гладильная доска и утюг, уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese P.O.Box: 11416, Dubai, UAE
Tālruņi: +971 4 348 0000
Tīmekļa vietne: Jumeirah Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.