Hues Boutique Hotel 4*– Atsauksmes

AAEDubaija
1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Hues Boutique atrodas tieši uz ziemeļiem no Dubaijas centra. Viesnīca tika atvērta 2012. gadā. Sastāv no 6 stāvu ēkas. Tā piedāvā āra baseinu ar sauļošanās krēsliem, mūsdienīgus numurus ar gaisa kondicionētāju un bezmaksas Wi-Fi, veselības klubu ar trenažieru zāli un masāžas telpas. Viesnīcas restorānā tiek pasniegta bufete, savukārt kafejnīca piedāvā dažādus dzērienus no bāra.Vairāk →
аватар yexel
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā tad sā ksim. . . 1. Izmaksas. Viesnī ca mums izmaksā ja 50 tū kstoš us diviem (bez vī zu izmaksā m). Svaiga istaba. Viesnī ca atrodas Deiras rajonā . Metro atrodas 20 minū š u klusas pastaigas attā lumā pa Al Khalee ceļ u, uz kura atrodas viesnī ca (stacija Palm Deira), vai nedaudz vairā k kvartā lu attā lumā (stacija Union). … Tomēr ▾ Tā tad sā ksim. . .
1. Izmaksas. Viesnī ca mums izmaksā ja 50 tū kstoš us diviem (bez vī zu izmaksā m). Svaiga istaba.
Viesnī ca atrodas Deiras rajonā . Metro atrodas 20 minū š u klusas pastaigas attā lumā pa Al Khalee ceļ u, uz kura atrodas viesnī ca (stacija Palm Deira), vai nedaudz vairā k kvartā lu attā lumā (stacija Union).
Rajons strā dā , daudz indieš u un citu aziā tu, bet mierī gs un droš s. Š ķ iet, ka mē s neesam tik atslā buš i. Jā , viņ i izskatā s un pat aptin galvu (sā kumā tas sievu saniknoja un kaitinā ja, un pē c tam pā rstā ja viņ iem pievē rst uzmanī bu), tač u viņ i neturas un neko tā du sev nepieļ auj.
Un pati teritorija izskatā s ļ oti glī ta. Debesskrā pju vienkā rš i nav, un ē ku pirmos stā vus aizņ em kafejnī cas un veikali. Tas viss naktī s mirdz ar gaismā m.
Var viegli noķ ert taksometru (obligā ti smilš u krā sas auto ar krā sainu jumtu). Kā pē c tieš i? Auto bez dambretes un krā sojuma (biež i Lexus) var piebraukt (vai arī piedā vā t tirdzniecī bas centros), tā pē c atsakies. Noplē st par pā rmē rī gā m cenā m, š ī m automaš ī nā m nav skaitī tā ja. Lai gan taksists ir diagnoze. Un valsts arī tiecas aizvest pa garu ceļ u, lai bū tu dā rgā k. Bet š eit var vismaz izsekot, cik daudz pā ri letei noskrē jis. Jā , un lē tā k, vienalga, bū s.
Starp citu, reģ istrē joties mums iedeva vizī tkarti ar norā dē m uz viesnī cu. Tas noderē ja, sazinoties ar taksometru vadī tā jiem un izdomā jot, kā tikt lī dz viesnī cai.
2. Viesnī ca atstā j ļ oti patī kamu iespaidu gan ā rē ji, gan iekš ē ji. Nezinu, vai man tas viss jā apraksta, fotogrā fijas runā paš as par sevi. Ļ aujiet man tikai teikt, ka viesnī ca patieš ā m izskatā s moderna, stilī ga un kodolī ga. Un tas patieš ā m izceļ as uz pā rē jā s ē kas. Iekš pusē viss tiek izlemts tā dā paš ā veidā : daudzkrā sainas grī das, moderns dizains, stikla lifti, neona gaismas.
Uz jumta ir ā ra apsildā ms baseins (no rī ta ū dens tajā bija +36). SPA.
Skaista kafejnī ca uz jumta (lai gan cenas tur. . . alus 0.33 - 250 rubļ i, pā rē jais tā dā paš ā garā ) ar skatu uz Persijas lī ci. Tiesa, pats lī cis nav redzams bulku salas dē ļ (cik saprotu, š ajā vietā bū s vē l viena palmu sala). Tā tad no loga nebū s nekā da krā š ņ ā skata, diemž ē l! Tomē r iesaku palū gt istabiņ u ielas un lī č a malā , skats noteikti patī kamā ks. No mū su istabas paveras skats uz pretē jo pusi un skats balstī jā s uz blakus esoš o ē ku, kurā dzī voja indiā ņ i un citi viņ iem lī dzī gi.
Viesnī cai nav teritorijas. Tu izej tieš i uz ielas. Tomē r š ķ iet, ka tā ir visu Deiras viesnī cu iezī me.
3. Skaitlis. Skaisti, stilī gi, moderni. Visas vadī bas skā rienpogas. Mazliet neparasti, bet ē rti.
Milzī ga gulta (iespē jams, 2.5 metrus plata un š iks matracis). Galds gar visu sienu, spogulis un televizors, pretī gultai (kanā ls Krievija divā s versijā s un, dī vainā kā rtā , Chanson. Pā rē jais ir ne-Neš a dialektā ).
Pie loga ir galds un divi atpū tas krē sli. Logs netiek vaļ ā , bet ir kondicionieris.
Liels iebū vē tais skapis (ar pakaramiem un plauktiem). Seifs, ledusskapis, tē jkanna (tē ja un kafija bija iekļ autas).
Vannas istabā š ampū ns, kondicionieris, duš as ž eleja (oriģ inā lajā s kastī tē s), ziepes, vates spilventiņ i un kociņ i, duš as vā ciņ š . Peldmē teļ i, dvieļ i rokā m, ķ ermenim un kā jā m.
Pā ris mī nusi:
- drē bju ž ā vē š anai nav pakaramo;
- vietas apgaismojums. Skaisti, oriģ inā li, bet tumš i.
4. Personā ls ir smaidī gs, draudzī gs, efektī vs. Uz viesnī cu mū s aizveda pē dē jos no lidojuma un ieradā mies viesnī cā ap 14.00. Tā pē c viņ i mū s uzreiz nokā rtoja, mums nebija jā gaida nekas vai neviens. Mums nekavē joties iedeva atslē gas un nesam koferus uz istabu. Parā dī ja, stā stī ja (angļ u valodā ), kas, kur un kā .
Istaba tika tī rī ta katru dienu. Mainī ja veļ u, dvieļ us utt. . Noslaucī ja putekļ us utt. . Tī rī š anas laikā ielika dzeramo ū deni (0.5l), bet nez kā pē c vienu pudeli, lai gan bijā m divi. Mē s nekoncentrē jā mies uz to, jo vē l nopirku ū deni 5l pudelē . par dzerš anu (starp citu, tikai 30-35 rubļ i par mū su naudu).
Uz lū gumu atnest gludekli un dē li tika atbildē ts 10-15 minū š u laikā . Tiesa, tī rī š anas laikā tos nemitī gi aizveda.
Vispā r strā dnieki pasmaidī ja un sasveicinā jā s. Attieksme bija iepriecinoš a.
5. Uzturs. Mums bija tikai brokastis. Brokastis no 6.30-09.30. Atpū tas laikā tie nā ca daž ā dos laikos, un tā pē c arī š ī laika beigā s ē diena bija pietiekami, nebija sajū tas, ka apē d to, kas bija palicis.
Bija desiņ as, olas daž ā dā s variā cijā s (š efpavā rs var uztaisī t arī omleti priekš ā ), sagrieztas desiņ as, fetas siers, siers, fritē ti rullī š i ar daž ā diem pildī jumiem, pupiņ as daž ā dā s mē rcē s, svaigi dā rzeņ i un augļ i, konservē ti augļ i, svaigā kie saldie konditorejas izstrā dā jumi, maize, tē ja, vā rī ta kafija, apelsī nu un ā bolu sulas. Bija arī musli un piens. Jū s nevarat atcerē ties visu. Bet pā rē jā ē dienkartes laikā mums nemaz nebija garlaicī gi un ne noguruš i.
Tas ir tā pat kā viss viesnī cā . Varbū t kaut ko palaida garā m.
Uzdodiet jautā jumus, ja kā ds kaut ko nesaprot.
Tač u mē s nemaz nebijā m vī luš ies savā izvē lē .
P. S. Starp citu! Lidmaš ī na. Viņ i lidoja biež i un zemu. Bet viņ i mū s nemaz netraucē ja. Mē s viņ us gandrī z nepamanī jā m. Vismaz otrajā stā vā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Hues Boutique Hotel расположен чуть севернее центра Дубаи. Отель открыт в 2012 году. Состоит из 6-этажного здания.

К услугам гостей этого открытый бассейн с шезлонгами, современные номера с кондиционером и бесплатным Wi-Fi, оздоровительный клуб с тренажерным залом и массажные кабинеты. В ресторане отеля действует система "шведский стол", а в кафе можно попробовать разнообразные напитки из бара.

Atrašanās vieta Отель находится всего в 3 км от Золотого рынка. Расстояние до международного аэропорта Дубая составляет 13 км. Международный выставочный и конференц-центр Дубая расположен в 9 км.
Pludmales apraksts Автобус до пляжа бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

На территории 5 баров и ресторанов, открытый бассейн с шезлонгами и полотенцами, мини-маркет, аптека, магазины. Автобус до торговых центров бесплатно. Круглосуточно: услуги консьержа, стойка регистрации. Есть русскоязычный персонал. Доступны гладильные услуги (платно), чистка обуви, доставка прессы, еды и напитков в номер, лимузин-сервис, обслуживание номеров. Есть камера хранения багажа, пресс для брюк (платно), факс/ксерокс (платно), кондиционер. Курение на всей территории запрещено, кроме специально отведенных мест.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские кроватки по запросу.
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Есть спа-лаунж, ночной клуб (платно).
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 103 номера.

Istabās

бесплатный Wi-Fi, кондиционер, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, мини-бар, бесплатные принадлежности для чая/кофе, собственная ванная комната, туалетно-косметические принадлежности, банные халаты, ежедневная уборка, бутилированная вода

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
Adrese Corniche Deira, Dubai, U.A.E. P.O. Box 5245
Tālruņi: +971 4236 5566
Tīmekļa vietne: Hues Boutique Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).