Grandeur Hotel 4*– Atsauksmes

AAEDubaija
4
Novērtējums 8.810
9.3 Numurs
9.5 apkalpošana
8.8 Tīrība
9.0 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Grandeur viesnīca piedāvā greznas naktsmītnes Al Barsha centrā, dažu minūšu attālumā no Mall of the Emirates un Ski Dubai. Uz viesnīcas jumta ir peldbaseins un trenažieru zāle. Viesnīcā ir sava diennakts kafejnīca, kurā tiek pasniegtas vieglas uzkodas un deserti. Un restorāna ēdienkarte ir mūsdienīga Indijas klasikas kombinācija ar eksotiskām garšām no visas pasaules. Viesnīcā varat klausīties dzīvo mūziku. Viesiem ir iespēja baudīt arī īpašu izklaides programmu no dziedātājiem un māksliniekiem, kuri īpaši ieradušies no Indijas.Vairāk →
аватар AMARULLA
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kā pē c es izvē lē jos š o viesnī cu? - tai ir laba cena (apm. 400 USD no personas). Tam ir arī laba atraš anā s vieta - Al Barshi rajons, kurā atrodas lielā kais tirdzniecī bas centrs Mall of Emarates un slavenais iekš telpu slē poš anas kū rorts - Ski Dubai. … Tomēr ▾ Kā pē c es izvē lē jos š o viesnī cu? - tai ir laba cena (apm. 400 USD no personas). Tam ir arī laba atraš anā s vieta - Al Barshi rajons, kurā atrodas lielā kais tirdzniecī bas centrs Mall of Emarates un slavenais iekš telpu slē poš anas kū rorts - Ski Dubai. Tā pē c iepirkš anā s un izklaide ir tepat zem deguna!! !
Neskatoties uz to, ka viesnī ca nav jauna, tā dibinā ta jau 2008. gadā (Dubajai tā jau tiek pielī dzinā ta "vecajiem"), tač u joprojā m ir ļ oti mā jī ga.
Istabas tī ras, kā rtī gas, nav lielas un nav mazas. Viss ī stajā laikā ! Ļ oti stilī gi un arī skaisti.
Pilsē tas viesnī ca ar jumta baseinu. Baseins ir mazs.
Mums piedā vā ja bezmaksas transfē ru uz publisko pludmali Jumeirah Beach Park (ieejas maksa - apmē ram $ 1.5), un doties 15-20.
Viesnī ca piedā vā ja arī bezmaksas marš ruta autobusu uz pilsē tas centru (IbnBattutaMal un OutletMall).
Internets, Wi-Fi maksas.
Ē diens ir tieš i tas, ko jū s gaidā t no 3 * viesnī cas, ne tas daudzveidī gā kais, bet viss ir garš ī gs!
аватар vitalik_lviv
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki visiem, nesen atgriezos š ajā viesnī cā . Teikš u viss bija lieliski, mā jī gi numuriņ i, plaš s vestibils, viss tī rs un spī dī gs. Personā ls ir draudzī gs un vienmē r smaidī gs. Brokastis ir garš ī gas, un ir daudz no kā izvē lē ties. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, nesen atgriezos š ajā viesnī cā . Teikš u viss bija lieliski, mā jī gi numuriņ i, plaš s vestibils, viss tī rs un spī dī gs. Personā ls ir draudzī gs un vienmē r smaidī gs. Brokastis ir garš ī gas, un ir daudz no kā izvē lē ties. Uzreiz iekā rtojā s, durvju sargs atnesa mums somas un saņ ē ma vienu dolā ru) Uz baseina jumta un dž akuzi, sauļ oš anā s krē sliem. Blakus dž akuzi ir zaļ a poga. kas reā li ieslē dz dž akuzi: ) Pā rbaudī ts. Katru dienu uz grī das tiek izsniegti tī ri zili dvieļ i sauļ oš anā s krē sliem un pludmalei. No pulksten 7:00 lī dz 19:00 ir pieejama trenaž ieru zā le un sauna, un tas viss ir bez maksas. Katru dienu 8.45 braucot ar autobusu uz pludmali un paņ emot no pludmales 12:00, iesaku doties uz bezmaksas pludmali, tā ir blakus maksas (kaut kur 10 minū tes un jū s atrodaties uz labā ko un bezmaksas pludmale). Viesnī cā ir brī niš ķ ī gs krogs, kur arī vakaros var baudī t skaisto dzī vo mū ziku, meitene izpilda visus pasaules hī tus ar blī kš ķ i! ! ! !!
Pē c izrā dē m, kas ir kaut kur ap pulksten 12 naktī , viņ a pieiet pie ā das, paspiež roku un saka, ka atkal atnā kuš i. Alus š ajā krogā maksā.30 dirhamus (tas ir 107 grivnas), lai alum pieliktu bonusu liels popkorns) Vispā r viesnī ca ir dī vaina, lieku pamatī gu pieci! ! ! ! ! ! !
Безкоштовний сейф Міні бар платний !!! Наг номер де люкс Вид з готельного номеру
аватар Lakhtina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
atpū tos janvā ra beigā s februā ra sā kumā . Viesnī ca man ļ oti patika, tur plā nojam nā kamo atvaļ inā jumu. Draudzī gs, pieklā jī gs personā ls, vienmē r palī dzē ja un visu izskaidroja. Tiesa, angliski jā saprot paš am vismaz minimā li : ) wi-fi viesnī cā ir maksas. … Tomēr ▾ atpū tos janvā ra beigā s februā ra sā kumā . Viesnī ca man ļ oti patika, tur plā nojam nā kamo atvaļ inā jumu.
Draudzī gs, pieklā jī gs personā ls, vienmē r palī dzē ja un visu izskaidroja. Tiesa, angliski jā saprot paš am vismaz minimā li : )
wi-fi viesnī cā ir maksas. Daž as kafejnī cas un iepirkš anā s centros to var izmantot bez maksas.
Istaba ieguva suite, vienkā rš i krā š ņ s. Lieli, logi no griestiem lī dz grī dai. Skats pa logu tieš ā m bija uz jauno viesnī cu, bet tas iespaidu nebojā ja.
Veļ as maiņ a, dvieļ i un tī rī š ana katru dienu. Vannas istabā papildus parastajai duš as ž elejai, ziepē m un š ampū nam bija duš as cepurī tes, vienreizē jā s lietoš anas zobu birste + maza pasta, skū š anā s komplekts un pat sū klis apaviem, plus divi peldmē teļ i.
Brokastis un vakariņ as ir diezgan daudzveidī gas un apmierinoš as. Man ļ oti patika vakariņ u deserti. Tiesa, no dzē rieniem vakariņ ā s piedā vā tikai ū deni, bez sulas, bez tē jas/kafijas, lai gan to varē ja pasū tī t atseviš ķ i, tas ir, par maksu.
Uz viesnī cas jumta ir peldbaseins (nav apsildā ms) un dž akuzi (apsildā ms), sauļ oš anā s krē sli, galdi ar saulessargiem un lielajiem dvieļ iem, kā arī trenaž ieru zā le un lieliska sauna.
Katru rī tu no viesnī cas 8.45 mū s veda uz pludmali, bet 12 mū s aizveda no pludmales.
Viesnī cā ir lete ar daž ā diem bukletiem: metro, pilsē tas karte, akvaparki (š iem bukletiem saņ ē mā m atlaidi, uzrā dot bukletu 10% no cilvē ka), veikali u. c.
Viesnī ca atrodas 15 minū š u pastaigas attā lumā no Emerā tu mola.
спальня вид на ванную холл, раздвижные двери отделяют спальню душевая кабина ванна,рядом душевая кабина холл спальня спальня
аватар sim2001
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labs ē diens (brokastis-vakariņ as), sadzī ves apstā kļ i, patī kams personā ls (saziņ a tikai angļ u valodā ). Ir sauna, baseins, trenaž ieru zā le. Gultas labas. No mī nusiem - istaba nebija pietiekami labi iztī rī ta un atraš anā s vieta (15min lī dz Mall). … Tomēr ▾ Labs ē diens (brokastis-vakariņ as), sadzī ves apstā kļ i, patī kams personā ls (saziņ a tikai angļ u valodā ). Ir sauna, baseins, trenaž ieru zā le. Gultas labas. No mī nusiem - istaba nebija pietiekami labi iztī rī ta un atraš anā s vieta (15min lī dz Mall).


iemiesojums Olia2525
Nakšņoju šajā viesnīcā 2012. gadā – laba cenas un kvalitātes attiecība. Bet tad bija ļoti dārgs internets un šausmīgas neērtības cilvēku skaita ziņā, kuri gribēja iespiesties autobusā. Vai tagad tas ir mainījies? Kurp doties, ja autobusā nepietiek vietas? Vai internets ir bezmaksas?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums marinabudisheva
Steidzami
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Kathanov.t.g
Mēs dosimies uz šo viesnīcu janvārī. Abi ar sievu smēķējam, gribētos uzzināt kā ir smēķēšana šajā viesnīcā
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
iemiesojums Yunusssova
Vai man vajadzētu ņemt līdzi gludekli vai arī tāds ir istabās? Vai arī paņemiet kopīgu reģistratūrā))
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums SL-kiev
Vai viesnīcā ir kravu noliktava un kādi lielākie tirdzniecības centri, veikali vai tirgi atrodas tuvumā (iepirkšanās: lietas, aprīkojums par pieņemamām cenām)? Braucam pirmo reizi, tāpēc jautāju, paldies jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель Grandeur предлагает раскошные номера в центре Аль-Барши, в нескольких минутах от Mall of the Emirates и Ski Dubai. На крыше отеля расположен бассейн и тренажерный зал. Отель располагает собственным круглосуточным кафе, где подают легкие закуски и десерты. А меню в ресторане представляет собой современное сочетание индийской классики с экзотическими вкусами со всего мира. В отеле можно послушать живую музыку. Гостям также предоставляется возможность насладиться специальной развлекательной программой от певцов и артистов, специально прибывших из Индии.

Atrašanās vieta Отель расположен в центре города, в районе Аль-Барша, в нескольких минутах от торгового центра Mall of the Emirates и лыжного комплекса Ski Dubai. Международный аэропорт Дубая расположен в 30 минутах езды. Также в пределах легкой досягаемости Медиа-Сити, дубайская зона беспошлинной торговли, лучшие пляжи и торговые центры.
Viesnīcā

На территории бассейн на крыше. Трансфер в торговые центры. Круглосуточно: кафе, стойка регистрации, обслуживание номеров. Доступна доставка прессы, еды и напитков в номер, чистка обуви. У бассейна полотенца. Есть камера хранения, факс/ксерокс (платно), кондиционер. Курение на всей территории запрещено. Есть русскоязычный персонал.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • aukle
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле всего 125 номеров. Есть звукоизолированные номера, семейные номера.

Istabās

ванная комната, отделанная мрамором, фен и халат, LCD-телевизор со спутниковыми каналами, мини-бар, бесплатный Wi-Fi, ежедневная уборка, сейф, ежедневная минеральная вода, чайник или кофеварка, телефон, утюг и гладильные принадлежности

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese PO Box 282429, Al Barsha First, Behind the Mall of Emirates, Dubai, United Arab Emirates
Tālruņi: Telephone Number: +971 4 3716666 Fax Number: +971 4 3234722
Tīmekļa vietne: Grandeur Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.