Grand Central Hotel 4*– Atsauksmes

AAEDubaija
3
Novērtējums 5.010
5.7 Numurs
4.3 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.3 Uzturs
4.7 Infrastruktūra
Viesnīca Grand Central atrodas Deiras rajonā, tikai dažu minūšu attālumā no Maktoum tilta, kas savieno veco un jauno Dubaiju un Džumeiras rajonu, dažu minūšu attālumā no pilsētas centra un Pasaules tirdzniecības centra. Atvērts 2005. gadā.Vairāk →
аватар pedan
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar ģ imeni apmetā mies š ajā viesnī cā.2012. gada oktobrī . Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, netā lu no metro stacijas, daudzā m kafejnī cā m un veikaliem. Sā kumā bijā m sarū gtinā ti, ka solī to brokastu un vakariņ u vietā ē dā m brokastis un pusdienas, bet tad sapratā m, ka tas ir milzī gs pluss, jo, atbraucot no pludmales, bū s pusdienas, un otrā puse diena ir brī va ekskursijā m, pastaigā m un iepirkš anā s iespē jā m. … Tomēr ▾ Mē s ar ģ imeni apmetā mies š ajā viesnī cā.2012. gada oktobrī . Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, netā lu no metro stacijas, daudzā m kafejnī cā m un veikaliem. Sā kumā bijā m sarū gtinā ti, ka solī to brokastu un vakariņ u vietā ē dā m brokastis un pusdienas, bet tad sapratā m, ka tas ir milzī gs pluss, jo, atbraucot no pludmales, bū s pusdienas, un otrā puse diena ir brī va ekskursijā m, pastaigā m un iepirkš anā s iespē jā m. Autobuss tiek apkalpots laicī gi, vienmē r bija brī vas vietas un tā s tika atvestas pē c grafika. Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet viss ir garš ī gs un svaigs, izsalkuš i neizbraucā m, personā ls mierī gs un smaidī gs. Reģ istratū rā nav krievvalodī go, tā pē c krā jiet pā ris nepiecieš amā s frā zes. Š ī s viesnī cas lielais trū kums ir dā rgais Wi-Fi un nepieejamā s tirdzniecī bas vietu attā lums. Lai uzlā dē tu telefonus, planš etdatorus un fotoaparā tus, nā cā s pā rvietot visas mē beles, jo rokas stiepiena attā lumā nav nevienas rozetes, un pat tajos, ko atradā m, bija televizors un ledusskapis, labi, ka paņ ē ma lī dzi tē ju. , un adapteri var paņ emt reģ istratū rā . Mē s devā mies ekskursijā s no aģ entū ras Arabian Knight, viņ i piedā vā ekskursijas pa pludmali, nav slikta kompā nija.. .
аватар andreym
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopē jais iespaids par viesnī cu ir labs. Istaba liela, divguļ amā gulta, 2 atzveltnes krē sli, kafijas galdiņ š un rakstā mgalds, ir TV (dī vainā kā rtā ne LCD), 2 krievu kanā li ORT un RBC, seifs bez maksas, nav balkona, mini bā rs. … Tomēr ▾ Kopē jais iespaids par viesnī cu ir labs.
Istaba liela, divguļ amā gulta, 2 atzveltnes krē sli, kafijas galdiņ š un rakstā mgalds, ir TV (dī vainā kā rtā ne LCD), 2 krievu kanā li ORT un RBC, seifs bez maksas, nav balkona, mini bā rs. ir maksas, pat ū dens, tē jkanna istabā un tē ja, kafijas maisiņ i. Mē beles ir pavisam jaunas, liela vannas istaba ar fē nu, bez halā ta un č ī bā m. Viņ i katru dienu uzkopj un maina dvieļ us istabā , kā arī papildina tē jas, kafijas, š ampū na, duš as ž elejas u. c. krā jumus. Turklā t, kas svarī gi, tā s tika iztī rī tas no rī ta, kad biju pludmalē , tā pē c pē c vakariņ ā m, atpū tas laikā , neviens istabā neielauzā s. Dzī voju 7. stā vā , pē dē jais (luksusa numurs), augš ā ir tikai peldbaseins (mazais) un fitnesa centrs - nekad neesmu bijis, tā pē c neko nevaru pateikt. Internets ir maksas (ir kabelis un Wi-Fi) - 10 derhami uz 1 stundu vai 250 mb, atkarī bā no tā , ko jū s tē rē jat agrā k, un vē l viena lieta - jums tas jā izmanto 2 dienu laikā , tad pieteikš anā s / parole bū t deaktivizē tam.
Ē diens - liek 3, jo 4* viesnī cai nebija pietiekami daudzveidī ga ē dinā š ana un dā rzeņ u, augļ u, gaļ as ē dienu un jū ras velš u pieejamī ba (esmu bijis daudzā s viesnī cā s/valstī s, ir ar ko salī dzinā t). Paņ ē mu puspansiju, š ajā viesnī cā tā s ir brokastis un pusdienas (zviedru galds), brokastis un vakariņ as var izvē lē ties (no ē dienkartes), bet nevienam neiesaku, zemā k paskaidroš u kā pē c. Protams, es pieļ ā vu, ka tas ir tā lu no Turcijas / Ē ģ iptes, kur tos izbaro kauš anai, bet brokastī s ar augļ iem ir tikai arbū zs, bet pusdienā s tikai augļ u deserts ir ļ oti slikts, citā s viesnī cā s tas bija daudz labā k. No dā rzeņ iem brokastī s bija tikai tomā ti, bet pusdienā s 2-3 salā ti - viens no svaigajiem dā rzeņ iem, daž reiz ķ eizars (bez vistas/garnelē m) tikai salā ti, siers un krekeri - nez kur viņ i to redzē ja. Arī brokastī s bija olu kultenis, pā rslas, jogurts, 2 veidu sulas un ceptas desiņ as vai speķ is, nebija desas/š ķ iņ ķ a/siers. Vē l viens biskvī ts, kruasā ni, maizī tes, tē ja/kafija. Pusdienā s - vienmē r bija vairā ku veidu piedevas (rī si, kartupeļ i, spageti), no siltajiem ē dieniem - zivs (starp citu, ļ oti garš ī ga), vista, cepti dā rzeņ i un daž reiz gaļ a (bet labā k nebū tu, jo tas bija slikti pagatavots). Arī labas smalkmaizī tes un ū dens, citus dzē rienus pusdienā s nedod. Karstie ē dieni ir ļ oti asi, tie nesaudzē sarkanos un melnos piparus. Kopumā es nekad neizgā ju izsalcis, bet nebija pietiekami daudz daž ā dī bas. Tagad par to, kā pē c neiesaku ieturē t vakariņ as ar à la carte pasū tī jumu. Pirmajā dienā pē c ieraš anā s nokavē ju pusdienas un ar gida palī dzī bu un sarunā m ar viesnī cas vadī tā ju man izdevā s viņ us pierunā t vakariņ ot. Vakariņ ā s pasū tot no ē dienkartes, puse ē dienu nebija pieejami, kā rezultā tā man atnesa 2 sviestmaizes ar neē damu gaļ u un karstos - frī kartupeļ us ar tā du paš u gaļ u, koš ļ ā t un apē st nebija iespē jams. Man pat likā s, ka tā ir atriebī ba par to, ka izdevā s viņ us papļ ā pā t, lai pusdienas aizstā tu ar vakariņ ā m, vai varbū t pavā ri jau bija aizbraukuš i un sasildī ja mani mikroviļ ņ u krā snī , nezinu, bet es nē ieteiktu ikvienam pavakariņ ot viesnī cā . Starp citu, vakariņ ā s nebija neviena cita, izņ emot mani.
Atraš anā s vieta pilsē tas viesnī cai ir ļ oti laba - paš ā Deiras centrā , 5 min. no metro stacijas un ļ oti dzī vī gā s Al Rigga ielas ar daudziem veikaliem, kafejnī cā m / restorā niem / bistro. Ja izbraucat no viesnī cas uz Al Rigga, tad labajā pusē bū s tā da paš a nosaukuma metro stacija, krievu restorā ns "Arbat" (ē diens garš ī gs - vakariņ as apmē ram 70 derhami uz cilvē ku), restorā ns "Golden Fork". " ir arī labi, ī paš i grilē ti ē dieni (paņ ē mu jū ras maisī jumu un garneles - 50 derhamus, lieli ē dieni, pasniedz ar piedevu), "Burger King", "KFC", vairā kas picē rijas un daudzas citas kafejnī cas. Kreisajā pusē ir krievu restorā ns "Fantasy" un ja iet tā lā k, tad pā ri ceļ am ir liels suvenī ru veikals, drē bes un daudz kas cits par smieklī gā m cenā m. Vē l viens š ā ds veikals ir tieš i pie metro stacijas ielas pretē jā pusē . Al Rigga. Jū s varat staigā t no viesnī cas lī dz slavenajam Nasser / Baniyas laukumam - 20-25 minū š u gā jiens pa labi pa Al Rigga, starp citu, ielas galā bū s liels Al Gurer Mall, jums jā apiet apkā rt. pa kreisi un caur nelielu laukumu ar strū klaku pa Al Maktoum ielu dodieties uz Baniyaz laukumu. Lī dz tai var nokļ ū t arī ar metro - 2 pieturas, 6 derhami turp un atpakaļ . Baniyaz laukumā ir viss - kaž oki, elektronika, pulksteņ i, drē bes, apavi utt. , lai gan nemeklē jiet tur zī molu boutiques - tas atrodas tirdzniecī bas centros. No Baniyaz laukuma varat staigā t lī dz Zelta tirgum (Zelta tirgum), Garš vielu tirgum (Vecajam tirgum) un Zivju tirgum, ja, izejot no metro, ejat pa ielu.
No viesnī cas autobuss uz Al Mamzar pludmali kursē katru dienu - pulksten 9 turp un atpakaļ pulksten 12:30, nekur nav jā pierakstā s, bet labā k ierasties 5-10 minū tes iepriekš , jo. autobuss kursē stingri pē c grafika, un piektdienā s tas vienlaikus ved uz Dž umeiras pludmali. Viņ š arī vairā kas reizes dienā dodas uz Deiras pilsē tas centru un daž ā dā s nedē ļ as dienā s uz citiem tirdzniecī bas centriem. No pludmales jū s varat doties ar taksometru - 20 derhams.
Varbū t tas arī viss, bū s jautā jumi rakstiet.
аватар moscow2012
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sveiki! Atpū ties ar bē rnu š ajā viesnī cā š ī gada februā rī ! Nekad nebiju domā jusi, ka pametī š u š o valsti ar š ausmī giem iespaidiem, tikai ne no valsts, bet no viesnī cas! Viesnī cā strā dā ī … Tomēr ▾ Sveiki! Atpū ties ar bē rnu š ajā viesnī cā š ī gada februā rī ! Nekad nebiju domā jusi, ka pametī š u š o valsti ar š ausmī giem iespaidiem, tikai ne no valsts, bet no viesnī cas! Viesnī cā strā dā ī sti zagļ i, viņ i divas reizes mē ģ inā ja nozagt manu fotoaparā tu! Pirmo reizi pē c tam, kad atklā ju fotoaparā ta nozaudē š anu (uzreiz jā saka, ka kamera bija ļ oti veca, visparastā kā ), viesnī cas darbinieki izlikā s, ka meklē fotoaparā tu, vakarā istabā ienā ca sieviete ar vī rietis, kurš tī rī ja manu istabu, lai paskatī tos uz manas istabas kameru, palū dza š im vī rietim pā rvietot milzī go divguļ amo gultu prom no sienas un izvilka manu kameru! Tas bija ī stais teā tris! Dienu vē lā k, manas izbraukš anas dienā , atkal pazuda fotoaparā ts (kas gulē ja uz naktsskapī š a blakus gultai), diemž ē l vairs nebija laika izdomā t, jau kavē ju! Nekad neizvē lieties š o viesnī cu, esiet uzmanī gi!! ! !


iemiesojums Galina50
Uzrakstiet, kas atpūtās Emirātos, kādas ir ekskursiju cenas Dubaijā. Konkrēti, pirmo reizi šajā valstī mani interesē trīs objekti, kurus vēlējos apmeklēt: 1. Viesnīcas "Sail" apmeklējums, un vakariņu cena tur. 2. Dubaijas apskates ekskursija 3. Akvārija apmeklējums.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums Galina50
Kā notiek dzeramnauda Emirātos? Tīrot istabu un restorānā?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums Galina50
Pirmo reizi braucam ar vīru uz Emirātiem. Vecuma dēļ plānoju braukt ar taksi, angļu valodu nedaudz saprotu. Uzrakstiet, kā notiek maksājums. Ja taksists piezvanīs braukšanas maksas summu, un man rokās ir liels rēķins, vai es mierīgi dabūšu sīknaudu? Man bija negatīva pieredze Ēģiptē ar taksometru vadītājiem.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель Grand Central находится в районе Deira, в нескольких минутах от моста Maktoum, который связывает старый и новый Дубай и область Jumeira, в нескольких минутах от центра города и Всемирного Торгового Центра. Открыт в 2005 году.

Atrašanās vieta Отель находится в 2 минутах езды от музея Дубай, всего в 2 минутах ходьбы от станции метро Riqqa. Аэропорт Дубай расположен в 5 км от отеля.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

На территории 3 ресторана, бар и 2 ночных клуба, мини-маркет, магазины, бассейн с подогревом на крыше, терраса для загара. У бассейна шезлонги, зонты, полотенца. Круглосуточно: стойка регистрации, обслуживание номеров. В бизнес-центре предоставляется проводной доступ в интернет. Доступна доставка прессы, еды и напитков в номер, услуга по продаже билетов, услуги консьержа, услуга глажки одежды (платно), чистка обуви, доставка продуктов (платно). Есть русскоязычный персонал, билеты на шоу и мероприятия (платно), камера хранения багажа, факс/ксерокс (платно), кондиционер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • aukle
Izklaide un sports Ночной клуб.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 165 номера. Есть звукоизолированные номера, люкс для новобрачных. Представляет собой один 8-этажный корпус.

Istabās

кондиционер, мини-бар, принадлежности для чая/кофе, гостиный уголок с диваном, ванная комната, банный халат, тапочки, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, ежедневная уборка, 40" телевизор с плоским экраном, спутниковое телевидение, Wi-Fi, сейф

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Street 24c, Deira, P.O. Box 185722, Dubai, U.A.E.
Tālruņi: +971 4 299 9977 +971 4 230 6230
Tīmekļa vietne: Grand Central Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.