Fairmont The Palm 5*– Atsauksmes

AAEDubaija
7
Novērtējums 7.910
№45 viesnīcas reitingā Dubaija
9.5 Numurs
9.3 apkalpošana
9.5 Tīrība
7.1 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Greznā pieczvaigžņu viesnīca Fairmont The Palm atrodas savā privātajā pludmalē Palm Džumeirā. No viesnīcas paveras brīnišķīgs skats. Dubaijas jahtu piestātne ir 8 km attālumā, un nesen atvērtais Nakhee Mall atrodas pastaigas attālumā. Atvērts 2012. gadā. Lieliski piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām un biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар malchenko6
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m viesnī cā.2022. gada janvā rī . Viņ i paņ ē ma 2 istabu komplektu 3 pieauguš ajiem, kas izrā dī jā s ar 2 vannas istabā m. Palmas salā ir daudz piecu zvaigž ņ u pludmales viesnī cu, tač u š ī tika izvē lē ta tikai atraš anā s vietas un infrastruktū ras dē ļ . … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā.2022. gada janvā rī . Viņ i paņ ē ma 2 istabu komplektu 3 pieauguš ajiem, kas izrā dī jā s ar 2 vannas istabā m. Palmas salā ir daudz piecu zvaigž ņ u pludmales viesnī cu, tač u š ī tika izvē lē ta tikai atraš anā s vietas un infrastruktū ras dē ļ . Viesnī ca atrodas kilometra attā lumā no cietzemes un ieejas salā , un ne reizi vien pā rliecinā jos par izvē les pareizī bu, it ī paš i, kad vakarā bijā m noguruš i atgriež oties no daž ā dā m atrakcijā m, kas atrodas galvenokā rt 25-30 km attā lumā no sala daž ā dos virzienos un man vē l nebija jā dodas, piemē ram, 11 km pā ri salai lī dz pē dē jā m pieczvaigž ņ u viesnī cā m. Tirdzniecī bas centrs Nakheel atrodas 400 m attā lumā no viesnī cas, kur var iepirkties vidē ji lielveikalā .
Netā lu atrodas 52 stā vu debesskrā pis, uz kura jumta ir lielisks skatu laukums Palmas salā un Dubaijā . Netā lu no viesnī cas atrodas promenā de ar vairā kiem restorā niem. Viesnī cai ir sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, peldvieta ir norobež ota ar tī klu no medū zu iespieš anā s. Ir 2 peldbaseini, no kuriem viens ir paredzē ts tikai pieauguš ajiem. Istabā s un pludmales dvieļ u izsniegš anas vietā ū dens visu laiku ir bez maksas. No balkona paveras skaists skats uz lī ci, Dubaijas jahtu piestā tnes rajonu un salu ar milzī go panorā mas ratu.

Maltī tes bija brokastis un vakariņ as. Brokastis ir bufete ar plaš u klā stu, un vakariņ as ir tikai vienā no tematiskajiem restorā niem, kur no ē dienkartes var pasū tī t ne vairā k kā.3 ē dienus. Restorā ni ir jā rezervē iepriekš . Dzē rieni vakariņ ā s tiek apmaksā ti. Bijā m nepatī kami pā rsteigti, ka aptuveni 30% no ē dienkartē iekļ autajiem ē dieniem (un labā kajiem) izrā dī jā s ar papildu maksu no 8 lī dz 30 USD. Rezultā tā par katrā m vakariņ ā m maksā jā m 3.80-100$ ar "piemaksā m" un dzē rieniem (alus un bezalkoholiskie dzē rieni).
Пляж и отель Вид с балкона Променад у отеля
аватар translate5
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca jau ir diezgan nolietota. Pirmais iespaids tika sabojā ts uzreiz pē c ieraš anā s. Viesnī cā ieradā mies 22:45. Galvenajā restorā nā vakariņ as tiek pasniegtas lī dz 23:00, viesnī cā ir arī vē l 4 restorā ni, no kuriem trijos vakariņ as tika apmaksā tas, bet 4 restorā ni ir maksas. … Tomēr ▾ Viesnī ca jau ir diezgan nolietota.
Pirmais iespaids tika sabojā ts uzreiz pē c ieraš anā s. Viesnī cā ieradā mies 22:45. Galvenajā restorā nā vakariņ as tiek pasniegtas lī dz 23:00, viesnī cā ir arī vē l 4 restorā ni, no kuriem trijos vakariņ as tika apmaksā tas, bet 4 restorā ni ir maksas. Sapulces vadī tā js piedā vā ja vakariņ ot (pareizā k sakot, viņ š nepiedā vā ja, bet es prasī ju, jo biju ļ oti izsalcis) maksas restorā nā . Lī dzī ga attieksme bija vē rojama visu atvaļ inā jumu laiku, ja pasū tot nenorā dī ji, kā du ū deni ņ emt lī dzi, vienmē r atnesa dā rgā ko.
Tā tad pirmais iespaids ir pazudis. Š ā di mī nusi:
Ļ oti slikts galds gan brokastī s, gan pusdienā s un vakariņ ā s. 14 dienu uzturē š anā s laikā.1 reizi tika uzklā ts labs galds ar ē dienu pā rpilnī bu. Pā rē jā laikā tie ir ļ oti specifiski pikanti ē dieni, bez jebkā dā m karstā m brokastī m, izņ emot olu kulteni un auzu pā rslu. Pilnī gs augļ u trū kums: visā periodā tika prezentē ti tikai 4 augļ i. Bez ā boliem, bez arbū ziem, bez banā niem, bez persikiem, bez ogā m. Arī vakariņ ā s prezentē tie kartupeļ i un makaroni tika garš oti ar asā m mē rcē m, š ajā viesnī cā nav pilnī gi ar ko pabarot bē rnu.
Galvenais un, manuprā t, nopietnā kais viesnī cas mī nuss ir medus trū kums. darbinieki - no vā rda pilnī bā un vienmē r. Bē rnam paaugstinā jā s temperatū ra, viņ a aizmirsa lī dzi termometru, kā rezultā tā apsargs ieradā s mē rī t temperatū ru, ar nemazgā tā m rokā m, un kurš nezinā ja, kā rī koties ar infrasarkano termometru.
Istabas uzkopš ana ļ oti nekvalitatī va, 2 nedē ļ as ne reizi nemazgā ja grī du uz balkona, putekļ i uz atvaļ inā juma beigā m bija 5 cm, varē ja ielikt 2 duš as ž elejas š ampū na vietā , bet nepā rtraukti ieslē dzā s, izslē dza tā lruņ i istabā , nav skaidrs, kā pē c.
Atseviš ķ s stā sts ar bē rnistabu, kurā jā aizpilda anketa bē rnam, jā pamet bē rns un AIZVIRTA. Vecā kiem nevajadzē tu gaidī t bē rnu pie ieejas, tikai ā rpus durvī m. Tā ir kā bē rnu istaba. Es personī gi neesmu gatava atstā t savu bē rnu nepazī stamā vietā un doties prom.
Secinā jums: viesnī ca absolū ti nav piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. NAV IETEICAMS. Plus, protams, pietiek ar citiem mī nusiem.
аватар Dragina_Zinaida
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba, ē dienu izvē lē jā mies labu. Viņ i apmetā s laikus. Numuri ir brī niš ķ ī gi. Viesnī ca ir pieklā jī ga. Pie viesnī cas notiek aktī va bū vniecī ba. Teritorija nav liela, pludmale nav liela, bet vietas pietika visiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, ē dienu izvē lē jā mies labu. Viņ i apmetā s laikus. Numuri ir brī niš ķ ī gi. Viesnī ca ir pieklā jī ga. Pie viesnī cas notiek aktī va bū vniecī ba. Teritorija nav liela, pludmale nav liela, bet vietas pietika visiem. Viesnī ca pirmajā rindā . Bez maš ī nas tur nav ko darī t, tā pē c ī rē jā m un braucā m pē c savas programmas.
аватар MarinaNikolaevna
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums bija divas istabas ar skatu uz pilsē tu, kas nemaz nelika vilties. Saņ ē mā m komplimentu no viesnī cas. Telpas bija tī ras un ideā las, tualetes piederumi bija nodroš inā ti: zobu pasta, birstes, š ampū ns, duš as ž eleja, ziepes, piens, č ī bas, halā ts, ausu nū jas, tamponi, nagu vī les utt. … Tomēr ▾ Mums bija divas istabas ar skatu uz pilsē tu, kas nemaz nelika vilties. Saņ ē mā m komplimentu no viesnī cas. Telpas bija tī ras un ideā las, tualetes piederumi bija nodroš inā ti: zobu pasta, birstes, š ampū ns, duš as ž eleja, ziepes, piens, č ī bas, halā ts, ausu nū jas, tamponi, nagu vī les utt. bū vniecī ba pludmalē turpinā jā s, bet netraucē ja mū su atpū tai pludmalē . viesnī ca atrodas pilsē tā . Pretī viesnī cai ir veikals ar valū tas maiņ u, lielveikals, kafejnī ca, aptieka. Transfē rs tikai uz diviem tirdzniecī bas centriem pē c grafika. Tomē r vakariņ ā s, pusdienā s un restorā nos par dzē rieniem jā maksā atseviš ķ a maksa. Apmeklē jā m 3 restorā nus: ķ ī nieš u, indieš u un jū ras. Ļ oti patika visas virtuves =)
Paldies pilsē tai, paldies viesnī cai, paldies manam gidam! ! !
аватар Svetopen
Man ļ oti patika pati viesnī ca. Tī rs, daudz darbinieku un visi gatavi palī dzē t. Naktī devā mies ā tri. Varē ja pasū tī t vakariņ as istabiņ ā , bet baidī jā mies no cenas un nepasū tī jā m. Izrā dī jā s, ka vakariņ as bija iekļ autas, mē s tikai nezinā jā m. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika pati viesnī ca. Tī rs, daudz darbinieku un visi gatavi palī dzē t. Naktī devā mies ā tri. Varē ja pasū tī t vakariņ as istabiņ ā , bet baidī jā mies no cenas un nepasū tī jā m. Izrā dī jā s, ka vakariņ as bija iekļ autas, mē s tikai nezinā jā m. Viņ iem viesnī cā ir dī vaina uzskaites sistē ma: brokastī s, vakariņ ā s vai pusdienā s tu ē d cik gribi, tad tev atnes rē ķ inu un tu vienkā rš i paraksties, tev nekas nav jā maksā ja vakariņ as, brokastis ir iekļ autas tū rē . Mē s par to nezinā jā m un tā pē c baidī jā mies no cenas. Pē c pirmajā m brokastī m, kad saņ ē mā m rē ķ inu, skrē jā m uz reģ istratū ru pajautā t, kā du č eku mums iedeva. Viesnī cā ir daudz ā rzemnieku, maz krievu. Ir ģ imenes baseini. Un ir arī pieauguš ie. Pieauguš ie bē rni nav atļ auti. Tur ir kluss. Ja nebū tu celtniecī ba, tad bū tu pilnī gs klusums. Un tas ir ļ oti satraucoš i. mē s bijā m augusta sā kumā bija ļ oti karsts plus 41-45. Tā visi sē dē ja baseinos. Baseini nav ļ oti auksti, tā pē c telpas bija vieglā kas. Jū ra karsta + 33 tā dā karstumā nereā li kā pt jū rā . Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Bufete. Dienu vē lā k kā da tē ma. Visas dienas transporta pakalpojumi no viesnī cas uz Mall of Emirates Dubai Mall. Istaba ir pilnī bā aprī kota: halā ts, č ī bas, dvieļ i, franč u kosmē tika, lieliskas gultas, gludeklis, apavu birste, seifs, fē ns, tē ja, kafija un kafijas automā ts, ū dens. Turklā t ū dens ir gan maksas, gan bezmaksas. Vakariņ ā s viesnī cā nav iekļ auti dzē rieni, neviens, tā pē c esiet uzmanī gi ar cenā m. Ja kaut ko ņ em, tad cena ir pā rmē rī ga. Visā viesnī cā ir pieejams bezmaksas bezvadu internets. Trenaž ieru zā le bezmaksas, spa arī kā . Pie baseina var dabū t aukstu ū deni un dvieļ us, un viņ iem ledusskapī ir auksti sejas dvieļ i, daž reiz tie tiek padoti. Ap baseiniem ir daudz glā bē ju. Ir bē rnu klubs.
Детский бассейн. Отель со стороны моря
аватар darina.bordan
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka viesnī ca, lielisks baseins, lielisks skats uz pilsē tu. Mī nusi: slikta pludmale. Tā da sajū ta, it kā bū tu bū vlaukumā , smiltis ir netī ras un nepatī kamas. Serviss 6 no 10, ierodoties viesnī cā gaidī jā m 40 minū tes, kad mū su bagā ž a tiks pacelta uz mū su numuru, izejot no viesnī cas, arī bagā ž a tika paņ emta ļ oti ilgi. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, lielisks baseins, lielisks skats uz pilsē tu.
Mī nusi: slikta pludmale. Tā da sajū ta, it kā bū tu bū vlaukumā , smiltis ir netī ras un nepatī kamas.
Serviss 6 no 10, ierodoties viesnī cā gaidī jā m 40 minū tes, kad mū su bagā ž a tiks pacelta uz mū su numuru, izejot no viesnī cas, arī bagā ž a tika paņ emta ļ oti ilgi. Viņ i prasī ja sū dzī bu grā matu, viņ i to mums neiedeva un atvainojā s par sagā dā tajā m neē rtī bā m, jautā ja, ko viņ i vē l varē tu darī t mū su labā (ir iespē jams pievienot papildu vakariņ as / brokastis). Bet kopš mē s jau aizbraucā m, š is piedā vā jums nebija aktuā ls.
Plusi: ir pieejams marš ruta autobuss uz tirdzniecī bas centru Emirates. Tā pat, ja esat volejbola cienī tā js, ir pieejams rotaļ u laukums ar tī klu. Forš i š ū puļ tī kli pludmalē .
Pludmalē ir restorā ns, kur var uzpī pē t ū denspī pi (ū denspī pes bā rs tiek atvē rts no 15:00, bet labā k pā rbaudī t). Ar skaistu skatu uz pilsē tu + uz skaistiem sauļ oš anā s krē sliem. Mē s samaksā jā m par ū denspī pi 28 USD, bet mē s to nemaz neizbaudī jā m. Nav garš ī gs, stiprs - vispā r kaut kā ds muļ ķ is. Bet augļ u kokteiļ i (bezalkoholiskie) ir ļ oti garš ī gi!
Вид с пляжа на город. На фото видно только часть бассейна и тот самый ресторан/кальянная.
аватар ascan
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma š ajā viesnī cā . Pati viesnī ca ļ oti laba, teritorija nav liela, bet kopumā kā jau lielā kā daļ a Palmas viesnī cu. Pludmale ir ļ oti pieklā jī ga, jū ra ir silta un nav dziļ a. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma š ajā viesnī cā . Pati viesnī ca ļ oti laba, teritorija nav liela, bet kopumā kā jau lielā kā daļ a Palmas viesnī cu. Pludmale ir ļ oti pieklā jī ga, jū ra ir silta un nav dziļ a. Iesaku ņ emt telpas ar skatu uz lī ci, jo. tas ir brī niš ķ ī gs skats. Vakarā viesnī cā nav daudz ko darī t, ir pā ris skaisti restorā ni, bet cenas tur ir ļ oti augstas, salī dzinot ar pilsē tu. Bet uz Dubaijas jahtu piestā tnes promenā di var aizbraukt ar taksi, tur nebū s ilgi jā brauc, paš ā Palmā nav ko darī t. Galvenais kontingents ir Krievija un Ukraina. Bē rniem ir baseini ar tī ru un siltu ū deni.
Š ajā viesnī cā jums ir nepiecieš ams atpū sties un relaksē ties. Biju tur 2013. gada martā , vienī gais mī nuss, ka pū š stiprs vē jš un vakaros bija vē ss.
Bezmaksas transporta pakalpojumi kursē.5 reizes dienā uz Mall of the Emirates, kur atrodas liels pā rtikas preč u veikals.
Devos uz š o viesnī cu, es to nenož ē loju un iesaku jums.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Роскошный 5-звездочный отель Fairmont The Palm с потрясающим видом расположен на территории собственного пляжа на острове Палм-Джумейра. В 8 км находится район Дубай Марина, а в пределах пешей прогулки — недавно открытый торговый центр Nakhee. Был открыт в 2012 году. Отлично подходит для спокойного семейного отдыха и деловых поездок.

Atrašanās vieta Торговый центр Dubai Mall расположен в 20 км, а выставочный центр Expo 2020 — в 26 км. До парка аттракционов IMG World of Adventures — 30 км, до тематических парков Motiongate и Legoland — 35 км. До горнолыжного комплекса Ski Dubai в торгово-развлекательном центре Mall of the Emirates — 9 км. В 31 км от отеля Fairmont the Palm находится международный аэропорт Дубай, а в 41 км — международный аэропорт Аль-Мактум.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 450 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей 8 бассейнов, а также 11 ресторанов и баров. Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских открытых бассейна, водные горки (платно), детский клуб 1,5-16 лет за доп. плату (10:00 – 20:00).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водные лыжи (платно), катамаран (платно), катание на банане (платно), трансфер в развлекательный парк Dubai Parks and Resorts (бесплатно), СПА центр платно (сауна, турецкая баня: для гостей отеля бесплатно), волейбол на пляже (бесплатно), фитнес-занятия (бесплатно).
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 391 номер.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Palm Jumeirah, Dubai, United Arab Emirates
Tālruņi: + 971 4 457 3388
Tīmekļa vietne: Fairmont The Palm
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.