Citymax Bur Dubai 3*– Atsauksmes

AAEDubaija
83
Novērtējums 7.610
№14 viesnīcas reitingā Dubaija
7.7 Numurs
7.9 apkalpošana
8.3 Tīrība
6.7 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Modernā Citymax viesnīca atrodas vēsturiskajā Bur Dubai rajonā, mazāk nekā 1 km attālumā no Dubaijas līča, netālu no rosīgajiem vietējiem tirgiem un tirgiem. Tirdzniecības centrs Burjuman atrodas 10 minūšu pastaigas attālumā. Dubaijas Pasaules tirdzniecības centrs atrodas 3 km attālumā. Uzcelta 2010. gadā. Piemērots aktīvam ģimenes, jauniešu un biznesa tūrismam.Vairāk →
аватар sag.toys
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uz AAE devā mies pirmo reizi, tā pē c maz zinā jā m un lasī jā m atsauksmes. 2021.  gada janvā ra beigā s situā cija ir š ā da: - Viesnī cā ir bezmaksas Wi-Fi un ne tikai fay, bet arī istabā . Ā trums normā ls. – Nav krieviski runā još u darbinieku, ir viens onkulis, kurš prot pā ris vā rdu. … Tomēr ▾ Uz AAE devā mies pirmo reizi, tā pē c maz zinā jā m un lasī jā m atsauksmes.
2021.  gada janvā ra beigā s situā cija ir š ā da:
- Viesnī cā ir bezmaksas Wi-Fi un ne tikai fay, bet arī istabā . Ā trums normā ls.
– Nav krieviski runā još u darbinieku, ir viens onkulis, kurš prot pā ris vā rdu. Tā tad, ja jums nav vismaz nedaudz angļ u valodas, tas bū s grū ti.
- Gandrī z visu viesnī cu apdzī vo indieš i un melnā dainie, neviens netrokš ņ o, visi ir ļ oti pieklā jī gi un draudzī gi.
– Ē diens ir normā ls, bet tomē r Indijai asinā ts, jo ir daudz pikantu ē dienu. Ja vē lies kaut ko paņ emt lī dzi, tā nav problē ma. Piedod viesmī lim plastmasas trauku un viss. Nav nepiecieš ams nirt kā Turcijā vai Ē ģ iptē .
- Transporta pakalpojumi uz pludmali nav pieejami, tač u pie viesnī cas atrodas autobusu pietura (14.  lī nija). Autobuss aizvedī s gandrī z lī dz Le Mar pludmalei (bet jā iet 2 kvartā li). Tas maksā.3 dirhamus, jo gan pludmale, gan viesnī ca atrodas vienā rajonā . Otra iespē ja ir taksometrs, 17-20 dirhami (atkarī bā no satiksmes) un jū s esat tajā paš ā La Mer pludmalē .
- La Mer pludmale ir tuvā kā (kā izrā dī jā s vislabā kā ). Tī ra, patī kama pludmale ar tualeti, duš u un kā ju krā niem. Pludmale ir bez maksas, ja gulē jat uz smiltī m, bet varat iznomā t sauļ oš anā s krē slu. Pludmale ir arī ļ oti labi izstrā dā ta un dekorē ta.
- Metro (sarkanā lī nija) desmit minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. ADCB stacija. Ļ oti ē rti, 10 minū š u brauciens un tu esi centrā .
- Tā pat netā lu no viesnī cas atrodas mazie tirgi, kuros var iegā dā ties gandrī z visu nepiecieš amo.
- Viņ i paņ ē ma no mums depozī tu 30 USD apmē rā viesnī cā s, bet atdeva to dirhē mos un ne par labā ko likmi. Tā pē c labā k ir ņ emt lī dzi 100 dirhē mus.
- Istaba bija ok, bet bija problē mas ar vannas istabu. No zem izlietnes tecē ja ū dens un krā jā s uz grī das. Pastā stī jā m gidam un administratorei, bet nekas nav mainī jies. Varbū t tā pē c, ka tur vajadzē ja silikonē t, un š im nolū kam nevar izmantot izlietni, kas nav iespē jams, kamē r telpa ir aizņ emta. Tas bija vienī gais mī nuss.
- 8 dienas gulta tika mainī ta 3 reizes, dvieļ i katru dienu. Numurā ir tē jkanna un tē jas komplekts (kafija, tē ja, cukurs, piena pulveris). Papildiniet katru dienu, vienkā rš i atstā jiet ū deni.
- Ierodoties lidostā , viņ i veic COVID testu, lī dz tiek parā dī ts rezultā ts, jums tiek lū gts palikt istabā . Bet neviens jū s viesnī cā neuzturē s, tā pē c varat droš i iziet ā rā un doties pastaigā vai iepirkties.
Rezultā tā normā la viesnī ca, lai arī trī svietī ga. Tī rs, labi smarž o, jauks personā ls un bū tī bā viss ir blakus. Viņ š noteikti ir savas naudas vē rts.
аватар goulnazabzalova
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā ieradā mies pulksten vienos pē cpusdienā , reģ istratū rā ir krieviski runā još s strā dnieks, par nedē ļ u samaksā ja 70 dirhamus par diviem tū risma nodokli. Uzreiz iekā rtojā s, iedeva istabiņ u ar 1 lielo gultu, bet vajadzē ja 2 atseviš ķ as, vakarā mainī jā m istabu bez papildus maksā jumiem. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies pulksten vienos pē cpusdienā , reģ istratū rā ir krieviski runā još s strā dnieks, par nedē ļ u samaksā ja 70 dirhamus par diviem tū risma nodokli. Uzreiz iekā rtojā s, iedeva istabiņ u ar 1 lielo gultu, bet vajadzē ja 2 atseviš ķ as, vakarā mainī jā m istabu bez papildus maksā jumiem. Viesnī ca ir lieliska, 3 zvaigznes, bet velk 5-. Tas atrodas gandrī z pilsē tas centrā . Istabas tī ras, dvieļ i mainī ti katru dienu, gultas veļ a 1 reizi nedē ļ ā . Telpas uzkopj indieš i, klusi un neuzbā zī gi puiš i. Istabā vienmē r bija kafija, tē ja, cukurs, krē jums un 2 pudeles ar 0.5 l ū dens. Ir arī gaisa kondicionieris, fē ns, tē jkanna. Š ampū ns, ķ ermeņ a krē ms istabā s netiek nodroš inā ts.
Atpū tnieku vidū.80% ir indieš i. Brokastis - olas, olu kultenis, desiņ as un siers (bez garš as), grauzdiņ š , olī vas, kartupeļ i, rī si, tē ja, kafija un 2 veidu sulas, katru dienu viens un tas pats. Vakariņ as - vairā k daž ā dī bas: 2-3 gaļ as veidi, 2-3 veidu piedeva, dā rzeņ i (tomā ti, gurķ i, salā ti), Ļ OTI garš ī gs saldē jums - katru dienu savā dā ks. No dzē rieniem vakariņ ā s tikai ū dens, kas lika nedaudz vilties. Pats restorā ns ir ļ oti pieklā jī gs, nevis ē dnī ca. Vienmē r notī riet galdus un galda piederumus.
50 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas - Dubai Frame, pa logu var redzē t to, kā arī Burj Khalifa. Zem logiem ir moš eja, katru rī tu 4 no rī ta dzied, bet pie tā var pierast. No viesnī cas katru stundu no 8 rī tā kursē bezmaksas transports uz pludmali, 20 minū tes - un tu esi skaistā zaļ ā pludmalē , bet ieeja pludmalē ir 5 dirhami, var norē ķ inā ties ar metro karti. Viesnī cā visur ir bezmaksas Wi-Fi, labi velk.
Ar mierī gu soli, izejot no viesnī cas pa kreisi, apmē ram 15 minū š u gā jienā - ADCB metro stacija. Lī dz Burj Khalifa ir 5 pieturas, un cena ir 5 dirhami. Iesaku iegā dā ties sudraba metro karti, kuras cena ir 26 dirhami un 19 jau ir jū su kontā . Iesaku š o viesnī cu, cenas un kvalitā tes attiecī ba!
аватар Luina
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca liela, numuriņ i labi, bet nav balkonu, kā jau visā s pilsē tas viesnī cā s Dubaijā . Uzkopš ana istabā s laba, gulta tī ra, katru dienu istabā tika ielikta pudele ū dens, tē ja, kafija. Netā lu atrodas lē ts tirgus, ja pastaigā jat nedaudz tā lā k - milzī gs lielveikals. … Tomēr ▾ Viesnī ca liela, numuriņ i labi, bet nav balkonu, kā jau visā s pilsē tas viesnī cā s Dubaijā . Uzkopš ana istabā s laba, gulta tī ra, katru dienu istabā tika ielikta pudele ū dens, tē ja, kafija. Netā lu atrodas lē ts tirgus, ja pastaigā jat nedaudz tā lā k - milzī gs lielveikals. Viesnī cā ir Ā zijas bufetes restorā ns, cenas pieņ emamas, par papildus samaksu iespē jams ieturē t pusdienas vai vakariņ as. Viesnī ca atrodas tā lu no metro, bet blakus ir autobusu pieturas abos virzienos. Ap viesnī cas stū ri ir labs suvenī ru veikals. Autobuss katru dienu atiet no viesnī cas uz pludmali (Lamer), bet mē s braucā m ar taksometru uz Dž umeiras pludmali, kas ir tā la un tā ir š ī s naudas vē rta. Paš ā pludmalē ekskursijas tika nopirktas lē ti, tā s tika nogā dā tas ar labu autobusu no viesnī cas un tur tika atvestas.
аватар irishat2005
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā atpū tuš ies novembra beigā s, 2 pieauguš ie. Pirmo iespaidu sabojā ja apmetne. Ieradā mies no rī ta, Dabiski, ka nenokā rtojā s, teica pulksten 14, tagad brī vu istabu nav. Mē s atstā jā m savas mantas un devā mies pastaigā pa pilsē tu. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tuš ies novembra beigā s, 2 pieauguš ie. Pirmo iespaidu sabojā ja apmetne. Ieradā mies no rī ta, Dabiski, ka nenokā rtojā s, teica pulksten 14, tagad brī vu istabu nav. Mē s atstā jā m savas mantas un devā mies pastaigā pa pilsē tu. 14:00 arī nebija vietu. Rezultā tā iekā rtojā mies 15-30, un tad istabene pabeidza tī rī š anu. Pts numurs mazs, nav drē bju skapja, tikai atvē rts pakaramais. Un nekur nav jā ž ā vē drē bes, peldkostī mi. Un pā rē jais ir kā rtī bā . Tī rī š ana katru dienu, dvieļ i (mainī ti katru dienu) un gultas veļ a (mainī ta ik pē c 3 dienā m) Pts. labas. Ir ziepes un duš as ž eleja. Tē ja, kafija, krē jums, cukurs, 2 pudeles tiek papildinā tas katru dienu. ū dens 0.5 l. Par 3 * ļ oti pat neko. Uz jumta ir peldbaseins, bet ļ oti mazs. Skats pa logu bija viesnī cas pretē jā sienā , blakus esoš o istabu logos. Bet no bū vlaukuma trokš ņ a nav. Viņ i strā dā gandrī z visu diennakti. Bet mē s aizbraucā m no rī ta un atgriezā mies vē lu vakarā , tā pē c tikai nakš ņ ojā m istabā .
80 procenti atpū tnieku ir indieš i, ļ oti maz krievvalodī go. Brokastī s jā nā k agri, tad daudz cilvē ku. Ē diens ir tik tā ds. Daudzi ē dieni daž i nesaprotami ar mē rci, och. pikanta, ī sā ka Indijas virtuve. Omlete, desiņ as bezgarš ī gas, labi der siers, sviests, jogurti, brokastu pā rslas, tē ja, kafija, sulas, apelsī ni, arbū zi. Nebija ļ oti labi, ka daudzi sē ž uz krē sla ar kā jā m un ē d ar rokā m.
Uz pludmali brauc autobuss, bet jā stā v rindā , jo. tad jū s nevarat pieteikties. (aizņ em tikai sē dvietas). Ieejas maksa parkā (5 dienas), un caur to uz pludmali. Nedaudz pa kreisi jū s varat doties uz pludmali bez maksas. Bet parks ļ oti skaists, apskates vē rts. Pludmale ir krā š ņ a. Tī ras smiltis, ū dens, super ģ ē rbtuves ar duš ā m. Bija tikai 1 reizi, jo. nā ca galvenokā rt, lai apskatī tu pilsē tu.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta. Pastaigas attā lumā ir vairā ki mazi lielveikali ar pā rtikas precē m, 30 min. pastaiga-milzī gs lielveikals Carrefour. 15 minū š u gā jienā lī dz metro stacijai un dodieties, kur vien vē laties. (nopirkā m sudraba kartiņ u, ļ oti ē rti. Un metro, un autobuss, un tramvajs, pat ieeja pludmalē ) Visus apskates objektus praktiski apskatī jā m paš i. Vecpilsē ta, zelta tirgus, Dubai Gold Frame, Emirate Mall, Dubai Mall, Fountains, Burj Khalifa, Mandinat Jumeirah, Dubai Marina, Global Village (ļ oti ieteicams). Ar taksi devā mies uz Ziedu parku (ļ oti skaists). Tū risma aģ entū ra veica 3 ekskursijas. Paš ā sā kumā Dubaijas apskats, lai tad paš i orientē tos, kurp doties, tad uz Abū Dabī , Š eiha Zajeda moš eju un dž ipos ar vakariņ ā m un izklaidi tuksnesī . Man patika visi trī s. Kopumā iespaids par pilsē tu ir super! Bijā m apmierinā ti ar braucienu.
аватар Denis877120
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sieva izvē lē jā s viesnī cu, viss bija kā rtī bā . Istabā viss darbojā s, veļ a, dvieļ i, viss bija labā lī menī . Teritorija parasta, bija trenaž ieru zā le, peldbaseins uz jumta. Lī dz pludmalei ar autobusu vajadzē ja 15 minū tes, marš ruta autobuss bija no viesnī cas. … Tomēr ▾ Sieva izvē lē jā s viesnī cu, viss bija kā rtī bā . Istabā viss darbojā s, veļ a, dvieļ i, viss bija labā lī menī . Teritorija parasta, bija trenaž ieru zā le, peldbaseins uz jumta. Lī dz pludmalei ar autobusu vajadzē ja 15 minū tes, marš ruta autobuss bija no viesnī cas. 600 metri lī dz metro, bija ē rta apmaiņ a, blakus bija lielveikals. Gids viesnī cā mums piedā vā ja arī ekskursijas, viss bija brī niš ķ ī gi.
аватар Lilija_Ivanickaja
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī nav pirmā reize, kad palieku š ajā viesnī cā , tač u viesnī ca ir ļ oti jauka. Nokā rtojā s pietiekami ā tri, pusstundas laikā . Lidostā galvenais ir samainī t naudu pret vietē jo valū tu, jo dirhamos tū ristu nodokli izdevī gā k ir maksā t viesnī cā . … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad palieku š ajā viesnī cā , tač u viesnī ca ir ļ oti jauka. Nokā rtojā s pietiekami ā tri, pusstundas laikā . Lidostā galvenais ir samainī t naudu pret vietē jo valū tu, jo dirhamos tū ristu nodokli izdevī gā k ir maksā t viesnī cā . Vai arī jums ir jā ņ em skaidra nauda dolā ros, bet mazos rē ķ inos. Par istabiņ u uzreiz prasī ju ar skatu uz otru pusi, mani laipni nodroš inā ja bez maksas. Brī vas telpas varē ja bū t, bet nekā du problē mu. Š ī ir pilsē tas viesnī ca. No vienas puses ir izeja uz citas viesnī cas sienu, ir pagalms, kā arī skats uz pilsē tu. Tuvumā ir 3 vai 4 veikali, piemē ram, mū su ATB, jū s varat iegā dā ties normā li. Netā lu atrodas metro. Ja vē laties apskatī t kā dus apskates objektus, jums ir jā iet visur. Bet tas nav kritiski. Pludmale ir nedaudz tā lu. Agrā k viņ i brauca uz citu pludmali, bet tagad brauks uz La Mer. Ir tā ls ceļ š ejams, minū tes 20. Ieeja ir apmaksā ta, bet lietussargi bez maksas un pludmale lieliska, sakopta, ir glā bē ji.
Un transfē rs jū s aizvedī s uz pludmali pulksten 9 un pulksten 12. Un, ja jū s dodaties 9. datumā , jums ir jā atgriež as 12. datumā , jo jū s pierakstā ties. Lai gan pē dē jais autobuss ir apmē ram 3 stundas no viesnī cas. Ja nebrauksi, bū s tikai jā brauc ar taksi, jo tas ir tā lu. Un otra pludmale ir tuvā k. Ar internetu nebija problē mu. Ē diens ir izcils. Esmu pilnī bā apmierinā ta ar š o viesnī cu.
аватар nebealisa17
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ļ oti laba, ī paš i par cenu. Iekš ā ļ oti ē rts, labs ē diens, laba uzkopš ana, nekā das nepatī kamas smakas istabā nejutu. Reģ istratū rā varat aizņ emties adapteri rozetē m. Viesnī cā ir mā jvieta patī kamiem atpū tniekiem no visā m Krievijas pilsē tā m, kurus varat satikt pirmajā stā vā vai gaidot transfē ru uz pludmali. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba, ī paš i par cenu. Iekš ā ļ oti ē rts, labs ē diens, laba uzkopš ana, nekā das nepatī kamas smakas istabā nejutu. Reģ istratū rā varat aizņ emties adapteri rozetē m. Viesnī cā ir mā jvieta patī kamiem atpū tniekiem no visā m Krievijas pilsē tā m, kurus varat satikt pirmajā stā vā vai gaidot transfē ru uz pludmali. Autobusi tiek organizē ti uz Dž umeiras pludmali un Marinas pludmali, tač u daž kā rt ar tiem nebija pietiekami, un cilvē ki nokļ uva ar taksometru. Man vairā k patika doties uz Marina Beach, jo tur ir liela teritorija ar debesskrā pjiem, ū dens kanā lu un metro.

Mē s paņ ē mā m ekskursiju no jauna vī rieš a. Ko nenož ē loju mazliet! Ļ oti jauks, gudrs un zinoš s puisis. Viņ š runā tā , ka jums patī k klausī ties. Vispā r pilnī bā atpū ties. Ceram sekot. mē s atgriezī simies pē c gada. Es ļ oti iesaku jums netē rē t savu dienu. Un viesnī ca ir lieliska. Iesaku visiem!
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas pilsē tā , tā lu no jū ras. Bet jū rā mums nodroš inā ja pā rsē š anos. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta ekskursijā m. Jū s varat izmantot vietē jo transportu. Mē s pā rcē lā mies uz metro. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pilsē tā , tā lu no jū ras. Bet jū rā mums nodroš inā ja pā rsē š anos. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta ekskursijā m. Jū s varat izmantot vietē jo transportu. Mē s pā rcē lā mies uz metro.
Pakalpojums viesnī cā ir ļ oti kvalitatī vs. Tī rs, tī rs un skaists. Teritorija ļ oti maza, ir peldbaseins.
Telpas ir kā rtī gas. Visas iekā rtas darbojas bez problē mā m.
Brokastis ē dā m tikai viesnī cā . Brokastis bija regulā ras un vienmuļ as. Pusdienas un vakariņ as pē c vē lē š anā s daž ā dā s kafejnī cā s un restorā nos. Pateicoties tam, ka nebijā m piesieti pie ē diena, varē jā m ceļ ot, izpē tī t apkā rtni.
Pā rē jais izdevā s lieliski, ar prieku nā ksim vē l
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
atpū tos pie tantes no 2018. gada 1. februā ra lī dz 9. februā rim uz brokastu bā zes. Viesnī ca ir laba, cieta C pakā pe, ē diens labs, gulta tiek mainī ta katru dienu. Personā ls ir pieklā jī gs. Skats no loga uz pilsē tu. Reģ istratū rā lejā vienmē r ir ļ oti trokš ņ ains, nav atpū tas zonas, ē damistaba ir trokš ņ aina un pā rpildī ta. … Tomēr ▾ atpū tos pie tantes no 2018. gada 1. februā ra lī dz 9. februā rim uz brokastu bā zes. Viesnī ca ir laba, cieta C pakā pe, ē diens labs, gulta tiek mainī ta katru dienu. Personā ls ir pieklā jī gs. Skats no loga uz pilsē tu. Reģ istratū rā lejā vienmē r ir ļ oti trokš ņ ains, nav atpū tas zonas, ē damistaba ir trokš ņ aina un pā rpildī ta. Izbraukš anas dienā viņ iem bija atļ auts bez maksas uzturē ties istabā lī dz 14:00, lī dz 17:00 vestibilā notika nepatī kams incidents. Viņ i nozaga manas tantes kabatlakatiņ u, un gandrī z nozaga man jaku. Noķ ē rā mies laicī gi un izrā dī jā s, ka jaku paņ ē ma kā ds puisis no atbraukuš ajiem tū ristiem, apsargs paspē ja pamanī t un atdeva jaku man, bet š alli neatrada. Mē s uzrakstī jā m paziņ ojumu. Esi uzmanī gs. Atpū tnieku kontingents pā rliecī bu nevieš . Viņ i var arī zagt.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ame111
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š o viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ ents. Visiem patika. Viesnī ca atbilst aprakstam. Tī rī ba ir visur. Ikdienas tī rī š ana. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Wi-Fi nozvejas visur viesnī cā un numuros un baseinā . Viņ i paņ ē ma tikai brokastis. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ ents. Visiem patika. Viesnī ca atbilst aprakstam. Tī rī ba ir visur. Ikdienas tī rī š ana. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Wi-Fi nozvejas visur viesnī cā un numuros un baseinā . Viņ i paņ ē ma tikai brokastis. Mē s prasī jā m smē ķ ē tā ju istabu. No logiem pavē rā s skats uz ē kas iekš pusi, tā pē c mums paveicā s, ka nedzirdē jā m nekā du troksni. Jumta peldbaseins ir tī rs. Viņ i nā ca kopā ar mums pā rbaudī t ū deni. Baseina dvieļ i tiek nodroš inā ti bez maksas. Uz pludmali bija bezmaksas autobuss. Aizbraucu uz maksas pludmali - ieeja 5 drkh. Bet ja ej 200 metrus, tad bija brī va pludmale. Turklā t bezmaksas pludmale praktiski neatš ķ ī rā s no maksas (lielu atš ķ irī bu neatradā m) - bija arī duš as, ģ ē rbtuves, tualete. Visur tī rī ba, soliņ i ā rpus pludmales. Pirmdiena un treš diena - Sievieš u diena Dubaijā maksas pludmalē . Un bezmaksas nē . Viesnī cā ir krieviski runā još i ceļ vež i. . Ž annu satikā m reģ istratū rā - ļ oti jauka meitene. Viņ a mums visu izstā stī ja, pat iedeva sudraba kartī tes, ko izmantot metro (pirms izbraukš anas mē s viņ ai tā s atdevā m). Starp citu, ar tā m paš ā m kartē m var norē ķ inā ties par ieeju maksas pludmalē . Kartes tiek papildinā tas metro. Pirmo reizi bijā m metro - tur arī uzreiz piegā ja pie mums un palī dzē ja papildinā t kartes. Vā rdu sakot, cilvē ki visur ir ļ oti draudzī gi!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Samay2003
Sveiki! Sakiet, lūdzu, 4 gadus vecam bērnam ir jāmaksā ieejas biļetes ekskursijās?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums LexaMinsk
Labvakar. Vai varat man pateikt, vai šajā Citymax Bur Dubai ir smēķētāju istabas?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums LexaMinsk
Labdien Nepieciešamas aptuvenās cenas "uz pieaugušo" sekojošām ekskursijām 2013. gada beigās Dubaijā. 1. Cena par braucienu ar metro 2. Dubaijas Nacionālais muzejs 3. Senais cietoksnis "Dubai Dungeons" 4. Būvējam "Buru" un vai viņi to atļaus tur? 5. Burj Khalifa tornis. Rezervēt dažas dienas iepriekš? Cena? 6. Izrāde "Dziedošās strūklakas" Burj Al Arab viesnīcas līcī. Ieeja bez maksas, ja nē, par cik? 7. Atrakciju parks Wonderland (pieaugušo biļetes cena interesē) 8. Safari 9.Dubai Mall-interesē cena ekskursijai uz Akvāriju :) 10. Viesnīca Atlantis - ekskursijas cena :) 11.Cena ekskursijai "Indijas okeāns un Omāna" 12. Vai Džumeiras mošeja ir brīva? Ja ir maksa, tad aptuveni cik? 13. Jumeirah Beach Park - ieejas cena? Atvainojos par tik daudziem jautājumiem, bet es gribētu zināt, cik daudz naudas ir nepieciešams šim visam :)
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
iemiesojums LexaMinsk
Sveiki vēlreiz :) Pastāsti man, lūdzu, kā uzturēt kontaktus ar savu valsti? Kādas SIM kartes var iegādāties? Kādi ir interneta un zvanu tarifi (jo īpaši jūs interesē saziņa ar Minsku)? :)
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums missvetusik
vai viesnīcā ir smēķētāju numuri
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Современный отель Citymax расположен в историческом районе Бур-Дубай, менее чем в 1 км от залива Дубай-Крик, поблизости от местных оживленных рынков и базаров. Прогулка до торгового центра Burjuman занимает 10 минут. Расстояние до Всемирного торгового центра Дубая составляет 3 км. Был построен в 2010 году. Подходит для активного семейного, молодёжного и делового туризма.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Дубай расположен в 7 км.
Pludmales apraksts У отеля нет своего пляжа. Предоставляется трансфер 2 раза в день на пляж La Mer.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В отеле есть несколько ресторанов с обслуживанием по системе «шведский стол» и по меню. Они открыты на завтрак, обед и ужин и специализируются на индийской, китайской и тайской кухне. Осуществляется доставка еды и напитков в номер. Кофейня работает круглосуточно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Гости могут поиграть в дартс или посетить выступления с участием местных исполнителей.
  • biljards
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 691 номер.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis  FREE 
Adrese Kuwait St. and Mankhool Rd, Al Mankhool, Dubai, UAE
Tālruņi: +971 4 407 8000
Tīmekļa vietne: Citymax Bur Dubai
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.