Labākā viesnīca savā cenu kategorijā.

Rakstīts: 21 oktobris 2016
Ceļošanas laiks: 8 — 12 septembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Personā ls momentā ni atrisina visas problē mas, pat pazaudē ja laulī bas gredzenu, bet darbinieki to atrada un atdeva, ī paš s paldies Ž annai! Laba atraš anā s vieta - 10 minū š u gā jiens lī dz metro, 15 minū tes lī dz pludmalei ar taksometru. Pirmajā stā vā ir labs bā rs, kurā katru vakaru tiek atskaņ ota dzī vā mū zika. Telpas ir mazas, bet, godī gi sakot, vairā k nevajag. Ir sporta zā le, labā kā savā cenu kategorijā , citas viesnī cas ir klusas š ausmas. Vienreiz peldē ties baseinā , nekas ī paš s. Mē s devā mies uz darbu un bijā m pilnī bā apmierinā ti ar viesnī cu.
Ē diens viesnī cā nepatika, treš ajā dienā apnika vienmuļ ī ba, pasū tī ju picu vai devos uz Kazaņ as restorā nu, tas ir piecu minū š u gā jienā , Al Seef viesnī cā , š eit ir garš ī gi, augstu -kvalitatī va pā rtika un zemas cenas.
Viesnī cas 1. stā vā ir ķ ī nieš u restorā ns, bet mums tas nepatika.

Bijā m vienā ekskursijā pa Dubaiju, man ļ oti patika, pilsē ta moderna, tī ra, kopta, arhitektū ra apbrī nojama. Nopirkā m ekskursiju Summer Land Hotel 1. stā vā , piecu minū š u gā jienā no mū su viesnī cas, par zemu cenu, viņ iem ir akcija.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu