Citymax Hotel Al Barsha at the Mall 3*– Atsauksmes

AAEDubaija
38
Novērtējums 8.110
№8 viesnīcas reitingā Dubaija
7.7 Numurs
8.0 apkalpošana
8.9 Tīrība
8.0 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīcu tīkla Citymax Hotels ekonomiskās klases viesnīca tika atklāta 2009.gadā, pēdējā renovācija veikta 2014.gadā. Sastāv no vienas 14 stāvu ēkas. Ērta atrašanās vieta gan atpūtas, gan biznesa ceļotājiem. Pirmos iepriecinās tuvums vienam no labākajiem Dubaijas iepirkšanās centriem un metro stacijai, arī populārā pludmale nav tālu - 5 km attālumā, biznesa cilvēkiem patiks viesnīcas relatīvais tuvums Media City, Dubaija. Marina, starptautiskais izstāžu centrs.Vairāk →
аватар Natalianaumova
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir ļ oti laba, ī paš i par cenu. Iekš ā ļ oti ē rti, labs ē diens, laba uzkopš ana, nekā das nepatī kamas smakas istabā nejutā m. Viesnī cā ir mā jvieta patī kamiem atpū tniekiem no visā m Krievijas pilsē tā m, kurus varat satikt pirmajā stā vā vai gaidot transfē ru uz pludmali. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba, ī paš i par cenu. Iekš ā ļ oti ē rti, labs ē diens, laba uzkopš ana, nekā das nepatī kamas smakas istabā nejutā m. Viesnī cā ir mā jvieta patī kamiem atpū tniekiem no visā m Krievijas pilsē tā m, kurus varat satikt pirmajā stā vā vai gaidot transfē ru uz pludmali. Uz Dž umeiras pludmali un Marinas pludmali tiek organizē ti autobusi, tač u daž kā rt ar tiem nepietika un cilvē ki nokļ uva ar taksometru.
аватар anatoliypashechko
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca, lai arī pilsē tnieciska, bet kopumā apmierinā ta. Viesnī cā ieradā mies ap 23:00. Iekā rtojā s ā tri, 14. stā vā . Istaba ir laba izmē ra, neliels logs ar skatu uz Parus viesnī cu kaut kur tā lumā )). Mums bija brokastis un vakariņ as, daž ā das 4-ku. … Tomēr ▾ Viesnī ca, lai arī pilsē tnieciska, bet kopumā apmierinā ta. Viesnī cā ieradā mies ap 23:00. Iekā rtojā s ā tri, 14. stā vā . Istaba ir laba izmē ra, neliels logs ar skatu uz Parus viesnī cu kaut kur tā lumā )). Mums bija brokastis un vakariņ as, daž ā das 4-ku. Minivens katru dienu visus aizveda uz pludmali un pē c tam aizveda atpakaļ . Galvenais ir iepriekš ierakstī t sevi sarakstā reģ istratū rā . Bijā m kopā ar meiteni, tā pē c kur vien gribē jā m, blakus viesnī cai, starp citu, ir liels iepirkš anā s centrs. Kopumā viesnī cai ir laba atraš anā s vieta un netā lu ir metro un visi Dubaijas apskates objekti ir tuvu. Citi Citymax jau ir daudz tā lā k.
аватар dosang
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu gan izmaksu, gan atraš anā s vietas dē ļ Mall of The Emirates. Mū su vajadzī bā m vispiemē rotā kā izrā dī jā s Citymax Hotel Al Barsha pie Mall. Ar apmetni nekā du problē mu nebija, ja neskaita to, ka Al Barsha rajonā ir divas viesnī cas ar nosaukumu Citymax. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu gan izmaksu, gan atraš anā s vietas dē ļ Mall of The Emirates. Mū su vajadzī bā m vispiemē rotā kā izrā dī jā s Citymax Hotel Al Barsha pie Mall. Ar apmetni nekā du problē mu nebija, ja neskaita to, ka Al Barsha rajonā ir divas viesnī cas ar nosaukumu Citymax. Par laimi viņ i ir tuvumā . Pirmajā reizē transfē ra autobuss atbrauca uz nepareizo, bet darbinieks ā tri paskaidroja š oferim, kur jā iet, jo GPS darbojas labi un var pieslē gt navigatoru. Tā reiz notika arī ar taksometru.
Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs, palī dzē ja reģ istrē ties nedaudz agrā k, no 7 no rī ta, nevis 14, lai gan par 50 $. Bet kopš atbrauca ar bē rnu, bija jā piekrī t. Viņ i arī palī dzē ja iestatī t Wi-Fi, tk. viss ir saistī ts ar istabas numuru un uzvā rdu.
Turklā t viņ š ieteica naudu ar tiem nemainī t, jo. kurss ir ļ oti plē sonī gs. Viņ š arī sacī ja, ka tirdzniecī bas centra apmaiņ as iekā rtas tiek atvē rtas no pulksten 9.
Pirmajā stā vā ir kafejnī ca, bet mē s negā jā m, jo. dā rgi.
Ē damistaba atrodas otrajā stā vā , pē c to numerā cijas ir 1. Brokastis bija iekļ autas, ē dienkarte ir pieklā jī ga. Pirms ieieš anas ē damistabā ieslē dz kaut kā du pē c kanē ļ a smarž ojoš u smidzinā tā ju, iespē jams, lai rosinā tu apetī ti. Patī kami, jā saka.
Gan putras, gan olu ē dieni. Un jū s varat personī gi lū gt pagatavot ceptas olas. Katru rī tu bija indieš u virtuve, kokosrieksts un vē l kā ds č atnijs. Bija arī arā bu – humuss un mutabals. Pankū kas, smalkmaizī tes, kļ avu sī rups atseviš ķ i, saldie un bezpiedevu jogurti. No dzē rieniem melnā tē ja Lipton, daž i nepazī stami zaļ ie. Ir arī kafijas automā ts. Skaidrs, ka ir pieejama arī desa un sagrieztais siers. Sviestu neatceros. Jā , noliktavā bija arī tomā ti ar gurķ iem, kā arī arbū zi un melones ar ā boliem. Ceptas maizes cienī tā jiem ir tosteris.
Istaba no ā rpuses š ķ ita normā la, tač u pē c pilnas dzī ves dienas atklā jā s daž i trū kumi.
Apgaismojums. Pie katras gultas malas ir slē dž i, no vienas puses š ķ iet ē rti, bet no otras, kad mē ģ ini izslē gt gaismu pirms izieš anas ā rā , daž reiz tas nedarbojā s, bija jā iet uz gultu un mainiet slē dž u stā vokli.
Arī televizors pē c ieslē gš anas negribē ja rā dī t nevienu kanā lu, nā cā s lū gt palī dzī bu reģ istratū rā .
Istabā bija 2 puslitra ū dens pudeles un pā ris tē jas un kafijas maisiņ i. Bija klā t arī krē jums/piens. No galda piederumiem bija tikai tē jkarotes, kas ir ļ oti neē rti. Par laimi, no lidmaš ī nas bija palikuš as plastmasas, kas daļ ē ji palī dzē ja.
Vannas istabā trū ka vienreizē jā s lietoš anas č ī bas, kas tika piedā vā tas par 5AED, mē teļ u ā ķ i, zobu birstes un vienreizē jā s lietoš anas š ampū ni. Varbū t viņ iem nevajadzē tu atrasties 3 * viesnī cā , bet tas bija neē rti. Š ķ idrā s ziepes atradā s vannas istabā un pie izlietnes.
Neparasti nebija arī tualetes birstes.
Lieliski iztī rī ja istabu, par to nebija sū dzī bu. Pē c pirmā lū guma atkritumu grozi tika iztukš oti.
Neparasta gaisa kondicionē š anas vadī ba. Sienas panelis vai nu darbojā s savā di, vai arī mē s to ī sti nesapratā m. Bet jebkurā gadī jumā viņ š strā dā ja, bez viņ a, protams, tas bū tu neizturami.
Vairā kas reizes telpā atskanē ja neiespē jami skaļ a augstfrekvences č ī kstē š ana, mē s nesapratā m, kā pē c, iespē jams, no daudziem sī krī kiem ar ieslē gtu Wi-Fi. Tas notiek, ja zvanā t, piemē ram, pa radio un tā lruni atrodoties tuvu uztvē rē jam. Es ceru, ka tas ir skaidrs)
Mall of the Emirates atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā , tikai ilga gaidī š ana uz zaļ o luksoforu rada nelielu diskomfortu.
Netā lu ir arī pā rtikas veikals, tur nopirkā m ū deni, lai nevilktu no Carrefour.
Jumta baseinam ir atseviš ķ s lifts, lai nokļ ū tu tajā , tas noteikti ir parakstī ts pirmajā stā vā un, iespē jams, arī katrā stā vā . Starp citu, par lifta iezī mē m. Tas darbojas tikai tad, ja pievienojat istabas atslē gu. Bez viņ a viņ š nekur netiks. No vienas puses, lifti ir "gudri", pienā k tuvā kais, bet no otras puses, ja vajag iekā pt baseinā , var gaidī t bezgalī gi)) Vienreiz pat nā cā s braukt uz pirmo stā vu un pā rsē sties uz labo. Bet lifti ir ļ oti ā tri.
Kopumā viedoklis izrā dī jā s divē jā ds, lī dz esmu gatavs atbildē t, vai vē los palikt š ajā viesnī cā vai nē .
Informā cijai. Ja kā ds gatavojas doties uz Dubai Mall, tad taksometrs, kuru mē s saņ ē mā m, bija 42 AED. Tā ds pats attā lums, bet metro trī s cilvē kiem maksā ja 24 AED.
Mans rezultā ts ir 7 punkti.
Напротив кровати висит телевизор Ванна с кучей выключателей/переключателей, т.к. есть и верхний душ, и гибкий. Температура вода, кстати, во время купания неприятно колебалась, мне было прохладно порой. Унитаз) Вид из окна, которое, как оказалось, открывается Из окна видны бассейны соседских отелей
аватар Vladislav156276
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cu ķ ē dē jau esmu atpū tusies iepriekš , š oreiz apskatī ju atsauksmes daž ā dos ceļ ojumu portā los, apskatī ju bildes un cenu. Ņ emot vē rā visus š os trī s parametrus, š ī viesnī ca man š ķ ita vispievilcī gā kā . … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cu ķ ē dē jau esmu atpū tusies iepriekš , š oreiz apskatī ju atsauksmes daž ā dos ceļ ojumu portā los, apskatī ju bildes un cenu. Ņ emot vē rā visus š os trī s parametrus, š ī viesnī ca man š ķ ita vispievilcī gā kā . Viesnī cā viss bija labi, ē diens normā ls, kā jau tā dā m valstī m. Nepā rtraukti tī rī ja istabu, vienmē r jautā ja, vai nav nepiecieš ama tī rī š ana. Pludmale ir sliktā ka, jo tā nav pat 3. lī nijā , bet tā lā k; no viesnī cas bija autobuss, bet tas brauca uz sliktu pludmali, tā pē c man bija jā meklē citi varianti, nokļ ū stot tur paš am, bet es tajā neko sliktu nesaskatu. Viesnī cā ir draudzī gs personā ls, viņ i runā angliski, manuprā t, viesnī cā bija pat krieviski runā još i darbinieki. Infrastruktū ra ir lieliska, pastaigas attā lumā bija pilnī gi viss, kas mums varē tu bū t nepiecieš ams.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika š ī viesnī ca. Protams, atkarī bā no tā , kurš ar kā du budž etu rē ķ inā s, jo š ī nav 5 zvaigž ņ u viesnī ca. Š ajā cenu kategorijā viss ir ļ oti labi. Atraš anā s vieta laba, ne pirmajā lī nijā . … Tomēr ▾ Man ļ oti patika š ī viesnī ca. Protams, atkarī bā no tā , kurš ar kā du budž etu rē ķ inā s, jo š ī nav 5 zvaigž ņ u viesnī ca. Š ajā cenu kategorijā viss ir ļ oti labi. Atraš anā s vieta laba, ne pirmajā lī nijā . Tam nav teritorijas kā tā das. Ē diens diezgan normā ls, ne viss iekļ auts. Š im variantam, š ai zvaigznei viss ir diezgan normā li. Ja cilvē ki ceļ o ar bē rniem, jā domā , kā viņ i pabaros bē rnu. Jo tur bē rnus praktiski nav ar ko pabarot. Par bē rnu uzturu jā domā jau iepriekš .
аватар Andrej615584
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man viss ļ oti patika. Ē dienreizes bija divas ē dienreizes dienā , brokastis un vakariņ as, daž ā das labas. Mē s mē ģ inā jā m pievienot kaut ko jaunu. Vakariņ ā s bija tikai ū dens no dzē rieniem, ja brokastī s bija tē ja, kafija, sula utt. … Tomēr ▾ Man viss ļ oti patika. Ē dienreizes bija divas ē dienreizes dienā , brokastis un vakariņ as, daž ā das labas. Mē s mē ģ inā jā m pievienot kaut ko jaunu. Vakariņ ā s bija tikai ū dens no dzē rieniem, ja brokastī s bija tē ja, kafija, sula utt. Tī rs baseins, viss iztī rī ts. Svē tki bija ideā li.
аватар svetamor90
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir ļ oti laba, ī paš i par cenu. Iekš ā ļ oti ē rts, labs ē diens, laba uzkopš ana, nekā das nepatī kamas smakas istabā nejutu. Reģ istratū rā varat aizņ emties adapteri rozetē m. Viesnī cā ir mā jvieta patī kamiem atpū tniekiem no visā m Krievijas pilsē tā m, kurus varat satikt pirmajā stā vā vai gaidot transfē ru uz pludmali. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba, ī paš i par cenu. Iekš ā ļ oti ē rts, labs ē diens, laba uzkopš ana, nekā das nepatī kamas smakas istabā nejutu. Reģ istratū rā varat aizņ emties adapteri rozetē m. Viesnī cā ir mā jvieta patī kamiem atpū tniekiem no visā m Krievijas pilsē tā m, kurus varat satikt pirmajā stā vā vai gaidot transfē ru uz pludmali. Autobusi tiek organizē ti uz Dž umeiras pludmali un Marinas pludmali, tač u daž kā rt ar tiem nebija pietiekami, un cilvē ki nokļ uva ar taksometru. Man vairā k patika doties uz Marina Beach, jo tur ir liela teritorija ar debesskrā pjiem, ū dens kanā lu un metro.

Mē s paņ ē mā m ekskursiju no jauna vī rieš a. Ko nenož ē loju mazliet! Ļ oti jauks, gudrs un zinoš s puisis. Viņ š runā tā , ka jums patī k klausī ties. Vispā r pilnī bā atpū ties. Stingri iesaku nepavadī t nevienu dienu velti. Un viesnī ca ir lieliska. Iesaku visiem!
аватар mixailokT
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
NORĒ Ķ INĀ JUMS - Ā TRI, par katru atpū tas dienu tiek samaksā ts nodoklis 3 USD apmē rā Naudu var samainī t reģ istratū rā / kurss 3.42 / visur bankā s 3.65 Jū s saņ emsiet savu naudu dirhē mos. Viesnī ca ir diezgan piemē rota 7 dienu uzturē š anā s laikam, atraš anā s vieta ir lieliska Ē diens - bufete un apkalpoš ana - brī niš ķ ī gi. … Tomēr ▾ NORĒ Ķ INĀ JUMS - Ā TRI, par katru atpū tas dienu tiek samaksā ts nodoklis 3 USD apmē rā
Naudu var samainī t reģ istratū rā / kurss 3.42 / visur bankā s 3.65
Jū s saņ emsiet savu naudu dirhē mos.
Viesnī ca ir diezgan piemē rota 7 dienu uzturē š anā s laikam, atraš anā s vieta ir lieliska
Ē diens - bufete un apkalpoš ana - brī niš ķ ī gi
аватар Valuhha
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzticē jā mies tū risma aģ entū rai viesnī cas izvē lē un nezaudē jā m. Ideā la atraš anā s vieta Dubaijas centrā , netā lu no metro, Mall of the Emirates, ē rtā vietā . Ir pieejams bezmaksas transfē rs uz pludmali, vairā kas reizes dienā turp un atpakaļ , lai dotos uz bezmaksas vē so Dž umeiras pludmali, nepiecieš amas 10-15 minū tes. … Tomēr ▾ Uzticē jā mies tū risma aģ entū rai viesnī cas izvē lē un nezaudē jā m. Ideā la atraš anā s vieta Dubaijas centrā , netā lu no metro, Mall of the Emirates, ē rtā vietā . Ir pieejams bezmaksas transfē rs uz pludmali, vairā kas reizes dienā turp un atpakaļ , lai dotos uz bezmaksas vē so Dž umeiras pludmali, nepiecieš amas 10-15 minū tes. Pludmale tī ra, ē rta, aprī kota, blakus viesnī cai -Parus.
Viesnī cā ir ē rti, ka bez brī dinā juma var mainī t vakariņ as pret pusdienā m. Ē diens ir labs. Uz vietas paņ emt vakariņ as ir daudz dā rgā k nekā aģ entū rā . Istabas ir mazas, bet svaigas. Ir telpas un grī das smē ķ ē tā jiem. Nav balkonu. Visi tū risti, kas dzī voja citos rajonos un ar kuriem mē s runā jā m ekskursijā s, mū s apskauda. Kopumā lieliska viesnī ca aktī vai atpū tai Dubaijā . Turklā t cenas un kvalitā tes attiecī ba ir laba. Dosimies uz š o vai blakus esoš o rajonu Citymax Bur Dubai.
аватар kateni4ek
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s lidojā m kopā : es un mana tante, tikai uz 6 dienā m / 5 naktī m no 13. -18.07. 2014, diviem biļ ete (ar vī zā m un ceļ ojumu apdroš inā š anu) maksā ja 3.000 rubļ u. Kā parasti, informā cijas atraš anas ē rtī bai savu apskatu sadalu daļ ā s: 1) lidojums 2) tū roperators 3) viesnī ca 4) istabiņ a 5) internets 6) baseins 7) brokastis un ē diens 8) iepirkš anā s un suvenī ri 9) kaž oki. … Tomēr ▾ Mē s lidojā m kopā : es un mana tante, tikai uz 6 dienā m / 5 naktī m no 13. -18.07. 2014, diviem biļ ete (ar vī zā m un ceļ ojumu apdroš inā š anu) maksā ja 3.000 rubļ u.
Kā parasti, informā cijas atraš anas ē rtī bai savu apskatu sadalu daļ ā s: 1) lidojums 2) tū roperators 3) viesnī ca 4) istabiņ a 5) internets 6) baseins 7) brokastis un ē diens 8) iepirkš anā s un suvenī ri 9) kaž oki. 10) metro 11) pludmale 12 ) noslē gums, Ramadā ns.
1) Lidojums: AirArabia, viss laikā bez kavē š anā s. Sā kotnē ji mums teica, ka lidmaš ī nā mū s nebaros, bet mū s baroja š urpu turpu. Tē ja, kafija, sulas - par maksu var pasū tī t ē dienu no ē dienkartes. Kad lidojā m uz Š ardž u, tur bija Pasaules kausa finā ls, tā pē c visa lidmaš ī na bija izrotā ta ar gaisa baloniem, stjuartes un stjuartes bija tē rpuš ā s futbolistu formā un forš ā s fanu cepurē s, lidojuma laikā rī koja sacensī bas ar dā vanā m, viens sievietei bija dzimš anas diena, tā pē c visas stjuartes iznā ca un stjuarti, viena no stjuartē m, uzdā vinā ja dzimš anas dienas meitenei kū ku un nodziedā ja laimī gas dī kstā ves dziesmu))))) Starp citu, bagā ž as svars uz cilvē ku ir 20 kg.
2) Tū risma operators Labyrinth, Royal Park tikš anā s puse. Š ajā gadalaikā cilvē ki, iespē jams, dodas uz Dubaiju darba, iepirkš anā s vai arī tie, kuri nezina, kā di laikapstā kļ i š ajā laikā ir. Es zinā ju, ka bū s karsts, bet man nebija ne jausmas, kas tas ir. Kad izkā pā m no lidmaš ī nas, priesterim momentā pielipa bikses, bija sajū ta, ka degam un bija vakars, 21.00 bija 37 grā di. Lidojā m uz Š ā rdž as lidostu, visa procedū ra aizņ ē ma maksimums 20 minū tes, ā tri noskenē jā m acis un viss. Ap 23.00 mū s ieveda viesnī cā pē dē jos.
Mū s sagaidī ja ļ oti draudzī gi, prasī jā m istabu ar 2 atseviš ķ ā m gultā m. Istaba atradā s 11. stā vā #1126. Visiem numuriem ar atseviš ķ ā m gultā m nav logu, kas vē rsti uz buru.
Krievvalodī gā s meitenes sē ž viesnī cā pie ieejas no 10 lī dz 15:00, viņ as neuzspiež savas ekskursijas, atbild uz visiem jautā jumiem.
3) Viesnī ca: pati viesnī ca ir sava segmenta cienī ga, jo tad, kad to izvē lē jos, maksā ja gandrī z viszemā k, tikai Citymax bur Dubai ir zemā ka, bet tai ir sliktā ka atraš anā s vieta. Vienī gais, kas mani neiepriecinā ja, bija dī vā nu neesamī ba reģ istratū rā otrajā dienā , no 8 palika tikai 4, un liela skaita cilvē ku klā tbū tnē , kas dodas pasē dē t internetā , trū kst izvietoš anas vietas ir ļ oti kaitinoš as))))) Katru dienu tī ra, lina dvieļ i ir kraukš ķ ī gi, Darbinieki visi smaidī gi un vienmē r gatavi palī dzē t. Starp citu, gandrī z aizmirsu, kopš.2014. gada Emirā tos ir ieviests tū risma nodoklis, nodokļ a summa ir atkarī ga no viesnī cas kategorijas, nodoklis tiek iekasē ts par numuru, mums tika iekasē ti 50 dirhami (500 rubļ i) uz 5 naktī m.
Priekš pē dē jā dienā pasū tī jā m brokastu kastī ti rī tam. Mē s izgā jā m no viesnī cas 5:00. Brekfestā nebija pat ū dens, tikai maizī tes: 3 smalkmaizī tes, maize, sviests un ievā rī jumi.
4) Istaba: pilnī gi parasta istabiņ a, maza ar 2 gultā m, treš ā gulta vairs nederē s, labā k ņ emam trijatā atseviš ķ as 2 istabas vai ir istabas blakus no vairā kā m istabā m. Telpā ir viss nepiecieš amais: plazma - 4 krievu kanā li, skapji, tualetes galdiņ š ar spoguli, spogulis pilnā garumā , krē sls uz ritenī š iem, neliels galdiņ š un krē sliņ š . Vannas istabā mums bija vanna, nezinu kā citiem; jaudī gs matu ž ā vē tā js, š ķ idrā s ziepes-š ampū ns uz izlietnes un virs vannas, salvetes sejas noslaucī š anai. Dvieļ i un gultas veļ a tika mainī ti katru dienu. Vannasistabā karā jā s arī ž ā vē tā ja virve, bet drē bes uz tā s neizž uva, vajag izlikt lietas vai nu istabā zem kondicioniera vai izkā rt uz ielas, piespiest pie loga. Nebija ne peldmē teļ u, ne č ī bu. Skapī , kā daudzi rakstī ja, ir 10 pakaramie un nav plauktu, tas mū s netraucē ja, jo. lietas 4 pilnas dienas aizņ ē ma ļ oti maz. Ledusskapis nav liels un darbojas autonomi, pat ja nav ievietota istabas karte. Ir maza tē jkanna, tā s papildina kafiju, tē ju, krē jumu, cukuru, brū no cukuru, un cukurs nulle kaloriju, pirmajā dienā ieliek 2 mazas ū dens pudeles, tad ū deni nepapildina. Es nekad neesmu apguvis kondera vadī bu, tu pazemini temperatū ru, bet tik un tā uzliek uz 25 grā diem. Numuros nav balkonu.
5) Internets: Nezinu kā ir kā dam, bet man reģ istratū rā internets ī sti nestrā dā ja: kontakts normā ls, pasts normā ls, instagrams normā ls, bet viber vispā r nestrā dā ja , zvanī ju, un kā zvanī ju, pats nometu (((labā k paņ em lī dzi portatī vo datoru un ieslē dz istabā bezmaksas kabeļ a internetu.
6) Peldbaseins: atvē rts no 8:00 lī dz 21:00. Grī du sauc par HC. Tas atrodas virs 14. stā va. Mē s devā mies uz turieni, nevis uz pludmali, lai izglā btos uzreiz pē c brokastī m, un daž reiz arī vakarā . Ja atnā ksi pulksten 12, tad vietu var nebū t, jo. pludmalē ir karsts, tā pē c visi ir baseinā . Dvieļ i tiek nodroš inā ti turpat. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, galdi. Baseins diezgan mazs, dziļ ums lī dz 1.8 m Ir duš as ar ziepē m. Netā lu no lifta atrodas ģ ē rbtuves, tualete, trenaž ieru zā le.
7) Brokastis un ē dinā š ana: mums bija BB ē dienreizes (brokastis) - sā kot no 6.30-10.30. Teikš u tā , man visa pietika, tantei tas ī sti nepatika. Bija: vā rī tas olas, kaut kas lī dzī gs omletei, desiņ as, pupiņ as mē rcē , kartupeļ i, pankū kas, grauzdiņ i, kruasā ni, smalkmaizī tes, š okolā de, ievā rī jumi, medus, kafija, tē ja, piens, putras, jogurti, sausā s brokastis, sula no automā ta (garš o kā no iepakojuma). Viesnī cā varē ja arī papusdienot un pavakariņ ot par 690 rubļ iem uz cilvē ku bufete, negā jā m.
Netā lu no viesnī cas vienreiz ē dā m Emirates Mall ē dinā š anas laukumā , 2 reizes ē dā m pilsē tā Golden Fork, pā rē jā laikā pā rtiku pirkā m lielveikalos un uzkodā m istabā .
8) Iepirkš anā s un suvenī ri: Blakus viesnī cai ir 2 lielveikali, viens LULU, otrs Carrefour (1. stā vā ) Emirates Mall, abi lieli un tur viss tiek pā rdots. Kā jau kā ds rakstī ja iepriekš ē jā s atsauksmē s, LULU veikalā ir visgarš ī gā kie marokā ņ u saldumi - kur tirgo maizi uz svara, kilograms 42 dirhami (420 rubļ i). Iepakojumā apmē ram 8-9 konfektes, tā da paka maksā.120 rubļ us, lieliski der dā vanā m! Pē rciet sulas tirgos, tā s ir ļ oti garš ī gas. Kā suvenī ru var ņ emt lī dzi vietē jos dateles, viņ iem ir ar riekstiem un š okolā di! ! ! Ir arī daudz forš as indieš u kosmē tikas, kas š eit ir daudzkā rt dā rgā ka: matu eļ ļ as, š ampū ni, maskas, krē mi utt. Lē tā kais veids, kā iegā dā ties suvenī rus, ir Diena lī dz dienai veikalā Banyas Square, ir vairā ki š ā di veikali.
9) Kaž oki: tas ir galvenais ceļ ojuma mē rķ is. Tante jau sen skatī jā s uz maniem un mammas kaž okiem, kas atvesti no pagā tnes ceļ ojumiem. Viņ ai bija kaž oks, bet jau vecs klasisks modelis. Mana tante jau sen sapņ oja par š o ceļ ojumu ar mani un beidzot tas notika!! ! ! Pat ja ir mazā k nekā nedē ļ a, lai apvienotu biznesu ar prieku, jo kupona cena bija izdevī ga)))) Esmu jau 3 reizes bijis Dubaijā un 2 reizes pirku kaž okus tajā paš ā vietā , esmu ļ oti apmierinā ts ar kvalitā ti, cenu un modeļ iem. Mana tante uzreiz teica, ka mē s nebrauksim uz citiem veikaliem un dosimies pa taisno, kur pirku, jo. Viņ ai ļ oti patika mani mē teļ i. Viņ i bez maksas piezvanī ja Elenai (veikala ī paš niecei) no mū su reģ istratū ras un viņ a pati ieradā s pē c mums. Pati nebiju domā jusi, ka pirkš u kaž oku, jo Man ir 3, bet ņ ē mu naudu par visiem))))) Uzreiz jā saka, ka š ajā salonā nav parastu klasisko kaž oku, kā visi ir pieraduš i. Salona saimniece ir modī ga sieviete un modeles visas super, modī gas ar rozī nē m. Es nevarē ju nosē dē t uz vietas, es sā ku mē rī t. Atradu savu sapni - baltu kaž oku un negribē ju vairs vilkt nost, tā du modeli nemaz neredzē ju, asimetrisks, viena puse lī dz pusei augš stilba, otra nedaudz zemā k , viena piedurkne taisī ta kā sikspā rnis. . . Tante mani tajā ieraudzī ja, paķ ē ra to paš u, bet krā sa viņ ai nederē ja, vienalga pirku tikai smilš u krā sā , neiebilstu, jo mē s reti parā dā s kopā . Kā teica Ļ ena, mans kaž oks ir dabī gā Š ampaņ as ū deles krā sā , t. i. nekrā sots, t. i. viņ a nekļ ū s dzeltena. Š is kaž oks mums izmaksā ja 2200 USD, vē l viens lī dz ceļ galiem melns matu griezums kopā ar negrieztu tanti prasī ja 2800 USD. Es ļ oti iemī lē jos pussezonas kaž okā no jauna jē ra kaž okā das, bet tam vairs nebija naudas ((((Cik daudz skaistu kaž oku ir resnā m sievietē m, tas ir kaut kā ds š edevrs, es pat uzmē rī ju kaž oku 54. izmē rā , tā pē c man derē ja un vispā r sievietes ar lieko svaru ļ oti zaudē s svaru. Nopirkā m arī ā das cimdus no Roberto Cavalli, tante Chanel. Kaž oki tika ielikti pretkož u futrā ļ os un ā dā bordo stumbri, ļ oti jauki!! ! Pē c tam vairā kas stundas sē dē jā m un mazgā jā m kaž okus ar Ļ enu ar patī kamu baltvī nu )))) Kaž okus uzreiz neņ ē mā m lī dzi, jo pē c kaž okiem apmierinā ti un priecī gi devā mies tā lā k iepirkties.
Fragments no mana iepriekš ē jā apskata par veikala atraš anā s vietu: “Š is veikals atrodas Nasera laukumā (Baniyas Square) pie tā da paš a nosaukuma metro stacijas izejas, labajā pusē gar laukumu bū s viesnī cas- tirdzniecī bas ē kas. Jū s redzē siet LANMARK HOTEL (nejaukt ar Landmark Plaza), aiz tā s ir zila zī me CRYSTAL kaž okā du centrs (skat. foto), brauciet ar liftu (bez izciļ ņ a) un dodieties uz 6. stā vu, izejiet no lifta un uzreiz jū su priekš ā ir veikals ELENA FACHION. Saimniece, kā jau teicu, ir Elena, jū s viņ u atpazī sit pē c augstiem papē ž iem))) Lū dziet atlaidi, un, ja sakā t, ka tā ir no Katjas no Tiesas, tad atlaide bū s vē l lielā ka)).
Vē los piebilst, ka biju ļ oti pā rsteigts, ka Banijas laukumā nebija neviena kamaka. Ļ ena stā stī ja, ka vasarā viņ i visi aizbrauc uz dzimteni. Kas grib kaž oku, tam vasarā ir visē rtā k, neviens nelī p un neķ eras pie rokas, un sezonā ā bolam nav kur nokrist no kamakiem! Tā pē c Elenai ir vieglā k piezvanī t, viņ a atbrauks pati un arī kabī nes apiesi.
Starp citu, pie ē kas izejas pretī.2 stā vu suvenī ru ē kai DAY to Day redzē siet lē tā kos suvenī rus.
10) Metro: Man joprojā m ir sudraba kartes no pē dē jā brauciena, š ķ iet, ka tā s ir derī gas 5 gadus. Tikko ielika katrs pa 30 dirhamiem (300 rubļ iem), mums pietika visam atvaļ inā jumam, kartī tē s palika pat puse naudas. Tā tad karte (sudraba karte) maksā apmē ram 20 dirhamus (200 rubļ i) 14 kontā . Parasti noliec karti pie turniketa un ej cauri, nauda tiek izņ emta pie izejas. Metro ir ļ oti vienkā rš s, tikai 2 atzari (sarkans un zaļ š ). Mū su viesnī ca atrodas sarkanajā.32 Emirates Mall stacijā , Marina Beach 37 stacijā Jumeirah Lakes Towers (tur ir arī jahtklubs), Dubai Mall / Burj Khalifa 25 stacijā , 21 stacijā zaļ ajā lī nijā Baniyas Square (kaž oki, iPhones, automobiļ u rezerves daļ u un komponenš u tirgus Cik saprotu drī z parā dī sies 3. metro lī nija, tuvā k jū rai, cī tī gi mū rē sliedes, pagā juš ogad redzē ju, š is jau gandrī z pabeigts.
11) Pludmale: no viesnī cas aizved uz pludmali pie Parus, jā piesakā s uz dienu, pirmajā dienā gribē ja pierakstī ties uz otro dienu, bija vietas uz 10 no rī ta. Tā tad š ajā laikā jū s varat nomirt, bet tas aizņ em apmē ram 2 dienas. Mē s negā jā m. Bijā m uz to priekš pē dē jā dienā , ko gribu pateikt ļ oti daudziem indieš iem un citiem. . Ir ģ ē rbtuves un viss, nav tualetes, nav duš as. Taksometrs atpakaļ uz viesnī cu maksā ja 15 dirhamus (150 rubļ us).
Otrajā dienā devā mies uz pludmali 37 metro stacijas, uz pludmali ejam garā m jahtklubam uz tilta. Biju š ajā rajonā pirms gada, tā pē c š ogad pludmali vienkā rš i nevar atpazī t, tagad visur ir tualetes, ģ ē rbtuves, duš as; strū klakas, veikali, kafejnī cas, liels televizors, ko var skatī ties no jū ras, tā das ierī ces, kuras var nobildē t un uzreiz nosū tī t tuviniekiem pa pastu, soliņ i, sauļ oš anā s krē sli utt. Tas viss vienkā rš i nenotika pagā juš ajā gadā , es nevaru beigt apbrī not š o valsti!!! ! ! Tā tad, mē s bijā m š ajā pludmalē.8:00 un es jums pateikš u par vē lu!! ! ! Karstums tur ir neizturams, ū dens temperatū ru nemē rī ju, bet sajū ta bija kā karstā karstā vannā . Ū denī varē jā m uzturē ties maksimums 10 minū tes, ļ oti neē rti. Pat gaisa temperatū ra ir aukstā ka par ū deni. Vienī gais slikti ir tas, ka tualetē nav konderu (ģ ē rbtuve, duš a), jo nav iespē jams pat nož ū t, uzreiz svī st visapkā rt. Tie. tu uzvelc drē bes uz slapja ķ ermeņ a ((((((((((((((((((((((((() taksometra vadī tā js, ka š ajā gadalaikā ū dens temperatū ra ir komfortabla) tikai no 3:00 lī dz 7) vakarā ). Un vakarā no 20) Un kā viņ i vakarā uzzinā ja, ka ū dens pie burā m ir vē ss, un Marinas pludmalē ū dens, tā pat kā pa dienu - verdoš s ū dens. Varbū t fakts ir tā ds, ka marinā ū dens stagnē...Nezinu....Ī sā k sakot 4 pilnas dienas bija 3 reizes lī cī , 2 reizes no tiem tika cepti verdoš ā ū denī un vienreiz tika normā li pirkti no SAIL, bet ir daudz apmeklē tā ji tur.
Ekskursijā s nebraucā m, lai gan biļ etē bija iekļ auta bezmaksas aptauja no operatora, bet aizņ em gandrī z veselu dienu, un mums tā s bija tikai 4, es pati parā dī ju tantei Dubai Fountains, akvā riju Dubai Mall. , mē s ļ oti gribē jā m nokļ ū t Burj Khalifa restorā nā , tas ir 122. stā vs, skatu laukums atrodas 123. , bet kā izrā dī jā s, tad vismaz maksa ir 6500 rubļ u no cilvē ka (gids teica). Aizbraucu arī ar tanti uz viesnī cu Madinat ar taksi (20 dirhami no Dubai Marina iepirkš anā s centra. Viesnī ca ļ oti skaista, nedaudz nobildē jā mies un devā mies uz pludmali pie buras, no Madinat hotel 10 dirhami.
12) Neliels secinā jums: atpū tai Dubaijā labā k izvē lē ties no novembra lī dz aprī lim. Zinā jā m, ka bū s ļ oti karsti, bet mums galvenais bija nopirkt tantei kaž okus. Un, protams, laiks ir diezgan neē rts, es nesaprotu, kā cilvē ki ar bē rniem ceļ oja...Ak, jā , mē s nokļ uvā m Ramadā nā . Gide mū s brī dinā ja, ka lī dz 19.30 uz ielā m aizliegts ē st, dzert, smē ķ ē t, ka š im nolū kam nepiecieš ams slē pties tualetē s, istabā s utt. Kafejnī cas atvē rtas no 19:30, mazie veikali arī . Pā rtikas veikali strā dā kā ierasts, tā pat kā tirdzniecī bas centri, izņ emot to, ka pē dē jie ir atvē rti lī dz pulksten 1 naktī , bet metro lī dz pulksten 23. Sā kumā mani ļ oti nobiedē ja š is ramadā ns, gā jā m no pludmales un man bija velniš ķ ī gi izslā pis, iegā ju veikalā nopirkt ū deni, izgā ju ā rā , notupos, ietin pudeli garos svā rkos un dzē ru..... tu vienkā rš i neej. Nedaudz vē lā k mums teica, ka mē s varam dzert un ē st, ka neviens mums neko neteiks, bet mē s joprojā m neuzdroš inā jā mies))))
Pati nolē mu, ja nā kamreiz doš os atvaļ inā jumā uz Dubaiju, izvē lē š os Dubai Marina rajonu, tur man labā k patī k, jo lī dz jū rai var aiziet kā jā m. Iepriekš ē jā Marina Byblos viesnī ca man patika vairā k nekā Citymax al Barsha, man tā ir ē rtā ka un baseins ir daudz lielā ks, bet cena attiecī gi dā rgā ka. Bet par naudu Citymah Al Barsha viesnī ca ir lieliska! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums 17041986
kā un kur nopirkt kažoku
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
iemiesojums Yuliia_83
Vai varat man pateikt, vai šajā viesnīcā ir jāiemaksā depozīts reģistrēšanās brīdī?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums lemurlemurov
Sveiki, mēs jūlija vidū dosimies uz CITYMAX AL BARSHA 3* vai GRANDEUR 3*. Sakiet, lūdzu, kurš jau atpūšas pilsētās viesnīcās, vai tiešām ir problemātiski nokļūt pludmalē? Es lasu par kaut kādu iebraukšanu bezmaksas autobusos, it kā tur viss būtu ieplānots ilgu laiku ... Pastāsti man, kas tas ir ..))
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iemiesojums podgornaya1
Mēs dosimies uz šo viesnīcu 2011. gada 12. februārī, valodu skaits ir gandrīz nulle, vai tā var būt nopietna problēma? Vai par baseinu un trenažieru zāli ir jāmaksā papildus? Vai istabā ir internets? Kurš vēl ceļo šajā laikā?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель эконом-класса, гостиничной сети Citymax Hotels, открыт в 2009 году, последняя реновация проведена 2014 году. Состоит с одного 14-этажного корпуса. Удобно расположен как для отдыхающих, так и для бизнесменов. Первых порадует соседство с одним из лучших торговых центров Дубая и станцией метро, популярный пляж тоже недалеко — в 5 км, деловым людям понравится относительная близость отеля к Медиа-Сити, району Дубай-Марина, международному выставочному центру.

Atrašanās vieta Отель расположен в современном районе Аль-Барша, в 25 км (30 минут езды) от аэропорта г. Дубай, в 43 км от аэропорта Аль Мактум. Станция метро и торговый центр Mall of the Emirates находятся в 5 минутах ходьбы от отеля. Mall of The Emirates — в 500 м; Район Дубай-Марина — в 6 км; Palm Jumeirah — в 9 км; Al Barsha Park — в 2 км.
Pludmales apraksts Пляж Jumeirah Beach в 5 км от отеля. Автобус до пляжа Jumeirah Beach: бесплатно (2 раза в день, по предварительной резервации). В отеле можно взять в аренду для пляжа: зонтики, пляжные коврики, полотенца — платно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (улучшенный скоростной Wi-Fi — платно), room service: круглосуточно (платно), магазины, 2 ресторана: главный ресторан City Cafe (завтрак, обед, ужин — шведский стол), The Huddle Bar & Grill (международная кухня), Maxx Music Bar (коктейли, живая музыка вечером), кафе, места для курения, 1 открытый бассейн на крыше с подогревом в зимнее время, у бассейна полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 376 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер, телевизор (спутниковое ТВ), телефон, Wi-Fi и кабельный интернет (бесплатно), электронный сейф (бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), мини-холодильник (бесплатно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), ванная комната, фен. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • kabeļa internets  FREE 
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • ledusskapis  FREE 
Adrese Behind Mall of Emirates, Al Barsha 1, Dubai, UAE
Tālruņi: Tel: +971 4 409 8000 Fax: +971 4 432 5780
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.