MD Hotel 4*– Atsauksmes

AAEDubaija
44
Novērtējums 6.310
№50 viesnīcas reitingā Dubaija
5.9 Numurs
5.9 apkalpošana
5.4 Tīrība
6.4 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Zabeel parka un Nad al Sheeba hipodroma. Atvērts 2010. gadā, pēdējo reizi renovēts 2014. gadā. Metro stacija Sharaf DG (Al Barsha) atrodas iepretim viesnīcai un pastaigas attālumā no tirdzniecības centra Mall of the Emirates. Šī opcija ir piemērota gan ģimenēm, gan pāriem.Vairāk →
аватар eaqwtgtwewt5235
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tī rī š ana ir murgs, dvieļ us atņ em un uz dienu prom, atkritumu maisus nedod, atstā ja miskasti uz pusi istabas izjaukta bez atkritumu maisa uz visu dienu, tē ju neziņ o, paņ ē ma tualetes papī rs reiz un bija jā prasa! ! Lai gan pirms tī rī š anas tā bija. … Tomēr ▾ Tī rī š ana ir murgs, dvieļ us atņ em un uz dienu prom, atkritumu maisus nedod, atstā ja miskasti uz pusi istabas izjaukta bez atkritumu maisa uz visu dienu, tē ju neziņ o, paņ ē ma tualetes papī rs reiz un bija jā prasa! ! Lai gan pirms tī rī š anas tā bija. Grī das ir netī ras, paklā js un vannas istaba vispā r nav tī rī ta. Griesti vannas istabā , paskaties uz tevi, nokritī s, poda poga periodiski izjuka un dzī voja savu dzī vi.

Fē ns ir vā jš , ar minimā lo ā trumu ļ oti ilgi ž ā vē garus matus un grū ti tos ilgstoš i noturē t. Pie maksimā lā ā truma tas izslē dzas pē c 1-2 minū tē m

Viņ i solī ja apmainī t reģ istratū rā , kā rezultā tā viņ i gandrī z nemainī ja USD 30 un viņ iem vairā k neteica

Par tū risma nodokli neviens nebrī dinā ja, tie paš i 30$ aiziet un neatgriež as. Reģ istratū ra diez vai atrada maiņ as punktu, lai gan kā mē s ar to valū tu jau varē jā m braukt 3 stundas no lidostas, ja tos netirgo Krievijā.

Skats ir galī gi š ausmī gs.
Prasī ja skatu uz Buš u Al Arabu, iedeva istabu 2. stā vā , no logiem paveras skats uz slē gto pagalmu! ! No rī ta pamosties tur galvas vainagā , pa dienu var redzē t neglī tu zaļ u sienu, laikam nevar saprast vispā r.

Gaisa kondicionieris ieslē dzas pats tikai tā dā temperatū rā , kā du tas nosaka. Nav iespē jams to iestatī t. Istaba ir auksta un mitra, pat guļ ot gultā var nosalt. Acī mredzot arī gultas veļ a nav mainī ta, gulta nav apsegta.

Pakaramo ir maz, diviem cilvē kiem istabā ir 6 pakaramie! ! Ķ ermenim ir tikai 2 lielie dvieļ i, viens kā jā m un otrs rokā m = 4. Lai vienlaicī gi mazgā tu matus un ietu duš ā , dvieļ us acī mredzot nedrī kst kombinē t.

Zobu birstes un pastas nedeva vispā r, lai gan apkopē jai tā s acī mredzot ir uz ratiem. Acī mredzot viņ š redzē ja savas otas pie mums un pat ne reizi neiedeva!

Mē beles ir vecas un brū k, kā ds jau ir nodedzinā jis krē slu. Peldmē telis vai č ī bas netika nodroš inā tas.
Gids “Tuksneš a piedzī vojumu” š ausmas, atteicā s palī dzē t, nepē rkot ekskursijas, par vakariņ ā m 31. decembrī teica, ka tas viņ u neskar. Es negribē ju ne ar ko palī dzē t, cenas bija uzpū stas, pat jautā jums par metro tika samazinā ts lī dz ekskursiju iegā dei. Ļ oti spī tī gi pā rdotas ekskursijas. Nekas nav ieteikts vai ieteikts.

Ne gids, ne reģ istratū ra neteica par piegā di uz pludmali, kurā pludmalē transfē rs arī nav zinā ms.

Reģ istratū ra arī neteica, ka viņ iem š eit Dubaijā ir dī vainas grī das. 1. stā vs ir 1. dzī vojamais stā vs, un brokastis sā kas ar burtu G liftā , tur arī ir parakstī ts vestibils un reģ istratū ra...kā pē c neviens to neteica?

Grū ti izveidot savienojumu ar internetu, man bija jā dodas uz reģ istratū ru, viņ i mums iedeva pieteikumvā rdu un paroli, bet viesis mums rakstī ja, ka nav atrasts! Jā , un tad tas pastā vī gi lido.

Pati viesnī cas atraš anā s vieta ir š ausmī ga, tuvu metro un daž i veikali, bet apkā rt nav neviena koka, tikai celtniecī ba un metro. Es gribu ar metro aizbraukt uz labā ku rajonu...
Apmetā s ar blakus istabu (slē gta), bet, kaimiņ iem ierodoties blakus istabā , durvju troksnis un saruna bija ļ oti skaļ a.

Brokastis tā s paš as, katru dienu nekas nemainī jā s, izvē le ir par neko. Karstā s desiņ as, ceptu kartupeļ u trī sstū ris, gurķ i, tomā ti, salā ti. Konditorejas izstrā dā jumu daudz, bet visu laiku ir smalkmaizī tes, kuras apnī k. Olas daž reiz vā rī tas mī kstā s, daž reiz vā rī tas. Vispā r ē st var, bet ja neesi viņ a un katru dienu ņ em vienu un to paš u, tad paliek garlaicī gi. No dzē rieniem tē ja, ū dens, kafija un ā bolu un apelsī nu sula. Augļ u salā ti un arbū zs.

Neviens nepaskaidroja, ka brokastī s nav biļ eš u un vispā r nekā , vajag tikai nosaukt savas istabas numuru (angļ u valodā! ). Gā jā m ar papī rī ti no pabeigtas kartiņ as, tur rakstī ts istabas numurs.

Televizors ķ er krievu kanā lus, bet tie nemitī gi pazū d, lai gan citi kanā li strā dā bez pā rtraukuma. Arī televizora ieslē gš ana ir problē ma, ilgi jā gaida un nav skaidrs, vai tas ieslē dzā s vai nē.
Viesnī cas gaitenī mū zika skan no pulksten 6 lī dz 23. Jū s to varat dzirdē t telpā un, kad kā ds runā , jū s varat arī dzirdē t.

Duš a ir sarū sē jusi un ū dens tek pa 4 caurumiem no visā m.

Istabā ir tikai viena rozete un tā nav pie gultas! ! Un pie krē sla citu nav pieejami, vē l viens pie ieejas pie durvī m.

Vienī gais pluss, ka ierodoties paņ ē ma koferus un nogā dā ja istabā.

Es nekad vairs neatgriezī š os š ajā viesnī cā .
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Visticamā k, viesnī ca izvē lē ta pē c rajona. Norē ķ ins parasti bija. Viesnī ca netā lu no metro. Mē s gribē jā m š ajā jomā vienkā rš i. Dzī vojā m apartamentos, istabiņ ā , kurā sā kotnē ji bijā m dzī vojuš i, uzreiz atteicā mies, un neko papildus nemaksā jā m. … Tomēr ▾ Visticamā k, viesnī ca izvē lē ta pē c rajona. Norē ķ ins parasti bija. Viesnī ca netā lu no metro. Mē s gribē jā m š ajā jomā vienkā rš i. Dzī vojā m apartamentos, istabiņ ā , kurā sā kotnē ji bijā m dzī vojuš i, uzreiz atteicā mies, un neko papildus nemaksā jā m. Vai tā pē c, ka var bū t maz cilvē ku, vai kā ? Es nepamanī ju, ka viesnī ca bū tu pā rpildī ta. "Suite" numurā ir pieņ emts uzkopt katru dienu, mainī t gultu,
uzpildiet to, lai bū tu jauki. Es, protams, nezinu, kā š ajā viesnī cā , varbū t citas telpas tiek uzkoptas savā dā k. Bet vienī gais mums nebija attiecī bas ar krieviski runā još u gidu viesnī cā . Mē s tikko lidojā m uz viesnī cu, viņ a tikai sā k apklusinā t mū su ekskursijas. Ieteica mums, kur jā iet ē st, diemž ē l tikai atvaļ inā juma beigā s sapratā m, ka varam aiziet uz savas viesnī cas restorā nu un tur paē st lē tā k. Mē s dzī vojā m rajonā , kur tas ir dā rgi. Kad mē s jautā jā m savam gidam, kā mē s varam nokļ ū t tirgū?
Viņ a teica, ka es tev tagad sū tī š u autobusu, ar kuru viņ š turp katru stundu brauc uz veikaliem kaž okos, tas bū s tajā paš ā laikā bez maksas un aizvedī s. Mē s, protams, neko nesapratā m, godī gi sakot, kā izrā dā s, tad mū su gides Viktorijas nomaiņ a, cita krieviski runā još a meitene saka "Viktorija brī dinā ja, ka jū s ved uz veikalu" Ā da un kaž okā das " jums ir iet un tē lot ka gribi kaut ko pirkt. Plus tur jā brauc ar to paš u maš ī nu. Ī sā k sakot mē s vienkā rš i tē rē jā m laiku, ja ne š ī Viktorija mē s vienkā rš i paņ emtu taksi un brauktu paš i, netē rē tu savu laiks Forever ar š o Viktoriju mums bija daž as problē mas, viņ a mums piedā vā ja nopirkt biļ eti metro, mē s atstā jā m burtiski 3 braucienus un viss !!
Galu galā mums nebija transfē ra, kas mū s aizvestu atpakaļ uz lidostu.
Mē s lidojā m no Dubaijas uz Š ardž u ar taksometru, pā rkā pjot visus ceļ u satiksmes noteikumus, jo laiks bija ļ oti tuvu mū su izlidoš anai.
Izrā dā s, ka tomē r bija autobuss un tas veda citus cilvē kus, bet mū s nez kā pē c neņ ē ma. Tagad, protams, mē s izdomā jā m, ka mums ir jā atgriež nauda par taksometru.
аватар e.koks
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca nav 4 zvaigznes, tā arī nevelk uz 3 zvaigznē m. Sapratu, ka Cassells nav Habtoor, kurā bijā m pirms 4 gadiem, bet negaidī ju, ka istabā bū s prusaki (pieejami foto un video). Tī rī š ana ir viens nosaukums (pieejami foto un video), dzeramnaudas tika atstā tas regulā ri lī dz 10 uzturē š anā s dienā m, tad izdomā ju, ka par tā du tī rī š anu vajag izmest no darba. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav 4 zvaigznes, tā arī nevelk uz 3 zvaigznē m.
Sapratu, ka Cassells nav Habtoor, kurā bijā m pirms 4 gadiem, bet negaidī ju, ka istabā bū s prusaki (pieejami foto un video). Tī rī š ana ir viens nosaukums (pieejami foto un video), dzeramnaudas tika atstā tas regulā ri lī dz 10 uzturē š anā s dienā m, tad izdomā ju, ka par tā du tī rī š anu vajag izmest no darba. Standarta divvietī gā numurā ar mums bija bē rns gadu un desmit mē neš us (es saprotu, ka viņ š ir zī dainis un mē s par viņ u nemaksā jā m) saņ ē mā m divus vannas dvieļ us un VIENU sejas dvieli. Uzdots jautā jums istabenei, atbilde bija: Tā tam jā bū t standarta istabā . Mums bija istabiņ a ar balkonu, balkons vienreiz izslaucī ts, bija stiprs vē jš , smiltis, safari nevar iet. Un tas, kas notiek balkona durvī s, to nevar nodot. (pieejams foto un video) Mū s iekā rtojā s 4. stā vā.431. kab. , ierodoties viņ a ieraugot istabiņ u nobijā s, aizgā ja uz reģ istratū ru, lū dzu iedodiet citu numuru, pateicos, mums parā dī ja divus. vairā k istabas, viena bija š ausmī gi dū maka, otrā ir vē l sliktā ka pirmā , nā cā s iedzī voties oriģ inā lā . Gribē tos teikt, ka Kenijā.4 zvaigž ņ u viesnī ca bija labā ka nekā AAE, bet tas ir tikai kauns.
К сожалению видео не могу загрузить
аватар JUlija484411
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ieradā mies agri no rī ta un tikā m reģ istrē ti tieš i 14:00. Ar istabu viss bija kā rtī bā , bet viss bija vecs, kā jau man, nevis 4 zvaigznes. Ekskursijā bija iekļ autas brokastis, neē dam daudz, pā rsvarā omlete, viss derē ja. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies agri no rī ta un tikā m reģ istrē ti tieš i 14:00. Ar istabu viss bija kā rtī bā , bet viss bija vecs, kā jau man, nevis 4 zvaigznes. Ekskursijā bija iekļ autas brokastis, neē dam daudz, pā rsvarā omlete, viss derē ja. Baseins atradā s uz viesnī cas jumta, bet mē s tur neatpū tā mies. Viesnī cai nav iekš ē jā s teritorijas, 5 minū š u gā jiena attā lumā ir metro, pie izejas no viesnī cas ir ceļ š . Tā s nebija pludmales brī vdienas, mē s tur pastaigā jā mies. Pat gidu viesnī cā neredzē jā m. Š o viesnī cu varu novē rtē t ar 8 no 10.
аватар zpnivchuk
Pirms daž ā m dienā m es ar draugu lidoju uz Dubaiju! ! ! Š is ir mū su pirmais ceļ ojums uz Dubaiju Lī dz š im esam viesojuš ies citā s valstī s, bet emirā ti ir tikai sajū smā ! Cik valsts ir attī stī ta, viss tiek darī ts cilvē ku labā , visiem, ne tikai sev. … Tomēr ▾ Pirms daž ā m dienā m es ar draugu lidoju uz Dubaiju! ! ! Š is ir mū su pirmais ceļ ojums uz Dubaiju
Lī dz š im esam viesojuš ies citā s valstī s, bet emirā ti ir tikai sajū smā ! Cik valsts ir attī stī ta, viss tiek darī ts cilvē ku labā , visiem, ne tikai sev. ,
. Viesnī ca laba, apkalpoš ana lieliska, ī paš s paldies viesmī lim Satjam - jū s esat vislabā kie! ! ! ! ! Nav par ko sū dzē ties, katru dienu tī rī ja mū su istabu, visu mainī ja. Ī paš i man patika viņ u "es madam" vai "es miss" visur un vienmē r, Dievs, cik jauki))! Nevilcinieties ne minū ti un dodieties uz turieni, es vē lē tos atgriezties š ajā viesnī cā!
Iespaidi ir ā rkā rtī gi pozitī vi un entuziasma pilni.
Valsts ir unikā la – nedomā jot! ! ! !!
Lai jaukas brī vdienas!
аватар natasha7625
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ķ ita, ka tas nesā kā s labi! Bet tad sā kā s! Vā jš wifi istabā s Netī ra grī da pie baseina Dvieļ i 50 gadus veci Gultas ar netī riem traipiem un traipiem uz matrač iem Pā rtika ir slikta Briesmī ga kafija Plastmasas karotes … Tomēr ▾ Š ķ ita, ka tas nesā kā s labi! Bet tad sā kā s!
Vā jš wifi istabā s
Netī ra grī da pie baseina
Dvieļ i 50 gadus veci
Gultas ar netī riem traipiem un traipiem uz matrač iem
Pā rtika ir slikta
Briesmī ga kafija
Plastmasas karotes brokastī m
Stabila 3 zvaigž ņ u viesnī ca! Nav 4
Normu izvietojums
аватар iragap77
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Cassells Al Barsha viesnī ca Emirā tos atstā ja ļ oti labu iespaidu, gatava dalī ties. Septembrī devos kopā ar mā su un viņ as meitu. Viņ i nekļ ū dī jā s un bija ā rkā rtī gi apmierinā ti ar vadī tā ju darbu un darba rezultā tiem. … Tomēr ▾ Cassells Al Barsha viesnī ca Emirā tos atstā ja ļ oti labu iespaidu, gatava dalī ties. Septembrī devos kopā ar mā su un viņ as meitu. Viņ i nekļ ū dī jā s un bija ā rkā rtī gi apmierinā ti ar vadī tā ju darbu un darba rezultā tiem. Ā tri un ē rti ieradā s, lī dz viesnī cai nokļ uva ar taksi. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba - visi apskates objekti ir tuvu, var nokļ ū t ar metro. Viesnī cas numuriņ i ir tī ri, ē rti un klusi, istabā ir kondicionieris, TV, gludeklis, vannas istaba ar visu nepiecieš amo. Tī rī š ana notiek regulā ri un diezgan labi, gultas veļ a un dvieļ i tiek atnesti laicī gi. Kas attiecas uz ē dienu - zviedru galdu, izvē le nav liela, bet izsalcis noteikti neaizbrauksi. Uz viesnī cas jumta ir apburoš s peldbaseins, attiecī gi arī sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i. Vairā kas reizes ar mā su apmeklē jā m arī spa un pirti. Viesnī cu varu ieteikt tiem, kas novē rtē komfortu, bet netiecas uz ideā lu. Kopumā pā rē jais izvē rtā s sā tī gi un aizraujoš i! Varbū t nā kamvasar es š eit atgriezī š os vē lreiz!
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man personī gi ļ oti patika š ī s viesnī cas atraš anā s vieta! Personā ls tur vidē js, bet labi darī ts! Vispā r viss kā rtī bā , tikai ledusskapis istabā nepatika! … Tomēr ▾ Man personī gi ļ oti patika š ī s viesnī cas atraš anā s vieta! Personā ls tur vidē js, bet labi darī ts! Vispā r viss kā rtī bā , tikai ledusskapis istabā nepatika!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā bija pirmā reize AAE, viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Netā lu atrodas metro stacija, piecu minū š u gā jiena attā lumā no Mall Amirets. No viesnī cas kursē bezmaksas autobuss uz pludmali (25 minū tes vienā virzienā ). … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize AAE, viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Netā lu atrodas metro stacija, piecu minū š u gā jiena attā lumā no Mall Amirets. No viesnī cas kursē bezmaksas autobuss uz pludmali (25 minū tes vienā virzienā ). Bet labā k metro stacijā paspē t taksometru un doties uz Jumeirah Beach (netā lu no Parus Hotel, 10 min brauciens) cena ir aptuveni 145 rubļ i vienā virzienā . Brokastis un vakariņ as paņ ē mā m viesnī cā . Brokastis katru dienu vienas un tā s paš as sulas (2 veidi), olu kultenis, putra, bulciņ as pie tē jas, kafija, normā li sā tī gas, ē damas. Vakariņ as ir pavisam cita lieta, katru dienu jauni siltie ē dieni un nekad nav atkā rtoti! Tautas zā lē vakariņ ā s sē ž.6 cilvē ki, jo. Tikai daž i cilvē ki ē d vakariņ as viesnī cā , un mē s ē dā m vienkā rš i ļ oti garš ī gi un daudz)))). Alla, jū s varat sazinā ties ar viņ u par visiem jautā jumiem KRIEVU valodā . Ja kas, var paņ emt no viņ as aptieciņ u, un nedod Dievs, kas noticis ar tevi vai tavu kompanjonu, aizej pie viņ as, viņ a ā tri savienos ar gidu vai izsauks ā tro palī dzī bu. Pā rē jie indieš i runā tikai angliski. . . Visiem patika.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Speciā li devā mies nosvinē t mammas dzimš anas dienu un, protams, atcerē ties vasaru paš ā ziemas vidū . bijā m 5 cilvē ki (tai skaitā bē rnam 6 gadi), paņ ē ma 2 istabas. Transfē rs no lidostas ilga 2.5 stundas, lī dz tika uzņ emts viss autobuss. … Tomēr ▾ Speciā li devā mies nosvinē t mammas dzimš anas dienu un, protams, atcerē ties vasaru paš ā ziemas vidū . bijā m 5 cilvē ki (tai skaitā bē rnam 6 gadi), paņ ē ma 2 istabas. Transfē rs no lidostas ilga 2.5 stundas, lī dz tika uzņ emts viss autobuss. Kad vienos naktī ieradā mies viesnī cā , ilgi mū s nevarē ja izmitinā t. Bē rns gribē ja gulē t, bija kaprī zs, un viesnī cas darbinieki nebija satraukti. Viņ i iedeva trī svietī gu istabu ar 2 gultā m, lai gan bē rnam par 180 USD viņ i paņ ē ma papildu gultu (papildu gultu). Ilgi lamā jā s ar viņ iem angliski, izlikā s, ka neko nesaprot un 6 gadus vecam bē rnam jā guļ uz š auras gultas ar mammu! Pē c stundas mums ieveda istabā klā ja krē slu, nevis gultu! Pretī viņ i solī ja bezmaksas interneta dienu. Par to, ko viņ i samaksā ja $ 180 - tas nav skaidrs ! ! Garastā voklis bija sabojā ts. Nā kamajā dienā viņ i klā ja krē sla vietā atnesa vecu gultiņ u. Beidzot mazulis gulē ja ar mani. Numurs slikti iztī rī ts: atkritumi, mati uz paklā ja. Par dvieļ iem netika ziņ ots. Istabā bija tē jkanna, tē jas maisiņ i, kafija, cukurs. Vannas istabā bija š ampū ns un duš as ž eleja. Lai kaut nedaudz nogludinā tu, manai mammai dzimš anas dienā atnesa kū ku un augļ u š ķ ī vi. Diemž ē l ar laikapstā kļ iem nepaveicā s. Tā bija lietus sezona. Emirā tu lietus ir neliels lietus, bet vē ss. Peldē ties baseinā bija forš i: biež as asas vē ja brā zmas, lietus, mā koņ i. Ski Dubai Mall atrodas 10-15 minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas. Gandrī z netā lu no viesnī cas atrodas neliela kafejnī ca, kurā tiek pagatavotas pā rsteidzoš i garš ī gas un lē tas svaigas sulas. Nav slikti, ka jū s varat ē st "Zelta dakš iņ ā ", kas atrodas arī netā lu no viesnī cas. Brokastis un vakariņ as paē dā m viesnī cā . Diapazons ir slikts. Vakariņ ā s gandrī z viss ir pikants, vai pā kš augi, vai gaļ a ar š ausmī gā m garš vielā m. Priecē tikai sulas, dā rzeņ i un augļ u salā ti. Internets istabā dā rgs, vestibilā - tikai pusstunda dienā par brī vu, bet ā trums mazs. Bijā m uz Aquaventure Dubai akvaparku - bija silti. Labs akvaparks. Ir vietas bē rniem, ekstrē mo sporta veidu cienī tā jiem, daudz ziedu, palmas, koptas. Tiesa, kafejnī cā š ausmī go ā trā s uzkodas teritorijā (pica, hamburgeri, makaroni, frī kartupeļ i un kola). Es apguvu tikai The Leap of Faith - 27 metru garoza ar asu slī pumu. Mū su vī ri brauca ar visiem un bija sajū smā . Klases brauciens uz Omā nu, Indijas okeā na piekrastē . Nogurdinoš i, dā rgi, bet tā vē rts. Pa ceļ am viņ i piestā j pie ī sta austrumu tirgus: persieš u paklā ji, eksotiski garš ī gi augļ i gandrī z bez maksas, suvenī ri. . . Tad mū s sagaida ļ oti stingra paraž a un 2 stā vu laiva, kas piegā dā mā jī gos, skaistos lī č os, kur var peldē ties, sauļ oties pludmalē (uz lielas smilš ainas ar palmā m vai mazā , kas pilna ar okeā na gliemež vā kiem). Mana meita ieguva 3 kg č aumalas. Atceļ ā bija makš ķ erē š ana atklā tā jū rā , bet paveicā s tikai 1 puisim. Bija viļ ņ i, visi bija š ū pojuš ies, deva tabletes. Bija jautri)) Ferrari parku ir vē rts apmeklē t, ja apgū stat ekstrē mos braucienus. Taksometrs no Dubaijas uz Abū Dabī ir aptuveni 130 USD, tad ieejas maksa ir aptuveni 70 USD, Ferrari braukš anas simulators 3 minū tē s ir 21 USD. Maziem bē rniem tur ir garlaicī gi. Š eiha Zajeda Baltā moš eja ir apskates vē rta. Tas ir spē ks un greznī ba! Tas atrodas netā lu no ferrari parka. Un, protams, Burj Khalifa! Paņ ē mā m biļ etes uz 14h. Uz ceļ a pat varē ja redzē t automaš ī nas. Skatu laukums atrodas 124. stā vā.452 metru augstumā . Lifts tur paceļ as ar tā du ā trumu, ka liek ausis)) Valsts uz smiltī m, bez svaiga dabī gā ū dens, bet tik grezna!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums oleg32321
Pārskatos daudzi sūdzas par aukstumu viesnīcas istabās. Vēlos uzzināt, vai standarta telpās ir iespējams patstāvīgi regulēt gaisa kondicioniera temperatūru un vai to var pilnībā izslēgt. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums natalika.79
Atsauksmēs lasīju, ka braucieniem uz metro labāk pirkt sudraba kartiņu, bet esam divi, es un meita, 14 gadi, vai mums pietiek ar vienu karti vai katram sava? !
11 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
iemiesojums natalika.79
Dubaijā ierodamies naktī, kur ir laiks samainīt eiro pret dirhamiem ???
11 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 11 atbildes
iemiesojums drimdim
ja ēdināšana ir uz kuģa no Doņeckas Ukrainas un esam 2 + 1 (10) kā ar gultu standarta numurā
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums drimdim
Vai viesnīca ņem depozītu
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель расположен недалеко от парка Zabeel и ипподрома Nad al Sheeba. Открыт в 2010 году, последняя реновация прошла в 2014 году. Напротив отеля находится станция метро Sharaf DG Metro Station (Al Barsha), в нескольких минутах ходьбы от торгового центра Mall of the Emirates. Этот вариант подойдёт как для семейного отдыха, так и для пар.

Atrašanās vieta Расположен в 30 км от международного аэропорта Дубай и в 35 км от международного аэропорта Аль-Мактум. В 58 км от Шарджи и в 20 км от пляжа Sheikh Hamdan.
Pludmales apraksts Трансфер на пляж Jumeirah Public Beach (бесплатно), автобус курсирует 1 раз в день.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), обслуживание номеров (платно), 2 конференц-зала (до 250 персон), открытый бассейн на крыше: площадь 25 кв.м с пресной водой (с подогревом в зимний период), работает с 08:00-22:00. Два ресторана: Al Fursan Restaurant — основной ресторан, где подают завтрак, обед и ужин. Emarati N More Restaurant — a la carte ресторан арабской традиционной кухни, снек-бар. 1 кафе: Arabic Majlis — идеальное место, чтобы насладиться широким выбором чая и кофе, легкими закусками, пирожными, тортами и пирогами.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Центр талассотерапии.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 312 номеров.

Istabās

Собственная ванная комната, ванная или душ, халаты и тапочки (бесплатно), фен, центральный кондиционер, спутниковое телевидение, телефон, мини бар (платно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Al Barsha, Аль-Барша, Дубай, ОАЭ.
Tālruņi: +971 4 408 4777
Tīmekļa vietne: MD Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.