Bab Al Shams Desert Resort & Spa 5*– Atsauksmes

AAEDubaija
1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Bab Al Shams Desert Resort & Spa ir elegants tuksneša kūrorts, kas atrodas tuksneša centrā, tradicionālā arābu fortā, ko ieskauj palmu birzs ar 1200 kokiem. Viesnīca sastāv no divstāvu kotedžām ar mājīgām arābu stilā iekārtotām istabām. Tā piedāvā pagalmus ar strūklakām, leknus dārzus un akmens ielas, kas ved uz eleganti mēbelētiem numuriem lauku arābu stilā. Kopumā ir 16 kotedžas. "Saules vārti" - tā tiek tulkots šīs viesnīcas nosaukums. Viesnīcā ir peldbaseins ar skatu uz tuksnesi. Spa piedāvā plašu procedūru klāstu.Vairāk →
аватар Vika284
Bab Al Shams Desert Resort and Spa ir Aladina pils, ko viņ š ar dž inu maģ ijas palī dzī bu uzcē la savai mī ļ otajai princesei. Ierodoties Dubaijā , jū s jau esat gatavs pā rsteigt par pā rsteigumam un apbrī nai celto ē ku mē rogu un skaistumu un fantastiskumu. … Tomēr ▾ Bab Al Shams Desert Resort and Spa ir Aladina pils, ko viņ š ar dž inu maģ ijas palī dzī bu uzcē la savai mī ļ otajai princesei.
Ierodoties Dubaijā , jū s jau esat gatavs pā rsteigt par pā rsteigumam un apbrī nai celto ē ku mē rogu un skaistumu un fantastiskumu. Bet tukš o kā pu sirdī slē pjas no acī m noslē ptas pasaku pilis. 50 minū š u brauciens pa Arā bijas tuksneš a nebeidzamajiem ceļ iem mū s atveda uz pilsē tu oā zē , ko ieskauj palmu birzis, un tā bija Bab Al Shams Desert Resort and Spa viesnī ca tuksnesī , ī stā Aladina pils, ko viņ š uzcē la. viņ a mī ļ otā princese ar dž inu maģ ijas palī dzī bu.

Ieejot viesnī cas teritorijā pa Magribas piļ u un vecpilsē tu vā rtu stilā bū vē tajiem vā rtiem, tiek iegū ta viduslaiku arā bu pils, kas celta oā zē starp bezgalī gā m smiltī m.
Velvju grebtu griestu arhitektū ra ar antī kā m austrumu lampā m, grezni krā saini paklā ji, grebtas mē beles, daudz daž ā du vecu krū ku, vē l lampas un vē l krū kas, dī vā ni ar izš ū tiem spilveniem, vecas š ū poles ar grebtiem sē dekļ iem, antī ki virtuves un ē damistabas piederumi. laiks arā bu kalifā ta viduslaiku dzī vē.

Mums tika pieš ķ irta liela istaba tradicionā lā arā bu stilā , tā pat kā viss viesnī cas dizains un arhitektū ra, sienas bija akmens un pat logi istabā bija ar veciem grebtiem slē ģ iem. Istabā ir liela divguļ amā gulta, pie gultas piestiprinā ts neliels dī vā ns un dī vā ns ar daudzkrā sainiem izš ū tiem spilveniem ar nelielu galdiņ u pie loga, 2 rakstaini un grebti naktsskapī š i, jauks ļ oti spilgts paklā js. Istabā labi darbojas kondicionieris, ir seifs, LCD televizors, mini bā rs ir pilns, ir tē jas un kafijas komplekti.
Vannasistaba arī veidota senā austrumnieciskā stilā , ļ oti iepriecinā ja duš a ar tropiskā lietus funkciju. Visi kosmē tikas, vannas un duš as piederumi ir pieejami un tiek papildinā ti katru dienu.

Viesnī cas teritorijā atrodas milzī gs skaists baseins, arī arā bu stilā celts, ar milzī giem krū kā m, atseviš ķ ā m no saules aizsargā tā m zonā m, ar daž ā dā m strū klakā m - baseins tuksnesī , no kura var baudī t saullē ktus un saulrietus. tuksnesis. Baseins ir lī dzī gs bezgalī bas baseinam, no kura paveras skats uz okeā nu, jū ru, upi vai ezeru, tač u š is baseins ir unikā ls, baseina neierobež otā mala ieiet tuksneš a kā pā s. Un, kad no baseina redzi, kā saule riet aiz apvā rš ņ a, uzreiz atceras Mazo princi

"Kur ir cilvē ki? " Mazais princis beidzot atkal ierunā jā s. "Tuksnesī joprojā m ir vientuļ i
"Tas ir arī vientuļ š starp cilvē kiem, " č ū ska pamanī ja.

Viesnī cā ir 8 restorā ni, kas piedā vā daž ā das ē dienkartes.
Mums bija maz laika, lai apmeklē tu visus restorā nus, brokastojā m uz Al Forsan restorā na terases, kur pavē rā s lielisks skats uz Arā bijas tuksnesi, milzī gs baseins. Š eit no rī tiem var baudī t saullē ktu tuksnesī gluž i kā baseinā.

Atseviš ķ as vakariņ as viesnī cas Al Hadheerah restorā nā , kas atrodas ā rpus viesnī cas tuksnesī un arī ir veidots medinas vecpilsē tas formā arā bu pasaku un arā bu nakš u krā sā . Samazinā tā s vecā s medī nas vidū ir ar koš iem galdautiem klā ti galdi, ap galda zonu ir 14 atvē rtas virtuves vietas, kur jums tiek gatavotas vakariņ as ar arā bu virtuvi. Man ļ oti patika tieš i uz oglē m cepta vista ar aso mē rci, gaisī gi plā tsmaizes, asi grilē ti pipari un arā bu kafija bez cukura ar gardā kajiem austrumnieciskajiem saldumiem, ar izvē li un garš u precī zu no 1000 un 1 nakts pasakā m. Uz galvenā s skatuves š ovs ar vē derdejā m, atseviš ķ i blakus kamieļ u š ovs naktī tuksnesī.
Apkā rt restorā nam ir neliels muzejs par dzī vi tuksnesī arā bu kalifā ta laikā vai par to, kā dzī voja vienkā rš ie pasaku varoņ i 1000 un 1 nakti, iespē jams, Š eherezā de š eit smē lusies iedvesmu stā stiem un pasakā m par Aladinu, Marufu un Ali Babu.

Ja vē laties aktī vā k pavadī t laiku, varat vizinā ties ar kamieļ iem tuksnesī un baudī t saulrietu tuksnesī , kamieļ u izjā de visiem viesnī cas viesiem ir bez maksas. Ir arī izjā des ar zirgiem, var paņ emt ar velosipē du vai kvadracikliem un arī apskatī t tuksnesi. Es arī ierosinu no viesnī cas organizē t ī stu piekū nu. Viesnī cas teritorijā ir mini golfa un mini kroketa laukumi, trenaž ieru zā le.

SPA centrs Satori ar daž ā dā m atklā tā m un slē gtā m zonā m procedū rā m un jogas vietā m, pirti un aromterapijas telpu.
Viesnī cas spa piedā vā daudz daž ā du veidu masā ž as un skaistumkopš anas procedū ras, patika karsto akmeņ u masā ž a ar aromterapiju un masā ž a ar ķ ermeņ a skrubi ar vī raku un kafiju.

Un tā kā Š eherezā de mū s pieķ ē ra no rī ta, un ir pienā cis laiks atgriezties Dubaijā un apmeklē t citu viesnī cu un š eiha Zajeda moš eju

Bab Al Shams tuksneš a kū rorts ir tulkots no arā bu valodas kā Saules vā rti, un, ja Saulei bija sava pils un vā rti, tie izskatī jā s pē c Bab Al Shams tuksneš a kū rorta.
Ворота на территорию отеля Ворота на территорию отеля Интерьер отеля Интерьер отеля Территория отеля Территория отеля Возле входа в ресторан Al Forsan Территория отеля


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Bab Al Shams Desert Resort & Spa — это элегантный пустынный курорт, расположенный в самом сердце пустыни, в традиционном арабском форте, в окружении пальмовой рощи из 1200 деревьев. Отель состоит из двухэтажных коттеджей с уютными номерами, оформленными в арабском стиле. К услугам гостей дворики с фонтанами, пышные сады и каменные улочки, ведущие в элегантно меблированные номера в загородном арабском стиле. Всего 16 коттеджей.

"Врата Солнца" — именно так переводится название этого отеля. Отель располагает бассейном с видом на пустыню. В спа-салоне предлагают широкий спектр процедур.

Atrašanās vieta Этот роскошный отель находится среди дюн Дубая. Примерно в 45 минутах езды от международного аэропорта Дубая и центра города Дубай.
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. Доступны услуги консьержа. На территории 3 конференц-зала, 4 ресторана (2 ресторана A la Carte), 4 бара, магазины, терраса для загара. Есть камера хранения багажа, кондиционер, пресс для брюк (платно), чистка обуви, услуга глажки одежды (платно), факс/ксерокс (платно), доставка прессы, еды и напитков, лимузин-сервис. У бассейна зонты, полотенца. Предлагается шаттл в центр Дубаи и в аквапарк Wild Wadi.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports В отеле можно совершить поездку в близлежащую пустыню на джипе, лошади или верблюде. Также на территории есть стрельба из лука, соколиная охота и крокет, мини-гольф.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • golfs
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 115 номеров.

Istabās

ежедневная уборка, звукоизоляция, бесплатный Wi-fi, телефон, принадлежности для приготовления чая или эспрессо, спутниковое телевидение и радио, мини-бар, ванная комната, роскошные банные принадлежности, фен, кондиционер

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Al Qudra Road, PO Box 8168 Dubai, UAE
Tālruņi: Tel: +971 4 8096100 Fax: +971 4 8326698
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, гольф (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.