Armada Avenue Hotel 4*– Atsauksmes

AAEDubaija
6
Novērtējums 9.610
№10 viesnīcas reitingā Dubaija
9.8 Numurs
9.8 apkalpošana
9.7 Tīrība
9.7 Uzturs
9.8 Infrastruktūra
Armada BlueBay Jumeirah Lakes Towers ir Dubaijas viesnīca, kas atrodas vienā no iespaidīgajiem Armadas torņiem, Džumeiras ezerā, iepretim ekskluzīvajiem Emirates Hills, Palm Jumeirah un Dubaijas jahtu piestātnēm, netālu no biznesa un finanšu rajona. Rajons Jumeirah Lake Towers ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē ēdieni, pludmale un apģērbu iegāde.Vairāk →
аватар misszzzz
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patī k š ī viesnī ca, patiesī bā mans numurs 3212, es tur dzī voju 3 nedē ļ as un izbaudī ju. Skats bija uz ezeru un dā rzu, katru vakaru dzeru tē ju. Man patī k mā jas uzkopš anas pakalpojums - Vā rds ir Radž s - labs puisis tī rī ja ļ oti maigi un klusi. … Tomēr ▾ Man patī k š ī viesnī ca, patiesī bā mans numurs 3212, es tur dzī voju 3 nedē ļ as un izbaudī ju. Skats bija uz ezeru un dā rzu, katru vakaru dzeru tē ju. Man patī k mā jas uzkopš anas pakalpojums - Vā rds ir Radž s - labs puisis tī rī ja ļ oti maigi un klusi. Kad man vajag kaut ko, ko viņ š iedeva pē c 5 minū tē m, es neredzu pat putekļ us. Paldies, nā kamreiz atgriezī š os š ajā viesnī cā.
Zara
аватар Evgenija117813
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s apmetā mies Armada BlueBay Hotel. Iekļ ū š ana noritē ja pilnī gi perfekti. Viesnī ca ir laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. Tas ir tā lu no jū ras, bet š is brī dis mani netraucē ja, es par to zinā ju. Brokastis ir vienkā rš as un parastas. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies Armada BlueBay Hotel. Iekļ ū š ana noritē ja pilnī gi perfekti. Viesnī ca ir laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. Tas ir tā lu no jū ras, bet š is brī dis mani netraucē ja, es par to zinā ju. Brokastis ir vienkā rš as un parastas.
аватар ponomarnato4ka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apstā jos Dubaijas emirā tā - viesnī cā Armada BlueBay 4 *, viesnī cai ir ļ oti ē rta atraš anā s vieta, netā lu ir viņ u veikali - Malls, kur var nopirkt ko vien vē lies un ar labā m atlaidē m. Istabā s viss tī rs (tī ra katru dienu), Wi-Fi pieejams gan uz vietas, gan istabā , glī ts, augsta lī meņ a serviss, arī ļ oti š iks spa, pilnī ga atpū ta. … Tomēr ▾ Apstā jos Dubaijas emirā tā - viesnī cā Armada BlueBay 4 *, viesnī cai ir ļ oti ē rta atraš anā s vieta, netā lu ir viņ u veikali - Malls, kur var nopirkt ko vien vē lies un ar labā m atlaidē m.
Istabā s viss tī rs (tī ra katru dienu), Wi-Fi pieejams gan uz vietas, gan istabā , glī ts, augsta lī meņ a serviss, arī ļ oti š iks spa, pilnī ga atpū ta. Reģ istratū rā visi runā krieviski, kas ir ā rkā rtī gi ē rti. Vienī gi ž ē l, ka lī dz pludmalei jā paiet apmē ram pusstundu, bet tā nav problē ma. Pastaigas ir ļ oti interesantas. Ē diens bija labs – bufete, liels sortiments.
Biju ļ oti apmierinā ta un gribu tur atgriezties vē lreiz! ! !
аватар tanulina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca atrodas starp divā m metro stacijā m, kas atrodas aptuveni 10 minū š u attā lumā . Gleznainā vietā , netā lu no ezera un maziem parkiem - var pastaigā ties. Vietē jā s apskates vietas un tirdzniecī bas centri ir viegli sasniedzami ar metro. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas starp divā m metro stacijā m, kas atrodas aptuveni 10 minū š u attā lumā . Gleznainā vietā , netā lu no ezera un maziem parkiem - var pastaigā ties. Vietē jā s apskates vietas un tirdzniecī bas centri ir viegli sasniedzami ar metro. Runā jot par jū ru, atraš anā s vieta nav ī paš i tā lu, jo viesnī ca atrodas aiz ceļ a, stutē jot lī dz jū rai apmē ram 40 minū tes. Tas ir iespē jams ar transfē ru, tač u nav ē rti bū t piesaistī tam stundai vai ar taksometru papildu izmaksā m (taksometrs lī dz jū rai apmē ram 7 USD).
Ē dinā š ana 3 personā m. Tu nepaliksi izsalcis, bet diez vai gū si baudu. Monotoni. Brokastī s ir jogurti, musli, olas, siers un "desa", daž i ievā rī jumi, kafija, sulas, tē ja, daž i dā rzeņ i. Bet tas viss ir kaut kā skumji. Tas pats ar pusdienā m un vakariņ ā m. Ir gaļ a, vista, zivis, salā ti, sā nu ē dieni. Daž i deserti. Bet rodas iespaids, ka š ie salā ti ilgi gaidī ja, kamē r tiks apē sti.
Lifti. No rī ta bija 30 minū tes nevar gaidī t. Jū s varat staigā t, bet no 30 stā va jū s neesat daudz.
Sakopa, bet uz balkona nedē ļ u neviens netika. Nav kritisks, bet ne patī kams.

Kopumā iespaids nav slikts. Draudzī gs personā ls. Martā ideā ls laiks nav karsts vai auksts. Blakus laba iekā rta, ezeri, strū klakas, kafejnī cas.
Jau zinot Dubaijas ī patnī bas, es izvē lē tos viesnī cu pie jū ras no ceļ a.
номер номер номер номер сніданок обід басейн ресепшн
аватар a_zhmurenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Reģ istratū rā visi visu diennakti runā krieviski. Viesnī cā s ir labs bā rs un brī niš ķ ī gs restorā ns, tač u tas neattiecas uz viesnī cu. Labs wifi. Ir 2 Krievijas kanā li, piemē ram, RTR News un STS kanā ls. Viesnī cas atraš anā s vieta nav ē rta. … Tomēr ▾ Reģ istratū rā visi visu diennakti runā krieviski. Viesnī cā s ir labs bā rs un brī niš ķ ī gs restorā ns, tač u tas neattiecas uz viesnī cu. Labs wifi. Ir 2 Krievijas kanā li, piemē ram, RTR News un STS kanā ls.
Viesnī cas atraš anā s vieta nav ē rta. Tas atrodas aiz liela ceļ a, un ne tikai viena, bet apmē ram 5 trases. Lī dz metro 10 minū tes, lī dz pludmalei 30-35 minū tes. Lifts nav izdomā ts, ļ oti ilgi jā gaida.
Tī rī š ana cieš . Transfē rs uz pludmali arī nav ē rts, nā cā s pastā vī gi izmantot taksi.
Ja izvē laties no budž eta viesnī cas, tad viss ir kā rtī bā , ja esat pieradis pie komforta, tad par to pat nevajadzē tu domā t. Izrā dā s, ka viesnī ca ar 38 stā viem aizņ em tikai aptuveni 5, un tad daž ā dos stā vos, pā rē jie ir dzī vokļ i.
Vakariņ as nav zviedru galds, ē dienkarte ir personī ga ar alternatī vu (zupa-salā ti, vistas-liellopa gaļ a, salā ti-deserts) Ar vakariņ ā m labā k neizvē lē ties, tā s ir piesaistī tas viesnī cai, un vienmuļ ī ba, bet vakariņ u laiks un brokastis brī niš ķ ī gas, rī t lī dz 10.30 un vakariņ as lī dz 22.30.
аватар titova74-41
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ē diens, istaba, teritorija pieciniekam! Istaba liela 27 stā vā , liela, divas milzī gas gultas ar augstiem matrač iem un omulī gā m segā m. Logi uz abā m pusē m gandrī z visā m sienā m. Istabā ir tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs, krē jums, č ī bas, seifs, fē ns, tualetes spogulis, super mī ksts paklā js uz grī das, č ī bas, š ampū ns, ž eleja, balzams, krē ms, birste ar pastu, skuveklis ar krē mu . … Tomēr ▾ Ē diens, istaba, teritorija pieciniekam! Istaba liela 27 stā vā , liela, divas milzī gas gultas ar augstiem matrač iem un omulī gā m segā m. Logi uz abā m pusē m gandrī z visā m sienā m. Istabā ir tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs, krē jums, č ī bas, seifs, fē ns, tualetes spogulis, super mī ksts paklā js uz grī das, č ī bas, š ampū ns, ž eleja, balzams, krē ms, birste ar pastu, skuveklis ar krē mu . Veļ a, dvieļ i mainī ti biež i. Tī rī š ana katru dienu, bet putekļ i skapī un uz gultas galvgaļ a liekas nekad nav noslaucī ti! ? Wi-Fi pieejams visur teritorijā un istabā . Baseins tī rs ar skaistu skatu uz debesskrā pjiem un dī ķ i. Krievu valodā runā još s personā ls reģ istratū rā Transfē rs uz pludmali plkst. 10 , 11.12 Lī dz pludmalei gā jiens 30 minū tes, ar marš ruta autobusu 20 (veic vairā kus apļ us vienvirziena satiksmes dē ļ ). Brokastu bufete ar lielu izvē li, vakariņ as ē dienkartē ar trī s ē dienu izvē li. Personā ls pieklā jī gs un uzmanī gs! Bijā m apmierinā ti , paldies!
Номер Отель Пляж Район Бассейн


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Armada BlueBay Jumeirah Lakes Towers — это отель в Дубае, расположенный в одном из впечатляющих башен Армады, на озере Джумейра, напротив эксклюзивного комплекса Emirates Hills, The Palm Jumeirah и Dubai Marina, недалеко от делового и финансового района. Башни Джумейра Лейк — отличный выбор, если вам интересны еда, пляж и покупка одежды.

Atrašanās vieta Отель Armada BlueBay расположен в 29 км от Международного аэропорта Дубай. Поездка на автомобиле до знаменитого небоскреба Бурдж-Халифа и торгового центра Dubai занимает 20 минут.
Viesnīcā

Рестораны в отеле Armada входят в линию Blue Gourmet BlueBay Hotels & Resorts, что означает, что вы можете рассчитывать на высококачественные ингредиенты, множество разнообразных услуг и отличный сервис. В отеле Armada есть ресторан международной кухни, который открыт на завтрак, обед и ужин. Снэк-бар Terrace на первом этаже идеально подходит для аперитивов и наслаждается невероятным видом на горизонт Дубая ночью. Есть греческий ресторан, ресторан Mythos и бар, где подают традиционные греческие блюда, приготовленные из оригинальных продуктов.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Спа-салон отеля предлагает гидротерапию, процедуры для лица и тела. Клиника красоты предлагает новейшие методы лечения косметической медицины.
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 351 номер.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

Adrese Armada Towers, Jumeirah Lakes Towers, Dubai
Tālruņi: (+971) 4 3958888
Tīmekļa vietne: Armada Avenue Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.