Ramada by Wyndham Beach Hotel Ajman 4*– Atsauksmes

31
Novērtējums 6.210
pamatā
31 atsaukt
№7 viesnīcas reitingā Adžmana
5.6 Numurs
5.9 apkalpošana
5.8 Tīrība
6.4 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 2000. gadā, atjaunota 2016. gadā. Tā atrodas Adžmanas Corniche. No lielākās daļas numuru paveras skaists skats uz Adžmanas pludmali un Persijas līča ūdeņiem. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām. Viesnīca ir bezalkoholiska.Vairāk →
аватар Yanana12121
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kā pē c vietnē s ir tik daudz pozitī vu atsauksmju, var tikai minē t! Viesnī ca ir netī ra, smirdī ga pretī ga ē ka! Ar vecu remontu un smirdē t istabā s. Pirmajā ieraš anā s dienā.5:00 no rī ta vietē jais kontingents (nevis ā rzemju tū risti) dzē ra uz kaimiņ u balkona, klausī jā s mū ziku un dziesmas. … Tomēr ▾ Kā pē c vietnē s ir tik daudz pozitī vu atsauksmju, var tikai minē t! Viesnī ca ir netī ra, smirdī ga pretī ga ē ka! Ar vecu remontu un smirdē t istabā s. Pirmajā ieraš anā s dienā.5:00 no rī ta vietē jais kontingents (nevis ā rzemju tū risti) dzē ra uz kaimiņ u balkona, klausī jā s mū ziku un dziesmas. Uz lū gumu nomierinā ties viņ i neatsaucā s! Viņ i lū dza viņ us pā rvietot. Apdzī vo 11. stā vu, jauns remonts, bet dzirdamī ba! ! ! Sienas it kā nemaz nebū tu, par mums sū dzē jā s kaimiņ i, jo skatā mies YouTube pa telefonu! Mē s pā rvietojamies. Jaunā istaba 5. stā vā smird pē c krā sas. Un vispā r secinā jums: pirmie stā vi ar baigo remontu ā rzemju tū ristiem, augš ē jie ar jaunu remontu - vietē jiem!
Maksas viss iekļ auts ē diens, bet tas nav viss iekļ auts! ! ! Kā pē c man jā nā k un jā gaida brī vi galdiņ i? Kā pē c viņ i man prasa pagaidī t, pat ja viņ i ir tur? ! Pludmale briesmī ga, tur ir sauļ oš anā s krē sli, bet netī ra un sekla, plus degviela no ū densmotocikliem! Rajonā nav ko darī t! Š ī viesnī ca man atgā dinā ja 3-ku Vjetnamā , izņ emot š ausmu vā rdus un pretī gas sajū tas, es neko nevaru pateikt.
аватар ksunia23021988
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
NEIESAKU. Viesnī cas veids ir jauns, BET DAUDZ BET. Apmetā s nesmē ķ ē tā ju istabā . Vienkā rš i tur ir pilns ar dū miem. Pā rvā cā s uz otro istabu, vairā k vai mazā k, bet tomē r kā ds smirdē ja pē c dū miem. … Tomēr ▾ NEIESAKU. Viesnī cas veids ir jauns, BET DAUDZ BET.
Apmetā s nesmē ķ ē tā ju istabā . Vienkā rš i tur ir pilns ar dū miem.
Pā rvā cā s uz otro istabu, vairā k vai mazā k, bet tomē r kā ds smirdē ja pē c dū miem.
Mē s ieradā mies agri. Gaida izlī gumu. Apmetā s. Bet brokastis nebū s, jo uzskata, ka nenakš ņ oji, maksā! ! ! Un mē s atbraucā m uz "viss iekļ auts" tū ri! ! ! Nekas, viņ iem ir tā di noteikumi.
Viesnī ca bija pā rpildī ta, mums bija jā gaida 30 minū tes, lī dz viņ i sā ks ē st.
Noteikti atzī mē jiet istabas numuru, lai nenā ktu ē st otrreiz !! !
Un, ja es bū tu nā cis ē st atseviš ķ i no sievas, viņ i viņ u nebū tu ielaiduš i)))), jo zī me jau ir tā vē rta, ko viņ i ē da.
2 ū dens pudeles istabā ir atjauninā tas un viss.
Pusdienā s prasī ju pudeli ū dens, nepietika ar 2 dienā . Nifiga aizej uz reģ istratū ru, ja ļ aus, izdoš u. Kā pē c, tā ir tikai 1 pudele ū dens!! !
Š ī ekonomika ir satriecoš a. Ja paņ emš u ū dens pudeli, es iedoš u viesnī cu tieš i mī nusā .
Pā riet tā lā k
Izlikš ana. Izbraukš ana 09:30.
Es domā ju, ka brokastis un lidosta. X. . . r tur!!! !
Izbraukš ana no viesnī cas 05:30!! !
Lai jū s nesaņ emtu tū ristu brokastī s (sā kot no 06:00) un paliktu izsalcis !! !
Un kā pē c tam nelikt 1 par servisu.
Un atcerieties, ka mē s esam viss iekļ auts!
Kad jū s reģ istrē jaties, viņ i jū s apmā nī ja brokastī s, un kad jū s izrakstā ties !! !
Un, ja esat kopā ar bē rnu, nerū pē jieties, lai tas bū tu izsalcis !! !
Š ķ iet, ka tā ir jauna viesnī ca utt. , bet Churbet daba š eit ir klā t.
Un tagad negodī gi š is pā rskats bū s visā s vietnē s ! ! !
аватар mariya-karavaeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies ar draugiem š ajā viesnī cā.2021.  gada jū nijā . Sā kš u ar reģ istrē š anos, mē s ieradā mies vē lu un uzreiz bijā m iekā rtoti numurā . Mums bija istaba trī s un tā bija diezgan liela - guļ amistaba, viesistaba, 2 televizori, virtuvī te (ledusskapis, tē jkanna utt. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar draugiem š ajā viesnī cā.2021.  gada jū nijā . Sā kš u ar reģ istrē š anos, mē s ieradā mies vē lu un uzreiz bijā m iekā rtoti numurā . Mums bija istaba trī s un tā bija diezgan liela - guļ amistaba, viesistaba, 2 televizori, virtuvī te (ledusskapis, tē jkanna utt. ) ar balkonu un burvī gu skatu uz jū ru. Ē diens viesnī cā ir vienkā rš i izcils, vā rdu sakot, izsalcis noteikti nepaliksi. Pieklā jī gs personā ls, ikdienas uzkopš ana istabā (č ī bas, dvieļ i, ziepes, š ampū ni, ž elejas, vienreizē jā s birstes) katru dienu lī dzi, kā arī tē ja, kafija, cukurs un cukurs. istabā vienmē r bija aizstā jē ji. Gultas veļ a mainī ta katru dienu! Ļ oti draudzī gs un smaidī gs personā ls. Pludmale atrodas pā ri ceļ am blakus viesnī cai. Un kas ir ļ oti ē rti, blakus luksoforiem ir tū risma aģ entū ra. Apskatī jā m Dubaiju - tas bija vienkā rš i neaizmirstams ceļ ojums, tajā dienā apmeklē jā m daudzas vietas, rakstu atsauksmi un emocijas plū st pā ri - tas tieš ā m bija pasakains ceļ ojums uz Dubaiju.
аватар milov11
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ieradā mies vē lu, 22:10, un mums uzreiz piedā vā ja doties vakariņ ā s. Ļ oti labi, ka gan reģ istratū rā , gan restorā nā ir krieviski runā još i darbinieki. Mū s ievietoja 205. istabā ar skatu uz jū ru, istabiņ a liela. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies vē lu, 22:10, un mums uzreiz piedā vā ja doties vakariņ ā s. Ļ oti labi, ka gan reģ istratū rā , gan restorā nā ir krieviski runā još i darbinieki. Mū s ievietoja 205. istabā ar skatu uz jū ru, istabiņ a liela. Istaba tika iztī rī ta, dvieļ i, kosmē tika tika mainī ta katru dienu, dzī vojā m kopā istabā , pē c pirmā s tī rī š anas tika mainī ti tikai divi dvieļ u komplekti, pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru visu laiku tika mainī ti trī s komplekti.

Ē diens ir garš ī gs, kvalitatī vs un to ir daudz. Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as, reizē m gā jā m pusdienot arī uz kaimiņ u viesnī cu, turpat zivju restorā nā Ramada Wyndham ir arī krieviski runā još s personā ls, un nedaudz tā lā k par gā jē ju pā reju pē c 50 metriem nogriezieties pa kreisi uz restorā nu Skazka, arī ļ oti garš ī gi un lē ti. Blakus restorā nam Skazka ir suvenī ru veikals un arā bu parfimē rija Aladdin, saimnieks Alena, labsirdī gs un simpā tisks. Viesnī cā ir labs personā la serviss, biež i lū dza palī dzī bu reģ istratū rā , ī paš s paldies Annai.
Atceros puisi restorā nā Bekzod no Uzbekistā nas, ļ oti draudzī gs.

Pludmale ir ļ oti tī ra, vienmē r ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Visi pludmales darbinieki rū pī gi uzrauga kā rtī bu. Viesnī ca piedā vā transporta pakalpojumus uz Dubaiju tikai piektdienā s.
аватар guestmilytkina1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca, ieradā mies viesnī cā vē lu, 22:10, un mums uzreiz piedā vā ja doties vakariņ ā s. Ļ oti labi, ka gan reģ istratū rā , gan restorā nā ir krieviski runā još i darbinieki. Mū s ievietoja 205. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, ieradā mies viesnī cā vē lu, 22:10, un mums uzreiz piedā vā ja doties vakariņ ā s. Ļ oti labi, ka gan reģ istratū rā , gan restorā nā ir krieviski runā još i darbinieki. Mū s ievietoja 205. istabā ar skatu uz jū ru, istabiņ a liela. Istaba tika iztī rī ta, dvieļ i, kosmē tika tika mainī ta katru dienu, dzī vojā m kopā istabā , pē c pirmā s tī rī š anas tika mainī ti tikai divi dvieļ u komplekti, pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru visu laiku tika mainī ti trī s komplekti.

Ē diens ir garš ī gs, kvalitatī vs un to ir daudz. Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as, reizē m gā jā m pusdienot arī uz kaimiņ u viesnī cu, turpat zivju restorā nā Ramada Wyndham ir arī krieviski runā još s personā ls, un nedaudz tā lā k par gā jē ju pā reju pē c 50 metriem nogriezieties pa kreisi uz restorā nu Skazka, arī ļ oti garš ī gi un lē ti. Viesnī cā ir labs personā la serviss, biež i lū dza palī dzī bu reģ istratū rā , ī paš s paldies Annai. Atceros kā du puisi restorā nā Bekzod no Uzbekistā nas, ļ oti draudzī gu.
Pludmale ir ļ oti tī ra, vienmē r ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Visi pludmales darbinieki rū pī gi uzrauga kā rtī bu. Viesnī ca nodroš ina transporta pakalpojumus uz Dubaiju tikai piektdienā s.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī s viesnī cas priekš rocī bas ir: ē dinā š ana, jū ras tuvums, transfē rs uz Dubaiju, turklā t katru dienu un divas reizes dienā . Un no mī nusiem - baseina trū kums, vai drī zā k tas bija, bet atstā j daudz ko vē lē ties. … Tomēr ▾ Š ī s viesnī cas priekš rocī bas ir: ē dinā š ana, jū ras tuvums, transfē rs uz Dubaiju, turklā t katru dienu un divas reizes dienā . Un no mī nusiem - baseina trū kums, vai drī zā k tas bija, bet atstā j daudz ko vē lē ties. Ekskursiju cienī tā jiem netā lu no viesnī cas ir vietē jā s tū risma aģ entū ras, kuru cenas ir lē tā kas nekā gidiem.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, izvē lē ta jū ras tuvuma dē ļ . Personā ls, telpas un ē diens ir vienkā rš i lieliski, ja bija kā das problē mas, ā tri atrisinā ja. Gribu brī dinā t, ka tur jā š ķ ē rso regulē jama gā jē ju pā reja, tā pē c jā velk kaut kas, kas nosedz gan vē deru, gan apakš u. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca, izvē lē ta jū ras tuvuma dē ļ . Personā ls, telpas un ē diens ir vienkā rš i lieliski, ja bija kā das problē mas, ā tri atrisinā ja. Gribu brī dinā t, ka tur jā š ķ ē rso regulē jama gā jē ju pā reja, tā pē c jā velk kaut kas, kas nosedz gan vē deru, gan apakš u.
аватар Lena292190
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No viesnī cas lī dz jū rai jā iet apmē ram 10 minū tes, viesnī ca nav pirmajā rindā . Ā tri nokā rtots, viss kā rtī bā . Serviss labs. Ē diens ir izcils. … Tomēr ▾ No viesnī cas lī dz jū rai jā iet apmē ram 10 minū tes, viesnī ca nav pirmajā rindā . Ā tri nokā rtots, viss kā rtī bā . Serviss labs. Ē diens ir izcils.
аватар Elizaveta_Pletneva
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sā kotnē ji mani piesaistī ja viesnī ca ar savā m fotogrā fijā m, bet patiesī bā ir otrā di. Iespē jams, tie tika izlikti, tiklī dz viesnī ca tika atvē rta 2012. gadā , un nav mainī ti. Man nepatika numuri un visas viesnī cas vispā rē jais stā voklis. … Tomēr ▾ Sā kotnē ji mani piesaistī ja viesnī ca ar savā m fotogrā fijā m, bet patiesī bā ir otrā di. Iespē jams, tie tika izlikti, tiklī dz viesnī ca tika atvē rta 2012. gadā , un nav mainī ti. Man nepatika numuri un visas viesnī cas vispā rē jais stā voklis. Man nav pretenziju pret uzturu, par pā rtiku es viņ iem doš u labus 8 ku. Pludmale laba, darbinieki tai sekoja. Personā la attieksme pret viesiem ir slikta. Es nekā dā gadī jumā neieteiktu viesnī cu draugam vai ienaidniekam.
аватар allafesh1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā augusta beigā s. Viesnī ca nav tā labā kā , bet ok. Viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē , skats uz lī ci ir skaists, un tā ir viena no tā s galvenajā m priekš rocī bā m. Izvē loties numuru š ajā viesnī cā , esiet uzmanī gi, numuri bez skata uz jū ru, tas ir, nevis apartamenti, ir ļ oti netī ri un veci, smarž o pē c mitruma un cigaretē m. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā augusta beigā s. Viesnī ca nav tā labā kā , bet ok. Viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē , skats uz lī ci ir skaists, un tā ir viena no tā s galvenajā m priekš rocī bā m.

Izvē loties numuru š ajā viesnī cā , esiet uzmanī gi, numuri bez skata uz jū ru, tas ir, nevis apartamenti, ir ļ oti netī ri un veci, smarž o pē c mitruma un cigaretē m. Ē diens vienmuļ š , bet viss ļ oti ļ oti garš ī gs. Personā ls ir pieklā jī gs.

Es ieteiktu blakus esoš o viesnī cu WYDDHAM GARDEN CORNICHE, tā ir jauna un no visiem numuriem paveras skats uz jū ru.

Bijā m ļ oti apmierinā ti, iesaku visiem. Paldies par ekskursijā m un patī kamo komunikā ciju! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums rozali-nugaeva
1 gadā atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums loginova9
Labdien. Vai varat man pateikt, kur Adžmanā varat paēst lēti? Un kāda ir prasītā cena?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Adžmanas staļļi
Novērtējums 9.0
AAE, Adžmana
Atpūta, Daba
Al Nuami mošeja
AAE, Adžmana
Arhitektūra, Reliģija
Adžmanas muzejs
AAE, Adžmana
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель построен в 2000 году, обновлен в 2016. Расположен он на улице Аджман-Корниш. Из окон большинства номеров открывается прекрасный вид на пляж Аджман и воды Персидского залива. Отель подходит для спокойного семейного отдыха. Отель безалкогольный.

Atrašanās vieta Отель расположен на побережье Персидского залива, через дорогу от моря, в эмирате Аджман, в 15 км от аэропорта Шарджи и в 30 км от международного аэропорта Дубая.
Pludmales apraksts Пляж расположен через дорогу от отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), room service (24 часа, платно)1 конференц-зал (на 60 чел.), 2 ресторана: Flavours (интернациональная кухня: завтрак, обед, ужин – шведский стол), King’s Grill — барбекю (индийская, арабская, пакистанская, афганская и персидская кухня, шведский стол), 1 крытый бассейн с подогревом, у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), автобус до торговых центров бесплатно (в Dubai Mall, Deira City Centre, China Mall, по расписанию).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых (в крытом бассейне).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Сауна бесплатно (раздельно для мужчин и женщин), парная бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, водные лыжи платно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 107 номеров. Есть номера для людей с ограниченными возможностями (2), номера connect (12), номера для некурящих (32).

18 Standard City View (25 м2, однокомнатный, с видом на город, кровать French/twin beds, макс. 2+1 чел.);

36 Deluxe Sea View (45 м2, однокомнатный, с видом на море, с балконом, кровать French/twin beds, макс. 3 чел. или 2+1 чел.);

33 One Bedroom Suite (65 м2, спальня, гостиная, есть межкомнатная дверь, с видом на море, с балконом, кровать king-size, макс. 3 или 2+2 чел.);

12 Two Bedroom Suite (90 м2, 2 спальни, гостиная, есть 2 межкомнатные двери, с видом на море, с балконом, кровать queen-size и twin beds, макс. 4+1 чел.).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
Adrese Sh. Humaid Bin Rashid Al Nuaimi Street, P.O Box 18888, Ajman, UAE
Tālruņi: +971 6 742 9999
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.