Viesnīca ļoti patika

Rakstīts: 30 novembris 2020
Ceļošanas laiks: 11 — 18 novembris 2020
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī cā ieradā mies vē lu, 22:10, un mums uzreiz piedā vā ja doties vakariņ ā s. Ļ oti labi, ka gan reģ istratū rā , gan restorā nā ir krieviski runā još i darbinieki. Mū s ievietoja 205. istabā ar skatu uz jū ru, istabiņ a liela. Istaba tika iztī rī ta, dvieļ i, kosmē tika tika mainī ta katru dienu, dzī vojā m kopā istabā , pē c pirmā s tī rī š anas tika mainī ti tikai divi dvieļ u komplekti, pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru visu laiku tika mainī ti trī s komplekti.

Ē diens ir garš ī gs, kvalitatī vs un to ir daudz. Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as, reizē m gā jā m pusdienot arī uz kaimiņ u viesnī cu, turpat zivju restorā nā Ramada Wyndham ir arī krieviski runā još s personā ls, un nedaudz tā lā k par gā jē ju pā reju pē c 50 metriem nogriezieties pa kreisi uz restorā nu Skazka, arī ļ oti garš ī gi un lē ti. Blakus restorā nam Skazka ir suvenī ru veikals un arā bu parfimē rija Aladdin, saimnieks Alena, labsirdī gs un simpā tisks. Viesnī cā ir labs personā la serviss, biež i lū dza palī dzī bu reģ istratū rā , ī paš s paldies Annai.

Atceros puisi restorā nā Bekzod no Uzbekistā nas, ļ oti draudzī gs.

Pludmale ir ļ oti tī ra, vienmē r ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Visi pludmales darbinieki rū pī gi uzrauga kā rtī bu. Viesnī ca piedā vā transporta pakalpojumus uz Dubaiju tikai piektdienā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu