Jautājums o Abu dabī

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
88 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
deportācija no AAe
sveiki))) sakiet lūdzu, 2003. gadā mani izsūtīja, domāju, ka nav nekā.
Viņi man nozaga manu somu, es devos uz policiju, kas viņus nozaga, bet viņi arī mani izraidīja, es joprojām nesaprotu, kāpēc. Wow 9 10 gadi paiet, es vēl varu aizbraukt uz AAE, lūdzu atbildiet, kas zin viņu likumus, man acis tika norautas. Paldies jau iepriekš.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
31 abonents  • prasīja 2012-05-2112 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  34
аватар Alex.tour-guide
Kādā krāsā ir zīmogs pasē? ja zils tad uz gadu ja sarkans tad uz visiem laikiem
аватар mokhigul
Neatceros kādā krāsā, bet noteikti zinu, ka ne sarkanā
аватар xyllliganka
Ja jau pagājuši 9-10 gadi, kā iet ar aizbraukšanas zīmogu, tad ir divas izejas
Nomaini pasi, jo tev jau ir termiņš, vai arī gūsti zaudējumus... 2003. gadā emirātos nebija tīklenes skeneru
Šādi praktizē viesstrādnieki no Uzbekistānas un Kirgizstānas...
аватар Vitek2807
2003. gadā bija skeneri, mani izraidīja par vīzas pārsniegšanu uz 1 gadu, uztaisīja skenēšanu un izņēma izdrukas, teica, ka vienu gadu aizliegts iebraukt, bet zīmogs bija sarkans un tur bija rakstīts, ka nepiekrīt. ar iebraukšanu AAE uz 1 gadu līdz neatceros, nomainīju pasi, uzvārdu un pilsonību vecajam nesaglabāja. Bet tagad iešu uz nedēļu, nez kāpēc forumos raksta, ka pēc atbraukšanas var deportēt atpakaļ, jo informācija par deportācijām netiek dzēsta no datubāzes, tagad rauju galvu vai pārnesīs vai nē, lai gan ir pagājuši vairāk nekā 10 gadi
аватар lenaanushka
sveiki ... mani deportēja no Dubaijas 2013. gadā bet man neteica uz cik ilgu laiku .... Gribēju pajautāt ko nozīmē zaļais zīmogs ???pastāsti lūdzu
аватар juliya7785
kuru izsūtīja un veica acu skenēšanu, viss nav ierašanās, gan jau 10 gadi paies.
аватар klimova32
nu vai kāds pēc izraidīšanas un legāli skenēšanas lidoja uz emirātiem? a?
аватар rosi1
Cienījamie foruma dalībnieki))) Es vēlos dalīties ar savu stāstu (pieredzi) par manu vizīti AAE 2001. gadā, tā bija mana pirmā vizīte Emirātu valstī, es tur nodzīvoju 3 gadus un pirms aizbraukšanas man bija absurda situācija. Bet ne par to ir runa, fakts ir tāds, ka pēc pāris dienām beidzās mana vīza pirms izbraukšanas uz manu valsti. Tātad, protams, mani aizturēja un uz gadu deportēja no AAE valsts! Zīmogs bija sarkans, un, protams, tika uzsvērts, ka ieceļošana AAE tika aizliegta uz gadu! no kā baidījos līdz pēdējam (((((((((bet gadu vēlāk pēc darba vīzas uzaicinājuma es uzdrošinājos ierasties. Un te nu tas ir brīnums! Ierodoties Dubaijā, man bija ļoti satraukts un vēl vairāk kā uztraukts) izgājusi 3 pasu kontroles, kur katrā kontroles posmā man ne reizi vien uzdeva tik daudz jautājumu no robežsargiem, jo ​​datu bāzē (datorā) man atklājās tīklenes!kārtējā kļūda, un lai veicas! Es izturēju!Urā!Brīnums!
аватар rosi1
Es gribu novēlēt veiksmi visiem tiem, kuriem ir iespēja atgriezties tajā AAE valstī un NEPIELAKT šādas kļūdas. Un nepārkāpjiet citu cilvēku paradumu likumus)), lai nākotnē nebūtu jautājumu, bet kā? Vai man vispār vajadzētu riskēt? Tas viss var izrādīties daudz sliktāk. Nu kam iebraukt uz mūžu liegts, tad nevajag mēģināt tur iet. Tas ir bezjēdzīgi! Un neticiet tiem, kas sola jums par naudu palīdzēt noņemt tīklenes, pirkstu nospiedumus no emigrācijas.. tas viss ir muļķības. Arābi šajās situācijās kukuļus neņem!))))))) Esiet veseli un pacietīgi! Čau, Čau
аватар 2407aigulya.ane
Sveiki Mani izraidīja 2005. gadā, uzbrucējs saka vai man ir iespēja atgriezties
аватар Inna1972
Labdien! Kas zina, pastāstiet man, lūdzu. Es nevaru saņemt vīzu it kā melnā saraksta dēļ. Nepārkāpa un neko arī deportēja! Nav iespējams panākt, lai kāds saprastu. Vai nomainot pasi un vārdu var iziet bez problēmām?
аватар Gari13.3
Labdien, 2014. gadā es dabūju darbu restorānā Dubaijā, bet neizturēju medicīnas kursu, jo bērnībā man bija dzelte. Imigrācijā uztaisīja skenēšanu, pasē ir apaļš zīmogs, bet nav sarkans, tajā ir ierakstīti daži cipari. Šķita, ka izsūtīšanas nebija, es pats nopirku biļeti un apēdu. Gribu atgriezties, jo veselība ir uzlabojusies, ir izziņas no ārstniecības iestādes, kas tulkotas angļu valodā, bet baidos, ka būšu melnajā sarakstā... Vispār vai viņi var tikt iekļauti melnajā sarakstā, jo medicīnas?
аватар irinasuri
2003. gadā viņa pameta Šārdžu ar acis. Kādu laiku biju bez vīzas.Bet pats vērsos policijā,uz gadu uzlika izsūtīšanu.Šogad lidoju un bez paskaidrojumiem nelaida iekšā.viens tu esi viens?Jā Man ir 35. Un nekas vairāk Palīdziet ar padomu, ja kāds zina.
аватар Iriannna_7
Sveiki! Lūdzu palīdzi man!!! Mani NEIZraidīja, bet tieši šodien man atteica vīzu un teica, ka esmu melnajā sarakstā... domāju, ka varbūt tas ir saistīts ar to, ka man ir jauna pase... vecajai tikko beidzās derīguma termiņš! Nu man arī ir visādi netikumi... vai viņi varētu pateikt un caur paziņu kaut kā aust, ka esmu "darba meitene" ... viņi var redzēt daudzas viesnīcas pagātnē ... bet man ir gadu dzivoju kopa ar virieti, vins nav arvb bet iedzivotajs... domajam varbut parakstimies un tad manu pagatni neskatis? Es neko nesaprotu ... viss vienmēr atvērās normāli ... un tagad bloku saraksts !!! Ko darīt????? DEPARTĀCIJA kā tāda, nekā nebija! Bet es baidos ... varbūt viņi mani gaida vietā, kur mani izsūtīs ...
аватар 2407aigulya.ane
Sveiki.Lūdzu palīdziet.2005.gada augustā mani izraidīja,jo nebija vīzas,tā paša gada decembrī mēģināju atgriezties bet tiku aizturēts Šardžā,aizturēju lidostā un nedēļu vēlāk mani izsūtīja mājās ar zīmogu pasē uz visiem laikiem.Kas tagad var radīt vēlmi atpūsties lai nāk.
аватар innaassaf284
dddddd
аватар atik06
KAS TU ESI NAIVS!!! Visa visa maksimālā izsūtīšana uz 2 gadiem, kaut arī tu tur asinis un sp..u nodevi analīzēm, ES DZĪVOJU DUBAJĀ 8 MĒNESUS MAN JAU VIŅŠ APNIEKS!
IZDĀZ ŠO DUBAJU UZ KUZKU
аватар Diankaamina
Sveiki, 2009. gadā mani izraidīja no AAE ar zilu zīmogu, domājat, ka tagad mani tur atlaidīs?
аватар Stepan.Shved
Mani izraidīja no Abū Dabī cietumiem, kad aizbraucu un atrados cietumā, lidostā nez kāpēc neskatījās man acis, un arī izraidīšanas zīmoga nav. Bet, tā kā viņi piešķīra amnestiju par Ramadānu, es zinu, ka tā noteikti ir deportācija. Puiši (arābi) teica, ka caur paziņām AAE var kaut kā atcelt izraidīšanu, īpaši ja dabū vīzu, tad noteikti var lidot.
аватар svitlanabnd
Viss ir atrisināts, viņu izsūtīja uz pārsniegumu, pēc trim gadiem iztīrīja aci, atlidoja bez problēmām.
аватар 2407aigulya.ane
Sveiki, kā ar jums sazināties?Ja varētu noņemt acis, būtu labi
аватар Alina.bona
Sveiki.Izlasīju tavu situāciju AAE.Man ir tāda pati problēma ar uzturēšanās pārsniegšanu izlidošanas brīdī,uzlika tādu zaļo zīmogu kā parastie pilsoņi izlido.Man stāstīja kā tu nolēmi lidot atpakaļ uz AAE,vajag samaksāt sodu un tu atkal apmeklēsi AAE.tagad man saka,ka tas nav iespējams un tā ir tava izraidīšana,citi saka pavisam ko citu un es nezinu ko darīt.pastāsti lūdzu kā tu no tā iznāci situācija ???bet es neticu AAE tagad daudzi maldina.Iesakiet ko darīt?
аватар 2407aigulya.ane
Sveiki.Man iedeva Forever 2005.gadā sakarā ar to,ka atkal ielidoju ar deportāciju.Kā var atrisināt šo situāciju.
аватар angelikag1
Labdien! Lūdzu palīdziet ar padomu! Mans tēvs nolēma dzīvot Šārdžā, viņam ļoti patika! Bet ieraksts ir uz 30 dienām. Vai ir iespējams atrast kādu veidu, kā iebraukt un izbraukt Omānā, piemēram, ar automašīnu? Mācīties lidot ar lidmašīnu katru mēnesi ir sāpīgi dārgi.. vai man vajag vīzu uz šo Omānu? Vai arī ir kādi citi varianti? Būšu ļoti pateicīgs par jebkuru mājienu +79150129901 whatapp
аватар angelikag1
Labdien paldies! Kā jūs zināt šos cilvēkus? Varbūt ir kādi kontakti?
аватар azooz.hamdun88
sveiki visiem!Pirms mēneša lidoju prom no Dubaijas ar izsūtīšanu,pārstāvēju uz 4mēn,beigās pati aizbraucu uz Imigrāciju un brīnījos,jo tajā pašā dienā man bija lidmašīna,uztaisīja acu skenēšanu un iedeva man kaut kāda lapa, un tas arī viss, ko es devos uz lidostu, bet tur man iedeva parasto zaļo zīmogu ar uzrakstu exit, un viss!Ko tas nozīmē, kas zin, palīdziet???
аватар freez740
Laba diena! Varbūt kāds var droši pateikt. 2011. gadā viņa pameta Dubaiju un neslēdza savu uzturēšanās vīzu. Tagad jums ir jālido. Es nezinu, kas mani sagaida. Kurš ir bijis šādā situācijā? Ar sponsoru sazināties netiek.
аватар id307806213
Un kurš zina, kā aizsūtīt Dubaiju ellē? Un pastāstīt viņiem visu, ko es par viņiem domāju? Par šiem radījumiem, kas mani izsūtīja bez tiesas un izmeklēšanas! Viņa sastrīdējās ar vīra māsu, devās atvaļinājumā uz Krieviju. Mēs nevaram atgriezties! Un viņi nedomā par to, ka bērns ir no Emirātiem (vietējais) un es esmu šīs vietas sieva! Vīrs sit kā zivs pa ledu! Hei jūs stulbie ķēmiņi. Ko jūs tur sadedzinātu!
аватар Feruza_96
Sveiki, man ir zaļais zīmogs, kā es varu uzzināt deportāciju paldies
аватар olchik.reshetnikova
sakiet man lūdzu mana draudzene pirms 13 gadiem devās uz Emirātiem izmantojot svešus dokumentus, kad acs skenēšana noritēja labi, palika tur un aizbrauca caur Šardžu, Šardžā viņai acis netika izņemtas un tās netika izsūtītas, šāds jautājums var viņa iet atpūsties pēc saviem dokumentiem vai būs problēmas?
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Abu dabī
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl