Laba viesnīca. Lielisks serviss.

Rakstīts: 4 janvārī 2014
Ceļošanas laiks: 21 — 28 novembris 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Devos ar savu dzī vesbiedru pie mana D. R. Izvē loties viesnī cu, meklē ju atsauksmes, bet par Shangri La (Abū Dabī ) atsauksmes internetā praktiski nav.
Pats komplekss atrodas AAE galvaspilsē tas elitā rajā rajonā , sastā v no vairā kā m ē kā m un bungalo. Teritorijā atrodas vairā ki restorā ni, iepirkš anā s centrs un pā rtikas preč u veikals.
Kad mē s reģ istrē jā mies, viņ i paņ ē ma depozī tu 1000! ! ! $. Tū risma aģ entū ra mū s par to nebrī dinā ja, lai gan mums tomē r paveicā s. . . Anglim, kurš reģ istrē jā s pē c mums, noplē sa 3000!! !

Viena krieviski runā još a meitene strā dā Shangri La. Viņ a pastā vī gi nav savā darba vietā...Tā pē c bez angļ u valodas zinā š anā m bū s grū ti. . .
Viesnī cas interjerā viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Serviss visaugstā kajā lī menī . Istaba tiek iztī rī ta 2 reizes! dienā . Kalpotā ji pā rsvarā ir filipī nieš i – ļ oti draudzī gi un draudzī gi cilvē ki. Viņ i seko jums pa pludmali ar dvieļ iem rokā s))). Pludmalē tiek vests ū dens un augļ i. Noslaukiet saulesbrilles. Un viņ i pat uzlika ledus dvieli uz pieres, lai mē s nepā rkarstu))).
Manā dzimš anas dienā istabā atradā m š okolā des kū ku ar uzrakstu "Daudz laimes dzimš anas dienā ". Labi)))
Viesnī ca piedā vā bezmaksas transporta pakalpojumus Abū Dabī . Vietas jā rezervē iepriekš .
Mē s ar vī ru nolē mā m doties uz Marina Mall un rezervē jā m vietas. Kad izkā pā m, mū su vietas bija aizņ emtas. . . Viesnī cas administrā cija laipni piedā vā ja mums samaksā t par taksi. . .
Kopumā laba viesnī ca. Labas atmiņ as. . . Mē s noteikti atgriezī simies!
c/a Rita
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu