Park Hyatt Abu Dhabi Hotel & Villas 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.010
9.7 Numurs
8.7 apkalpošana
9.0 Tīrība
5.7 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atradās 2011. gadā. Tas sastāv no galvenās 6 stāvu ēkas un 11 vienstāvu villu kompleksa. Atrodas 9 km garā privātās pludmales posmā Saadiyat salā, blakus Saadiyat Beach Ggolf Club, netālu no pilsētas biznesa rajona un Abū Dabī krastmalas. Piemērots ģimenes brīvdienām pludmalē.Vairāk →
аватар AnturagTour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Park Hyatt Abu Dhabi ir lielā kā viesnī ca Park Hyatt ķ ē dē un pirmā viesnī ca, kas uzcelta Saadiyat salā.2011.  gadā . Viesnī cai ir sava 9 km gara balto smilš u pludmale. Netā lu atrodas Saadiyat Beach Golf Club un tikai daž u minū š u attā lumā no pilsē tas biznesa rajona un Corniche. … Tomēr ▾ Park Hyatt Abu Dhabi ir lielā kā viesnī ca Park Hyatt ķ ē dē un pirmā viesnī ca, kas uzcelta Saadiyat salā.2011.  gadā .
Viesnī cai ir sava 9 km gara balto smilš u pludmale. Netā lu atrodas Saadiyat Beach Golf Club un tikai daž u minū š u attā lumā no pilsē tas biznesa rajona un Corniche. Viesnī ca ir piemē rota gan biznesa cilvē kiem konferencē m un atpū tniekiem prom no pilsē tas burzmas, gan viesiem, kuri dod priekš roku ģ imenes atpū tai. No restorā nu un numuru logiem paveras skaists skats uz labiekā rtoto viesnī cas teritoriju, Persijas lī ci un Saadiyat Beach Golf Club.
Istabas ir plaš as – visos ir moderns interjers arā bu motī vos un tumš ā s krā su shē mā s, kā arī balkoni. Viesnī ca piedā vā arī izmitinā š anu dzī vokļ os un privā tā s villā s. Visā s villā s un "suite" numuros ir ā ra dž akuzi baseini. Numuros ir mū sdienī gs un arā bu stila interjers, Hans Grohe lietus duš as, 42 collu televizori un Nespresso kafijas automā ti.
Papildus greznā m naktsmī tnē m viesnī ca piedā vā arī augstā kā s klases ē dinā š anu ar plaš u virtuves ē dienu izvē li no visas pasaules: The Park Bar & Grill, The Caf? , Beach House un The Library. Ir 4 lieli sā lsū dens baseini, lieliskais Atarmia Spa ar deviņ ā m plaš ā m procedū ru telpā m, privā tas ā ra terases, tenisa korts un Camp Hyatt bē rnu klubs.
Personā ls apkalpo augstā ko klasi, reģ istratū rā ir krieviski runā još s pā rstā vis.
Netā lu no viesnī cas atrodas Emirates Historic Village, Ferrari World Abu Dhabi un Sheikh Zayed Lielā moš eja.
Ресторан на пляже Beach House вечером Отель вечером Sea view King room Лобби Вход в отель Вид на въезд в отель
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti liela teritorija. Lī dz centram 10 minū š u brauciens. Internets visā pasaulē , darbojas lieliski Var pieslē gt telpas ir plaš as Pludmalē atrodas villa, kas sastā v no 2 guļ amistabā m, viesistabas, aukles istabas, virtuves, vannas istabas katrā istabā , kā arī ir arī ā ra duš a. … Tomēr ▾ Ļ oti liela teritorija.
Lī dz centram 10 minū š u brauciens.
Internets visā pasaulē , darbojas lieliski
Var pieslē gt
telpas ir plaš as
Pludmalē atrodas villa, kas sastā v no 2 guļ amistabā m, viesistabas, aukles istabas, virtuves, vannas istabas katrā istabā , kā arī ir arī ā ra duš a.
аватар TanushkaK
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca - jā , lielisks numurs (standarta divvietī gs) - jā , pludmale - jā , peldbaseini pieauguš ajiem - man labā k patī k jū ra, bet man nekas nepatika no tā , kas man ir, tie ir kaut kā neē rti. Viss ir skaisti un moderni. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca - jā , lielisks numurs (standarta divvietī gs) - jā , pludmale - jā , peldbaseini pieauguš ajiem - man labā k patī k jū ra, bet man nekas nepatika no tā , kas man ir, tie ir kaut kā neē rti. Viss ir skaisti un moderni. Viss, kas bija vajadzī gs - š ampū ni, ž elejas, losjoni, zobu birstes, pastas, mutes skalojamais lī dzeklis, ķ emmes, skū š anā s piederumi utt utt. , tika pastā vī gi papildinā ts, pirms tas beidzā s, un pat divas reizes dienā . Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza, izstaigā ju lielo baseinu - tas laikam arī viss, no vienas puses - bū vniecī ba, no otras - publiska maksas pludmale. Vakaros grilbā rā skanē ja dzī vā mū zika, tā laikam arī visa izklaide. Viesnī ca ļ oti labi piemē rota ģ imenē m ar bē rniem (izņ emot ē dinā š anu, man likā s, ka viņ iem tur grū ti izvē lē ties ē dienu). Ir arī "mī nusi". Ē diens neizceļ as ar lielu izvē li un daž ā dī bu, ī paš i saldumi, bet bija diezgan daž ā di augļ i, maz dā rzeņ u un salā tu, zivis un jū ras veltes (kas mums likā s dī vaini). Nezinu, kā pē c pieczvaigž ņ u viesnī cā , lai mainī tu gultu, uz gultas bija jā liek speciā la karte, lai gan, manuprā t, tas bū tu jā dara automā tiski. Bet mū su istabā gulta netika mainī ta, pat ar dzeramnaudu. Mainī ts pē dē jā dienā pirms izlidoš anas. Ir vē l viens nepatī kams moments - personā la attieksme restorā nā un pludmalē pret krievvalodī gajiem tū ristiem. Pā rsteidza pludmales puiš u klaja nezinā š ana, kas š ā da lī meņ a viesnī cā ir nepieņ emama neatkarī gi no tā , vai dzeramnaudu vai ne. Restorā nā - tas pats, visiem ā rzemju tū ristiem parā dī s brī vus galdiņ us, parā dī s un apsē dinā s, uzreiz prasī s par dzē rieniem, administratore cienī jā s mū s aizvest vienu vai divas reizes uz visu laiku. Neesam konflikta cilvē ki un nā cā m izbaudī t atpū tu, nevis sabojā t nervus, tā pē c pretenzijas neizteicā m. Salī dzinot ar tā da paš a lī meņ a viesnī cu Ras al-Khaimahā , kur atpū tā mies pagā juš ajā gadā , š ī viesnī ca zaudē visos aspektos cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā . Priecā š os, ja mans pā rskats bija noderī gs
аватар pogrebnoy2
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca ar augstu apkalpoš anas lī meni, stilī gu interjeru un skaistu teritoriju, kas pilnī bā atbilst Hyatt ķ ē dei. Pat ja jū s nerunā jat angliski, reģ istratū rā ir krieviski runā još as meitenes, kas strā dā visu diennakti, lai nebū tu problē mu ar vē lu ieraš anos vai izbraukš anu. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca ar augstu apkalpoš anas lī meni, stilī gu interjeru un skaistu teritoriju, kas pilnī bā atbilst Hyatt ķ ē dei. Pat ja jū s nerunā jat angliski, reģ istratū rā ir krieviski runā još as meitenes, kas strā dā visu diennakti, lai nebū tu problē mu ar vē lu ieraš anos vai izbraukš anu. Personā ls ir ļ oti izpalī dzī gs un pieklā jī gs, un jebkurš pieprasī jums tiek izpildī ts uzreiz. Viesnī cā ir iespaidī gas un relaksē još as brī vdienas, baseinu ir pietiekami daudz, un pludmale ir tikai brī nums. Pludmales josla ir ne tikai gara, bet arī plata. Tas ir saistī ts ar to, ka bruņ urupuč i dē j olas. Piekraste ir tī rā kā Abū Dabī , tur pat aizliegts braukt ar laivā m un skrejriteņ iem. Pludmalē vienmē r ir glā bē js, kurš ne tikai sē ž , bet strā dā par visiem 100 procentiem. Arī Beachboys ir lieliski, dvieļ i ir tū lī tē ji un auksts ū dens neierobež ots. Pludmales bā rs ir atvē rts vakaros kā restorā ns, tā pē c tas ir ļ oti stilī gi iekā rtots, un tajā ir lieliska dzē rienu un ē dienu izvē le. Arī galvenais restorā ns bija ļ oti labs. Mē s esam arhitekti, tā pē c visu vē rtē jam arī no estē tiskā viedokļ a. Istabas ir diezgan plaš as ar plaš ā m terasē m, stilī gā m mē belē m un skaistu vannas istabu. Istabā vienmē r bija svaigi augļ i, un ne tikai ierodoties, un lieliski dabī gas kafijas un tē jas komplekti. Mums bija NV. Principā ar to pietiek, daž reiz uzkodas pludmales bā rā . Man arī ļ oti patika saldumu izvē le ar kafiju un tē ju bibliotē kā pie reģ istratū ras. Nokļ ū t pilsē tas centrā nav problē mu - taksometrs ir 30 dirhami.
Ar tū roperatoru devā mies apskates ekskursijā . Apskatī jā m prezidenta rajonu, Š eiha Zajeda moš eju, vienkā rš i sajū smā , Tautas dzī ves muzeju un tirgiem (kur gan bez tā bū tu). Tad uzzinā jā m, ka ir divstā vu autobuss ar ekskursijā m jebkurā valodā , kā Londonā , kur var izkā pt jebkurā pilsē tas vietā , tad braukt ar nā kamo un turpinā t ekskursiju. Ļ oti ž ē l, ka neizdarī jā m nokļ ū stiet Modernā s mā kslas muzejā , Saadiyat salā ir slavenu arhitektu izstā ž u modeļ u izstā de, tajā skaitā mū su mī ļ otā Zaha Hadid. Kopumā pā rē jais bija veiksmī gs. Lielā kais mī nuss ir izbraukš ana. Iraš anā s bija ā tra. Tī klenes skenē š ana, bagā ž as ņ emš ana un uzreiz tikš anā s ar rož u pasniegš anu sievietē m un individuā ls transfē rs ar Toyota caur Dubaiju naktī un pē c 2h esam Abū Dabī . Bet izlidoš ana bija vienkā rš i š okē još a. Š ā rdž as lidosta - tā du bedre vienkā rš i nav iespē jams iedomā ties. Netī rs, nobruž ā ts, ar krē sliem, uz kuriem ir bail sē dē t un netī ru paklā ju uz uzgaidā mā s telpas grī das. Tas izrā dā s tranzī ta punkts Ā zijas un Indoķ ī nas valstī m, un viņ i basā m kā jā m staigā pa š o murgu. Nedod Dievs kaut kur lidot caur Š ardž u. Neskaidrs kā pē c tika atcelti lidojumi no Abū Dabī . Paldies Dievam, pē c tam lidmaš ī nā jū s atkal atgriež aties normā lā stā voklī un atmiņ as par Abū Dabī visu izlī dzina.
Главная мечеть всех Арабских Эмиратов - мечеть шейха Заеда. Это все поражает воображение. Набережная. Еще один Хайят в Абу Даби. Стоянка возле мечети. Люстра главного входа в мечеть. Женщинам трудно удержаться. Пляж .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
šeiha Zajeda mošeja
Novērtējums 9.4
AAE, Abu dabī
Arhitektūra, Reliģija
Tematiskais parks Warner Bros. Pasaule
Novērtējums 10.0
AAE, Abu dabī
Atpūta, Izklaide
Luvra Abū Dabī
Novērtējums 10.0
AAE, Abu dabī
Muzeji

Отель был в 2011 году. Состоит из главного 6-этажного здания и комплекса из 11 одноэтажных вилл. Расположен на 9-километровом участке частного пляжа на острове Саадият, рядом с гольф-клубом «Saadiyat Beach Ggolf Club», недалеко от делового района города и набережной Абу-Даби. Подходит для семейного пляжного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен на искусственном острове Саадият, соединенном с Абу-Даби мостами, в 10 минутах езды от центра города, в 25 минутах езды острова Яс. Расстояние от аэропорта г. Абу Даби — 33 км (30 минут езды), от аэропорта Аль Мактум — 107 км.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж на территории общественного пляжа. Протяженность пляжа — 9 км. Вход в море: песчаный. Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке (платно), room service (платно), услуги дворецкого, интернет кафе (платно), 19 конференц-залов, магазины, зал для гостей с ранним прибытием или поздним выездом, 25-метровый открытый бассейн с 4 дорожками, температура воды контролируется.

Рестораны и бары:

Ресторан The Cafe (интернациональная кухня, 06:00-00:00);

Ресторан The Park Bar (17:00-02:00);

Ресторан The Park Grill (19:00-00:00);

Ресторан Beach House (12:30-23:30);

Кафе в лобби The Library (07:00-23:00).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский открытый бассейн, детский клуб с 5 до 12 дет 09:30 – 18:30, развлекательные программы для детей, .
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Пляжный футбол (бесплатно), пляжный волейбол (бесплатно), теннисный корт с твердым покрытием, мячи и ракетки (бесплатно), освещение теннисного корта (бесплатно), уроки тенниса (платно), водные виды спорта (вейкбординг, каякинг, дайвинг), экскурсии, сафари, морские круизы. Рядом с отелем расположено гольф-поле на 18 лунок, массаж (платно). Отель располагает великолепным центром Atarmia Spa, расположенном на трех уровнях и включающим отдельные секции для дам и мужчин. В центр имеются 9 процедурных кабинетов, три из которых — с открытыми террасами и зонами отдыха; фитнес-зал, студия стретчинга, сауна, парная, джакузи.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 306 номеров:

142 Park Room — площадь: 50 кв.м., располагаются в главном здании, с 1 по 4 этаж, максимальное размещение 3, одна комната, ванная комната, балкон, вид на бассейн/сад.

121 Sea View Room — площадь: 50 кв.м., располагаются в главном здании, со 2 по 6 этаж, максимальное размещение 3, одна комната, ванная комната, балкон, вид на море.

15 Park Suite — площадь: 100 кв.м., располагаются в главном здании, с 1 по 5 этаж, максимальное размещение 3, две комнаты: гостиная, спальня, межкомнатная дверь, ванная комната, балкон, вид на бассейн/сад или на море.

2 Park Executive Suite — площадь: 130 кв.м., располагаются в главном здании, на 5 этаже, максимальное размещение 3, две комнаты: гостиная, спальня, межкомнатная дверь, ванная комната, балкон, вид на море.

2 Park Terrace Suite — площадь: 150 кв.м., располагаются в главном здании, на 6 этаже, максимальное размещение 3, две комнаты: гостиная, спальня, межкомнатная дверь, ванная комната, балкон, вид на море.

8 Garden View Suite with Plunge Pool — площадь: 120 кв.м., располагаются в комплексе вилл, максимальное размещение 3, две комнаты: гостиная, спальня, межкомнатная дверь, ванная комната, кухня, балкон, вид на море.

Istabās

Ванная комната, биде, халаты и тапочки (по запросу, бесплатно), фен, центральный кондиционер (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), DVD плеер, спутниковое телевидение (музыкальные каналы), телефон, мин-бар (платно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно). Уборка номера: ежедневно, смена белья: 1 раз в 2 дня, room service (платно), услуга «будильник».

  • vanna/duša
  • bidē (ne visās istabās)
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese PO Box 52007, Abu Dhabi, United Arab Emirates
Tālruņi: Tel: +971 2 407 12 34 Fax: +971 2 407 12 35
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть аквапарк или горки. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.