Luksusa cienītājiem

Rakstīts: 17 jūnijs 2010
Ceļošanas laiks: 2 — 5 jūnijs 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Par pā rtikas kontu nepiekrī tu : ). Izpē tī juš i sā kotnē jā s izvē lī gā s atsauksmes par viesnī cu, mē s apzinā ti apiejā m iestā des ar austrumu virtuvi. Bet ar prieku mē s ē dā m divus rī tus pē c kā rtas tikai kontinentā lā s brokastis, izmantojot apkalpoš anu numurā . Tas pat atbilst savam ē diena gatavoš anas "statusam" lī dzī gas kategorijas viesnī cā : ). Turklā t viesnī cas restorā nā izklaidē jā mies ar itā ļ u virtuves jaukumiem. Un arī nekā das pretenzijas (par kurā m restorā na vadī tā ja ne reizi vien piegā ja pie galda) nesekoja. Tā tad personī gi manu nedē ļ as nogali, kas pavadī ta š ī s pils sienā s, nekas neaizē noja, ieskaitot pat laikapstā kļ us : ).
Tagad, atvainojiet, es pā rieš u uz dā mā m pieejamā ku stilu, jo vienkā rš i nevaru nepadalī ties savos iespaidos par nelielā m saņ emtā pakalpojuma ē rtī bā m : ) (tas mums ir svarī gi).
Un svarī gi izrā dī jā s, ka mū s sagaidī ja smalks piecu rož u puš ķ is (izbraucot, starp citu, atkal tiks dā vinā ts ar smarž ī giem ziediem no Kempinski puķ u dobes : )), atsvaidzinoš ā m salvetē m, ar mandelē m pildī tiem datelē m. , apelsī nu sula un citas protokola lietas, piemē ram, apsveikuma vē stule no GM un saldi salds (dzirdī gs un, protams, vizuā ls) gida pavadī jums telpā meitenes formā , kura mē ģ inā ja nodot mums visu informā ciju par priekš rocī bas un prieki, kas pieejami viesnī cā . Vai atceries visu lidojumā ? - Labi padarī ts! Neatceries - un neatceries! Tomē r visu uzzinā siet tikai rakstot, sā kot ar kopī gu un vienotu lustras un plazmas vadī bas paneli un beidzot ar nebeidzamiem koridoriem ceļ ā no istabas un atpakaļ . Ja godī gi, pirmajā dienā mē s pavadī jā m veselas divas stundas, atgriež oties savā istabā pē c neveiksmī giem patvē ruma meklē jumiem, lai pē cpusdienā remdē tu izsalkumu (visi mū su ierastā s (ne austrumu) virtuves restorā ni ir slē gti lī dz 6 vai 7 pm! ). 2 stundas riņ ķ ojot pa viesnī cu no viena apsarga vai vadī tā ja lī dz otram (un viņ u tieš ā m bija nepieklā jī gi daudz mū su ceļ ā ), lī dz nonā cā m savā istabā . Visas 2 stundas pavadī jā m nepā rtrauktos smieklos, augot ar katru nā kamo kaktiņ u, lī dzī gi kā iepriekš ē jā kā divas ū dens lā ses. Kad viņ i tuvojā s istabai, viņ i burtiski nokrita uz grī das un atcerē jā s varoni Semjonu Faradu no slavenajiem "Burvjiem" (kā viņ š meklē ja izeju pie cilvē kiem, lol). Nekrī ti izmisumā : )! Jau nā kamajā dienā varē si brī vi orientē ties š ajā zelta un kristā la kaudzē (ja nu vienī gi ar navigā ciju viss kā rtī bā : )).

Nu, kā ar faktiem? No ikdienas "komplimentiem" - augļ i, pā ris š okolā des uz nakti, viss bezalkoholiskais tā felī tis. . .
Tū ristus, patiesī bā , uz viesnī cu ved ekskursijā : ). Pā rē jie (no iedzī votā ju vidus) manā mi atš ķ iras pē c sava statusa izskata un uzvedī bas. Sē dē t vestibilā un skatī ties, kā viņ i te brauc no visas pasaules, es nosauktu par labu psihoterapiju jebkurai sievietei : ). Nemaz nekaitina, ziniet, bet tieš i otrā di : ).
Ļ oti interesanta izstā de un pā rdoš ana antī ko veģ etā ciju datē ta ar.... AD. un izstā dī ts vestibilā , neviļ us liek aizdomā ties par kā das (pat arhiantī kas) mā la svilpes (lai man piedod ī stie senatnes pazinē ji) un cilvē ka dzī ves vē rtī bu mū sdienā s. . .
Mē s redzē jā m zelta maš ī nu, kas "izspļ auj" zelta stieņ us un monē tas. Joprojā m strā dā lol.
Fakts - peldkostī mi netika zagti : ) (pē c vienas no atsauksmē m). Sauļ oš anā s krē sli noteikti ir plastmasa, bet mums slinkajiem lol bija vienalga, kā tas, ka no rī ta 7-8 visā sniegbaltajā pludmalē tu vari bū t burtiski VIENĪ GAIS! Un ja paveiksies arī ar vē smā m. . . : ) PARADĪ ZE, PARADĪ ZE un tikai PARADĪ ZE! (nu es runā ju par vasaras mē neš iem).
Ak, man nebija laika izmē ģ inā t viņ u spa. Un tas ir vienī gais, ko viņ š nož ē lo : (.

JĀ ! Es aizmirsu pateikt. Ē dieni tur ir visur franč u, jā : ( : ). Ļ oti uzjautrinā ja arī ī sta zelta klā tbū tne uz š okolā des kafejnī cā blakus vestibilam. Ļ oti, jā atzī st, negaidī ts atklā jums : )! Pasū tī ta tē ja un augļ u kū ka. Kad viņ i to atnesa, visa uzmanī ba tika pievē rsta potifū riem, datelē m un tai ļ oti rū gtajai š okolā dei ar zelta "pipariem" virsū kā komplimentu : ).
Un tas laikam arī viss : )! Viss par Emirates Palace no optimista un hedonista : )! Laikam bija arī mī nusi : ) Bet tas, visticamā k, nav man, bet mana vī ra maciņ am, lol!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu