Ļoti laba viesnīca

Rakstīts: 18 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 2 — 10 maijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Ļ oti laba viesnī ca ar lielisku apkalpoš anu. Tū lī tē ja norē ķ inā š anā s. Viņ i ņ em tū ristu nodokli (es aizmirsu, cik viņ i maksā ja), viņ i pieņ em gan dirhamus, gan dolā rus. Izdevī gā k bū s maksā t vietē jā valū tā . Depozī tu no mums neņ ē ma, uzreiz teicā m, ka istabā esoš o bā ru neizmantosim.
Rezervē ts numurs ar skatu uz jū ru. Viņ i apmetā s nelielā istabiņ ā ar skatu uz bū vlaukumu, motivē jot, ka š obrī d brī vu nav. Jū tieties brī vi pieprasī t to, ko pasū tī jā t. Pē c 2 dienā m mū s pā rcē la uz istabu, kuru bijā m rezervē juš i. Š ī s bija vienī gā s neē rtī bas, kas radā s š ajā viesnī cā visā uzturē š anā s laikā . Istabas mazas, bet labas, mē beles normā las, ir seifs, ledusskapis-bā rs, fē ns, gludeklis ar gludinā mo dē li, halā ti, č ī bas, tē jkanna ar tē jas, kafijas, krē juma komplektu. Tē ja/kafija un ū dens tiek papildinā ts katru dienu. Standarts ir 0.5 ū dens vienai personai. Nolē mā m, ka ar to mums nepietiks un izvilkā m no lielveikala 2 lielas pudeles pa 5 litriem. Apkalpoš ana numurā ieraudzī ja un sā ka likt mums 2 pudeles 0.5 ū dens uz cilvē ku)))). Ja jums ir nepiecieš ams vairā k, droš i sakiet, ielieciet vairā k bez problē mā m. Kopš anas lī dzekļ i tiek papildinā ti katru dienu - š ampū ns, kondicionieris, duš as ž eleja, ķ ermeņ a losjons. Apkalpoš ana numurā strā dā "pē c izsaukuma" un uzreiz, ā tri uz balkona atnesa pelnu trauku un sē rkociņ us, nelielu stikla galdiņ u un 2 mī kstus krē slus ar cirtainiem izliekumiem, krē slus ar zeltī jumu, kur bez tā ))).
Viesnī cā ir 7 vai 10 restorā ni, ņ ē ma puspansiju - brokastis vakariņ as (galvenajā restorā nā ), ar to pilnī gi pietika. Ē diens izcils, viss vienmē r svaigs un garš ī gs. Vairā ku veidu sieri, tajā skaitā.2-3 veidi ar pelē jumu, jamons, desas gabaliņ i, gaļ a, suš i sortiments, sarkanā s sā lī tas zivis, kū pinā tas skumbrijas, tuncis, karaliskā s garneles katru dienu vakariņ ā s, mī dijas, daž i citi gliemenes, astoņ kā ji, kalmā ri, zivis, liellopu gaļ a, putnu gaļ a, jē ra un jē ra gaļ a daž ā da veida kulinā rija, salā ti, daž ā da veida piedevas, daž i arā bu, indieš u un citu austrumu virtuvju ē dieni. Pasniedza 2 omā rus. Augļ i - arbū zs, melone, papaija, kivi, apelsī ni, greipfrū ti, ā boli, plū mes, zemenes, lič ī , pū ķ augļ i (ar baltu centru, nevis ar sarkanu), konservē ti persiki, ā boli, daudz ž ā vē tu augļ u, rieksti, augļ u salā ti. Konditorejas izstrā dā jumi no kategorijas nav daudz un š ausmī gi, bet viss ir ļ oti pā rdomā ts un gaumī gs - atseviš ķ s galds ar austrumu saldumiem, skaistas un garš ī gas kū kas, kū kas, rullī š i, tortes, ž elejas, daž ā di deserti, putas un krē mi ar augļ iem un ogā m, garš ī gi cepumi, š okolā des tā felī tes un daudz kas cits.

Ceturtdienas pē cpusdienā vietē jie un Persijas lī č a arā bi sā k braukt uz nedē ļ as nogali (piektdiena un sestdiena ir viņ u brī vdienas), viesnī ca kļ ū st pā rpildī ta, rezervē jiet pa tel. galds vakariņ ā m, lai nestā v un jā gaida, kamē r atbrī vosies.
Viesnī cas publika ir pieklā jī ga arī ā rzemnieku vidū (vairā kumā ir vā cieš i, briti, amerikā ņ i, daž i francū ž i, ukraiņ i un arā bi.
Skaists viesnī cas vestibils, vakaros spē lē klavieres un vijoli. Pē cpusdienā - izmantojiet biznesa tikš anā s.
Viesnī cas teritorija ir neliela, bet labi uzturē ta. Pludmale ir maza, bet ļ oti tī ra un mā jī ga. Daļ a sauļ oš anā s krē slu uz zaļ ā s zā les, daļ a uz smiltī m. Ir peldbaseini pieauguš ajiem un bē rniem.
Attiecī bā uz lī č a kanā lu daudzā m pirmā s lī nijas viesnī cā m ir vienā di kanā li pludmalei, jo daļ a pilsē tas ir apbū vē ta uz salā m. Ū dens kanā lā ir zaļ gans, bet ne tā pē c, ka tas ir "purvs", bet pē c analoģ ijas ar Vidusjū ru (piemē ram, Tunisijā tas ir arī zaļ š ). Patiesī bā ū dens ir tī rs un caurspī dī gs. Ir maza piestā tne, bet no tā s brauca tikai kajaki, un reizi dienā kā ds izdomā ja ū densmotociklu. Ieieš ana ū denī - 2-4 m no krasta, pakā peniski padziļ inā s, tad nā k dziļ ums. Peldē ties ir ļ oti ē rti, nav viļ ņ u.

No Prego restorā na un spa centra puses ir tieš a pā reja no viesnī cas uz Abu Dhabi Mall. Ir arī valū tas maiņ a, kafejnī cas, bet apakš ē jā stā vā - lielveikals. Tirdzniecī bas centrā ir tie paš i zī moli, kas mums - Tiffany (cenas augstā kas nekā ASV), Cors, Cartier, Villeroy, H&M, Massimo Dutti, Pull & Bear, Reserved, Levi's - cenas visam ir augstā kas nekā mums, tā pat kas attiecas uz parfimē riju un tirdzniecī bas centros un deutikā s - daudz dā rgā k. Tas pats attiecas uz Marina Mall (Abū Dabī ) un Dubai Mall (Dubaja).
14:00 devos uz nakts bā ru viesnī cā (tā Viks sauc, kā no galvenā restorā na nokļ ū t galvenā s vecā s ē kas liftos). Bā rā skan dzī vā mū zika, pā rsvarā Latī ņ amerikas stilā , un te tiek dejotas arī latī ņ u dejas, nezinu vai bija uzaicinā tie dejotā ji vai amatieri un amatnieki vienkā rš i ielec, pabā ž as starp plaš ā ku publiku un neskatā s kā animā cija, viņ i dejoja š iki, bija ko redzē t. Kokteiļ i - 13 dolā ri Mojito, 15 dolā ri Tai Mai + 19% nodoklis tiek pievienots rē ķ inam, iznā k 15 dolā ri un 18 dolā ri. Nav lē ts. Istabas bā rs ir vē l dā rgā ks, ja pareizi atceros, pudele 0.2 ml sausa spā ņ u baltvī na - 60 dirhami = 16.5 dolā ri (tā da dutikā izbraucot no Kijevas - 2 eiro). Kaut kur netā lu no viesnī cas ielu dziļ umos atrodas alkohola veikals (š ķ iet, ka tur indiā ņ i), tur viss ir un par ļ oti dievī gā m cenā m, kā teica tautieš i (alus iepakojums uz 4 pudelē m - kā.7 dirhami = 2 dolā ri).
Viesnī ca ir laba, ē rta daudzos aspektos, darbinieki ir labi apmā cī ti, viņ i nekavē joties reaģ ē uz jebkuru pieprasī jumu vai jautā jumu. Iesaku viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu