Princesa Parc Hotel 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.010
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Arinsalas rajonā, pastaigas attālumā no pacēlāja. Atvērts 2000. gadā. Viesnīcai ir kopīga infrastruktūra ar Diana Parc 5 * viesnīcu, izņemot restorānus.Vairāk →
аватар Olgavtope
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atbraucu no Andoras, pasū tī ju ekskursiju Tui, Maskavas apvedceļ ā . Dzī vojā m Arinsalas pilsē tiņ ā , Princess Park Hotel - š ī ir fantastiska vieta, skaistā kas istabas neesmu satikusi. Ē dinā š ana - bufete, teritorijā ir arī bā ri un restorā ni. … Tomēr ▾ Tikko atbraucu no Andoras, pasū tī ju ekskursiju Tui, Maskavas apvedceļ ā . Dzī vojā m Arinsalas pilsē tiņ ā , Princess Park Hotel - š ī ir fantastiska vieta, skaistā kas istabas neesmu satikusi. Ē dinā š ana - bufete, teritorijā ir arī bā ri un restorā ni. Tiem, kam patī k braukt, tuvumā ir pacē lā js, tā pē c nav tā lu jā brauc. Arī izklaides teritorijā - boulings (bet tas ir dā rgs) un biljards. Izmē rcē jieties dž akuzi un pastaigā jieties pa ledus iekš pagalmu (iesaku visiem apmeklē t).
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ties 2011.  gada Jaungada brī vdienā s. Lidojums no Domodedovas uz Barselonu ilgst 4.5 stundas, tad ar autobusu uz Andoru - 4 stundas. Viņ i paņ ē ma lī dzi aprī kojumu. Laikapstā kļ i ierodoties Barselonā.03. janvā rī bija +11. Par viesnī cu: reģ istrē joties jā iemaksā depozī ts 20 eiro par slē pju glabā tuvi (brī vi der 3 komplekti), un 20 eiro par seifu. … Tomēr ▾ Atpū ties 2011.  gada Jaungada brī vdienā s. Lidojums no Domodedovas uz Barselonu ilgst 4.5 stundas, tad ar autobusu uz Andoru - 4 stundas. Viņ i paņ ē ma lī dzi aprī kojumu. Laikapstā kļ i ierodoties Barselonā.03. janvā rī bija +11. Par viesnī cu: reģ istrē joties jā iemaksā depozī ts 20 eiro par slē pju glabā tuvi (brī vi der 3 komplekti), un 20 eiro par seifu. (Š is depozī ts tiks atgriezts aizbraukš anas brī dī ). Jū s nevarat staigā t pa viesnī cu slē poš anas zā bakos - tā pē c jums ir jā bū t lī dzi mugursomai apaviem, ar kuriem jū s nokļ ū siet lī dz pacē lā jiem. Lai gan daudzi gā ja slē pju zā bakos 10 minū tes pirms pacē lā jiem. Viesnī cā ir patī kams vestibils – parasti vakaros skan dzī vā mū zika – pianists. Bezmaksas Wi-Fi - pā rbaudiet piekļ uves paroli reģ istratū rā - tā tiek mainī ta katru dienu. Spa ir labs - uz Caldeo tieš ā m var neiet. Bezmaksas marš ruta autobuss (autobuss) uz Andoras centru iepirkš anā s veikš anai. Uz centru braucā m ar taksi -15 eiro. Precē m atlaides lī dz 50%. Viņ i paņ ē ma instruktoru kalnā snovbordam - 80 eiro par 2 stundā m. ir krievu instruktori. Slē poš anas skola no 1 gada. Mā cī ties ir daudz – vietas pietiek visiem. Reā li uzlabota slidoš anas tehnika. Kā piens sastā vē ja no diviem posmiem - sā kumā pa telekabī ni ap 7 min, tad uz sē dekļ a pacē lā ju ap 5 min. . Sā kumā nobrauciens pa š oseju aizņ ē ma ap 40 min. Slī pums ir lē zens, bez ekstrē miem sporta veidiem, priekam - ir arī sarež ģ ī tas trases. Ē dinā š ana - pusdienas uz kalna, vidē jais rē ķ ins diviem ir 25 eiro. Viesnī cā daudzi izmanto termosus – bā rā aplej ar verdoš u ū deni vai no rī ta brokastī s. Svarī ga informā cija - paņ emiet apdroš inā š anu, ko nodroš ina tū roperatori kalnā . Nā cā s izmantot neatliekamā s palī dzī bas dienestus kalnā - ā rsta konsultā cija, rentgens, fiksā cijas lentu uzlikš ana ceļ galiem un elastī gā s saites maksā ja 240 eiro. Ja man ir jautā jumi, rakstiet ism. 05@mail. ru. Irina
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Kaplya
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dzī voju pirmajā stā vā , kluss, tī rs. No š ajā vietnē deklarē tā vannas istabas aprī kojuma nebija karstā s vannas (parastā vanna un duš a), č ī bas, peldmē teļ i, svari. Brokastis un vakariņ as ir pieklā jī ga bufete, lai gan ē dienu saraksti atkā rtojas katru dienu, tač u to lielā skaita dē ļ viņ iem nedē ļ ā nav laika garlaikoties. … Tomēr ▾ Dzī voju pirmajā stā vā , kluss, tī rs. No š ajā vietnē deklarē tā vannas istabas aprī kojuma nebija karstā s vannas (parastā vanna un duš a), č ī bas, peldmē teļ i, svari. Brokastis un vakariņ as ir pieklā jī ga bufete, lai gan ē dienu saraksti atkā rtojas katru dienu, tač u to lielā skaita dē ļ viņ iem nedē ļ ā nav laika garlaikoties. Brokastī s jebkurš š ķ idrums, t. sk. š ampanietis, bez maksas, vakariņ ā s - par maksu, ieskaitot ū deni. Papildus pakalpojumi (biljards, atpū tas centrs) netika izmantoti. Reģ istratū ras darbinieki bija draudzī gi, nesazinā jā s ar citiem. Viesnī ca atrodas blakus pacē lā jam.
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viss super. Piecas minū tes-lifti, ē diens burvī gs. Spa-15eiro, vienī gie mī nusi ļ oti mazas istabiņ as. Gribē ju uz turieni vē l 2011. gada februā rī , tā pē c viss jau rezervē ts. Jaunieš iem ir interesantā kas vietas un progresī viem slē potā jiem nekā Arinsal, ļ oti iesaku visiem pā rē jiem. … Tomēr ▾ Viss super. Piecas minū tes-lifti, ē diens burvī gs. Spa-15eiro, vienī gie mī nusi ļ oti mazas istabiņ as. Gribē ju uz turieni vē l 2011. gada februā rī , tā pē c viss jau rezervē ts. Jaunieš iem ir interesantā kas vietas un progresī viem slē potā jiem nekā Arinsal, ļ oti iesaku visiem pā rē jiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в зоне Аринсаль, в нескольких минутах ходьбы от подъёмника. Открыт в 2000 году. У отеля общая инфраструктура с отелем Diana Parc 5*, кроме ресторанов.

Atrašanās vieta 150 м от подъемника Аринсал. 205 км от аэропорта г. Барселона.
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер, упакованные ланчи, круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги по глажению одежды, пресс для брюк, факс/ксерокопирование, сувенирный магазин, доставка прессы, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 195 номеров в комплексе 5-этажных корпусов.

Istabās

Спутниковое телевидение, кондиционер, сейф (платно), мини-бар (платно), ванна или душ, фен, телефон, балкон (не во всех номерах), wi-fi (бесплатно).

Adrese Ctra. General — Arinsal — AD400 La Massana — ANDORRA
Tālruņi: телефон: (00376) 73 64 00, факс: (00376) 83 93 82
Tīmekļa vietne: Princesa Parc Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).