Magic la Massana Hotel 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.610
№1 viesnīcas reitingā La Massana
7.7 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas La Massana kūrortā, 50 metru attālumā no pacēlāja. Vallnord lifti atrodas 20 km attālumā no viesnīcas. Sabiedriskā transporta pietura 100 m no viesnīcas. Uzcelta 2005. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар zav107
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Braucā m ar kompā niju, no Barselonas lī dz viesnī cai 4 stundas ar pieturā m. Mū s ā tri sasē dinā ja, viss bija gatavs. Numuri ir daž ā di, daž i ir mazi, daž i ir lielā ki. Istabas uz ielu ir trokš ņ ainas, istabas uz pagalmu ar caurspī dī gu sienu pretī logam, bet klusas. … Tomēr ▾ Braucā m ar kompā niju, no Barselonas lī dz viesnī cai 4 stundas ar pieturā m. Mū s ā tri sasē dinā ja, viss bija gatavs. Numuri ir daž ā di, daž i ir mazi, daž i ir lielā ki. Istabas uz ielu ir trokš ņ ainas, istabas uz pagalmu ar caurspī dī gu sienu pretī logam, bet klusas. Tas ir viens no mī nusiem. Mē beles ir vecas, bet dzī vas, vannas istabas ir labas. Viesnī cā ir divi lifti, tie kursē ā tri, bet cilvē ku ir daudz. Restorā nā ir bufete katrai gaumei. Brokastis vā jā kas, vakariņ as bagā tī gā kas. Daudz daž ā das gaļ as un zivju, daž ā di sieri. Dzē rieni vakariņ ā s ir maksas. Viesnī cā ir iebū vē ts ī ru krogs, alus cienī tā jiem, tas tā . No 16 lī dz 19 bija laimī gā s stundas - divas glā zes par vienas cenu, februā rī akcija beidzā s. Alus 3 eiro glā ze, veikalā no 40 lī dz 60 centiem, viskijs no 5.5 eiro pudele. Viesnī cas augš pusē neliels spa centrs, baseins 8 metri, divas pirtis, dž akuzi. 6 eiro no cilvē ka dienā . Bija laiki. labi. Lē tā m smarž ā m -25-30% beznodokļ u atlaide, viss pā rē jais salī dzinā ms ar mū su cenā m. Slē poš ana: noma ap 20 eiro dienā , sky pass 34-36 eiro uz 5 dienā m. Par vienu dienu 40 eiro. Ir jē ga ņ emt lī dzi autobusā gidu. Tie piedā vā.5% atlaidi ī rei un sky pass. Gondola pacē lā js atrodas 80 metru attā lumā , uzreiz var tikt pie slē poš anas inventā ra, pacē lā ja priekš ā iznomā t. Slī dkalniņ i katrai gaumei, cilvē ku maz, rindas gandrī z nav. Ir daž ā das zonas, bet sniegputeņ u dē ļ tā s nebija visur. Uz galvaspilsē tu braucā m ar autobusu, blakus pietura, biļ ete 1.85 eiro, taksometru firma no cilvē ka, iznā ca tā da pati cena. Tur var iepirkties un doties uz termu.
Kopumā mums patika, vē l ir plā ni nā kt. Pirms tam bijā m Ukrainā , Polijā , Bulgā rijā , Slovā kijā . Andorā gan dā rgā k, bet tā vē rts. Lai visiem laba atpū ta.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, no 20. lī dz 26. februā rim biju kalnos, ar pā rē jo biju apmierinā ts. No tū roperatora TUI iegā dā tie kuponi nonā ca š ajā viesnī cā , kas bija ļ oti apmierinā ta. Mani apmierinā ja viesnī cas atraš anā s vieta, netā lu no pacē lā ja. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, no 20. lī dz 26. februā rim biju kalnos, ar pā rē jo biju apmierinā ts. No tū roperatora TUI iegā dā tie kuponi nonā ca š ajā viesnī cā , kas bija ļ oti apmierinā ta. Mani apmierinā ja viesnī cas atraš anā s vieta, netā lu no pacē lā ja. Mani pā rsteidza plaš ā traš u daž ā dī ba gan iesā cē jiem, gan pieredzē juš iem slē potā jiem. Viss nepiecieš amais slē poš anai tika atrasts uz vietas, patī kami pā rsteidza nomas cena uz visu dienu. Uz slē pē m piecē los pirmo reizi, tā pē c nā cā s lū gt palī dzī bu instruktoram, kurš varē tu parā dī t slē poš anas pamatus. No pā rē jiem palika daudz pozitī vu emociju, iesaku visiem doties uzlā dē ties ar pozitī vu enerģ iju nā kamajam gadam.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар oxi.56
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī nav pirmā reize, kad TUI vadī tā ja Tatjana mū s sū ta atvaļ inā jumā . Kā vienmē r esam ļ oti gandarī ti. Viesnī cā labs, ļ oti draudzī gs personā ls, satiek gan mī ļ us, gan mī ļ us cilvē kus, iekā rtojā s pat 40 minū tes pirms reģ istrē š anā s. … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad TUI vadī tā ja Tatjana mū s sū ta atvaļ inā jumā . Kā vienmē r esam ļ oti gandarī ti. Viesnī cā labs, ļ oti draudzī gs personā ls, satiek gan mī ļ us, gan mī ļ us cilvē kus, iekā rtojā s pat 40 minū tes pirms reģ istrē š anā s. No istabas paveras skats uz kalniem, tā pat kā attē lā . Pati istaba ir gaiš a un skaista, nekas vairā k. No viesnī cas lī dz pacē lā jam ir akmens mest, tā pē c lī dz slē poš anas vietai tikā m ļ oti ā tri. Mums ir sava munī cija, tā pē c ē rti, ka viesnī cā ir speciā la slē pju novietne. Netā lu no viesnī cas atrodas brī niš ķ ī gs restorā ns ar pā rsteidzoš iem desertiem un gardu karstvī nu.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauno 2014. gadu nolē mu sagaidī t draugu pulkā slē poš anas kū rortā . Izvē le krita uz Magic La Massana viesnī cu Andorā . Ar tū risma operatora starpniecī bu Tui rezervē ja biļ etes un numurus 10 personā m. Paš ā viesnī cā , papildus izcilam ē dienam, iepriecinā ja sporta inventā ra novietne - slē pes, snovbordi utt. … Tomēr ▾ Jauno 2014. gadu nolē mu sagaidī t draugu pulkā slē poš anas kū rortā . Izvē le krita uz Magic La Massana viesnī cu Andorā . Ar tū risma operatora starpniecī bu Tui rezervē ja biļ etes un numurus 10 personā m. Paš ā viesnī cā , papildus izcilam ē dienam, iepriecinā ja sporta inventā ra novietne - slē pes, snovbordi utt. Netā lu no viesnī cas atrodas skola, kurā iesā cē jus ā tri uzsē dinā s uz slē pē m pieredzē juš i instruktori. Mā cī jā mies pie krievvalodī gajiem skolotā jiem, rezultā ts iepriecinā ja - trī s mū su puiš i, kuri nekad nebija slē pojuš i, lī dz brī vdienu beigā m ļ oti sparī gi slidoja no vidē jas grū tī bas pakā pes kalniem. Pacē lā js atrodas 7 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas - ļ oti ē rti, ī paš i asi sā c to just pē c pā ris nobraucienā pavadī tā m stundā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no ceļ ojuma, pē c TUI ieteikuma apmetos viesnī cā Magic La Massana 4 * no 01.03. 2014. lī dz 1.12. 2014. Ar atpū tu bijā m apmierinā ti, viesnī ca atrodas izdevī gā vietā attiecī bā pret pacē lā jiem. Tikai 5 minū tes gā jiena un jū s jau esat uz lifta. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no ceļ ojuma, pē c TUI ieteikuma apmetos viesnī cā Magic La Massana 4 * no 01.03. 2014. lī dz 1.12. 2014. Ar atpū tu bijā m apmierinā ti, viesnī ca atrodas izdevī gā vietā attiecī bā pret pacē lā jiem. Tikai 5 minū tes gā jiena un jū s jau esat uz lifta. Taku ir daudz, katrai gaumei un krā sai. Uz pacē lā jiem nekad nebija rindas, turpat var iznomā t inventā ru slē poš anai, bijā m ar savē jiem. Jū s varat doties uz Escaldes-Engordany, apmeklē t Caldea termā lā s pirtis.
Apmierinā ts ar viesnī cu, plaš iem un ē rtiem numuriem. Personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs, vienmē r gatavs pamudinā t un pastā stī t, kas ir kas. Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, iesaku visiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms divā m dienā m atgriezā mies no Andoras. Valsts bija patī kami pā rsteigta par savu attieksmi pret ā rvalstu tū ristiem. Viesnī ca mū s sagaidī ja draudzī gi un kaut kā pat dzimtā veidā . Tī ras, vienkā rš as telpas bez lieka aprī kojuma un mē belē m. … Tomēr ▾ Pirms divā m dienā m atgriezā mies no Andoras. Valsts bija patī kami pā rsteigta par savu attieksmi pret ā rvalstu tū ristiem. Viesnī ca mū s sagaidī ja draudzī gi un kaut kā pat dzimtā veidā . Tī ras, vienkā rš as telpas bez lieka aprī kojuma un mē belē m. Pieticī gs interjers, bet izgatavots oriģ inā lā stilā . Ī paš i iepriecinā ja kalnu tuvē jā atraš anā s vieta – tikai 50 metri lī dz galvenajam pacē lā jam. Ja š o rā dī tā ju pā rtulkojat laikā , staigā š ana aizņ em burtiski piecas minū tes. Tā ir kā cita pasaule uz nogā zes – mī ksts sniegs, labiekā rtotas takas, patī kams apgaismojums. Jū s varat iznomā t aprī kojumu. Slē poš anas laikā tik ļ oti nogurā m, ka citā m izklaidē m vairs neatlika spē ka, tikai reizē m gā jā m uz iekš telpu maksas baseinu. Viesnī ca atstā ja tikai pozitī vus iespaidus un priecē ja ar savu viesmī lī bu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Labdien! Biju kopā ar vī ru un diviem bē rniem viesnī cā no 2013. gada 15. decembra lī dz 22. decembrim (biļ eti pirkā m TUI, mū su ieteikumi, tū roperators izcils). Ļ oti mā jī gi un ē rti numuriņ i. Pati viesnī ca tī ra un sakopta, ī paš i priecē ja krieviski runā još ais personā ls reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Labdien! Biju kopā ar vī ru un diviem bē rniem viesnī cā no 2013. gada 15. decembra lī dz 22. decembrim (biļ eti pirkā m TUI, mū su ieteikumi, tū roperators izcils). Ļ oti mā jī gi un ē rti numuriņ i. Pati viesnī ca tī ra un sakopta, ī paš i priecē ja krieviski runā još ais personā ls reģ istratū rā . Lieliskas takas, ir atseviš ķ i marš ruti gan iesā cē jiem, gan sportistiem. Ir pacē lā ji, lī dz tiem ne vairā k kā trī s minū š u gā jiena attā lumā . Inventā ra glabā š anai ir atseviš ķ a telpa, bet par kabī ni bū s jā maksā.5 eiro, internets ir bezmaksas. Vairā kas reizes gā ju ar SPA - 3 eiro/dienā . Ē diens izcils - bufete (brokastis un vakariņ as).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika apkalpoš ana un draudzī gs personā ls. Pē c ieraš anā s mū s uzreiz apsē dā s. Istaba ir plaš a un ē rta: divas gultas, naktsgaldiņ i, skapis, TV skapis, atzveltnes krē sls, galds un divi krē sli. Ir pietiekami daudz mē beļ u diviem cilvē kiem. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika apkalpoš ana un draudzī gs personā ls. Pē c ieraš anā s mū s uzreiz apsē dā s. Istaba ir plaš a un ē rta: divas gultas, naktsgaldiņ i, skapis, TV skapis, atzveltnes krē sls, galds un divi krē sli. Ir pietiekami daudz mē beļ u diviem cilvē kiem. Viesnī ca piedā vā bufetes tipa brokastis un vakariņ as. Ē diens vienmē r ir svaigs, un izvē le ir laba. Nekad nav bijis izsalcis. Katrs atrada sev ko garš ī gu. Virtuve galvenokā rt ir Eiropas.
No pacē lā ja tikai 50 metri, 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Mē s devā mies uz Escaldes-Engordany pilsē tu un apmeklē jā m Caldea termā lā s pirtis. Viņ i jā ja ar zirgiem kalnos. Atpū ta - tikai pasaka.
Trase labi sagatavota, vairā k piemē rota tiem, kas prot labi braukt. Rindas uz liftiem nav. Trasē s vietas pietiek visiem, bet brī vdienā s ir pā rpildī ts. No augš as saulainā dienā paveras skaists skats.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Pirms neilga laika mē s atgriezā mies no Andora La Massana. Dzī vojā m viesnī cā Magic la Massana - viesnī ca ir pieticī ga par 4 * - numuriņ i ir ļ oti mazi un pieticī gi - nekas nav lieks, tikai pats nepiecieš amā kais, lai gan ļ oti tī rs - tie tika pastā vī gi tī rī ti, atrodas gar ceļ u (marš rutu) gar kuras maš ī nas un autobusi iet dienu un nakti - logi paskatā s uz ceļ u vai cirsts akmens ar bū vlaukumu, viesnī cai ir baseins, bet ļ oti mazs ar pirti, bet nav apsildā ms, acī mredzot ietaupa naudu Ē rti, ka viesnī ca atrodas blakus pacē lā jam uz kalnu, tā pē c tā tika izvē lē ta. … Tomēr ▾ Pirms neilga laika mē s atgriezā mies no Andora La Massana. Dzī vojā m viesnī cā Magic la Massana - viesnī ca ir pieticī ga par 4 * - numuriņ i ir ļ oti mazi un pieticī gi - nekas nav lieks, tikai pats nepiecieš amā kais, lai gan ļ oti tī rs - tie tika pastā vī gi tī rī ti, atrodas gar ceļ u (marš rutu) gar kuras maš ī nas un autobusi iet dienu un nakti - logi paskatā s uz ceļ u vai cirsts akmens ar bū vlaukumu, viesnī cai ir baseins, bet ļ oti mazs ar pirti, bet nav apsildā ms, acī mredzot ietaupa naudu Ē rti, ka viesnī ca atrodas blakus pacē lā jam uz kalnu, tā pē c tā tika izvē lē ta. Pagrabā ir skapī š i slē pju un zā baku novietoš anai, tač u tie ir ļ oti mazi - divi komplekti knapi iegrū sti. Uz pagrabu ved stā vas š auras kā pnes, kuras visā ekipē jumā ar slē pē m ir grū ti izstaigā t. Viesnī cā ir ļ oti mā jī gs un ļ oti populā rs bā rs. Laiks ir pā rā k silts, pilsē tā nav sniega, tikai mā kslī gi izsmidzina kalnu, daudzas nogā zes ir zilas, tikai sarkanā s ir atvē rtas un tā s ir apledojuš as no rī ta, un pē cpusdienā tā s izkū st no saules - ļ oti silts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар anxela
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca. Atpū tā mies ar ģ imeni, bija brī niš ķ ī ga istabiņ a ar panorā mas logu un skatu uz kalniem. Ir baseins, pirts. Labas brokastis, vakariņ as. lai brauc uz Andoras galvaspilsē tu (20.25 min). Kopumā labi 3*, bet ne 4* … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Atpū tā mies ar ģ imeni, bija brī niš ķ ī ga istabiņ a ar panorā mas logu un skatu uz kalniem. Ir baseins, pirts. Labas brokastis, vakariņ as. lai brauc uz Andoras galvaspilsē tu (20.25 min). Kopumā labi 3*, bet ne 4*


iemiesojums scherbakova
pastāstiet mums par šo viesnīcu
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на курорте Ла Массана, в 50 метрах от подъёмника. Подъемники Валлнорда - в 20 км от отеля. Остановка общественного транспорта в 100 м от отеля. Построен в 2005 году. Отель прекрасно подойдёт для отдыха всей семьёй.

Atrašanās vieta Отель расположен в 210 км от аэропорта Барселоны.
Viesnīcā

Камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование, круглосуточная стойка регистрации, доставка прессы.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 108 номеров.

Istabās

Сейф (платно), телефон (платно), мини-бар (платно), фен, Wi-Fi (бесплатно), телевизор.

Adrese Av. El Través 7, Ла Массана - Андорра
Tālruņi: Tel: +376 735 900
Tīmekļa vietne: Magic la Massana Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.