La Mola ir nepelnīti lamāta viesnīca

Rakstīts: 20 marta 2017
Ceļošanas laiks: 4 — 18 marta 2017
Divzvaigž ņ u viesnī cai La Mola, kurā es pavadī ju divas nedē ļ as 2017.  gada martā , ir vairā k priekš rocī bu nekā trū kumu.
Pie trū kumiem var minē t, iespē jams, tikai to, ka nedē ļ as beigā s tur apmetas spā ņ u grupas - iemī lē juš ies pā ri, draugu kompā nijas un ģ imenes ar maziem bē rniem -, kas izceļ as ar neparastu troksni un pilnī gu neizpratni par to. Viesnī cā bez viņ iem dzī vo citi cilvē ki, kuri vē las naktī s mierī gi gulē t. Vē l viens neliels mī nuss ir suņ u ielaiš ana viesnī cā , kuri, saimnieku uz vairā kā m stundā m pamesti, sā k gaudot.
Pā rē jais ir diezgan labs. Brokastis vienmuļ as un niecī gas (ceptas olas, pupiņ as, tomā tu biezenis, siers, š ķ iņ ķ is, maize, kruasā ni, jogurti, ievā rī jums kastī tē s), bet ar arbū ziem un melonē m, diezgan pacieš amu kafiju un gandrī z ī stu sviestu. Vakariņ as ir nevis š ajā viesnī cā , bet Encamp viesnī cā , kur staigā.7 minū tes. Vakariņ ā s dod gaļ u un - katru dienu! - zivis. Ir vienkā rš a zupa, dā rzeņ i, pica, kartupeļ i un makaroni, kā ds deserts, augļ i. Jū s nepaliksit izsalcis.

La Mola viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti izdevī ga. pretī ir slē potā ju autobusa pietura (Funibus), kas piestā j ik pē c 20-30 minū tē m un pē c 5 pieturā m jau atrodaties Funicamp stacijā , no kurienes lifts aizvedī s uz milzī go Grandvalira slē poš anas zonu.
Kalnu tū risma un pā rgā jienu cienī tā jiem ir lielisks marš ruts, kas sā kas tieš i iepretim viesnī cai ielas otrā pusē . Š is ir pusotras stundas ceļ š lī dz Engolastera ezeram, vietai, kur jums noteikti jā apmeklē . Bet ir nepiecieš amas kedas, jo taka ir akmeņ aina un vietā m kā puma leņ ķ is ir 30-40 grā di.
Meitenes reģ istratū rā vienmē r ir draudzī gas un gatavas palī dzē t, tač u jums ir jā runā vismaz angliski.
Tī rī š ana notiek katru dienu, bet veļ a tiek mainī ta tikai reizi nedē ļ ā .
Jums vajadzē tu palū gt istabu tuvā k upei - automaš ī nu troksnis no ielas nebū s tik daudz dzirdams.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар