Jautājums par viesnīca Encamp Hotel 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Alpi vai Kaukāzs???
Sapulcējās ar draugiem, lai brauktu. Es uzstāju uz Alpiem un izvēle krita uz Andoru, bet, izlasot atsauksmes par valsti kopumā, mans draugs sāka gausties par to, ka tur ir slikta attieksme pret krieviem, ka tur mūsu tiesības netiek aizsargātas. nekas un neviens, ka bijuši gadījumi, kad pārstāvniecības iestādes piekāva tūristus utt. utt. Pastāstiet kaut ko par šo, varbūt tiešām ir jēga doties uz vietējo Kaukāzu, jo tāda lieta ???
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
2 abonents  • prasīja 2009-02-1215 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  2
аватар Amir1
Vai tad svešā valstī nav vieglāk uzvesties atbilstoši, nevis kā krieviem? Neviens vēl nav sists tikai par to, ka ir krievs vai ukrainis.
аватар Amir1
Nu ko lai saka? Izlasīju recenziju. Tipisks krievu apskats. Viņam lika izkāpt, bet viņš ir krievs!!! ES NEIEŠU!!! Un tad (nez kāpēc) daudz problēmu. Vai nebija vieglāk izkāpt un pēc tam sakārtot lietas? Krievi nav pieraduši ievērot citu valstu grafikus, noteikumus un tradīcijas. Jo vairāk paklausa. No turienes rodas visas problēmas. Dari pareizi un viss būs kārtībā. Visā vēsturē nez kāpēc nekad neesmu sists. Lai gan viņi tika filmēti no lidmašīnas 2 reizes man nesaprotamu iemeslu dēļ (sākumā), un tad izrādījās, ka es pats esmu vainīgs, es vienkārši kaut ko nezināju. Bet es klausījos, ko viņi man teica, un nebija nekādu problēmu, gluži pretēji, viņi man palīdzēja izlabot to, ko es izdarīju nepareizi. Viņi arī nevēlas problēmas, ticiet man.
Un tas, ka vēlāk policijā savus izteikumus neatrada, tad kāpēc tu brīnies? Mums ir tas pats. Visur ir vienādi, tikai te jau ir par daudz, un tur vēl nav gluži. Viņiem ir vieglāk kādu padarīt par idiotu, nekā kaut ko pierādīt tiesā. Tā darītu visi, es domāju. Domāju, ka, ja ievērosi visus tās valsts noteikumus, kurā uzturas (un tie nav briesmīgi) un pirmajā reizē DZIRDES, ko viņi no tevis vēlas, un mazāk dižosies, tad problēmu nebūs.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Encamp Hotel 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl