De l’Isard Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.310
5.0 Numurs
6.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
5.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Andoras la Veljas centrā, 6 km attālumā no Funicamp pacēlājiem. Pretī atrodas autobusu pietura. Slavenais Caldea Spa atrodas 10 minūšu attālumā. Viesnīca tika pilnībā atjaunota 2009. gadā.Vairāk →
аватар tolstoyyy
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c labā m atsauksmē m, laba atraš anā s vieta Neatbalstu labas atsauksmes, viesnī ca man ī sti nepatika. Iekš ā viss ļ oti noguris, nobruž ā ts un lū dz remontu. Sienas ir ļ oti plā nas, jū s dzirdē sit savu kaimiņ u, un, tā kā tur dzī vo cilvē ki ar maziem un pat zī daiņ iem, tas kļ ū st par problē mu. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c labā m atsauksmē m, laba atraš anā s vieta Neatbalstu labas atsauksmes, viesnī ca man ī sti nepatika. Iekš ā viss ļ oti noguris, nobruž ā ts un lū dz remontu. Sienas ir ļ oti plā nas, jū s dzirdē sit savu kaimiņ u, un, tā kā tur dzī vo cilvē ki ar maziem un pat zī daiņ iem, tas kļ ū st par problē mu.
Labi iztī rī ts, bez sū dzī bā m.
Man nepatika ē diens, kā arī Andoras virtuve kopumā . Izņ emot labo atraš anā s vietu, nav nekā , ko atzī mē t.
Ļ oti vē las vakariņ as. Viņ us nav iespē jams sagaidī t, jū s noteikti kaut kur paē dī sit, bet pat nevē laties iet vakariņ ā s.
Spē cī ga negatī va nav, bet nav arī nekā laba, ko atcerē ties.
аватар lumi45
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izcila viesnī ca. Ļ oti labā vietā , netā lu no galvenajā m ielā m, ļ oti tuvu viesnī cas autobusu pieturai. Istabas parastas (dzī voju dubultstandartā ), tī ras, ē rtas. Personā ls nerunā krieviski, bet kaut kā izdevā s izskaidrot. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Ļ oti labā vietā , netā lu no galvenajā m ielā m, ļ oti tuvu viesnī cas autobusu pieturai. Istabas parastas (dzī voju dubultstandartā ), tī ras, ē rtas. Personā ls nerunā krieviski, bet kaut kā izdevā s izskaidrot.
Ē diens ir izcils. Brokastis ir parastas, bet vakariņ as. . . tas ir kaut kas. Uzkodas - milzī gs daudzums, pamatē diens (ē dienkartē ) - milzī gas porcijas.
Tū ristu kontingents: bija daudz spā ņ u, tū risti no Krievijas un nedaudz no Ukrainas. Mū su draugi, ar kuriem atbraucā m reizē , arī dzī voja Andorra la Vellā citā.3* viesnī cā , bija ļ oti greizsirdī gi uz mums. Viņ i teica, ka nā kamreiz ieradī sies tikai š ajā viesnī cā . Lai visiem labas brī vdienas!
аватар mysvet
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka viesnī ca. Bitē jā m pie drauga no 02.01. 08 lī dz 11.01. 09. Atrodas paš ā galvaspilsē tas centrā . Blakus viesnī cai autobusu pietura, kas ir ļ oti ē rti. Nokļ ū š ana Funicampā maksā.1, 40 eiro ar parasto autobusu. Istabas diezgan plaš as un tī ras. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca. Bitē jā m pie drauga no 02.01. 08 lī dz 11.01. 09. Atrodas paš ā galvaspilsē tas centrā . Blakus viesnī cai autobusu pietura, kas ir ļ oti ē rti. Nokļ ū š ana Funicampā maksā.1, 40 eiro ar parasto autobusu.
Istabas diezgan plaš as un tī ras. Fē na tieš ā m nav. Un pa TV nav krievu kanā lu. Lai gan tū risti uz Andoru nebrauc skatī ties TV.
Brokastis viesnī cas restorā nā ne pā rā k labas. Diezgan trū cī gas. Bet tomē r izsalcis nepaliksi, kā saka.
Vakariņ as, š is jau ir savā dā ks. Ir daudz kas. Un salā ti tev, un uzkodas utt. Karstie 3 ē dieni ko izvē lē ties no ē dienkartes. Bija 9 dienas, ne reizi neatkā rtojā s. Ļ oti garš ī gas paipalas, jē ra gaļ a uz kaula, daž ā das zivis. Dzē rieni maksā atseviš ķ i. Kā visur principā . Vī ns un vietē jais š ampanietis ļ oti lē ts(kā ū dens). Restorā na metrus sauc Olga. Ļ oti jauka dā ma. Krieviem, kuri nerunā nevienā sveš valodā , viņ a zina ē dienu nosaukumus krieviski. Pati viņ ai iemā cī ju vā rdu "paipala".
Reģ istratū ras darbinieki diezgan labi runā angliski.
Tā tad kopumā laba trī s rubļ u banknote. Iesaku.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Casa de la Vall cietoksnis
Novērtējums 8.0
Andora, Andora la Velja
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Stats
Tēlniecība Laika muižniecība
Novērtējums 8.0
Andora, Andora la Velja
Pieminekļi un pieminekļi

Отель расположен в центре города Андорра ла Велья, в 6 км от подъёмников Фуникамп. Напротив находится автобусная остановка. В 10 минутах расположен знаменитый спа-центр Caldea. Отель полностью обновлён в 2009 году.

Atrašanās vieta 6 км от горнолыжных подъёмников Funicamp.
Viesnīcā

Камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, круглосуточная стойка регистрации, доставка прессы.

Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 61 номер.

Istabās

Кондиционер, центральное отопление, телефон, телевизор, бесплатный Wi-Fi, мини-бар, фен.

Adrese Avd. Meritxell, 34 - AD 500 Andorra la Vella, Principat d'Andorra
Tālruņi: Tel. +376 87 68 00,
Fax +376 87 68 01 | +376 86 66 95
Tīmekļa vietne: De l’Isard Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.