Eurostars Andorra Centre 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Šī greznā viesnīca atrodas Andoras la Veljas centrā, blakus lielveikalam Pireneju kalni, 8 km attālumā no pacēlājiem, 17 km attālumā no Grandvaliras un 15 km attālumā no Naturlandia. Eurostars Andorra centrs tika uzcelts 2003. gadā. Pēdējā renovācija notika 2014. gadā. Centrālais parks atrodas 800 metru attālumā no viesnīcas. Viesnīca ir lieliski piemērota biznesa braucieniem, slēpošanai un apskates brīvdienām.Vairāk →
аватар Zhurihin
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o pā rskatu es uzrakstī ju ar savu roku, bū dams prā tī gs un vesels)) Kā saka: "tikai duļ ķ ains un nekas cits kā duļ ķ is". ))) Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta (Andorra La Veljas pilsē tas - Firstistes galvaspilsē tas sirdī ) blakus galvenajam tirdzniecī bas centram Pireneji, kas nā k pat no citā m vietā m š ajā brī niš ķ ī gajā slē poš anas kū rortā . … Tomēr ▾ Š o pā rskatu es uzrakstī ju ar savu roku, bū dams prā tī gs un vesels)) Kā saka: "tikai duļ ķ ains un nekas cits kā duļ ķ is". )))
Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta (Andorra La Veljas pilsē tas - Firstistes galvaspilsē tas sirdī ) blakus galvenajam tirdzniecī bas centram Pireneji, kas nā k pat no citā m vietā m š ajā brī niš ķ ī gajā slē poš anas kū rortā .
Visi viesnī cas numuriņ i ir 2-istabu. Nelielā gaitenī papildus skapim ir plaukts, uz kura elektriskā tē jkanna ar servisu (tē ja, kafija, cukurs, cepumi un š okolā de tiek atjauninā ta katru dienu).
Dzī vojamā istabā : rakstā mgalds ar krē slu, kafijas galdiņ š , 2-vietī gs dī vā ns (katru rī tu, katru vakaru komplektē un izklā j speciā li apmā cī ti cilvē ki), 2 mazi atzveltnes krē sli, 2 naktsgaldiņ i, č emodā ns, vidē ja izmē ra TV. Zem televizora skapja uzpildī ts mini bā rs (papildinā ts katru rī tu). Viss, kas no rī ta pietrū ks minibā rā , tiks ieskaitī ts tavā kontā (apmaksa izbraukš anas brī dī ).
Guļ amistabā : neliels televizors, 2 pusotru dī vā ni, kas iebī dī ti 2-vietī gā , 2 naktsgaldiņ i. Gultas veļ a tiek mainī ta katru dienu.
Bī dā mā s durvis viesistabā un guļ amistabā . Starp guļ amistabu un vannas istabu ir otrs koridors ar vē l vienu skapi un seifu (bez maksas).
Vannas istabā : liels spogulis, izlietne, pilnvē rtī ga (č uguna) vanna, liels regulē jams dvieļ u ž ā vē tā js, visi nepiecieš amie piederumi (š ampū ns, ž eleja, krē ms, zobu birstes (bez pastas), skuveklis, duš as vā ciņ š , vates spilventiņ i un kociņ i, papī ra salvetes) , fē ns (liels, bet ž ū st lē ni), svari (krā pš anā s)). Tualete ir atdalī ta no vannas istabas ar bī dā mā m durvī m un tajā bez poda un bidē ir arī mī ksts perlamutra ķ eblī tis (kam nolū kam? ! )), pakaramais ar papildus dvieļ u komplektu, un 2 lieli frotē peldmē teļ i.
Guļ amistabā un viesistabā ir atseviš ķ i kondicionieri (labā k uz nakti izslē gt - rada troksni). Telpas interjers nav š iks, bet gaumī gs. Vietā m ir plaisas uz sienā m, bet tas jau ir niķ oš anai.
Izskatā s, ka apkures avots ir centrā lais gaisa kondicionieris (citus neredzē jā m).
Ja jū s izkā rtojat lietas ap istabas perimetru, lai vakarā tā s nož ū tu, tā s izž ū s lī dz rī tam. Uz dvieļ u ž ā vē tā ja viss ā tri izž ū st.
Dzirdamī ba starp istabā m ir zema (kaimiņ i mums netraucē ja - mē s viņ us nedzirdē jā m).
Vienī gais mī nuss istabā ir aukstā grī da (visā istabā uz grī das ir auksts laminā ts, vannas istaba un tualete bez grī das apsildes
(bet gaiteņ os uz grī das grī da ir ļ oti apsildā ma)).
Problē ma tiek novē rsta, ja jums tika dotas (ja nē , sazinieties ar reģ istratū ru - viņ i jums iedos) č ī bas (baltas))).
Ē diens (mums bija brokastis un vakariņ as) bija lielisks.
Brokastis - zviedru galds (laba auksto uzkodu izvē le, 2 veidu olu kultenis, cepti dā rzeņ i un daž ā das desiņ as un speķ is utt. , sulas, kefī rs, piens, daž ā di piena produkti, konditorejas izstrā dā jumi, maize (bez melnā s)), augļ i (svaigi). dā rzeņ i brokastī s nē ), tē ja, kakao, karsts piens, daž ā di graudaugi un ievā rī jumi, kafija (presē ta - paš i gatavojat kafijas automā tā ). Tā vientuļ ā bļ oda pie tā lā kā s sienas gaļ as, sieru un desu sadaļ ā ir rī su putra, kas pā rkaisī ta ar kanē li))
Vakariņ as - ē dienkarte, apkalpoš ana (vidē jais laiks 3 ē dienu vakariņ ā m ir aptuveni stunda). Katru dienu jums tiek piedā vā tas daž ā das 4 veidu uzkodas (salā ti, makaroni, krē mzupa utt. ). Galvenie (karstie) ē dieni, arī.4 veidi (gaļ u un zivis pasniedz ar piedevu, picu u. c. ). 3 veidu deserts - 2 mainī gie (augļ i, putas utt. ) un 1 nemainī gs (dienas kū ka)
Katrai istabai 1 pudele ir bez maksas. vī ns un 1 pudele. ū dens vakariņ ā m (vī nu un ū deni pasniedz aukstu, ja prasī s, atnesī s istabas temperatū ru). Kā mums teica viesnī cas darbinieki, "bē rni" lī dz 19 gadiem! gadu uzturē š anā s numurā (kopā ar vecā kiem) bez maksas, un arī bē rniem lī dz 12 gadu vecumam ir bezmaksas brokastis.
Mē s neesam pā rbaudī juš i š o informā ciju, pā rbaudiet paš i.
Viesnī cas personā ls ir uzmanī gs un draudzī gs. Ā tri atbildiet uz pieprasī jumiem un sū dzī bā m (ja tā das ir).
Viņ i runā galvenokā rt spā niski, ne visi saprot angļ u valodu un viņ i runā arī krieviski, tikai daž i vienkā rš i vā rdi tiek runā ti krieviski))
Dē ļ us un slē pes var atstā t reģ istratū rā (paš i noņ ems un izdos).
Viesnī cas vestibilā.1. stā vā ir bezmaksas internets (2 datori, klaviatū ra bez kirilicas). 1. stā vā atrodas bā rs ar atseviš ķ u izeju uz pilsē tas centrā lo ielu.
Ļ oti mā jī ga un klusa viesnī ca ar ē rtu atraš anā s vietu un komfortabliem apstā kļ iem. Bijā m ģ imene (mamma, tē tis, 8 gadī ga meita) un bijā m ļ oti apmierinā ti (ī paš i meita, kura vilka saldumus no visā m daudzajā m visur saliktajā m vā zē m).
Ar lielu prieku dosimies uz š o viesnī cu vē l un vē l.
Novē lam patī kamu uzturē š anos un labus iespaidus.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Casa de la Vall cietoksnis
Novērtējums 8.0
Andora, Andora la Velja
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Stats
Tēlniecība Laika muižniecība
Novērtējums 8.0
Andora, Andora la Velja
Pieminekļi un pieminekļi

Этот роскошный отель расположен в центре Andorra la Vella, рядом с супермаркетом Pyrenees, в 8 км от подъемников, в 17 км от Грандвалиры и в 15 км от Натурландии. Eurostars Andorra Centre был построен в 2003 году. Последняя реновация прошла в 2014 году. Центральный парк расположен в 800 метрах от гостиницы. Отель идеально подойдет для бизнес-поездок, горнолыжного и экскурсионного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 204 км от аэропорта Барселоны.
Viesnīcā

По запросу предоставляется возможность доставки еды и напитков в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. В отеле помогут заказать билеты. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по глаженью одежды. В гостинице можно воспользоваться копировальной и факсимильной техникой. Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 66 номеров, включая 57 «Suite» и 9 «Suite superior».

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, ванная комната с туалетными принадлежностями, центральное отопление, мини-бар, сейф, телевизор, телефон, фен, кондиционер.

Adrese Avinguda Meritxell 23-25, Andorra la Vella, Andorra
Tālruņi: Телефон: +376 886 800 Факс: +376 886 801
Tīmekļa vietne: Eurostars Andorra Centre
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.