Apartamentos Giberga 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
6.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
8.0 Infrastruktūra
Šie dzīvokļi atrodas tikai 10 minūšu brauciena attālumā no Andoras la Veljas un 1,5 km attālumā no gaisa vagoniņa La Massana, kas savieno ar Vallnord slēpošanas un velosipēdu parku.Vairāk →
аватар medhavi
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
10 minū š u attā lumā no galvaspilsē tas Dzī vokļ i Giberga C/L Aldosa s/n, La Aldosa AD400, Andora 737 474 giberga. com Ar transportu neapgrū tinā jā m, jo ​ ​ ī rē jā m auto Barselonā par 200 eiro uz 7 dienā m Ford Focus, tagad par paš iem apartamentiem - kā mū su dzī vokļ i ir 1-3-4 istabu, tik lielā kompā nijā lieliski izmitinā jā m 7 cilv. … Tomēr ▾ 10 minū š u attā lumā no galvaspilsē tas
Dzī vokļ i Giberga
C/L Aldosa s/n, La Aldosa
AD400, Andora
737 474
giberga. com
Ar transportu neapgrū tinā jā m, jo ​ ​ ī rē jā m auto Barselonā par 200 eiro uz 7 dienā m Ford Focus, tagad par paš iem apartamentiem - kā mū su dzī vokļ i ir 1-3-4 istabu, tik lielā kompā nijā lieliski izmitinā jā m 7 cilv. , sastā v no 3 guļ amistabā m un lielas virtuves ē damistaba aprī kota pabeigti, tosteris, mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna, cepeš krā sns, plī ts, trauki, kafijas automā ts, ieskaitot - maksā.700 eiro maiņ ā , preces tirgū ir lē tā kas nekā mums Odesā , pagatavoju ko nopirku un pa ceļ am. Paš os apartamentos internets par brī vu, veļ as mazgā š ana un ž ā vē š ana par 4 eiro, rotaļ u istaba bē rniem un pieauguš ajiem, kaut kas par neko kā teniss, kaut kas par 1 eiro kā biljards, personā ls neprot krievu valodu. Skype caurlaides ņ emt reģ istratū rā ir par 10% izdevī gā k, piemē ram, Grand Valira slē poš anas zona maksā.35 eiro dienā un ekipē jums ap 14. Telpas tī ras, klusas gan no ielas, gan cauri. siena. Vannas istaba - ziepes, š ampū ns, fē ns, papī rs, dvieļ i un balta un tī ra gultas veļ a, plazma pie sienas, skats no jū su lodž ijas uz parku un kalniem, . Mē s tur brauksim vē lreiz, mums patika
AAAAA!! ! - par sniegu, tā var nebū t ielejā , atbraucot atradā m, ka vispā r lija, bet kalnos bija daudz sniega. Nav filonte saulainā s dienā s, tā s ir kā laime slē pot, fakts ir tā ds, ka tad, kad apmā cies un slaucis, tad daž reiz ir par daudz, tad tā dā milzī gā kū rortā (200 km trases) var apmaldī ties, kas notika ar mums .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Casa de la Vall cietoksnis
Novērtējums 8.0
Andora, Andora la Velja
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Stats
Tēlniecība Laika muižniecība
Novērtējums 8.0
Andora, Andora la Velja
Pieminekļi un pieminekļi

Эти апартаменты находятся всего в 10 минутах езды от города Андорра-ла-Велья и в 1,5 км от канатной дороги Ла-Массаны, с помощью которой можно добраться до лыжных спусков и велопарка курорта Вальнорд.

Atrašanās vieta Апартаменты связаны регулярным автобусным сообщением с близлежащими горнолыжными спусками курортов Грандвалира и Аркалис. Апартаменты находятся в 6 км от города Андорра-ла-Велья и в 300 метрах от автобусной остановки. Гостям предоставляются услуги трансфера до аэропортов Барселоны, Тулузы и Жироны.
Viesnīcā
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Izklaide un sports Гостям предоставляется 10% скидка на лыжные уроки, ски-пассы и прокат снаряжения на горнолыжных курортах Вальнорд и Грандвалира. Апартаменты Giberga находятся рядом с центром конного спорта и в 12 минутах езды от спа-салона Caldea.
Telpu apraksts

Просторные отапливаемые апартаменты располагают гостиной, телевизором с плоским экраном и кухней с электрической плитой, холодильником, посудомоечной машиной и микроволновой печью. С собственных балконов апартаментов открывается вид на горы. Апартаментов: 42.

Adrese L'aldosa, s/n, AD400 Альдоса
Tīmekļa vietne: Apartamentos Giberga
FAQ