Sukhum 15. PAR GALVENO. Bēres MŪŽĪGI!

27 Aprilis 2015 Ceļošanas laiks: no 03 Decembris 2014 ieslēgts 02 Janvāri 2015
Reputācija: -57
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Cilvē ki, esmu š eit bijis daž as reizes. mē neš us un sapratu visu par viņ iem. Galvenais, kas viņ iem ir, ir BEBES. Tas ir gandrī z tikpat nož ē lojami kā gausties par karu. Viņ i dodas pie viņ iem bariem un biež i vien pie pilnī gi nepazī stamiem indivī diem. Plaš as dzī res, uz tā m viņ i pulcē jas bariem vairā kas reizes nedē ļ ā . Otrdien, treš dien ceturtdien bē res un sestdienā s kā zas. Nav laika strā dā t, un kā pē c galu galā Krievija atkal izgā za to saturu 10 gadus uz priekš u. /215578_1004256.jpg" />

Bija nepiecieš ama apliecī ba par reģ istrā ciju dzī vesvietā , saimniece viegli piekrita braukt pē c viņ as. Zvanu uz PNDK, viņ a saka, ka otrdien un treš dien nevar rī kot BEBES, viņ ai jā zvana ceturtdien. Es zvanu ceturtdien, bet bē res tika pā rceltas uz ciematu ceturtdien. rī t. Rī t, piektdien, aizsū tī ju viņ ai sms, kad tiekamies policijā , un tad viņ a man atzvana un KĻ AU, ka nav laika, aizņ emta, sē ž ar bē rniem. Tantei ir pā ri 50 un š iem bē rniem ir nestrā dā još a nobriedusi mamma, kas dzī vo netā lu. Un š ai tantei Guļ ai ir 55 gadi; bē rē s vienmē r ir visi, lai pusi dienas piedzertos, pā rē jam nav laika.


Patiesī bā , kad es 3. decembrī piereģ istrē jos, viņ a jau bija diezgan piedzē rusies no bē rē m (nu, ļ oti laba sieviete 90 gadu vecumā ), kā parasti, š ķ iet, katras nedē ļ as sā kumā . Tā ir viņ u vienī gā izklaide un vispā r dzī ves jē ga.

Pē c š ī s viņ as viltī bas es ž igli saņ ē mos, sarosī jos un trī s dienu laikā atradu sev dzī vesvietu pie krievu saimnieces par puscenu un uzreiz pā rcē los. Bija nepiecieš ami aptuveni 30 tū kstoš i, lai kliegtu uz š o aborigē nu gulu. š o mē neš u laikā ir problemā tiski atrast citus ī rniekus, un es grasī jos maksā t par viņ as dzī vokli vē l 5-6 mē neš us.

Skats no balkona no š ī dzī vokļ a: .

Lai tas tagad tradicionā li velkas ap bē rē m bez traucē jumiem.

BĒ RES MŪ Ž Ī GI! ! ! un nekā das gaiš as nā kotnes. . . Ar to blī vo viduslaiku mentalitā ti.

Starp citu, viss izrā dī jā s daudz HU-U-LABĀ K, nekā bija redzams no pirmā acu uzmetiena: viss nebeidzas ar uzdzī vi paš ā s bē rē s, GADA MĒ NESI viņ i, saskaņ ā ar pastā voš o paradumu, atkā rto š ī s pulcē š anā s apraudiet miruš os! Un ņ emot vē rā to, ka ir radu pū ļ i un ir nepiecieš ams arī apglabā t kaimiņ us, tad š is process ir bezgalī gi nepā rtraukts.

Tantē m vajadzē tu staigā t melnā GADĀ pē c visu nā ves. Viņ i tur ir kā vā rnu bari parasti uz ielā m. LIELISKS skats. Mū ž ī gs skā bums ar sē rī gi sakniebtā m lū pā m. Tikai bē ru kults daudzus gadus.

Sukhumā es nodevu zā bakus remontē t sabiedriskajā namā , atnā cu pē c tiem piektdien pulksten 12. Slē gts. Nekā du attaisnojumu vai skaidrojumu. PDK izrā dī jā s, ka visi brauc uz kā zā m. Tas ir svarī gi. Un darbs NAV galvenais.

Tā pē c viņ i jau TREŠ OS DESMIT gadus ir bijuš i postā , atkarī gi no Krievijas. . . ACĪ DZIEM.

FOTO, kurā redzami plaš i izplatī ti POSTĪ JUMI 2015.  gadā Sukhumā , SKATĪ T TĀ LĀ K:

MVO Sukhum15 pludmalē :

Sukhumas 2015 centrā

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums