Vodopad 2*– Atsauksmes

25
Novērtējums 6.110
№3 viesnīcas reitingā Suhumi
Pansija "Ūdenskritums" atrodas Psyrtsha kalnu upes krastā, netālu no Apsarskaya kalna un New Athos ūdenskrituma.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
2017. gadā mē s treš o reizi atpū tā mies Abhā zijā . Pirmā reize ir tā da pati kā.2017. gadā Ū denskritumā . Man viss patika, tā pē c nolē mā m vē lreiz atpū sties Ū denskritumā . pirmo reizi no tū roperatora nopirkā m talonus bez ē dienreizē m, kas ir ļ oti ē rti. … Tomēr ▾ 2017. gadā mē s treš o reizi atpū tā mies Abhā zijā . Pirmā reize ir tā da pati kā.2017. gadā Ū denskritumā . Man viss patika, tā pē c nolē mā m vē lreiz atpū sties Ū denskritumā . pirmo reizi no tū roperatora nopirkā m talonus bez ē dienreizē m, kas ir ļ oti ē rti. New Athos ir daudz kafejnī cu un restorā nu, kur varat ieturē t gardu un lē tu maltī ti. 2017. gadā tū risma operators tirgoja kompleksos pakalpojumus tikai ar ē dinā š anu un bez izvē les iespē jā m. Atbraucā m, iekā rtojā mies, devā mies pusdienot, teica lī dz 13.00, ē diens viss bija auksts, paē st nav iespē jams, kā š vaki. Es jautā ju, cikos sā kas pusdienas, un viņ i teica, ka 12:00. nā kamajā dienā nā ca 12.00 ē diens nedaudz silts. Vienkā rš i š ausmī gi. Viņ i uzcē la jaunu ē ku un blakus jaunu viesnī cu, un visi ē da š ajā ū denskritumā . Rinda pē c ē diena, kā karā pē c maizes. Traka nepietika trauku. nejauš i nomazgā ta taukainā ū denī . vienkā rš i š ausmī gi. 7dien palika slikti......Un tagad par istabā m, un smird par kanalizā ciju istabā , tā pē c ienā kot ej vaļ ā balkonu vai ieslē dziet gaisa kondicionieri. Vienkā rš i pretī ga viesnī ca. Ja nevē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, neizvē lieties š o kū rortu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī viesnī ca ir trī svietī ga! Tas pilnī bā atbilst trijniekam, pat labā k nekā salī dzinot ar Turcijas trī skā rš iem. Tī rī š ana notiek patieš ā m reti. Viņ i paš i iznesa miskasti. Bet...Jū ra ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , blakus jū rai ir botā niskais dā rzs, kur var atpū sties no karstuma un pat paē st. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir trī svietī ga! Tas pilnī bā atbilst trijniekam, pat labā k nekā salī dzinot ar Turcijas trī skā rš iem. Tī rī š ana notiek patieš ā m reti. Viņ i paš i iznesa miskasti. Bet...Jū ra ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , blakus jū rai ir botā niskais dā rzs, kur var atpū sties no karstuma un pat paē st. Viesnī cā ir bezmaksas batuts bē rniem un mazi labirinti ar slidkalniņ iem. Baseins ir silts. Partiju nav. Ideā li piemē rots ģ imenē m ar bē rniem. Jaunieš iem tur nepatiks. Es joprojā m tur ieš u.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s apmetā mies viesu namā.2017. gada maijā . Man viss ļ oti patika. Labā kā vieta, kur palikt kopā ar bē rniem, un mums ir trī s no tiem. Ļ oti laba vieta. Nu viss kā rtī bā . Atbraucā m ar maš ī nu. nokā rtojā s uzreiz. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies viesu namā.2017. gada maijā . Man viss ļ oti patika. Labā kā vieta, kur palikt kopā ar bē rniem, un mums ir trī s no tiem. Ļ oti laba vieta. Nu viss kā rtī bā . Atbraucā m ar maš ī nu. nokā rtojā s uzreiz. mums bija divistabu junior suite pirmajā stā vā (ja nemaldos, 116. kab. ). istaba ir lieliska. no mī nusiem pie ā rdurvī m nebija pakaramā , un kad ieradā mies forš i dž emperi un jakas nebija kur piekā rt. Plusi: liela istaba, viss nepiecieš amais ir pieejams. Ļ oti ē rts matracis. Mā jas par lielu naudu nav tik ē rtas. Divi balkoni. No tā m paveras skats uz saimniecī bas telpā m, bet tas ir muļ ķ ī bas. Manuprā t, otrajā un treš ajā stā vā skats ir labā ks. izcila peldbaseina teritorijā , kad kļ uva siltā ks, mums patika tur pavadī t laiku. Blakus baseinam ļ oti palī dzē ja neliels bē rnu komplekss ar slī dkalniņ iem, kā pš anas rā mjiem un baseinu ar bumbiņ ā m. Viņ i aizveda bē rnus uz turieni un atpū tā s. Par ē damistabu. Elvī ra, ja lasā t š o pā rskatu, liels paldies. Viss ir ļ oti garš ī gi. Pat mani ļ oti izvē lī gie bē rni to ē da. Mana jaunā kā , ļ oti veiklā meita vairā kas reizes aizbē ga no mums (un parasti uz ē damistabu). Elvī ra viņ u atveda pie mums. Kopumā personā ls ir lielisks. Liels paldies Ksenijai no reģ istratū ras. Visas New Athos apskates vietas atrodas pastaigas attā lumā , kas ievē rojami ietaupī ja budž etu. Lī dz jū rai apmē ram 20 minū tes mierī gā tempā pa cipreš u aleju. Bet maija mē nesī jū rā nepeldē jā mies. Bē rni ir par mazu, un jū ra lī dz tam laikam vē l nebija sasilusi. Pati pilsē ta, iespē jams, ir skaistā kā Abhā zijā . No mī nusiem neņ emiet vī nu un garš vielas tirgū pie ū denskritumiem, piemē ram, pilsē tu. . Plusi: ļ oti mierī gs. 21:00 pilsē ta iet gulē t, tā pē c, ja jū s meklē jat mež onī gu izklaidi, jū s neesat ī stajā vietā . Kopumā ar atvaļ inā jumu bijā m ļ oti apmierinā ti. Ceru, ka varē š u tur atkal nokļ ū t. Ne visiem tas izdevā s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kopā atpū tā mies Vodopad viesnī cā no 19.08. 2016-29.2016.  gada 08.  gads Ieradā mies naktī , ieejot istabā biju š okā , istaba bija netī ra, skapī bija lietotas autiņ biksī tes, milzī ga putekļ u kā rta, gultas veļ a nebija mainī ta, bija karafe, bet bez ū dens un man bija š ausmī gi izslā pis, tā pē c es devos gulē t ar slā pē m. … Tomēr ▾ Kopā atpū tā mies Vodopad viesnī cā no 19.08. 2016-29.2016.  gada 08.  gads Ieradā mies naktī , ieejot istabā biju š okā , istaba bija netī ra, skapī bija lietotas autiņ biksī tes, milzī ga putekļ u kā rta, gultas veļ a nebija mainī ta, bija karafe, bet bez ū dens un man bija š ausmī gi izslā pis, tā pē c es devos gulē t ar slā pē m. Istaba tika iztī rī ta, kad prasī jā m, nebija kur nomazgā t, mums "laipni" iedeva pulveri un bļ odu!! ! (Man tas bija Š OKS, jo nevaru lietot sadzī ves ķ ī miju (atopiskais dermatī ts)) . Ē damzā lē viņ i baroja ar vienu un to paš u ē dienu, ē diens bija bezgarš ī gs, absolū ti nesā ļ š , nebija bufetes (viens pluss š ajā , es zaudē ju svaru, un vietē jie kaķ i un suņ i bija pilni katru dienu). Gulta uz 10 dienā m mainī ta 2 reizes un dvieļ i arī ! Vē rsos pie pansionā ta pā rvaldnieka ar jautā jumu par mazgā š anos, uz kuru viņ š teica, ka ne par visu nedomā ! ! ! Televizors istabā ir niecī gs, kanā li ī sti nestrā dā , bet TV3 vienmē r strā dā , acī mredzot viņ i ir š ī kanā la fani! Vannas istaba ir ļ oti maza. Aizmirsu paš u svarī gā ko - viņ iem jau no PSRS laikiem ir matrač i, pastā vī gi daž ā dā s vietā s ierakti atsperes, medū zu spilveni, kas tas ir un kas nav ! ! ! Trī s reizes atslē dza ū deni un elektrī bu! ! ! Pē c paš as Abhā zijas infrastruktū ras š ī ir debesu vieta, ļ oti skaista, jū ra, saule, skati, viss ir super! Braukš u uz Abhā ziju, bet š o pansionā tu nekad nevienam neieteikš u un neiesaku!! ! ! Virs servisa strā dā un strā dā! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies no 30. jū nija lī dz 10. jū lijam. Daba valdzina ar savu skaistumu. Jū ra ir tī ra un silta. Staigā jiet ne vairā k kā.10 minū tes. Istaba diezgan ē rta, gultas veļ a mainī ta 3 reizes, dvieļ i katru otro dienu. Patika arī ē diens. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 30. jū nija lī dz 10. jū lijam. Daba valdzina ar savu skaistumu. Jū ra ir tī ra un silta. Staigā jiet ne vairā k kā.10 minū tes. Istaba diezgan ē rta, gultas veļ a mainī ta 3 reizes, dvieļ i katru otro dienu. Patika arī ē diens. Mā jas gatavoš ana, porcijas pietiekami lielas Paldies š efpavā rei Annai. Teritorija labiekā rtota, ir rotaļ u laukums. Ī paš s pluss bū tu peldbaseina klā tbū tne uz vietas. Visi slavenie objekti atrodas pastaigas attā lumā . Apskatī jā m New Athos alas, klosteri, ū denskritumu vispā r netā lu. Mē s paš i apmeklē jā m Sukhumi. Man patika viss)))) Es gribu tur atgriezties vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atnā cis, atpū ties vienatnē no 2016. gada 21. maija lī dz 27. maijam. Transfē rs atvests ap 13-00, uzreiz iekā rtojies 204. kabinetā , meitene reģ istratū rā ļ oti uzmanī ga un izpalī dzī ga. Pati viesnī ca jauka, istabiņ a arī laba. … Tomēr ▾ Tikko atnā cis, atpū ties vienatnē no 2016. gada 21. maija lī dz 27. maijam. Transfē rs atvests ap 13-00, uzreiz iekā rtojies 204. kabinetā , meitene reģ istratū rā ļ oti uzmanī ga un izpalī dzī ga. Pati viesnī ca jauka, istabiņ a arī laba. Man bija 3 ē dienreizes dienā , tas pats nebija vī lies, viss bija garš ī gi un ne mazas porcijas, pavā rs ļ oti centā s, liels paldies. Viesnī cā ir peldbaseins ar ū denskritumu, kam ir slinkums doties uz jū ru, tā s tuvumā var peldē ties, atpū sties un sauļ oties. Teritorija nav liela, bet slē gta. Ā rpus viesnī cas pastaigas attā lumā atrodas liels skaits apskates objektu - Jaunais Atosa klosteris, Sī maņ a Kanonī ta templis, Sī maņ a Kanonī ta grota, Staļ ina vasarnī ca, Anakopijas cietoksnis , Trī s katli, alas, ū denskritums. Uz jū ru uz kā du 15 min. Apkā rt pilna kafejnī cas. Vieta nav slikta, iesaku atnā kt.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s atpū tā mies Vodopad pansionā tā New Athos 2016. gada augustā no 08.05. -14.16. un bijā m mež onī gi vī luš ies. . . Reģ istrē joties viņ i mainī ja istabu trī s reizes (lai gan reģ istratū rā mums teica, ka viņ i tikko bija sagatavoja mums istabu ! ! ) t . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Vodopad pansionā tā New Athos 2016. gada augustā no 08.05. -14.16. un bijā m mež onī gi vī luš ies. . . Reģ istrē joties viņ i mainī ja istabu trī s reizes (lai gan reģ istratū rā mums teica, ka viņ i tikko bija sagatavoja mums istabu ! ! ) t . uz netī rumiem (un ne netī rumiem!! ! ) katrā istabā! ! ! Mū s sagaidī ja: beigtas muš as, zirnekļ i, aizmirstas bē rnu beisbola cepures, un, vienkā rš i sapelē jis tualetē (!? ! ! KĀ ? ) Es nekoncentrē jos uz putekļ u kā rtu visur un netī ro gultasveļ u! Un personā la rupjī bas ir atseviš ķ a nodaļ a! Pie mums pienā ca apkopē ja un nekaunī gi paziņ oja, ka mē s novē rš am viņ as uzmanī bu no tē jas dzerš anas! ! ! Un ko viņ a iztī rī s, kad beigs. . . un tu, saka, kamē r tu ej, pastaigā jies ! ! ! Mums bija vajadzī gas 5 stundas, lai nokļ ū tu New Athos, un mums acī mredzami nebija patī kami dzirdē t š ā das runas! Rezultā tā : uz nedē ļ u uzturē š anos, 1 reizi atbrauca pie mums tī rī t, 1 reizi nomainī ja dvieļ us un viss. . .
Tū roperators mums zvē rē ja pie visiem svē tajiem dieviem, ka viesnī cā ir bufete! - TĀ TAD TĀ IR ! ! ! Bufetes tur nav, pat neskaitiet, tā ir parasta ē damistaba, bet ē diens ir garš ī gs! Pavā ri bija draudzī gā kie no visiem darbiniekiem.
Nolē mā m, ka š ajā vietā vairs neatgriezī simies un arī nevienam neieteiksim. Cenas pazeminā s, apkalpoš ana ir 0. Nav viesmī lī bas. Abhā zi kļ uva sarū gtinā ti un nedraudzī gi. Iespaids palika negatī vs. Padomā jiet, pirms dodaties uz š o viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies 2015. gada augustā . Sā kš u no sā kuma: viesnī cā ieradā mies 6 no rī ta, administratore ieradā s darbā pusdeviņ os. Tā viņ i reģ istratū rā "č akarē jā s" lī dz diviem pē cpusdienā , lī dz norē ķ inā š anā s brī dim. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2015. gada augustā . Sā kš u no sā kuma: viesnī cā ieradā mies 6 no rī ta, administratore ieradā s darbā pusdeviņ os. Tā viņ i reģ istratū rā "č akarē jā s" lī dz diviem pē cpusdienā , lī dz norē ķ inā š anā s brī dim. Istabā viss bija kā solī ts. Tī rī š ana tika veikta katru dienu, mainī ti dvieļ i, gultas veļ a bija plā na, kā zirnekļ tī kli, acī mredzot jau izmazgā ta, un tas ir plā nā ks. Uz 11 atpū tas dienā m gā ju 4 reizes prasot tualetes papī ru, istabene visu laiku aizmirsa ielikt, š is par istabu 4 tū kstoš i dienā...Internets maksā.150 rubļ u dienā par vienu ierī ci. Mē s neē dā m viesnī cas ē damzā lē . Ļ oti iesaku Lernest viesnī cas ē damistabu, ļ oti garš ī gs, vienmē r svaigi gatavots, daudzveidī gs ē diens. Viņ i daž reiz tur brokastoja un vakariņ oja katru dienu. Reiz bijā m uz "Karalisko aleju", neiesaku. Kebabs ir puscepts, ē diens gatavots 100 gadus, lai gan solī ja 15-20 minū tes. Un ļ oti dā rgi! Vakariņ ojā m "Ū denskrituma" teritorijā . Viņ i gatavo Ļ OTI garš ī gi, bet nav pat ne jausmas par elementā rajiem apkalpoš anas noteikumiem. Piemē ram, viņ i vispirms atnes ē dienu un pē c tam galda piederumus, kas ietī ti vienā salvetē , viņ i nedod vairā k salvetes, kamē r jū s neprasā t. Uz galda nav elementā ra sā lstrauka, piparu trauciņ a un salveš u turē tā ja. Brendija kastē ielej sauso vī nu, gandrī z uzreiz pē c mazgā š anas uz galda noliek vī na karafe, visu ū dens pilienos. Smaidus sejā s neredzē si un elementā ru “labvakar” arī nedzirdē si, kamē r pats nesasveicinā si. Bet, kad parā dā s viesnī cas ī paš nieks vai kā ds no "viņ a" daudzajiem radiem un draugiem, visa uzmanī ba, protams, pievē rš as tur. Mē s jū tamies lieki š ajos dzī ves svē tkos, ticiet man, tas ir nepatī kami. Un mē s, starp citu, maksā jam naudu. Kā rtē jo reizi ē diens bija ļ oti garš ī gs, bet....Es negribē ju tur sē dē t. 30-40 minū tes gaidī jā m rē ķ inu par ē dienu, nebija laika, bija jā apkalpo š efpavā rs un jā parunā . . Viesnī cas teritorijā nav iestā dī ti ziedi. Kā pē c gan neizrotā t apkā rtni ar rozē m? ? ? Starp citu, teritorija atļ auj. Zā le nopļ auta un viss. Aug kaktusi un zied oleandri. Ļ oti iesaku pasū tī t transfē ru, tā ir vismaz sava veida garantija, ka nenokavē si uz lidmaš ī nu. Mums ļ oti paveicā s, mums piezvanī ja pati firma un pateica laiku, kad un kā da maš ī na mums atbrauks. . Jū ra ļ oti laba, pludmales daļ ē ji savvaļ as, maz. Dzeramo ū deni iesaku pirkt kā rbā s, maksā.60-80-120 rubļ i par 5 litriem. Augļ i baigi dā rgi, uz tirgu negā jā m, nezinu kā das tur cenas, bet pie mums Eš bas ielā nektarī ni bija no 170 lī dz 200 rubļ iem, arbū zs 25 rubļ i uz 1 kg, persiki 180, vī nogas 180 rubļ i. un tas ir augusta mē nesī ! Ar medicī nisko aprū pi arī ir kaut kā saspringts. Ņ emiet lī dzi zā les visiem gadī jumiem. Esmu ā rsts, tā pē c biju mierī gs. Un tā pē c, ja kas, tad pat nav skaidrs, kur vē rsties. Apskates vietas New Athos ir pietiekami, apskatī jā m visas blakus viesnī cai esoš ā s vietas un devā mies uz Ritsa. Es varu teikt tā : mē s neredzē jā m tā du super-duper Abhā zijas viesmī lī bu. Dienests uz nulles, joprojā m mā cā s un mā cā s, ja grib, lai cilvē ki brauc uz Abhā ziju. Protams, mē s tur vairs nebrauksim. Centos bū t objektī vs, stā stī ju visu, kā bija.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No 2015. gada 16. lī dz 30. jū nijam kā rtē jo reizi atpū tā mies Jū su pansionā tā . Uzturē š anā s laikā jutā m personā la uzmanī bu un rū pes. Skaistā Lana sagaidī ja un ar burvī gu smaidu ciemiņ us sagaidī ja. … Tomēr ▾ No 2015. gada 16. lī dz 30. jū nijam kā rtē jo reizi atpū tā mies Jū su pansionā tā . Uzturē š anā s laikā jutā m personā la uzmanī bu un rū pes. Skaistā Lana sagaidī ja un ar burvī gu smaidu ciemiņ us sagaidī ja. Nevainojama tī rī ba ē kā un istabā s. Ī paš i vē los atzī mē t ē damistabas darbu. Daž ā di ē dieni un garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi š efpavā res Elmiras izpildī jumā . Mums viss ļ oti garš oja un nā kamgad plā nojam brī vdienas pavadī t Jū su pansionā tā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ oja kopā ar draugu 2015. gada maijā . Pat ieejas durvju trū kums mums nesabojā ja garastā vokli un iespaidu par viesnī cas darbinieku sirsnī bu un viesmī lī bu. Man vienī gais š ķ ē rslis pilnī gas nirvā nas sasniegš anai bija nepiepildī ts sapnis - peldē ties viesnī cas greznajā baseinā (diemž ē l ļ oti neē rta nolaiš anā s baseinā ). … Tomēr ▾ Ceļ oja kopā ar draugu 2015. gada maijā . Pat ieejas durvju trū kums mums nesabojā ja garastā vokli un iespaidu par viesnī cas darbinieku sirsnī bu un viesmī lī bu. Man vienī gais š ķ ē rslis pilnī gas nirvā nas sasniegš anai bija nepiepildī ts sapnis - peldē ties viesnī cas greznajā baseinā (diemž ē l ļ oti neē rta nolaiš anā s baseinā ). Istabas ļ oti ē rtas, istabene Anna bija viens no mū su sargeņ ģ eļ iem. Ja rī ts sā kā s ar patī kamu Lanas smaidu, un beidzā s ar gardā m bulciņ ā m no vietē jā s ē dnī cas, TAD DIENA IR VEIKSMĪ GA!!! ! Novē lu visam viesnī cas personā lam un saimniekiem veselī bu un vairā k tū ristu, kuri novē rtē s savu viesnī cu. Es jums saku ATKĀ PĒ JAS........... .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Пансионат "Водопад" расположен на берегу горной речки Псырцха, около Апсарской горы и Новоафонского Водопада.

Atrašanās vieta В 300 метрах от галечного городского пляжа.
Viesnīcā

Круглосуточный трансфер, круглосуточная охрана территории отеля, в том числе и автостоянки, экскурсии по Абхазии, кафе-ресторан.

Telpu apraksts

50 номеров:
1. Однокомнатные двухместные номера типа "стандарт".
2. Номера типа "полу-люкс".
3. Однокомнатный номер типа "люкс".
4. Двухкомнатные "люксы".

Istabās

Кондиционер (сплит - система), телевизор, холодильник, балкон, санузел.

FAQ