Aitar 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.510
№1 viesnīcas reitingā Suhumi
7.3 Numurs
7.3 apkalpošana
7.3 Tīrība
6.8 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Tūrisma viesnīca "Aitar" ir liels kūrorta komplekss Abhāzijā. Komplekss apvieno hosteli, kas vada ekskursijas pa Abhāziju, un sanatoriju, piedāvājot saviem viesiem veselības programmas, sporta laukumus, peldbaseinu, pirti un saunu un pansiju, nodrošinot atpūtniekus ar pilnu pansiju, un mūsdienīgu viesnīcu ar mūsdienīgas telpas un augsts apkalpošanas līmenis.Vairāk →
аватар Zhenya_sapuncov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopā ar ģ imeni atpū tā mies pansionā tā no 2017. gada 5. augusta lī dz 2017. gada 11. augustam. Ļ oti apmierinā ts! Visiem patika! Draudzī gs personā ls! Daudz garš ī gu un daudzveidī gu ē dienu! Skaista sakopta teritorija ar strū klakā m un tajā s peldoš ā m zelta zivtiņ ā m, staigā još iem pā viem, tī rā m takā m, skaistiem augiem! Daudz ē nainu soliņ u! Tī ra oļ u pludmale! Zili zila Melnā jū ra! Un protams katru vakaru diskotē ka, kas ir interesanta gan bē rniem, gan pieauguš ajiem! Un katrs vakars beidzas ar krā sainā m Abhā zijas nacionā lajā m dejā m! Tā da sajū ta, ka viss ir pansionā tā atpū tniekiem! Liels paldies visiem!. … Tomēr ▾ Kopā ar ģ imeni atpū tā mies pansionā tā no 2017. gada 5. augusta lī dz 2017. gada 11. augustam.
Ļ oti apmierinā ts!
Visiem patika!
Draudzī gs personā ls!
Daudz garš ī gu un daudzveidī gu ē dienu!
Skaista sakopta teritorija ar strū klakā m un tajā s peldoš ā m zelta zivtiņ ā m, staigā još iem pā viem, tī rā m takā m, skaistiem augiem!
Daudz ē nainu soliņ u!
Tī ra oļ u pludmale!
Zili zila Melnā jū ra!
Un protams katru vakaru diskotē ka, kas ir interesanta gan bē rniem, gan pieauguš ajiem! Un katrs vakars beidzas ar krā sainā m Abhā zijas nacionā lajā m dejā m! Tā da sajū ta, ka viss ir pansionā tā atpū tniekiem!
Liels paldies visiem!
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies pansionā tā ar ģ imeni no 2017. gada 5. augusta lī dz 11. augustam 2017. Ļ oti apmierinā ts! Viss patika! Laips personā ls! ! Daudz ē nainu veikalu! Tī ra oļ u pludmale! Zili-zila Melnā jū ra! Un protams diskotē ka katru vakaru, kas ir interesants gan bē rniem, gan pieauguš ajiem! Un katrs vakars beidzas ar krā sainā m Abhā zijas nacionā lajā m dejā m! Tā da sajū ta, ka viss ir pansionā tā atpū tniekiem! Liels paldies visiem!. … Tomēr ▾ Atpū tā mies pansionā tā ar ģ imeni no 2017. gada 5. augusta lī dz 11. augustam 2017. Ļ oti apmierinā ts! Viss patika! Laips personā ls! ! Daudz ē nainu veikalu! Tī ra oļ u pludmale! Zili-zila Melnā jū ra! Un protams diskotē ka katru vakaru, kas ir interesants gan bē rniem, gan pieauguš ajiem! Un katrs vakars beidzas ar krā sainā m Abhā zijas nacionā lajā m dejā m! Tā da sajū ta, ka viss ir pansionā tā atpū tniekiem! Liels paldies visiem!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар popovaso
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Padomju celtnes pansionā ts. Dzī vojā m renovē tā ē kā luksusa numurā . Bet greznī ba ir viens vā rds. Bija gaisa kondicionieris. Bet skapis bija bez plauktiem! Slikti iztī rī ts, var teikt nav iztī rī ts. Ē diens arī bija so-so, lai gan neesam kaprī zi. … Tomēr ▾ Padomju celtnes pansionā ts. Dzī vojā m renovē tā ē kā luksusa numurā . Bet greznī ba ir viens vā rds. Bija gaisa kondicionieris. Bet skapis bija bez plauktiem! Slikti iztī rī ts, var teikt nav iztī rī ts. Ē diens arī bija so-so, lai gan neesam kaprī zi. Ē damzā lē daudz cilvē ku, it ī paš i no rī ta. No otras puses, par š o naudu nebija ko gaidī t. Bet! Tuvumā jū ra ir tī ra, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas un visiem pietiek. Teritorijā ir kafejnī ca, kur ē diens ir patieš ā m garš ī gs. Tā nu mē s izbaudī jā m atvaļ inā jumu.
аватар mashechka_7
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar nelielu kompā niju atpū tā mies Aitarā . Man viss ļ oti patika. Ē diens bija garš ī gs, bet vienmuļ š . Teritorija sakopta, ierī kotas strū klakas. Teritorijā atradā s tū risma aģ entū ras pā rstā vji, kuri tika aizvesti un atgriezti tieš i pansionā tā . … Tomēr ▾ Ar nelielu kompā niju atpū tā mies Aitarā . Man viss ļ oti patika. Ē diens bija garš ī gs, bet vienmuļ š . Teritorija sakopta, ierī kotas strū klakas. Teritorijā atradā s tū risma aģ entū ras pā rstā vji, kuri tika aizvesti un atgriezti tieš i pansionā tā . Pludmale ir oļ u un tī ra. Jū ra ir tī ra. Ar viesu karti varē ja dabū t sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Personā ls ir smaidī gs un draudzī gs. Vakarā viņ i organizē ja diskotē kas, bē rnu animā ciju. Ū dens aerobika no rī ta. Nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies "AYTAR". Mē s ar prieku tur atgriezī simies vē lreiz.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 10. lī dz 22. maijam. Man viss ļ oti patika. Un atraš anā s vieta, un istaba 1. ē kā , un ē diens, un jo ī paš i sirsnī gā attieksme pret atpū tniekiem. Liels paldies visam kū rorta personā lam. Ē dieni - kā sanatorijā , gatavoti restorā nā Aitar. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 10. lī dz 22. maijam. Man viss ļ oti patika. Un atraš anā s vieta, un istaba 1. ē kā , un ē diens, un jo ī paš i sirsnī gā attieksme pret atpū tniekiem. Liels paldies visam kū rorta personā lam. Ē dieni - kā sanatorijā , gatavoti restorā nā Aitar. Daba, jū ra, gaiss - bez vā rdiem. Sukhum ir viens ciets dendrā rijs. Kurš par visu sū dzas atsauksmē s vienkā rš i neprot atslā binā ties. Septembrī ja iespē jams tad tikai Aitarā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ovasar atpū tā mies pansionā tā "Aitar". Patī kamā kie iespaidi, pat negribē jā s doties prom! Lieliska apkalpoš ana, daudzveidī gs ē diens. Ļ oti uzmanī gs, pieklā jī gs personā ls. Liels paldies pansionā ta vadī bai! ! ! Mē s iesakā m ikvienam atpū sties š ajā vietā , kas ir brī niš ķ ī ga vieta bē rniem. … Tomēr ▾ Š ovasar atpū tā mies pansionā tā "Aitar". Patī kamā kie iespaidi, pat negribē jā s doties prom! Lieliska apkalpoš ana, daudzveidī gs ē diens. Ļ oti uzmanī gs, pieklā jī gs personā ls. Liels paldies pansionā ta vadī bai! ! ! Mē s iesakā m ikvienam atpū sties š ajā vietā , kas ir brī niš ķ ī ga vieta bē rniem. Skaistas gleznainas vietas Abhā zijā , viesmī lī gi cilvē ki!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Plusi - labiekā rtota un plaš a teritorija, puķ es, krū mi, palmas, strū klakas; funkcionē još a baznī ca visiem nometnes vietas iedzī votā jiem; ž ogs un apsardze; pā vi; Vakarā teritorijā tiek pā rdoti suvenī ri, augļ i; veikals ar labu mā jas vī nu (bet atvē rts reti); visas ē rtī bas istabā ; Centrā lā apkure; vienmē r karsts ū dens; plaš as telpas; lielisks un daudzveidī gs ē diens ļ oti lielos daudzumos. … Tomēr ▾ Plusi - labiekā rtota un plaš a teritorija, puķ es, krū mi, palmas, strū klakas; funkcionē još a baznī ca visiem nometnes vietas iedzī votā jiem; ž ogs un apsardze; pā vi; Vakarā teritorijā tiek pā rdoti suvenī ri, augļ i; veikals ar labu mā jas vī nu (bet atvē rts reti); visas ē rtī bas istabā ; Centrā lā apkure; vienmē r karsts ū dens; plaš as telpas; lielisks un daudzveidī gs ē diens ļ oti lielos daudzumos. Mī nusi - sen nebiju redzē jis tik nesakoptas telpas: noplū des pē das pie griestiem, saplē stas tapetes, nejauš i ielikta sena santehnika, nobiruš as flī zes; dzī vas radī bas, saskaroties ar kukaiņ iem (sarkanmatainas skudras), ir visur; telpu uzkopš ana pē c individuā la pieprasī juma; grū tī bas atrast personā lu; brī niš ķ ī gu putnu (pā vu) ​ ​ briesmī gi saucieni naktī s un vakaros; pludmale ir tik-tā , nav redzams, ka kā ds to tī ra un rū pē jas par tī rī bu; nevilina dendrā rija tuvums, š obrī d tā ir Abhā zijas prezidenta rezidence un dī kdieņ u uzņ emš ana ir aizliegta; viesnī ca atrodas nomaļ ā vietā , tā pē c lī dz pilsē tai var nokļ ū t tikai ar mikroautobusu (par laimi, tie brauc biež i un cena ir lē ta).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар mary-law
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es atpū tos Aitarā ar savu 5 gadus veco dē lu. Mū s sagaidī ja lidostā , uzreiz aizveda uz robež u, robež a laikam tika š ķ ē rsota stundas laikā , ar nelielu skandā lu. Mū s atveda uz viesnī cu, iedeva atslē gas un paē dinā ja vakariņ as. … Tomēr ▾ Es atpū tos Aitarā ar savu 5 gadus veco dē lu. Mū s sagaidī ja lidostā , uzreiz aizveda uz robež u, robež a laikam tika š ķ ē rsota stundas laikā , ar nelielu skandā lu. Mū s atveda uz viesnī cu, iedeva atslē gas un paē dinā ja vakariņ as. Aizgā jā m uz pludmali, jū ra vienmē r bija mierī ga pirms pusdienā m, pē c pusdienā m jū rā bija atkritumi, 8.30 tika paņ emti sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, ja atnā ksi vē lā k, tad nedabū si. Priecē ja, ka bija animā cija lieliem un bē rniem, 11.00 jū rā nodarbojā s ar aerobiku, 10.30 zī mē ja ar bē rniem pludmalē zem nojumes, vakarā arī izklaidē ja lielus un bē rnus. Istaba bija pieklā jī ga, atradā s pirmajā stā vā , bet uz balkona bija bī dā ms rež ģ is un balkonu bija viegli atstā t vaļ ā , dokumentus un biļ etes atstā ju seifā ierodoties, lī dzi paņ ē mu nedā rgas rotaslietas , neņ ē mu uz pludmali, glabā ju koferī , viss bija vesels un vesels. Ē diens arī š ķ iet kā rtī gs, bet 5dien sā kā s, caureja, vemš ana, viesnī cā bija dakteris, bet mums nekad netika nozī mē ta ā rstē š ana, ieteica braukt uz infektoloģ ijas slimnī cu, paš i atveseļ ojā mies, bet mē s bijā m uz stingras diē tas, un tagad es pamanī ju, ka tā ir iezī me, ja mē s ē damistabā neko neē dam, diena paies normā li, tiklī dz es sā ku tur ē st, tā sā kas, pieauguš ie un bē rni bija ar ā trā s palī dzī bas maš ī nā m veda uz slimnī cā m, ā trā s palī dzī bas maš ī nas nepā rtraukti brauca prom no vā rtiem, citā di viss kā rtī bā , bet ja tikai bū tu caureja , es bū tu domā jusi, ka mē s kaut ko nepareizi apē dā m, bet kad masveidā sā ku domā t. Es vairs nebraukš u uz Abhā ziju. Tā bija otrā reize, pirmo reizi atpū tā mies Litfondā , bet tur ū dens bija no akas, un neviens par caureju nerunā ja. Abhā zijā nav kanalizā cijas, viss iet uz jū ru, jū ra bija silta un maiga, bet infekcijā m pilna.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Туристическая гостиница «Айтар» – крупный курортный комплекс Абхазии. Комплекс объединяет в себе и турбазу, проводя экскурсии по Абхазии, и санаторий, предлагая своим гостям оздоровительные программы, спортивные корты, бассейн, баню и сауну, и пансионат, предоставляя отдыхающим полный пансион, и современный отель, располагающий современными номерами и высоким уровнем обслуживания.

Atrašanās vieta В южной части г.Сухум рядом с Сухумским дендропарком в 2х минутах ходьбы от пляжа.
Viesnīcā

Комплекс включает в себя несколько гостиничных корпусов, двухэтажные коттеджи на семью или компанию друзей, ресторан и летнюю веранду, финскую баню, сауну и бассейн, кафе, теннисный корт, футбольную и баскетбольную площадки, парковку и несколько парковых зон.

FAQ