Jautājums o Abhāzija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
301 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Iesakiet pansionātu Abhāzijā
Vēlos ceļot ar 12 gadus vecu bērnu jūlijā.
Lai būtu tīrs, garlaicīgs, garšīgs...
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
2 abonents  • prasīja 2008-03-2716 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар irina543123
Es tur nemaz nebrauktu,it sevišķi ar bērnu,un vēl jo vairāk jūlijā.Muitā rinda līdz 2dienām,jūrā,vairākās vietās no kalniem tek ledus ūdens un tāpēc ūdens pie krasta ir auksts.Cenas ļoti augstas.Un galvenais tur ir bīstami.Tāpēc izvēlieties paši,var paņemt ko civilizētāku!!!Veiksmi!
аватар RBiryukov
Pēdējo 3 gadu laikā esmu tur bijis 2 reizes ar automašīnu, ceļojis tālu un tālu. Es nesaprotu, kur ir briesmas? No tā nav jābaidās. Bet ir pilnīgs servisa trūkums. Sākot no pretīgiem dzīves apstākļiem un beidzot ar ārprātīgiem iekšējo "ekskursiju" pārdevējiem uz dažādām atrakcijām. Cenu zīme arī kļuva veselīga. Es mēģināju noīrēt UAZ uz dienu, viņi salauza cenu 5-7 tūkstošus rubļu, un tad, piemēram, mēs par to domāsim.
аватар anna1974
Biju Abhāzijā 2007. gada septembrī pansionātā Samshitovaya Grove.Es neieteiktu saviem draugiem uz turieni doties, jo. pamestība ir pilnīga,ēdiens pretīgs,jūra auksta.Ja jau brauc uz Abhāziju,tad uz Pitsundu un privāto sektoru.Pitsundā jūra ir ļoti tīra un silta, ir daudz kafejnīcu, kur ēdiens ir garšīgs. un lēti un tūres daudz lētākas,nekā pansionātā.Nekādas briesmas tur nedraud,it īpaši ja brauc ar bērnu.Abhāzi ciena sievietes ar bērniem
аватар Deniskro
Braukt nemaz nav bīstami. Rindas muitā nav, ja iedod šoferim 500 rubļus, kurš iedos kādam kam vajag un visas rindas apiesi. Starp citu, mēs nevienam neko nedevām un stāvējām tikai 15 minūtes (pēcpusdienā). Mēs devāmies uz Boxwood Grove (pansionātu). Salīdzinot ar to, ko redzējām uz ielas - tā ir tikai 5 * viesnīca. Bet, jo netālu jūrā ietek kalnu upe, tomors apmācies un vēss. Droši vien - privātajā sektorā tomēr labāk.
аватар Karina_kr
Jā, ir rinda, bet vispārējā kārtībā jāgaida ne vairāk kā stundu. Pagājušajā vasarā biju 4 reizes un arī ceļoju to augšā un lejā.Nav ko baidīties!Cenas daudz lētākas kā Sočos. Ūdens tīrs un silts!!Un Pitsundā diemžēl pludmale ir šausmīgi netīra un līdz ar to arī ūdens.
аватар zuker
Es biju Pitsundā 2007. gada septembrī, viņi īrēja 3 istabu dzīvokli 2 personām par 600 rubļiem (apmēram 120 UAH) dienā). Tikai karstā ūdens nebija. Un tā centrā pie tirgus. Līdz pludmalei 5 minūšu gājiens. Tur ir absolūti droši. Bija uz sakausējuma uz Bzyba. Peldējāmies vienu dienu, nākamajā dienā devāmies ekskursijā. Cenas produktiem ir diezgan augstas. Vidējā ekskursija ir aptuveni 100 UAH. Atceļā bijām Krasnaja Poļanā netālu no Sočiem. Labāk un lētāk tur aizbraukt kā mežonim.
аватар div3000
Bijis tur divas reizes un abi mājā otd. "Literārais fonds", kas atrodas blakus "Boxwood Grove", kopējā lielā teritorijā ar atsevišķu nodaļu. "Pitius".Iesaku pievērst uzmanību šīm atpūtas vietām. Viss ļoti labi un jūra tīra un daudz siltāka kā Samšitkā.Robeža pagāja ne vairāk kā stundu, kaut gan karstums nogalina!!!
аватар sergei97
Es nevaru ieteikt labu pansionātu, es vienkārši nezinu tādu. Bet kur noteikti nevajadzētu doties, ir Laguna: sliktākas vietas ir nat. Un vispār ar bērnu uz Abhāziju labāk nebraukt. Jā, un bez tā, manuprāt, arī ... Tas ir sūdīgi. Vai jums Krievijā nav pietiekami daudz atkritumu izgāztuvju? ..
аватар aleksandr1954
Aicinu visus uz savu miniviesnīcu
kama-abhasia.ru
аватар Alla1040
Mēs atpūtāmies Abhāzijā, "Lagunā" 2010. gada augustā. Ļoti apmierināts. Pansija pēc remonta, blakus jūra, laba virtuve, apkalpošana numurā. Ieteikt
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Abhāzija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl