Sosnovaia roshcha 3*– Atsauksmes

15
Novērtējums 6.710
№1 viesnīcas reitingā Pitsunda
7.8 Numurs
6.8 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.4 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Pansionāts "Pine Grove" atrodas gleznainā vietā Pitsundas piekrastē relikviju priežu birzī. Pansionāta teritorija ir 15 hektāri, kopta, ar skaistām palmu alejām. Pansionāta tiešā tuvumā atrodas citrusaugļu audzētava. Tas viss rada brīnišķīgu atmosfēru ģimenes brīvdienām un visiem tiem, kas vēlas attālināties no pilsētas trokšņiem un ikdienas steigas.Vairāk →
аватар persteneva
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Manas vecmā miņ as un mazbē rni tagad atpū š as Pine Grove. Viss jau bū tu labi, bet visi jau slimo ar kaut kā du vī rusu infekciju ar augstu temperatū ru. Ir aizdomas, ka tie ir slikti mazgā ti trauki ē damistabā.... … Tomēr ▾ Manas vecmā miņ as un mazbē rni tagad atpū š as Pine Grove. Viss jau bū tu labi, bet visi jau slimo ar kaut kā du vī rusu infekciju ar augstu temperatū ru. Ir aizdomas, ka tie ir slikti mazgā ti trauki ē damistabā....
аватар kit-mi
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca attaisnoja visas cerī bas, un daudzas bailes bija veltī gas. 1. Skaitļ i. Mums bija standarta divvietī gs numurs 9 stā vu ē kā.6. stā vā ar skatu uz jū ru. Rezervē jā m 4 mē neš us iepriekš , gribē jā m mā jiņ u pludmalē , viss jau bija paņ emts. … Tomēr ▾ Viesnī ca attaisnoja visas cerī bas, un daudzas bailes bija veltī gas.
1. Skaitļ i. Mums bija standarta divvietī gs numurs 9 stā vu ē kā.6. stā vā ar skatu uz jū ru. Rezervē jā m 4 mē neš us iepriekš , gribē jā m mā jiņ u pludmalē , viss jau bija paņ emts. Tad viņ i saprata, ka, par laimi, jo. tas ir ē rtā k ģ imenē m ar bē rniem.
Istaba ir izremontē ta, tī ra, gaiš a, ē rta. Gaisa kondicionieris, ledusskapji, TV un visa santehnika strā dā ja nevainojami.
2. Uzturs. Ļ oti baidī jos saindē ties (lasī ju atsauksmes par pā rtikas pā rpalikumu otrreizē ju izmantoš anu), izdzē ru kaudzi tableš u. Bet viss ē diens izskatī jā s svaigs un arī mē s jutā mies lieliski.
Ē dienkarte ir diezgan daudzveidī ga, brī vdienā s - vī ns un dzī vā mū zika. Augļ i - 1 veida (pā rsvarā ā boli vai plū mes, kā dreiz bija banā ni), ir maz konditorejas izstrā dā jumu, bet tas nav bail. Brokastis ir ļ oti daž ā das. Ā rzemē s tas nav pieņ emts - bija arī piena produkti, 4 veidu desiņ as, š ķ iņ ķ is, siers, salā ti; no karstā - olu kultenis, desiņ as, desiņ as, kotletes, kotletes, graudaugi, pankū kas, medus, ievā rī jumi. Dzē rieni - sulas, kompoti, kefī rs, tē ja, kafija, kakao.
3. Pludmale.
Š is ir labā kais. Gaiss ir tikai pasaka! Putni dzied, vardes kurkst, sē rfot trokš ņ o, kukaiņ i lido tieš i istabā...pa balkonu - tā pē c neslē dziet gaismu, kad balkons ir atvē rts vakarā (vai arī jums bū s jā sakā rto "vabole" medī bas” izklaide pirms gulē tieš anas). Ir daudz augu, viss ļ oti kopts, patī kami skatī ties.
Kafejnī ca "Apatskha" - kā dreiz pirkta hač apura (200 rubļ i - liela kā pica) - ļ oti garš ī ga.
Bā rs 9. stā vā ē ka - viņ i nopirka kafiju (50 rubļ u), izgā ja ar krū zi turpat uz ielas, dzē ra uz soliņ a, ž ē lastī ba...
Bā rs pludmalē . Jauks bā rs atvē rts no agra rī ta lī dz vē lam vakaram.
Rotaļ u laukums - š ū poles, karuselis, batuts (arī es gribē ju lē kt, bet pa dienu bē rniem ir neē rti, un naktī š oferis tur gulē ja).
Baseins-ū dens negaidī ti silts (ā rzemē s parasti bija otrā di), dziļ ums ap 160cm. Fonā -palmas. . . bildes ar baseinu eksotiskas, atgā dina Taizemi.
Pirms 4 stā va krā š ņ i soliņ i ar korpusu, no kuriem puse š ū poles veidā piekā rti ķ ē dē s. Ļ oti ē rti un omulī gi sē dē t vakarā .
6. Izklaide.
Es redzē ju animatorus. Atpazī ti pē c dzelteniem T-krekliem ar uzrakstu "Pine Grove". Bija gan ū dens aerobika, gan jogas stiepš anā s, gan uguns š ovs un vē l kaut kas. . bet nez kā pē c nekur netiku. Laiks nav ī paš i ē rts – vai nu atpū tā mies, vai braucā m ekskursijā s.
Starp citu, man ļ oti patika grupu ekskursiju organizē š ana no viesnī cas - mē s devā mies uz Ritsa (750 rubļ i) un New Athos (950 rubļ i). Gide - Irina - ļ oti kompetenta, š oferis labs, transports ē rts. Viss tiek organizē ts kompetenti, ekskursijas beidzas pirms pusdienā m.
Tā tad. . . pansionā ts ir ļ oti cienī gs. Labprā t tur aizbrauktu vē lreiz. . . daudzas, daudzas reizes!
аватар nopox
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki! Atpū tā mies ar vī ru un dē lu 3 gadus vecu no 2011. gada 20. lī dz 28. augustam. Mē s iepriekš izpē tī jā m visas atsauksmes, kuras varē jā m atrast, un uzskatī jā m, ka Pine Grove ir optimā la. Nokļ uvā m ar lidmaš ī nu uz Soč iem, transfē ru nepasū tī jā m (taksometrs uz Psou tieš i lī dz robež ai 500r, no robež as lī dz CP vā rtiem 800r). … Tomēr ▾ Sveiki! Atpū tā mies ar vī ru un dē lu 3 gadus vecu no 2011. gada 20. lī dz 28. augustam. Mē s iepriekš izpē tī jā m visas atsauksmes, kuras varē jā m atrast, un uzskatī jā m, ka Pine Grove ir optimā la. Nokļ uvā m ar lidmaš ī nu uz Soč iem, transfē ru nepasū tī jā m (taksometrs uz Psou tieš i lī dz robež ai 500r, no robež as lī dz CP vā rtiem 800r). Tur (plkst. 20.30) robež u š ķ ē rsojā m kopumā.20-30 minū tē s (ar DF ​ ​ apmeklē jumu un dū mu pauzē m), atpakaļ apmē ram pē c stundas (ap 9 no rī ta). Ieradā mies vē lu, pa ceļ am piestā jā m pie Gagras Kontinentā (vietē jais lielveikals), lai iegā dā tos bē rnam ē damo (ko vē lā k ī paš i nenož ē lojā m), mū s momentā nokā rtoja un pat piedā vā ja pavakariņ ot (tieš ā m atteicā mies mē s paš i). Viņ i mū s neielaida istabā (viņ i dzī voja augstā ē kā.6. stā vā , 2-istabu suite, 2 balkoni ar skatu uz priedē m un jū ru), bet tas nebija ī sti nepiecieš ams. Istaba ir tā da: priekš nams no tā s ir durvis uz vannas istabu (jaucē jkrā ni netecē ja, svaigs labs remonts, nekas nav salū zis, nekas nav salū zis, ir izlietne mazgā š anai), tad viesistaba - 2 atzveltnes krē sli , dī vā ns, kaut kas lī dzī gs tualetes galdiņ am apvienots ar TV skapi (slikti rā da Krieviju, labi tikai R1 un TVC), tad durvis uz guļ amistabu - 2 pā rbī dī tas gultas, ledusskapis, skapis, 2 krē sli - viss jauns (pat plē ve vē l nav noņ emta no polsterē juma). Abā m istabā m ir liels balkons, gaisa kondicionē tā js viesistabā . Viss ir ļ oti labi, viesistabā izklā ts dī vā ns un tam pieliktas 2 segas, ja nu kā dam ir vē lme tur gulē t lasī t vai skatī ties TV. Tē jkannas nav, ir 1 š ķ ī vis, 2 dakš iņ as, nazis, 2 glā zes un korķ viļ ķ is - viss faktiski pē c situā cijas. Pa dienu kondicionieris tika atstā ts darboties (atbraucot bija vē ss), naktī neieslē dza - elpoja jū ras un priež u gaisu.
Uzturs. Tieš ā m izskatā s pē c ē š anas kaut kur kaut kā das vadī bas vidē jā s rokas ē dnī cā . Ja jums garš o gulaš a gaļ a, Stroganova aknas, gaļ as rullī š i un kotletes, jū s nepaliksit izsalkuš i. No rī ta liels pluss ir ļ oti garš ī gs biezpiens un skā bais krē jums (tie ī stenī bā ē da tikai brokastis), zupas praktiski neē da (par viņ ā m neko nevaru teikt) - tieš ā m garš ī gi no tā , ko ē du: vista ar kartupeļ iem, aknas ar rī siem, aknu pastē te, baklaž ā ni ar zaļ umiem, dā rzeņ u ikri. Pā rē jo var ē st, bet bez garš as priekiem. No dzē rieniem: melnā un zaļ ā tē ja, kafija, daž ā di kompoti/augļ u dzē rieni, aukstais ū dens, minerā lū dens un limonā de pusdienā s. Vī ns tika pasniegts pā ris reizes (varbū t biež ā k, bet mē s ne vienmē r gā jā m). Bē rns 3 dienas kaut ko nolasī ja uz š ķ ī vja, bet praktiski neē da, viņ am istabā taisī ja putru, nopirka biezpienu un kefī ru, barnijus un sulas (bā rā ), tad sā ka kaut ko pasū tī t vakariņ ā m plkst. vietē jais nacionā lais restorā ns un tad vakariņ ā s sasildī t pā rpalikumus (iesaku ļ oti garš ī gus un lē tus khinkali, izcilus hač apuri, mā jā s ceptus kartupeļ us, labus kebabus), bet bē rni vispā r neē da vietē jo ē dienu (tas noteikti neizskatā s piemē ram, mā jā s gatavots, bet tas derē s, lai pabarotu manu vī ru)))))
Pludmale. Kā iebrauc smiltis, tad oļ i. Ir nereā li ieiet ū denī bez č ī bā m (ļ oti sā pī gi), izeja stā va, ja vē tra uzreiz var ievilkt dziļ ā k. No visā m dienā m, kad jū ra bija mierī ga, bija 3 dienas, pā rē jā s ar viļ ņ iem. Pludmalē ī rē t sauļ oš anā s krē slus un saulessargus (attiecī gi 20 un 10r), labā k tos ņ emt no 8.30 lī dz 9.30, citā di var nepietikt. Nav pludmales dvieļ u.
Laikapstā kļ i. Ļ oti ē rts laiks, tikai vienu dienu bija daļ ē ji mā koņ ains, pā rē jā skaidra, ar patī kamu vieglu vē jiņ u, jū ra ir ļ oti silta.
Baseini. 2 peldbaseini - pieauguš o un bē rnu, apmeklē ti abi. Normā li tī rs, silts. Dž akuzi ir plastmasas, silta, to var uzstā dī t pats (var trī skā rš ot pietiekami spē cī gu spiedienu).
Teritorija ir ļ oti zaļ a, pastaiga ir prieks. Ir rotaļ u laukums (3 š ū poles un vē l kaut kas), bet nu tā . Teritorijā var iegā dā ties: avī zes, ž urnā lus, grā matas, kaut ko kosmē tisku un higiē nisku, daž us medikamentus. Bā ros saldē jums, bezalkoholiskie un alkoholiskie dzē rieni, un par mē renu naudu (cenas - laba kafija 50r, glazū ra 50r, minerā lū dens glā zē.0, 5 40r).
Apkalpoš ana. Ir friziere, viņ a ir arī manikī ra/pedikī ra meistare (un pedikī rs viņ as koncepcijā ir kā ju nagu forma un krā sa, manikī rs + š is brī numpedikī rs 700r! ). Pirmā s palī dzī bas postenis (redzē ja, nebija). Velosipē du noma (populā ri, dē lam paņ ē ma bē rnu velosipē du), galda teniss, dambrete. Vakarā animā cijas programma bē rniem, vē lā k pieauguš ajiem kaut kas lī dzī gs dejā m pie dabas))
Kā aizbraukt. Taksometrs Pitsunda un atpakaļ.400 rubļ i, arī Gagra 500 rubļ i. Ir kolektī vie autobusu reisi par 80 rubļ iem, bet neizdevī gā laikā (9 un 11:00). Pitsundā nav ko darī t, tā pē c, ja ir tikai ziņ kā rī gs un apskatā t vietē jo templi, Gagrā ir lielā ka augļ u un suvenī ru izvē le un cenas ir daudz zemā kas (man piedā vā ja iegā dā ties to paš u par 1000 un 600 rubļ iem , pieklā jī ga atš ķ irī ba). Gagra arī nekas ī paš s, daudz cilvē ku un atkritumu, pludmale maza un netī ra.
Ekskursijā s nedevā mies. Gā jā m kā jā m lī dz upei un atpakaļ pa pludmali, pa alejā m no pansijas uz š oseju. Mans vī rs daž as reizes ir braucis ar ū densmotociklu.
Publika ir izglī toti, kā rtī gi cilvē ki, daudz bē rnu, visi agri iet gulē t un agri ceļ as.
Kopē jais iespaids tā ds, ka gribam nā kamgad atbraukt atkal un paņ emt kompā nijā vē l 1-2 ģ imenes ar bē rniem. Iepriekš esmu bijis daudzviet (Turcijā , Ē ģ iptē , Horvā tijā , Spā nijā u. c. ) pā rmaiņ ā m, nav pat slikti - 2istabu apartamenta un lidojuma cena uz trim augustā (cenu maksimums) bija 73tr par mums (no Maskavas).
Lielā kie mī nusi ir garlaicī gs ē diens un sā pī gas kā jas peldoties!
аватар ReginaKapper
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
… Tomēr ▾
аватар Velik35
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nedē ļ as nogalē devā mies svinē t dzimš anas dienu. Mani vecā ki pastā vī gi dodas uz Priež u birzi un nolē ma svinē t tur, dzimš anas dienas zē na dzimtenē . Nebijā m gaidī juš i, ka patiks tik ļ oti! Esmu Soč u iedzī votā js un pieradis pie palmā m un jū ras, bet tur tas ir kaut kas! ! ! Teritorija tī ra, skaistas palmu alejas, klusums paš ā priež u birzī , sveķ ains gaiss. … Tomēr ▾ Nedē ļ as nogalē devā mies svinē t dzimš anas dienu. Mani vecā ki pastā vī gi dodas uz Priež u birzi un nolē ma svinē t tur, dzimš anas dienas zē na dzimtenē . Nebijā m gaidī juš i, ka patiks tik ļ oti! Esmu Soč u iedzī votā js un pieradis pie palmā m un jū ras, bet tur tas ir kaut kas! ! ! Teritorija tī ra, skaistas palmu alejas, klusums paš ā priež u birzī , sveķ ains gaiss. Baseins ir tī rs, peldē ju pusi nakts. Ē diens ir pā rsteidzoš s, ē diens garš o tik mā jā s gatavots. Daudzveidī ba, viss ir svaigs. Mē s ē dā m kā nī lzirgi. Vakariņ ā s viņ i deva ļ oti garš ī gu vī nu. Istaba mums ar vī ru bija visvienkā rš ā kā - standarta divvietī ga, viss ļ oti vienkā rš i, bez volā niem, tī rs. Santehnika ir jauna. Maniem vecā kiem bija svī ta, milzī ga istaba, ļ oti skaista. Pludmale normā la, lieli oļ i. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, bā rs ar ū deni un alu. Cilvē ku bija maz. Kopumā divas dienas atpū tā mies un atpū tā mies kā mē nesi. Jū nijā braucam uz turieni, tika apspriesti citi varianti, bet tomē r nolē mā m aizbraukt uz Pine Grove. Vienī gais mazais mī nuss ir tas, ka pludmalē bā rs ir tukš s. Bet varbū t tā pē c, ka bija jau septembra beigas. Citā s atsauksmē s lasī ju, ka kokteiļ i bija pieklā jī gi, un tas viss. Es slavē ju visus savus draugus, es nenogurstu))
аватар maria2121
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s devā mies 2010. gada augustā caur Ritsa Tour. Man viss ļ oti patika. Liels paldies visam viesu nama personā lam par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m. 1) Ē dieni - zviedru galds (lai gan mazliet kauns bija no atpū tniekiem: pats neē dī š u, bet uzkosī š u, ja vien citiem nesanā ks). … Tomēr ▾ Mē s devā mies 2010. gada augustā caur Ritsa Tour.
Man viss ļ oti patika. Liels paldies visam viesu nama personā lam par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m.
1) Ē dieni - zviedru galds (lai gan mazliet kauns bija no atpū tniekiem: pats neē dī š u, bet uzkosī š u, ja vien citiem nesanā ks). Bet tomē r viņ i tika baroti kā nokauš anai.
- Brokastis: pā ris pā rslas, pankū kas, biezpiena kastrolis, olu kultenis / olu kultenis, desiņ as, salā ti (divi vai trī s), biezpiens, skā bs krē jums, musli, auzu pā rslas, jogurts, kafija, tē ja, piens...;
Pusdienas: pā ris zupas, pā ris piedevas (vā rī ti kartupeļ i, makaroni, griķ i . . ), trī s gaļ as ē dieni (diemž ē l viņ iem nepatī k gatavot zivis - bija tikai vienu reizi, bet garš ī gi. . . ), augļ i (viena veida parasti ir banā ni, ā boli, melone, persiki. . . ), tē ja, soda, minerā lū dens, kompots;
Vakariņ as: vistas buljons, grauzdiņ i, pā ris sā nu ē dieni, trī s veidu gaļ a, salā tu jū ra un 1 kū ka vienam brā lim, tē ja, citrons.
Bufetes ē dienu ī patnī bas sapratā m, kad pē dē jā dienā nonā cā m tieš i lī dz ē dienreizes sā kumam, izrā dā s bija TĀ DA izvē le. . .
2) Jū ra ir gandrī z bezgalī ga pludmale, dzidrs ū dens. SUPER! ! ! FORŠ I! ! ! Vasaras mā ja 50 metri! ! ! Peldē š anā s no rī ta, pē cpusdienā un vakarā ! BET, sagatavojieties, siltā ū dens cienī tā ji (tas, starp citu, ir nozī mī gā kais priedes mī nuss): Bzyb upe dara savu, ū dens jū rā pē c lietus ir nedaudz neskaidrs, tas ir ļ oti svarī gi, kurā virzienā pū š vē jš - ledus ū dens brauc vai nu uz Boxwood Grove vai uz Pine Grove (buksusam pat zvaigzni nedeva tā pē c). Ū dens pā rsvarā bija slā ņ os: silts/auksts.
Salī dzinā jumam aizbraucā m uz jū ru uz LidZav un Rybzavod, jū ra ir nesalī dzinā mi siltā ka. . . Bet viss atkarī gs no vē ja! Bija dienas - nebija viļ ņ u un ū dens bija svaigs piens. Tā tad, kam tas interesē !
Z. Y. Tas nenozī mē , ka jū ra Sosnovkā ir auksta, Abhā zijā vienkā rš i ir vietas, kur jū ra ir siltā ka un nav atkarī ga no vē ja / straumes / viļ ņ iem (es nezinu, kas ir noteicoš ais)!
3) Pludmale. Sauļ oš anā s krē sli tiek nodroš inā ti par maksu. Pludmalē ir bā rs, var iedzert kokteili, alu, paē st saldē jumu (protams, par maksu : )) Pludmalē nav ž ogu, tā pē c kopē jā pludmale gludi ieplū st Kudras pludmalē , pē c tam uz Sosnovkas pludmale un atpū š as Bzybā...
Sakopts pludmalē vai nē , man grū ti pateikt. Neredzē ju. Bet kopumā , izņ emot zarus / kokus, ko jū ra izmet zemē , tas ir diezgan tī rs...(Salī dzinā jumam, Rybzavod smilš ainajā pludmalē ir atklā ta izgā ztuve, un vairā k nekā viena.... )
4) atpū tnieki. Pā rsvarā jauni pā ri / mā miņ as ar bē rniem. Pā ri vecumā no 40-50 gadiem (iespē jams ar bē rniem no 12-15 gadiem). Ir DAUDZ bē rnu, bē rniem tiek rī kotas daž ā das izklaides aktivitā tes.
5) Mā ja. Viss tī rs, kā rtī gs. Veļ as, dvieļ u maiņ a ik pē c 5-6 dienā m. Vienai personai tiek izsniegti trī s dvieļ i, bet nepiecieš amī bas gadī jumā var prasī t vairā k. Kalpone Oksana ir ļ oti draudzī ga. Tī rī š ana notiek katru dienu, bet periodiski atteicā mies : )
Mē s ar prieku atgriezī simies vē lreiz.
Z. Y. Protams, atpū tnieku vidū bija cilvē ki, kurus izlutinā ja tas, ka sosnovkā nelocī ja dvieļ us gulbja formā utt. , bet Turcijā locī ja. . . Bet gribu atzī mē t, ka viņ u bija maz. . . Un ne visi brauc atvaļ inā jumā tikai dvieļ u dē ļ.. .
аватар petya38
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies ar draugu. Esmu sajū smā , lai gan esmu ļ oti kaprī zs cilvē ks. Skaistums ir neaprakstā ms. Es pavē ru muti, tiklī dz š ķ ē rsoju robež u, neskatoties uz nogurumu (robež as š ķ ē rsoš ana ir sliktā ka par jebkuru ekstrē mo sporta veidu). … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar draugu. Esmu sajū smā , lai gan esmu ļ oti kaprī zs cilvē ks. Skaistums ir neaprakstā ms. Es pavē ru muti, tiklī dz š ķ ē rsoju robež u, neskatoties uz nogurumu (robež as š ķ ē rsoš ana ir sliktā ka par jebkuru ekstrē mo sporta veidu). Ī paš s paldies rež isorei Ludmilai (ja vien tā du cilvē ku bū tu vairā k), kura pā rcē la mani un manu draugu uz kotedž u. Jū ra tī ra, ē diens vienkā rš i labs, kafejnī cai teritorijā priedē s vienkā rš i nav vā rdu 5+. Cilvē ki visi Ļ OTI DRAUDZĪ GI. Ļ oti klusi. Gribu jau tur. Paldies visiem par tik relaksē još u laiku! ! !
аватар tishca_star
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Iesaku apmeklē t kafejnī cu "Pie jū ras". Skaista vieta, draudzī gs personā ls, dzī vā mū zika. Pieticī gs, bet labs ē diens. Dziedā tā ja Ahra ir sabiedrisks cilvē ks. … Tomēr ▾ Iesaku apmeklē t kafejnī cu "Pie jū ras". Skaista vieta, draudzī gs personā ls, dzī vā mū zika. Pieticī gs, bet labs ē diens. Dziedā tā ja Ahra ir sabiedrisks cilvē ks.
Райские места. Райские места Райские места Райские места. Райские места Райские места. Райские места. Райские места
аватар Rinochka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bijā m Sosnovkā ar bē rniem. Pā rē jais man patika. Personā ls patieš ā m ir ļ oti draudzī gs. Istabā tī rī ju katru dienu, nu turklā t. Ē diens nebija slikts, daudzveidī gs un garš ī gs. Atpū ta tiem, kam ī sti nepatī k cilvē ku pū ļ i. … Tomēr ▾ Bijā m Sosnovkā ar bē rniem. Pā rē jais man patika. Personā ls patieš ā m ir ļ oti draudzī gs. Istabā tī rī ju katru dienu, nu turklā t. Ē diens nebija slikts, daudzveidī gs un garš ī gs. Atpū ta tiem, kam ī sti nepatī k cilvē ku pū ļ i. Visapkā rt klusums, skaistums, zaļ umi, vā veres un "tryndelki" cikā des. ))) Ja vē laties mieru un klusumu, tad Pine Grove ir jū su. Vienī gais, kas nav ļ oti labi, ka TV praktiski neko neuztvē ra un nerā dī ja. Bet varbū t tas nav slikti, arī bez tā daž reiz var izdzī vot, tā atpū sties. . Un tā , nebija nekā du problē mu. Braucā m ekskursijā s, to ir daudz, ir ko redzē t. Braucā m ar zirgiem un ū dens skrejriteni. Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti un nā kamgad noteikti brauksim!
аватар karpovatanja
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es gribē tu minē t pā ris mī nusus. Pirmkā rt, mē s pasū tī jā m pā rskaitī jumu no Krievijas. Neviens pē c mums nenā ca, viņ i brauca ar taksometra vadī tā ju. Tač u ar pā reju problē mu nebija. Otrkā rt, pirmajā ieraš anā s dienā istabā pat nebija maza ziepju un š ampū na tā , ļ oti neē rti, un veikals ir tikai ciematā , diezgan tā lu lī dz pē rienam, bija ļ oti nepatī kami Treš kā rt, septembrī tur sā k plū st auksta upe, un tā pē c jū ra ir diezgan vē sa. … Tomēr ▾ Es gribē tu minē t pā ris mī nusus.
Pirmkā rt, mē s pasū tī jā m pā rskaitī jumu no Krievijas. Neviens pē c mums nenā ca, viņ i brauca ar taksometra vadī tā ju. Tač u ar pā reju problē mu nebija.
Otrkā rt, pirmajā ieraš anā s dienā istabā pat nebija maza ziepju un š ampū na tā , ļ oti neē rti, un veikals ir tikai ciematā , diezgan tā lu lī dz pē rienam, bija ļ oti nepatī kami
Treš kā rt, septembrī tur sā k plū st auksta upe, un tā pē c jū ra ir diezgan vē sa. Vē sā rudenī tas ir diezgan nepatī kami, bē rns praktiski nemaz nemazgā jā s.
Ceturtkā rt, izkļ ū t no turienes uz Pitsundu var praktiski tikai ar taksometru, vienkā rš ais transports (autobusi, mikroautobusi) brauc, kad tie piepildā s un tikai š ā dā veidā , un pa visu Abhā zijas teritoriju.
Piektkā rt, neaizmirstiet par apdroš inā š anu, uz robež as viņ i jū s neielaidī s Krievijā bez tā s un pieprasa dubultu summu (rakete)
Sestajā . Tur ī paš i patriotiski (un ne pā rā k patriotiski) iedzī votā ju spriedelē jumi liksies nedaudz dī vaini. Krievijai ir un jā palī dz Abhā zijai it visā ! un pastā vī gi tiek atgā dinā ts par kaut kā du Abhā zijas blokā di, ko vietē jie pat salī dzina ar Ļ eņ ingradas blokā di kara laikā (pē c iedzī votā ju un mediju domā m). Viņ i acī mredzot nomira no bada, pā rē š anā s ar augļ iem, gaļ u, zivī m, pienu utt. Ī sā k sakot, tas nedaudz sā p
Septī tkā rt, vietē jo augļ u praktiski nav, viss tiek ievests
Un visbeidzot, tur ir mandarī nu dā rzs, bet tas ir vienkā rš i briesmī gā stā voklī , tur ganā s govis un zirgi
Parādīt vairāk »


iemiesojums milana321
Labdien, nopirkām biļeti un vilciena biļetes uz Gagru. Kā tikt tālāk? Kāda ir adrese vai autobusa pietura? Kā atrast pansionātu???
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums YRRIA
Pati karavīrs. Es ļoti vēlos ierasties Pine Grove. Bet šaubos, vai tas ir iespējams bez pases.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums sku-natali
Mēs ar ģimeni dodamies uz pansionātu Pine Grove un ir ļoti interesanti, vai ir iespējams pašiem aizceļot uz Pitsundas centru? Pastaiga vakarā Pitsundā.Cik ilgs laiks nepieciešams, lai nokļūtu Pitsundā un vai ir kādas izklaides, veikali, kafejnīcas. Vai netālu no Pine Grove ir veikali?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 20 atbildes
iemiesojums chijik20
Vēlos uzzināt tālruņa numuru.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums katrinssmile
Es gribētu tieši tur rezervēt istabu, bet nekur nevaru atrast kontaktinformāciju.
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Пансионат «Сосновая роща» расположен в живописном месте побережья Пицунды в реликтовой сосновой роще. Территория пансионата – 15 га, ухоженная, с красивыми пальмовыми аллеями. В непосредственной близи от пансионата находится цитрусовое хозяйство. Все это – создает замечательную атмосферу для семейного отдыха и всех тех, кто хочет отдалиться от городского шума и ежедневной людской суеты.

Atrašanās vieta Расположен в 40 км. от г. Адлер, в поселке Пицунда на самом берегу моря.
Pludmales apraksts собственный, песчанно-галечный. На пляже имеются лежаки, зонтики. Водные развлечения: катер, скутер, банан.
Viesnīcā

дискотека, два бара, ресторан с национальной кухней, бильярд, настольный теннис, волейбольная площадка, сауна с купелью, массаж, тренажерный зал, прокат велосипедов, междугородний телефон, экскурсионное бюро.

Telpu apraksts

Пансионат «Сосновая роща» состоит из двух корпусов - 4-х, 9-ти этажные корпуса в 50 метрах от моря, и 3-х этажный корпус в 7-ми минутах ходьбы от моря.

4-х этажный корпус - 2-х, 3-х-местные номера с видом на море и на горы (паркет, мебель, санузел, ванна, холодильник, ТВ - на прокат), и 2-х комнатные номера "люкс" (спальня, гостиная с мягкой мебелью, ТВ, холодильник, душ, ванна, туалет, два больших балкона с видом на море)

9-ти этажный корпус - все номера с "евроремонтом" (новая мебель, итальянская сантехника, холодильник, балкон)

3-х этажный корпус - расположен в цитрусовом саду с уникальными камфорными деревьями, укрепляющими сердечно-сосудистую систему, дыхательные пути (мебель, душ, туалет, ванна, балкон).

FAQ