Bagripsh 4*– Atsauksmes

17
Novērtējums 5.610
№12 viesnīcas reitingā Gagra
6.1 Numurs
5.2 apkalpošana
6.2 Tīrība
5.8 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Pansija "Bagripsh" atrodas Abhāzijas Melnās jūras piekrastē, zaļumos iegremdētā Gagras grēdas nogāzē, apbrīnojami dzidrās Bagerepstas upes krastā, palmu, rododendru un oleandru ielokā, 10 km. no Gagras.Vairāk →
аватар _478355
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta ar darba kolē ģ iem. uz visas Abhā zijas fona š ī ir viena no jaukā kajā m vietā m. Lieliska apkalpoš ana, ļ oti ē rti numuriņ i. ē diens (zviedru galds) ir lielisks, katrai gaumei, arī diē tiskai. no rī ta lī dz vakaram ir pieejama izklaides programma visu vecumu cilvē kiem. … Tomēr ▾ Atpū ta ar darba kolē ģ iem. uz visas Abhā zijas fona š ī ir viena no jaukā kajā m vietā m. Lieliska apkalpoš ana, ļ oti ē rti numuriņ i. ē diens (zviedru galds) ir lielisks, katrai gaumei, arī diē tiskai. no rī ta lī dz vakaram ir pieejama izklaides programma visu vecumu cilvē kiem. Vakaros filmas tiek atskaņ otas uz platekrā na. ir diskotē ka. Daudz jautru aktivitā š u bē rniem. Starp citu, viss ir padomā ts par bē rniem: ē damistabā ir pat augstie krē sli. Man viss ļ oti patika.
аватар Natylis
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cā atpū tā mies 2018. gada septembrī ar vī ru un bē rnu. Sā kumā mū s ar koferiem aizsū tī ja uz istabiņ u 6. stā vā (par laimi ir lifts), kurā ir viena gulta, lai gan pieteikumā mums bija 2+1. Man atkal bija jā iet ar lietā m pie administratores. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies 2018. gada septembrī ar vī ru un bē rnu. Sā kumā mū s ar koferiem aizsū tī ja uz istabiņ u 6. stā vā (par laimi ir lifts), kurā ir viena gulta, lai gan pieteikumā mums bija 2+1. Man atkal bija jā iet ar lietā m pie administratores. Ieč ekojā mies istabā , bē rnam papildus gultā nebija gultas veļ as. Man nā cā s atkal nokā pt uz reģ istratū ru kā das 3 reizes, treš ā ar lamuvā rdu (reģ istratū rā divas meitenes, brillē s, kas augstprā tī gi nemaz neprot runā t) Istabene atnesa veļ u tuvā k vakariņ ā m (iereģ istrē jā mies 9:00) un teica, ka viņ ai š odien ir brī vdiena. Es pati saklā ju gultu. Istaba ir netī ra, stū ros ir zirnekļ u tī kli, duš as telpā visi krā ni ir pā rklā ti ar ziepē m. Grī da netika mazgā ta 7 dienā s vienu reizi, dvieļ i tika mainī ti vienu reizi. Veļ a netika mainī ta. Wifi istabā nedarbojas. Kū rorta nodeva tika paņ emta arī no 12 gadī ga bē rna, cik sapratu ierodoties mā jā s - nelegā li, jo vispā r ir no 14. Ē damzā lē atzī mē talonos (laikam lai neiet iekš ā un ē st vē lreiz). Kad dodaties ekskursijā uz visu dienu, tad nekas lī dzī gs pusdienu kastī tei netiek nodroš inā ts, jū s saņ emat naudu par apmaksā tā m pusdienā m. Administratores neko nepaskaidro, uzliek rokassprā dzi un viss (rokassprā dzes divā s krā sā s: sarkanā - viss iekļ auts un zaļ ā - 3 ē dienreizes dienā . Atš ķ irī ba starp vienu un otru ir iespē ja paņ emt picu, pankū kas , saldē jums kafejnī cā , un alkohols - alus, no kura vienā acī (atš ķ aidī ts ar ū deni) un smirdoš s sarkanvī ns. Atpū tnieki tā nesaka, tikai vē lā k no citiem uzzini, ka tev ir paredzē ts alus un saldē jums. bē rnam (arī š ausmī gi, glā zī tē lē tā kais). Atseviš ķ i par tū risma biroja pakalpojumiem turpat viesnī cā : cenas než ē lī gas. Uz Ritsa ezeru aizbraucā m par 900 no cilvē ka, un Gagrā tā da pati ekskursija ir 500 rubļ i. Uz Gagru brauc par 250 no cilvē ka, un ar mikroautobusu var braukt par 100. Viesnī cā ir rotavī russ, periodiski visi vemj. Atbraucot mā jā s, mē s arī nedē ļ u ā rstē jā m. Ē damzā lē viņ i tiek baroti vienmuļ i, ē dienu izvē le maza. Vispā r jau tur vairs nebrauksim. Ļ oti vī luš ies! Par kā dā m deklarē tā m trī s zvaigznē m nevar bū t runas. Jā un jaunieš iem tur vispā r nav ko darī t, nav kur iet, tuvā kā Gagra ir 17 km attā lumā .
аватар LaSeAn0671
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nolē mu atpū sties viena un izvē lē jos ne pā rā k "reklamē tu" vietu. Es gribē ju mieru un klusumu. To visu dod Bagripsh. Š ajā laikā š eit ir silts, un ir pilnī gi iespē jams peldē ties jū rā . Varbū t ne tas labā kais serviss, bet to visu kompensē pansionā ta darbinieku viesmī lī ba, un man personī gi istabiņ a piestā vē ja. … Tomēr ▾ Nolē mu atpū sties viena un izvē lē jos ne pā rā k "reklamē tu" vietu. Es gribē ju mieru un klusumu. To visu dod Bagripsh. Š ajā laikā š eit ir silts, un ir pilnī gi iespē jams peldē ties jū rā . Varbū t ne tas labā kais serviss, bet to visu kompensē pansionā ta darbinieku viesmī lī ba, un man personī gi istabiņ a piestā vē ja. Beigā s atnā cu nevis sē dē t istabā , bet gan baudī t jū ru un vietē jos skaistos skatus. Ē diens ļ oti labs – bufete, t. ē d ko gribi un cik gribi. Labi atpū ties.
аватар ehlakovt
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca. Tī rs gaiss, tuvu pludmalei. Numuri ir lieli, bufete ir bagā tī ga un daudzveidī ga. "Mī nuss" ir tas, ka vakarā nav izklaides programmas, visi staigā pa ē ku. Vismaz rā dī ja vecā s filmas. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Tī rs gaiss, tuvu pludmalei. Numuri ir lieli, bufete ir bagā tī ga un daudzveidī ga. "Mī nuss" ir tas, ka vakarā nav izklaides programmas, visi staigā pa ē ku. Vismaz rā dī ja vecā s filmas.
аватар konoval13
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja godī gi, man viss ļ oti patika, nebiju gaidī jusi, ka viss bū s tā dā lī menī . Telpas uzreiz redzamas tikai pē c remonta, ne sliktā k kā ā rzemē s. Ir kur doties pastaigā ties, parks, mež s un liela teritorija. Ē diens garš ī gs un var teikt par nokautu, vispā r nekad neesmu nož ē lojusi, ka braucā m uz š ejieni atpū sties un dziedinā ties. … Tomēr ▾ Ja godī gi, man viss ļ oti patika, nebiju gaidī jusi, ka viss bū s tā dā lī menī . Telpas uzreiz redzamas tikai pē c remonta, ne sliktā k kā ā rzemē s. Ir kur doties pastaigā ties, parks, mež s un liela teritorija. Ē diens garš ī gs un var teikt par nokautu, vispā r nekad neesmu nož ē lojusi, ka braucā m uz š ejieni atpū sties un dziedinā ties. Visticamā k, ka nā kamgad tur braukš u.
аватар prostoivlev
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Skatoties uz priekš u, es tur vairs neeju, un nevienam neiesaku tur doties, tikai sliktas emocijas no pansionā ta! Un tagad sī kā k: Pā rsū tī š ana tika veikta ar nogalinā tiem miniveniem. Jū s jū taties kā lopi, kas dodas uz kautuvi. Ievā cā mies 13. … Tomēr ▾ Skatoties uz priekš u, es tur vairs neeju, un nevienam neiesaku tur doties, tikai sliktas emocijas no pansionā ta! Un tagad sī kā k:
Pā rsū tī š ana tika veikta ar nogalinā tiem miniveniem. Jū s jū taties kā lopi, kas dodas uz kautuvi. Ievā cā mies 13. septembrī . Numurs ar skatu uz jū ru. 5. stā vs. Istabā nebija Wi-Fi, visu laiku bija jā iet ā rā uz balkona, lai vismaz kā du signā lu uztvertu, savukā rt interneta ā trums atstā j daudz ko vē lē ties. Biež i vien visā pansionā tā vienkā rš i tika atslē gta visa elektrī ba, kungi, tas ir ļ oti kaitinoš i. . . Tad 5 no rī ta TV ieslē dzā s pats, tā pē c katru vakaru bija jā atvieno no elektrotī kla, bet š is arī nepalī dzē ja. tajā paš ā.5:00 tika ieslē gts kondicionieris...ir brī niš ķ ī gi pamosties 5:00 katru atpū tas dienu...
Ocheg daudzi cilvē ki bija slimi ar vī rusu, gandrī z visi pansionā tā "sū di". Par laimi, mana sieva atvaļ inā jumā iedzē ra vajadzī gā s tabletes, un mums slimī bas periods ilga apmē ram dienu. Bija tā di, kuri savu bē rnu divas dienas turē ja ar pilinā tā ju vietē jā slimnī cā . Pie š ī s jū ras PPC smird pē c. . Gaisā sajutu puves smaku, vē jainā laikā smaka pastiprinā jā s. Pludmale ir oļ aina, ir sauļ oš anā s krē sli un segtas vietas, kur var paslē pties no saules.
Kopā ar mani veca sieviete tika apmetinā ta pirmajā stā vā istabā , kur pavē rā s skats uz sienu un mež onī gu mitrumu. Viņ a lū dza pā rcelt uz citu istabu, par 6 dienā m lieta beidzā s ar to, ka pā rē jā s dienas viņ ai bija "staigā t" privā tajā sektorā par saviem lī dzekļ iem. Viesnī cas administrā cija tū roperatoram atbildē ja, ka sieviete ir ķ ildotā ja, kaš ķ a un neadekvā ta. Apmelojums! Pansionā ta administrā cija man vienkā rš i iekrita acī s...
Š ajā pansionā tā ir lifts uz pludmali, tas pat darbojas. Bet iekš ā maš ī nu eļ ļ a no augš as tek visur uz sienā m, sasmē rē tas drē bes. . . esiet uzmanī gi =(
Skaista daba, bet tas nav pansionā ta nopelns.
Ē diens tā ds pats. Mums bija trī s ē dienreizes dienā un katru reizi brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s viņ i pasniedza vienus un tos paš us ē dienus bufetē ar minimā lā m atš ķ irī bā m...5. dienā es nevarē ju skatī ties uz visu š o ē dienu "pā rpilnī bu"...Mē s arī pasniedza "mū su paš u "Vī ns, reta miskaste, nedzer. Reiz man salā tos bija muš a. . .
Pati istaba normā la, matrač i jauni, nu baigi CIETI. Mugura sā pē ja jau otrajā dienā , un tā turpinā jā s lī dz "atpū tas" beigā m.
аватар alero4ka987
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ilgi izvē lē jā mies, kur atpū sties, gribē jā s kaut ko eksotisku, bet arī tā du, kas iederē tos budž etā . Internetā ieraudzī jā m pansionā tu Bagripsh 4 stars un mū s pamudinā ja Gagras kalni (kā filmā Ivans Vasiļ jevič s maina profesiju)). … Tomēr ▾ Ilgi izvē lē jā mies, kur atpū sties, gribē jā s kaut ko eksotisku, bet arī tā du, kas iederē tos budž etā . Internetā ieraudzī jā m pansionā tu Bagripsh 4 stars un mū s pamudinā ja Gagras kalni (kā filmā Ivans Vasiļ jevič s maina profesiju)). Ceļ ojā m ar 5 gadus vecu bē rnu, pē c vienoš anā s paņ ē mā m 2-vietī gu istabu. Viņ i bija sajū smā par bufeti, izvē lies ko gribi un cik gribi, daudz augļ u. Istabas tika iztī rī tas katru reizi, kad devā mies brokastī s, vannas istabas vienmē r ir tī ras. Nā kamreiz brauksim nevis uz nedē ļ u, bet vismaz uz divā m.
аватар Fedor2930
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ekskursija tika iegā dā ta Yarobltur tū risma aģ entū rā , pagā ja ilgs laiks, lai izlemtu, kurp doties, un mū su izvē le krita uz Abhā ziju, pansionā tu PSOU. Braucā m ar vilcienu no Maskavas uz Soč iem (Soč u lidosta atrodas Adlerā , un uz biļ etē m rakstī ts Soč i), lidojā m nedaudz vairā k kā. … Tomēr ▾ Ekskursija tika iegā dā ta Yarobltur tū risma aģ entū rā , pagā ja ilgs laiks, lai izlemtu, kurp doties, un mū su izvē le krita uz Abhā ziju, pansionā tu PSOU.
Braucā m ar vilcienu no Maskavas uz Soč iem (Soč u lidosta atrodas Adlerā , un uz biļ etē m rakstī ts Soč i), lidojā m nedaudz vairā k kā.2 stundas. No lidostas devā mies ar mikroautobusu par 150 rubļ iem. uz vienu cilvē ku, viņ i mū s aizveda lī dz paš ai robež ai. Var braukt ar taksi, bet tas ir dā rgā ks ap 500 rubļ iem, vai arī var braukt ar sabiedrisko transportu, budž eta variants, bet nav ē rti, tas aizņ em daudz laika, kā likums, ar koferiem nevar pieblī vē t, un turklā t jums paveicā s uz kazaku tirgu un no tā lī dz robež ai ar kā jā m apmē ram 2 km. Mē s izvē lē jā mies zelta vidusceļ u. Jo mums bija daudz lietu, ū deni neņ ē mā m un nož ē lojā m, uz robež as nostā vē jā m rindā zem svelmī gas saules 3 stundas. Tas noteikti bija briesmī gi! Bariņ š cilvē ku ar milzī gā m ķ ī pā m kā Č erkizonā un atpū tnieki ar koferiem, kā ds lamā jas, kā ds grib izlaist rindu, vispā r sajū ta nav patī kama, protams, atvaļ inā jumā viss aizmirstas, bet vajag pieredzē jis. Labā k braukt ar vilcienu, ilgā k, bet mikroautobuss, brauciens izrā dī jā s nemaz nav garš . Pansionā ts liels, ir vairā kas ē kas, dzī vojā m galvenajā ē kā . Viss ir palicis no padomju laikiem, un, manuprā t, toreiz tur bija tieš ā m lieliski, tagad arī nav slikti. Tas, ko iemī lē jos, ir viņ u teritorija, tur ir vienkā rš i patī kami staigā t: palmu alejas, unikā las subtropu alejas, ar robež as š ķ ē rsoš anu nav problē mu. Jā un robež a tur ir tikai viens vā rds, kaut kā ds negods, tvisteris kā agrā k kontrolpunktā , un nobruž ā ts letiņ š , pasē skatā s, nav nekā . Pā rvarē juš i robež u, atviegloti nopū š oties, ā tri vien atradā m no visas pasaules savā ktos augus, cipreses, magnolijas, oleandru un jū ru, jū ru. Pludmale tī ra, oļ i, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, viss bez maksas, cilvē ku maz, bijā m septembra beigā s. Istabas tī ras, izremontē tas, TV, ledusskapis, balkons ar skatu uz parku un jū ru. Pakalpojuma, protams, nav. Kad atbraucā m, istabā nebija pat tualetes papī ra, redz, beidzā s, un bija jā iet uz veikalu un jā pē rk. Tad viņ i dabū ja papī ru, atnesa to mums. Par laimi ir veikali, vietē jais tirgus, kur var nopirkt visu nepiecieš amo, ja kas. Pansionā ta iekš pusē ir oā ze, lieli augi, skaisti. Galda teniss, raketes un bumba, ko iegā dā jā mies bodē teritorijā , biljards, diskotē ka. Ē diens ir diezgan pienā cī gs un diezgan ē dams. Kā kā dreiz ē dnī cas, tā dā garā . Ē damzā lē pie izejas viņ i piedā vā doties ekskursijā s, kas arī ir lieliski. Abhā zijā ir ko redzē t, upes, aizas, Ritsa ezeru, ū denskritumus, Jauno Atosa alu un daudz ko citu. Par diezgan saprā tī gu naudu jū s pabaros ar bā rbekjū , medu, dzers medu, vī nu, izjā dī s ar zirgu. Jā , uz naudas kontu, kad mums beidzā s skaidra nauda, ​ ​ lai izņ emtu naudu no kartes, mums bija jā atgriež as Adlerā , jo. nebija kur citur ņ emt. Bez koferiem devā mies ar prieku, gā jā m no pansionā ta gar jū rmalu lī dz robež ai, kas mums vairs nelikā s tik biedē još a, kazaku tirgū nopirkā m magnē tus un visā das blē ņ as, nu tas bija kā rtē jais piedzī vojums. Neskatoties uz mī nusiem, Abhā zijā ir daudz vairā k plusu, š ī mež onī gā skaistā daba, š ie plaš umi paliks sirdī uz visiem laikiem. Mums Abhā zijā patika un noteikti atgriezī simies PSOU!
аватар ekaterina84
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ceļ ojā m 2016. gada jū nijā . Man kopumā viesnī ca patika. Atpū tā mies visa ģ imene ar bē rniem Teritorijā atrodas divas ē kas. Istabā bija viss nepiecieš amais (vannas istaba, duš a, TV, ledusskapis, kondicionieris utt. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m 2016. gada jū nijā . Man kopumā viesnī ca patika. Atpū tā mies visa ģ imene ar bē rniem Teritorijā atrodas divas ē kas. Istabā bija viss nepiecieš amais (vannas istaba, duš a, TV, ledusskapis, kondicionieris utt. ), balkons ar skatu uz jū ru. Tā pat bē rniem bija izklaides ar animatoriem, ā ra baseins, kas man ī paš i patika. Bufete ir ļ oti daudzveidī ga. Domā ju, ka nā kamsezon brauksim vē lreiz.
аватар desktoper2013
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tas š ajā iestā dē kopā ar sievu, sā kumā man pat viss patika. Bet tad viss sā ka atgā dinā t kaut kā du murgu. Tī rī š ana telpā tiek veikta ar netī ru lupatu, un atkritumu maisa izveš ana, ar to tī rī š ana beidzas. … Tomēr ▾ Atpū tas š ajā iestā dē kopā ar sievu, sā kumā man pat viss patika.
Bet tad viss sā ka atgā dinā t kaut kā du murgu.
Tī rī š ana telpā tiek veikta ar netī ru lupatu, un atkritumu maisa izveš ana, ar to tī rī š ana beidzas.
Viņ i sit pa durvī m, lai tiktu ā rā , kad tas viņ iem ienā k prā tā , neatkarī gi no pulksten 10:00 vai 14:00.
Personā la attieksme kopumā ir pretī ga, ja kaut kas notiek, viņ i atsakā s no jebkā das atbildī bas un saka, ka tas noticis jebkur, bet ne viņ u pansionā tā .
Numurā nav nekā , izņ emot ledusskapi un gaisa kondicionē tā ju, nav matu ž ā vē tā ja, nav tē jkannas. . .
Pilnī gas š ausmas, š is pansionā ts nav vē rts pat pusi no naudas, ko viņ i par to prasa.
Lifti nemitī gi lauž as! Cilvē ki iestrē gst, tas kas ir "pludmale" vispā r ir pastā vī gi lauzts!
Kafejnī ca pansionā tā nav "strū klaka" !! !
Ē da par 2500 ? , pē c tam, kad istaba apgriezā s otrā di.
Pakalpojums ir neticami garš un neē rts, un rē ķ inā iekļ autos 10%, es neuzskatu par pelnī tu.
Netī rie trauki tiek noņ emti tikai tad, kad jū s viņ iem to pateiksit.
Vermuts viskija vietā!! !
Kopē jais iespaids par š o iestā di bija pretī gs. . .
Parādīt vairāk »


iemiesojums Skobina
Vai jūs zināt, vai istabas ir rezervētas vai nē? Pateicos jau iepriekš :-)
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Džoekvaras aiza
Novērtējums 6.0
Abhāzija, Gagra
Atpūta, Daba
Kolonāde Gagrā
Abhāzija, Gagra
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi

Пансионат "Багрипш" расположен на Черноморском побережье Абхазии, на склоне утопающего в зелени Гагрского хребта, на берегу удивительной чистоты речки Багерепсты в окружении пальм, рододендронов и олеандров, в 10 км. от г. Гагра.

Atrašanās vieta в 10 км. от г. Гагра.
Pludmales apraksts Пляж 100 метрах.
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Бар, летнее кафе, международная связь.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
Izklaide un sports Экскурсионные и развлекательная программы. Морские прогулки, доставка отдыхающих на сероводородные ванны г. Гагра.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

9-ти этажный корпус пансионата "Багрипш" в Гаграх рассчитан на 450 мест.

Istabās

Стандартные 2х-местные, 1-но комнатные номера с удобствами вид на море (душ, с/у, холодильник, тв, балкон); Стандартный 2х-местный, 1-но комнатный номер с удобствами вид на горы (душ, с/у, холодильник, тв, балкон); Полулюкс 2х-местный, 2-х комнатный номер с удобствами (душ, с/у, холодильник, тв, балкон, мягкая мебель.

Adrese Республика Абхазия, Гагрский район, пос. Холодная речка, пансионат "Багрипш".
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.